torstai 6. joulukuuta 2012

Kuin sattuman kauppaa

Voitteko uskoa, että törmäsin tähän kauniiseen rusettipuseroon Zaran sivustolla jo viime kesänä ja ihmettelinkin suuresti vaikka paitaa tuli metsästettyä joka paikasta niin yksinkertaisesti sitä ei tuntunut löytyvän mistään. Liikkeen myyjätkin kohauttelivat olkapäitä kysyessäni puserosta ja päätin, että nyt saa luvan olla.

Eilen piipahdin huvikseni katsastamassa Zaran tarjontaa mielessä alunperin pari postausta sitten esittelemäni valkoinen pusero, mutta kappas kaupasta poistuessani kahvisevasta paperikassista löytyikin jotain aivan muuta.
Zara blouse 39,95e
Voiko mitenkään olla mahdollista, että kyseessä tosiaan on tämä sama pusero jonka havaitsin viime kesän katalogikuvissa? Täytyi hieraista kaksi kertaa silmiäni ja kyllä se sama paita vaan siinä henkarilla nökötti :) Päätin, että tämän saan vielä ostaa (sillä se on hyvin special ;)) vaikka käynnissä onkin edelleen vaatekaapin tyhjennys kaikesta turhasta. 

Mutta samalla myös uskon, että tämän neidin rusettipaita kiintiö on tätä myöten täysi. Mangon tilauksen rusettikauluksinen paitakin on esittelemättä ja toivon, että ehdin tarttua postaukseen heti viikonlopun aikana. Nyt oikein ihanaa itsenäisyyspäivää teille! :)

18 kommenttia:

  1. Ihana rusettipusero! ja niin suloinen väri :) Laitatko muuten tyhjennyksen lomassa jotain blogi kirppistä pystyyn? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, samaa mieltä :) Suloinen babypink rusetteineen päivineen ♥ En usko, että laitan blogikirppistä pystyyn (ainakaan ihan hetkeen) vaan kippaan vaatteet suosiolla huuto.nettiin :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Minustakin se on varsin kelpo tulokas vaatekaappiini ♥

      Poista
  3. Suurkiitokset tästä ihanasta blogista :) ! Olen seurannut tätä ihan perustamisesta lähtien ja blogisi on yksi ehdottomista lemppareistani. Kiitos tämän ja muutaman muun "uuden" blogin rohkaistuin myös vihdoin ja viimein perustamaan omani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas ihana kuulla, että sieltä löytyy alkuperäisiä lukijoita vielä ♥ Kiitos hirmuisesti mieltä lämmittävästä kommentista :) Kävin muuten oitis kurkkaamassa blogiasi ja ihastuin siihen välittömästi! Nyt se pääsi lukulistalleni muiden blogien seuraksi ♥

      Poista
  4. Ihan super nätti paita on kyllä tuo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, täysin samaa mieltä! :) Tuo suloinen roosan sävy rusetillisessa paidassa tekee siitä vieläkin suloisemman :)

      Poista
  5. Moi!:) Missä kohtaa sun Speedyissä on aitouskoodi ja pystyykö niitä katseleen netistä jostain? Miltä kuulostaa tämä koodi: TR2111 ?:D Speedyssä. Heh et varmaan tiedä, mutta en muualtakaan löytynyt tietoa ja vastaat kuitenkin aina olet niin ystävällinen:)

    Kiitos:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Speedyssä aitoskoodi (datecode) löytyy sisäpuolelta, sisätaskun alta kun taskun nostaa. Sinne se on nakutettu! :) Auts.. nyt pistit pahan! En oikeastaan kauheasti noista koodeista sen enempää tiedä mutta yritetään! :)

      Linkitin sinulle tuon datecode-taulukon, koodin etuosa pitäisi löytyä taulukosta, muuten uskaltaisin väittää tuotteen väärennökseksi mikäli sitä ei tuosta löydy :(

      http://www.designersocial.com/guarantee

      Toivottavasti tästä oli edes hitusen apua sinulle! ♥ Ja jos heräsi lisäkysymyksiä niin kysäise pois! :)

      Poista
    2. Hmm no juuri tuossa ei löydy tota TR:ää.. Mutta taas tässä löytyy:
      http://www.effenhaute.com/showthread.php?9573-Louis-Vuitton-Numbers-amp-Datecodes

      ja tuolta:

      http://authenticatelouisvuitton.blogspot.fi/2012/06/louis-vuitton-date-codes.html

      ja tuolta :D :

      http://www.thebrownpaperbag.net/pages/louis-vuitton

      Ja tietysti oli apua, kiitos kun vastaat se on tosi arvostettavaa tässä nyky blogimaailmassa :D :)

      -Eve

      Poista
    3. http://www.yoogiscloset.com/dateauthcodes tuola myös oikealla olevassa taulukossa on tuo TR. Eli luulisin, kun se on noin monessa ja UUDESSA taulukossa niin on aito? Kiva kyllä kuulla myös sun mielipide!:)

      -Eve edelleen :DD

      Poista
    4. Hih, taisi mennä niin päin, että sinä autoit minua ;D Taisin näköjään löytää ikivanhan taulukon datecodeista.. :) Siinä tapauksessa uskon, että laukku on aito (ainakin näin datecoden perusteella) mutta pitää muistaa, että myös väärennöksiin nakataan datecodeja eli se ei aina kerro 100% varmuutta aitoudesta :(

      Jos sinulla on mahdollisuus kannattaa käydä varmistamassa aitous Vuittonilla. He osaavat varmasti antaa oikean vastauksen aitous kysymykseen! :)

      Poista
  6. Jep tietenkin sen teenkin :) Kiitos paljon!<3

    VastaaPoista
  7. http://www.net-a-porter.com/product/310555

    tiedän että olet saanut ballerinat jo mutta löytyi itse täydellisyyset napin alesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nuo ovat ihanat! Onnekseni oma kooni on jo myyty loppuun.. tiedä vaikka olisinkin haksahtanut ;)

      Poista
    2. Oma kokoni onneksi myös.. mutta valitettavasti monissa muissa kengissä kokoani vielä oli joten jäivät kummittelemaan mieleen ja voi olla että joutuu parit kotiuttamaan illantullen :)

      Poista

Suositut tekstit