tiistai 5. kesäkuuta 2012

My favourite summer outfit

Tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle! :) Tämä plikka viettelee vapaapäivää ja ei takuulla olisi parempaa päivää voitu valita noin ihanan aurinkoisen sään puolesta, ihan mahtavaa! 

Päätimpäs tänään aikani kuluksi napsia teille muutamat kuvat ihan ehdottomasti tämän kesän lemppari asukokonaisuudesta, jonka väriskaala risteilee tuttuun tapaan puhtaan valkoisen ja tummanharmaan rajoilla.

Olen nykyään niin huono pitämään asuja enää ilman tuota helmimäistä korulemppariani, että ilman tuota tulee väistämättä jokaisen asun kohdalla todella alaston olo. Samoiten käy myös rannekelloni kanssa! Hitsi vaikka töistä olisin myöhässä ilman kelloani en lähde, eli tosinsanoen haen sen jos huomaan sen jääneen kotiin. Onko muilla samanlaisia taipumuksia? Nyt itse aiheeseen ja lemppariasuuni:
Jo eilen minun piti tulla hehkuttamaan tästä superihanaa Lindexin uutukaista, jossa yhdistyy kolme lemppariani valkoista, pitsiä ja a-linjamaisuutta ja vieläpä kaikki samassa paketissa, perfect! Ihme kyllä tällekkin lämpesin vasta aika viimehetkillä, vaikka olinkin liikkeissä ja netissä tätä hypistellyt. Koot olivat siis aika kortilla ja itsekkin jouduin yhden koon liian suuren tästä nappaamaan.

Netistä näytti näitä vielä saavan, tosin sieltäkin pikkukoot olivat ehtineet mennä, mutta eiköhän tuota liian suurta kokoa saa jotenkin karsittua, vaikka pienellä ohuella valkoisella vyöllä? Linkki nettikaupaan tästä. Itse ihastuin niin kovasti paitaan ja malliin, että menin sitten hankkimaan samaisen myös puuterin värisenä.
Tein aikamoisen löydön omasta vaatekaapistani, kun olin siivoamassa kenkiäni. En edes muistanut omistavani näitä viime kesän Mangon vaaleita kiilakorkoja! Joku hyvämuistinen varmaa muistanee minun etsiskelleen vaaleita wedgejä, mutta niitä ei tuntunut löytyvän sitten mistään, nyt on sitten kesäkiilatkin löydetty ja vieläpä lähempää kun oisin uskonutkaan :)

Kannattaa ihan selkeästi tehdä taisaisin väliajoin pientä invistä omaan kaappiin, koskaan ei tiedä mitä unohdettua sieltä kaapin perukoilta löytyykään..
Housut ovat alkukevään hennesin hankinta. Näistä on tullut ihan ehdottomat vaaleat kesäpökäni, joita en liikkeissä ainakaan ole enää nähnyt, mutta ei hätiä mielestäni nämä samat versiot ovat myös netistä saatavilla, joten kipinkapin tästä tilailemaan, jos omaa silmää miellyttivät.
Ja pikku detaljit lähikuvassa. Vielä tuli mieleen viime Zara postaukseen liittyen, että kävin eilen koluamassa keskustan liikettä tuon paidan toivossa, eikä siitä ollut merkkiäkään.. Ehdin hetken jo luovuttaa, että nyt se on sitten loppuunmyyty ja vieläpä näin nopeasti, kunnes ystäväni soitti ja ilmoitti nähneensä yhden koon Jumbon liikkeessä. Äkkiä soittoa liikkeeseen ja tämän yhden ainokaisen sain varattua sieltä itselleni, jippii! Laitan teille parempaa kuvaa heti, kun saan paitulin kotiini. Toivon mukaan jo huomenissa!

Siihen asti oikein mukavaa ja aurinkoista tiistaita kaikille, palaillaan taas piakkoin! :)

51 kommenttia:

  1. Tosi nätti asu taas kerran :) Minulla on kyllä sama pakkomielle kellon kanssa eli sen on oltava aina ranteessa tai muuten on aivan alaston olo. Sama on korviksien kanssa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia kivasta kommentistasi aina! :) Jeij kerrankin kohtalontovereita! Ei hitsi vie jos on jäänyt kotiin.. ei auta muu kuin hakea vaikka olisi jo tunnin myöhässä. Korvisten kanssa mullakin on näin! :)

      Poista
  2. Hei sulla on ihana uus laukku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih aikaistettu synttärilahja itselleni! :)

      Poista
    2. No oli kyllä hyvä lahja :) mulla on kans heinäkuussa ja mietintä on kova mikä laukku lähtis matkaan. Mistä tuon tilasitb

      Poista
    3. Paras vaikka itse sanonkin! ;) Siinä vaiheessa tuli stoppi kun rupesi tosissaan miettimään mikä noista kaikista sävyistä olisi se oikea! Puhtaan valkoinen versio oli myös hyvin kaunis :) Laukun tilasin Pradan omilta nettisivuilta ja postitus kesti vain 2päivää, loistavaa palvelua siis :)

      Poista
    4. Pitää kurkata :) toivottavasti vaan kurkkaan!

