perjantai 8. kesäkuuta 2012

Perjantain asua

Huomenta! :) Huhhuh täytyy heti ekana sanoa. En nimittäin meinannut päästä aamulla ylös sängystä, kiitos vaan uuden bodystep lanseerauksen, tää likka on täyttä hyytelöä. Jalat huutaa leipää, enkä tosiaan tiedä miten selviän töistä. Tänään on niin välipäivän paikka ja huomen aamuna sitten sama setti uudestaan ennen töitä, mutta kyllä se tekee vaan niin kutaa.
Jos tällä ei pääse kesäkuntoon, niin ei sitten millään!

Aiheesta toiseen. Olen tänään menossa iltavuoroon, joten jäi aamusella rutkasti aikaa miettiä päivänasua. Mua ei vaan totaalisesti saa irroitettua tästä harmaavalko-combosta. Lisää tuulta alleen pistää tuo harmaa laukkuni, jonka mukaan pitää vähän katsella mitä päälle eksyy :) Tällaiseen asuun päädyin tänään:
Päälle nappasin vähäisellä käytöllä olleen H&M:n vaaleanharmaan bleiserin. Olen tyystin unohtanut kuinka hyvin istuva se onkaan, joten tätä tullaan jatkossa näkemään varmasti mukana useammassa asussa! Bleikun alta löytyy valkoinen pidempi mallinen Zaran sifonkipaituli, joka sekin odotellut kaapissaan ainakin vuoden.. Pieni vaatekaapin invis voisi olla ihan paikallaan..?
Nyt täytyy oikeasti myöntää, että olen maailman surkein pitämään korkkareita vapaa-ajalla tai ainakin laiskin! Olen niin mukavuudenhaluinen, että ajattelen pistäväni korkkarit, mutta viimeistään kotiovella käyn vaihtamassa baltsut jalkaan :D Tästä tavasta pääsisin mielelläni eroon, koska rakastan korkokenkiä  ja hamstraan niitä aina kun näen ihanat parit jossakin! (Kuvan kengät Zarasta)

Omena ei kauas puusta putoa, joten olenkin suunnitellut laittavani asun kanssa viime vuotiset harmaat Stylesnobini, jotka ainakin värinsä puolesta sopivat asuun kuin nappi silmään!
Nyt lähden keittelemään "aamu"kaffejani ja valmistautumaan pikkuhiljaa töihin lähtöön. Ihme väsymys painaa ja taidan tarvita kahvia ainakin koko pannullisen ellen enemmänkin.. Ei auta itkut kun tietää mitä viikonloppu tuo tullessaan. Jaiks! Ei muuta kuin ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua, ketkä ette sitä työnmerkeissä vietä! :)



29 kommenttia:

  1. Viikonloppu,eikä päivääkään liian aikaisin! :) Onneksi työni on 9-17 työtä niin saan vapaat viikonloput, tosin silloin tällöin arkivapaat olisi hyödyllisiä ja kivoja...

    Taas tosi kiva ja fresh asu! :) Tykkään tavastasi yhdistellä eri vaalean sävyjä,harmoninen kokonaisuus :)

    ...Löysin aamulla kaapistani kauluspaidan minkä olemassaolon olin täysin unohtanut!! Uskomatonta,kiva löytö mutta varmaan inventaarion paikka... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua onnekasta! Itse kun niin mielelläni ottaisin säännölliset työajat, enkä tällaista vuorotyötä. Imee viimeisetkin mehut, varsinkin näiden rankkojen viikonloppujen jälkeen.. :( Kiitos todella paljon muru! ♥ Kun tulee liiakseen hamstrattua "aarteita" kaappiin ei kaikkien olemassaoloa voi muistaa ;) Viimeistään siitä vaiheessa on totisesti kirppiksen paikka! Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. Aivan ihanat nuo kengät <3 Sopivat täydellisesti myös uuden laukun kanssa :)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattumoisin olivat täysin samaa väriskaalaa! :) Olen varmaan ostanut jo tuhannet harmaat kenkulit niin ei ihmekkään jos sattuu samanvärisiä kappaleita löytymään ;D Ihanaa viikonloppua ihana Celina! :)<3

      Poista
  3. Onkos tuota bleiseriä vielä h&m:n nettikaupassa myynnissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anna!

      Bleikku on viime kesän ostos, joten en usko, että netistä löytyy enää :/

      Poista
  4. Onko sulla kuvia siitä kuin painoit 11 kiloa enemmän? Olisi inspiroivaa nähdä jotain kuva matskua.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti kaikki sen ajan kuvat menivät viime koneen mukana :( Enkä taida niitä sieltä enää saada.. Olisi ollut kieltämättä kiva laittaa tänne ennen ja jälkeen kuvia! :) Sen verran pyöreämpänä sitä muutama vuosi sitten mentiin.

