torstai 27. syyskuuta 2012

Sailoria flunssan keskellä

Heippa murut! Syy miksei täältä suunnalta ole kuulunut mitään on täysin katastrofaalinen yhtälö. Minä joka en ole koskaan kipeenä menin sitten saamaan ihan hirmuisen kuumeräkätaudin! Reilu viikko tässä ollaan istuskeltu sisällä ja voin kertoa, että hinku ihmisten ilmoille on ihan valtava, buu :( No jottei tästä päästäisi niin helpolla niin kaiken kaaoksen keskellä pamahti vielä silmätulehduskin ja lisäksi nettikin päätti irtisanoa itsensä! Voi kyllä - viikko sisällä, netti katki ja 12 tuntia ostoskanavaa siitä on tämä epäonninen viikko koostunut.

Päivän kohokohta oli ehdottomasti se kun sain tänään rakkaan nettini takaisin ja pääsin lueskelemaan lemppariblogejani kahvikupin äärellä.. parhautta  Käsittämätöntä miten näin pienestä asiasta voi ihminen tulla onnelliseksi. Kaikkea kun pitää itsestäänselvyytenä ja kun se ei enää olekkaan saatavilla osaa näinkin mitättömiä asioita taas arvostaa ihan eri tavalla :)
Knit/ Serious Sally/ Pants/ H&M, Watch/ Michael Kors, Blazer/ H&M
Kuumeen pahentuessa marssin tänään jo kolmannen kerran lääkäriin ja sain antibiootit, joten nyt viimeistään pitäisi pöpöjen saada kyytiä! Täytyy myöntää, että netin saatuani piiiieni pelko vallitsi takaraivossa että jokohan ne kaikki lukijat ovat täältä kaikonneet mutta positiivisesti huomasinkin, että muutama uusi lukija on löytänyt tiensä tänne, mahtavaa! 

Mutta nyt kuitenkin tarjolla olisi viikon takaista asua - siis silloin vielä kun pystyin pukeutumaan muuhunkin kuin veluuripukuun ja villasukkiin hahah ;) Muutama viikko takaperin tuli tehtyä bubbleroomille tilausta raitaneuleista (kirjaimellisesti nappasin tilaukseen kaikki mahdolliset raitaneuleet mitä heidän valikoimistaan löytyi!) ja nyt täällä sitten sumplitaan mitkä jäävät ja mitkä lähtevät palautukseen.
Accessories: Scarf, bag LV, Watch, MK, Bracelet/ Holly&Whyte
Muunmuassa tähän kappaleeseen iskin silmäni. Sopivan lyhyt ja tummansiniset raidat tekivät tähän plikkaan lähtemättömän vaikutuksen ;) Mitäs ootte mieltä? Ennen ole juurikaan raidoille sen pahemmin lämmennyt mutta tällä hetkellä ne mielyttävät senkin edestä. Sopivan klassinen ja aika helposti yhdisteltävissä muunmuassa yksiväristen bleikkujen kanssa.

Täällä ollaan baltsut huollettu kesän jäljiltä ja pistetty bokseihin odottelemaan ensi vuotta. Samalla kaapista löysin jotain unohdettua nimittäin muutaman vuoden takaiset Zaran harmaanruskeat nilkkurit, jotka muuten ovat ihan superhyvät jalassa! Täytyy kuitenkin taas myöntää, että musta ei nilkkurityttöä saa tekemälläkään.. Kyllä niiden pitää balsut tai saappaat olla! Välimaasto ei vaan oo mun juttu :(
Täällä jatketaan päivää panadol hotin ja rästiin jääneiden sarjojen voimin! Palaan toivottavasti uudelleen jo huomenna jos vointi on paranemaan päin. On muuten kiva olla taas "back in the business" ja tietää mitä täälläkin puolella tapahtuu, hih :) Mutta nyt tämä vuodepotilas toivottelee teille oikein mukavaa torstaita!