      Poista
    5. Hehe siitä en menisi niin takuuseen.. ;) tsemppiä!

      Poista
  3. Voi ihana, kiitos Krista!<3 Laukku on tosin vaaleampi luonnossa kuin kuvissa :) mutta tykkään kovasti tuosta harmaasta sävystä! ♥

    VastaaPoista
  4. Hei löysin sun blogin eilen ja oo nyt ihan innoissani siitä; ihana tyyli ja upee sisustus taustalla kuvissa. Näyttää tosi hyvältä! Pakko kysyä et mistä toi sun valkonen lipasto on kotosin? Onks siinä joku lasilevy päällä? Tosi kivan näkönen:) aika vaatepainotteiselta vaikuttaa tää sun blogi (ei haittaa kylläkään) mut olisko mahollista saada pientä sisustuskurkistusta myös?
    Kivaa vapaapvää sulle!

    -anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anna!

      Ihana kuulla!!<3 Lipasto on kotoisin niinkin kaukaa kuin Ikeasta ja kyseessä on kaksi ihan perus neljä laatikollista Malm-lipastoa ja päällä siihen kuuluva pitkä valkoinen "maitolasi"-levy. Eiköhän tulevaisuudessa tule enemmän sisustuspainotteisia postauksia. Ainakin pientä kurkkausta on luvassa toivon mukaan piakkoin kun saan yöpöydät ja niihin kuuluvat suuret hopeiset lamput hankittua! Kiitos ihanasta kommentistasi ja tervetuloa lueskelemaan uudestaankin! :)

      Poista
  5. Voi kuinka upeaakin upeampi laukku ! :) Viitsisitkö millään laittaa linkkiä juuri tuosta laukusta sinne Pradan sivuille ? :) Kiitos ja mukavaa päivänjatkoa sinulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Bellawow! :) Tottakai viitsin, tässä suora linkki laukkuun ja tähän clay grey sävyyn:

      http://store.prada.com/en/FL/woman/handbags/totes/BN1786_NZV_F0572

      Ihanaa päivänjatkoa myös sinulle sinne ruudun toiselle puolelle!<3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Hahah täällä läähätetään kyllä ihan samaan malliin kun laukku komeilee tuon lipaston päällä ;)

      Poista
  7. Aivan super kauniit vaatteet taas sulla! Palautitko silloin sitten sen Bow bagin? :) uusi Pradasi on tosi kaunis. :) Olen itse kans myymässsä yhtä Pradan laukkuani tällä hetkellä, kun ei ole ollut käyttöä..:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka jaksatte piristää päivääni ihanilla kommenteillanne! :)<3 Bow bag tosiaan lähti sitten seuraavina päivinä palautukseen, kun väri siinä mallissa ei ollut omaan mieleeni :/ Mutta tässä mallissa siitä väristä tykkään hirmuisesti! On jotenkin paljon laadukkaamman oloinen. Voihan, toivottavasti saat kalliin laukkusi myytyä ja ostettua vaikka uuden mieleisemmän! ♥ Kaapin kätköihin ei kannata pantata :/

      Poista
  8. Ihana asu!

    Pakko kysäistä; piipahditko sä tänään noin kuuden aikoihin keskustan zarassa? ;)

    t. Olivia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Olivia! :) En ole tänään siellä päin piipahdellut, olet tainnut nähdä ainoastaan kaksoisolentoni ;) hih!

      Poista
  9. Voi ihana laukku<3, pakko saada! värikin on niin chic! oliko sun laukku 35x26x15? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin Lyn! ♥ Väri on niin passeli kuin olla ja voi! Mitat ovat juuri oikeat ;)

      Poista
  10. Ekaa kertaa uskallaudun nyt kommentoimaan tännekin puolelle. UPEA asu! Ihaillen aina katson kauniita asujasi. :) Sulla on kyllä todellinen kyky yhdistellä kauniisti!