      Poista
  5. Jälleen kerran aivan ihana asu! Sinä se osaat aina onnistua! :)

    Onko työpaikallasi muuten kuinka tiukka pukukoodi? Oletko konkreettisesti tekemisissä asiakkaiden kanssa? Mietein vain edellistä postausta lukiessani, kun huomasin jalassasi shortsit (jotka nekin muuten todella kauniit), että voitko pukea esim. niitä työpaikkallesi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan, tässähän ihan nöyristyy teidän ihanista kommenteistanne :) Suuret suuret kiitokset! ♥ Työpaikallani ei ole tiukkaa pukukoodia, joten voin kesäisin ihan huoletta heittää rennot shortsit jalkaani :)

      Poista
  6. Ihana asu :) pitäis löytää enemmän hyvin istuvia paitoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikkaliini! :) Ei muuta kuin Zaraan mars! Sieltähän niitä löytyy jos multa kysytään ;)

      Poista
  7. Juu tee vaan vaatekaappiin invis ja sit tänne myyntiin ne mitä et käytä ;) Me käytetään vissiin samaa kokoa (34), joten mä olisin kärppänä paikalla, hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih niin varmaan pitäisi tehdäkkin! ;) Kiva kuulla, että joku edes mun rytkyjä huolisi.. :D Sama koko ainakin! :)

      Poista
  8. Aivan ihana asu,ihana ihana! Olet upea <3 Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sinä ihana kun jaksat päivääni piristää kommenteillasi<3 Aurinkoista viikonloppua Elisabete! :)

      Poista
  9. Pakko tulla kommentoimaan! Löysin blogisi muutama päivä sitten, ja arvaa olenko jo aivan kokukussa! Blogisi on ihana!! Upea tyyli, kuvia on mietitty ja ne ovat kauniita ja laadukkaita, ihania asusteita, ihanaa nudea ja kommentteihin vastaamisesi perusteella vielä ihana bloggaajakin :) Olen niin iloinen kun löysin tämän, piristänyt alkavaa kesää huomattavasti :D Lueskelen ahkeraan lintun blogia, enkä olisi ikinä uskonut löytäväni blogia, joka sen päihittäisi ;P Kivaa lukea jotain aivan uutta ja hieman (vielä toistaiseksi) vähemmän tiedettyä blogia. Jonnamaista -blogin kautta tänne löysin ja täytyy sanoa, että sekin on aivan mahtava! Kiitos paljon, kun kirjottelet meille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt täytyy sanoa, että vau mikä kommentti! Ihan nostatti ihokarvat pystyyn täällä ruudun toisella puolella. Jo puhuttaessa minusta, tyyliniekka Linnusta tai Jonnasta samaisessa lauseessa on tälle likalle aikamoinen kohteliaisuus, kiiiitos!!!♥ Tällaiset kommentit ja palautteet ovat totisesti bloggaamisen parasta antia! Kiitos taitaa tosin kuulua vain ja ainoastaan mahtaville lukijoilleni, jotka antavat inspiraatiota ja kipinää kirjoitella tänne :) Iso kiitos kommentistasi ja toivottavasti viihdyt matkassa mukana pitempäänkin :)

      Poista
  10. Aina sun asut vaan ihastuttaa, voi että. :) Onkohan noita bleisereitä vielä H&M:ssä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseppäs ihastutat aina kommentillasi, hih :) Bleikkuja tuskin löytynee enää henkkamaukasta, kun tämänkin hankin viime kesänä :/ Toivotaan, että lisää tulisi niin saisit omasi!<3

      Poista
  11. Löysin blogisi, kun etsin uutta luettavaa :) Flunssaisena sängyn pohjalla maatessa tuli luettua koko blogi läpi. Ihastuin kovasti tyyliisi, joten palailen varmasti tänne jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ninni! Kiva kun löysit tänne! Uusia lukijoita on aina kiva saada :) Joten ei muuta kuin lämpimästi tervetuloa! ♥

      Poista
  12. Moi! Blogistani löytyy sinulle eräänlainen tunnustus, käy kurkkaamassa! :-)

    http://miss-feelgood.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Käyn kurkkaamassa! Olen tosin maailman laiskin tekemään minkäänlaisia "tunnustuksia" ym.. mutta pistetään korvan taakse jos vaikka toteutan kun aikaa on riittävästi :)

      Poista
  13. Ooh, ootkos ottanut lisää tukkaa? Sopii mielettömän hyvin toi väri näiden sun vaaleiden ihanuuksien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen! :) Löysin tuolta kaapin perukoilta vanhat clip-onit ja pistettiin siihen punainen hiusnaamio, jotta sointuisi hyvin oman hiusvärin kanssa :) Kuvissa tosin tukka näyttää ihan mustalle, vaikka todellisuudessa näin ei ole. Näillä saa tosiaan kivaa vaihtelua lyhyelle tukalle ja olenkin jo jäänyt ihan koukkuun ;)

      Poista
  14. Heippa! :) Onko tuossa sinun bleiserissäsi sellanen rusettisysteemi, että voi haluttaessa solmia sen kiinni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo kyllä on tuossa edessä :) Nauhat ovat niin kovin lyhyet, että juuri ja juuri saa rusetin solmittua :)

      Poista

Suositut tekstit