18 kommenttia:

  1. Upea asu! Ihastuin tuohon raitaneuleeseen niin, että jo ennenkuin ehdin lukea tämän postauksen loppuun kävin klikkailemassa itsellenikin tuollaisen, joten kiitos vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi minä kiitän ja kumarran! <3 Hei kiva kuulla, että ihastuit siihen itsekkin! Tuon parempaa raitaneuletta ei taida löytyäkkään ;)

      Poista
  2. Todella kaunis asu! :) Raidat ja beige pelastaa pahimmankin asukriisin, nilkkurisi sopivat tooosi hyvin kokonaisuuteen :)
    Täällä ilmottautuu toinenkin sänkypotilas, paranemista sinne!

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) Älä muuta sano.. Itsekkin olen todennut tuon varsin toimivaksi :) Hmh tämä epidemia taitaa olla aika sitkeä kun tuntuu, että joka toinen viettää päivänsä sänkypotilaana :( Tosi kurjaa!

      Paranemisia sinne myös!<3

      Poista
  3. Kääk! Hyvin harvoin innostun tilaamaan blogien kautta netistä mitään, varsinkaan mistään Nelly.comista tai Bubbleroomilta tms., mutta tämän nähtyään tämä neiti suuntasi oitis naputtelemaan tilausta! Olen etsinyt raitaneuletta jo pidemmän aikaa ja tuo näyttää aivan täydelliseltä, matskukin oli positiivinen ylläri :) Kiitos siis tuhannesti vinkistä ja kiva kun olet taas linjoilla, paranemisia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö! Voi miten kiva kuulla! Ja sama tilanne oli mullakin kunnes jostain sivustolta päädyin bubbleroomiin ja sieltähän niitä raitaneuleita vasta löytyikin ja vieläpä tosi kivoja sellaisia = täydellistä :) Toivottavasti paketin saatua olet yhtä tyytyväinen neuleeseen luonnossa kuin nähtyäsi sen kuvissa! :) Kiitos Jonna, kovasti yritetään <3

      Poista
  4. Kiva että olet parantunut sillä täytyy sanoa että blogisi on yksi mun lempareista! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas piristävä kuulla kiitos hirmuisesti! <3 ja jos nyt viimein pääsisi postailemaan taas vanhaan tuttuun tahtiin kun nettikin pelittää :)

      Poista
  5. Ei täältä mihinkään olla kadottu :)
    Tuo raitapaita on muuten ihana, mä kun tykkään raidoista ihan hulluna.

    Pikaista paranemista sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih se olikin huojentava kuulla! :) Voi kuule minäkin olen aina tykännyt mutten ole koskaan omaa omistanut kun aikaa on tuhlaantunut ainoastaan sen täydellisen etsimiseen :D Noh parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

      Ja kiitos tsempistä kovasti täällä yritetään! <3 Villasukat jalkaan ja panadol hottia napaan niin eiköhän sillä jo tokene :)

      Poista
  6. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! Samainen neule lähti välittömästi matkaamaan myös minunkin vaatekaappiani kohti (: Ihanaa viikonloppua!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos itsellesi ihanasta kommentistasi <3 Neule on osoittautunut käytössä varsin loistavaksi ostokseksi! Ei nipistele vaikka vähän kuuma tulisi :) Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  7. ihana toi neule! :) pakko ehkä saada sama :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten ei muuta kuin nopeasti näpyttelemään tilausta menemään ;) Taisivat täällä nimittäin muutkin ihastua neuleeseen yhtä hulluna kuin omistajansakin <3

      Poista
    2. minkä kokonen toi neule sun mielestä on? että kannattaisko ottaa oma koko vai yhden isompi? :)

      Poista
    3. Eräs toinenkin lukija kyseli kokohaarukasta ja mun mielestä koot vastaa tosi hyvin esim. h&m kokoja! Itse nappasin neuleesta koon XS, eli jos käytät kokoa S nappaa S! :)

      Poista

Suositut tekstit