    -Eevastiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että uskaltauduit kommentoimaan! :)♥ Tällaista palautetta on aina ihan mahtavaa saada, suurkiitos sinulle! :) ja tervetuloa poikkeamaan ja kommentoimaan jatkossakin! Nämä ovatkin tämän blogipuolen parhainta antia :)

      Poista
  11. Sinulla on niin ihailtava pukeutumistyyli! Olen itse ottanut todella paljon vaikutteita sinulta omaan pukeutumiseeni ja vaatekaapissani alkaa pikkuhiljaa näkyä enemmän ja enemmän vaaleita ja hempeitä sävyjä. Kiitos ihanista vinkeistä mitä olen Sinulta saanut :-)

    -A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla! Se taitaa ollakkin blogini tarkoitus: ammentaa inspiraatiota eteenpäin! :) Mukava kuulla, että virityksistäni joku voi saada itselleen jopa vinkkejä. Kaunis kiitos kommentistasi ♥

      Poista
  12. Kaunis laukku, tosi kiva väri!

    VastaaPoista
  13. Millaista työtä teet? Miten sulla on varaa kaikkiin näihin ihanuuksiin? Anteeksi uteliaisuuteni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Jatkan valitettavasti samalla linjalla kuin ennenkin eli pysyn tuppisuuna :/ Sen verran voin avittaa, että asiakaspalvelu työtä teen. Utelias saa olla! :)

      Poista
  14. Oioi mikä laukkukaunokainen! Yleensä en lämpene tuollaisille "salkkumallisille" laukuille, oma Longchampin Roseaukin pistää välillä silmääni juuri mallinsa puolesta, mutta tämä näyttää kyllä pirun hyvältä ;) Värikin on todella kaunis. Ja asusi ihastuttaa taas kerran! Ihanaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kun aina jaksat piristää päivääni kommentillasi! ♥ Et usko, itse olen aina ollut täysin samoilla linjoilla, eikä salkkumalliset ole koskaan herättänyt meikäläisessä minkäänlaista ihastumisen tunnetta.. mutta näköjään kaikki voi muuttua :) Viimeistään siinä vaiheessa tuli muutos kun tämän kotiutin! ;) Ihanaa ja aurinkoista viikkoa myös sinne ruudun toiselle puolelle! ♥

      Poista
  15. Ah, ihana tuo Prada, samaisesta laukusta olen haaveillut siitä lähtien, kun näin sen livenä Lontoon kentällä. Muutenkin kokonaisuus on tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et usko miten täällä ollaan hypistelty tuota :) Hyvä ettei päädy kainaloon yön ajaksi.. :D

      Poista
  16. Kivoja asuja, mutta olisi kiva joskus nähdä vähän värikkäämpää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos! ja sen uskon kyllä! Jos ei ole yhtä nudehullu kuin tämä likka täällä ruudun toisella puolella voi nämä ainaiset värittömät asut olla aikaa tylsää katsottavaa.. luvataan tsempata jatkossa! ja ehkäpä ihan hitusen saada väriäkin mukaan :)

      Poista
  17. Eikä sä ostit nyt ton toten ;) IHANA!!<3 ja väri on mitä ihanin.
    Täydellinen asu jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut hei mulla oli maailman parhain tekosyy hankkia tämä: synttärit! ;) Eikö muute voita aikasemman miukkarin 10-0, vaikka väri on miltein sama?! Kiitos kommentista ihana Jennifer! :)

      Poista
    2. Sehän on parhain syy ;) Joo on toi kyllä paljon parempi ku se miumiu!

      Poista
    3. Vitsi! Mikei synttäreitä voisi juhlia vaikka ainakin kaksi kertaa vuodessa? ;) Samaa mieltä!<3

      Poista
  18. onks siun louis vuittonin denim huivi sininen eli blau värinen vai harmahtavampi encre? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Denim huivini on juuri se sininen versio, eli blau :) Kuvan säädöt ovat hiukan harmaat, niin taitavat pikkaisen huijata värien suhteen! :)

      Poista
  19. Voi, että kun olet kaunis kuin karamelli noiss asukuvissa. Kaikki matchaa niin hyvin toisiinsa. Ja laukku, ihana...
    Aurinkoista päivää kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana! Kiitos Luna ♥ Superaurinkoista päivää myös sinulle!!

      Poista
  20. Your style is so perfect *__* and even your home looks so pretty in the background, I LOVE it <3


    http://rubierosie.blogspot.co.uk xoxo

    VastaaPoista
  21. Ei voi taas muuta kuin ihailla asuasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nöyrimmät kiitokset Jonanna kauniista kommentistasi :)

      Poista
  22. Onpa söpö paita :-) Tuollaiset peplumjutut on kyllä tänäkesänä niin kivoja! + Toi laukku kääk miten toi sama pradan voikin aina olla mun mielestä niin hieno :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Itse olen erityisesti lämmennyt näihin pemplum-tyylisiin paitoihin ja on niitä muutama mokoma tullut hankittua :) Hih laukku on rakkautta ensisilmäyksellä ;)

      Poista

Suositut tekstit