perjantai 29. kesäkuuta 2012

Menneen viikon asua

Heippa ihanat! ja suuret suuret pahoittelut viime aikaisesta blogihiljaisuudesta. Nyt täytyy sen verran olla rehellinen, että olen kadottanut inspiraationi täysin ja sitä etsiskellessä en ole viitsinyt postauksia rustailla. Tämä on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin blogin poistaminen, joten toivottavasti ymmärrätte! Uskon, että pian pääsemme taas samaan vauhtiin kuin ennenkin ja asukuvia, sun muita höpinöitä olisi tulossa tuutin täydeltä!

Aamulla sain itseäni niskasta kiinni ja huomasin vielä arkistoihin jääneitä kuvamatskuja, joten päätin siltäseisomalta pistää kuvia kehiin. Asu on viime viikolta yhdeltä superlämpimältä päivältä, kun jalkoihin pääsi tänä kesänä (jo) toista kertaa shortsit! Harmi miten tuo sää ei ole enää puolellamme ja tuntuu ihan oikeasti siltä, että talvesta ollaan suoraan hypätty syksyyn. Toivottavasti aurinkoa tulee  viimeistään silloin kun olen lomani aloittamassa. Miltä kuullostaa yhtälö; loma ilman aurinkoa? Buu! :(
Asuun loikaten, päälleni eksyi Zaran viime vuotinen kerrostettu sifonkipaituli, hennesin vyölliset shorsit, sekä uutuutena nuo beiget rusetilliset kiilakorot. Combo jälleen purjehteli tutuilla ja turvallisilla vesillä sävyjen suhteen.

Shortsit olivatkin yllättävä löytö vaatekaapista, jotka jäivät jo viime kesästä killumaan laatikkoon hintalappusten kera. Silloin en osannut ollenkaan pitää valkoisia shortseja tiedä sitten mistä johtunee, mutta tänä kesänä uskoisin näiden pääsevän enemmän ulkoilemaan.
Sormessa komeilee Myfiinalta tilattu strassisormus ja vakkari rannekellokin jäi uupumaan kuvasta. Hintaa ihanaiselle sormukselle jäi alennukseen jälkeen reilut neljä euroa, joten ei paha diili ollenkaan :)

Yritin myös äsken etsiä teille suoraa linkkiä Myfiinan nettikauppaan tähän kyseiseen sormukseen, mutta en löytänyt sitä sitten mistään..Vinkkinä kuitenkin kannattaa kurkata Seppälän (!) valikoimaan, jossa viime viikolla kiireen vilkkaan poikkesin ja havaitsin sivusilmällä koruhyllyssä vastaavanlaisia strassisormuksia. Täytynee siis käydä itsekkin paremmalla ajalla poikkeamassa!
Nyt kuitenkin rupean valmistautumaan iltatoimiin (nukkumaan) koska aamulla valitettavasti säntään töihin ja ennen sitä pitäisi pieni treeni käydä salilla vetämässä! Treenit on tämän viikon osalta jääneet todella laimeiksi kovan väsymyksen ja uupumisen takia.

Tuntuu niin vaikealta saada taas treeniputkesta kiinni kun liian monta välipäivää on vetänyt laiskaksi ja sänky tuntuu voittavan 10-0. En tiedä mikä motivoi teidät takaisin ruotuun mutta omalla kohdallani uudet biisit ipodissa, sekä upeiden treenattujen kroppien katselu (mm. tämä!) pistää vipinää kinttuihin ja nokan kohti salia! Toimii!

Nyt ei muuta kuin ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! 

18 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu :) Onko Neverfullisi kokoa MM vai GM :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Natalia!! :) Laukkuni on suurin koko, eli GM :)

      Poista
    2. Okei! Kiitos paljon tiedosta :) Aivan upea laukku, pakko sanoa! Itsekkin olen samanlaista ja jonkin aikaa katsellut!

      Poista
    3. Ei mitään, kiva jos musta oli apua! :) Suosittelen todella! Yksinkertaisen ulkomuodon lisäksi laukun tilavuus vetää sisäänsä ihan tajuttoman määrän tavaraa, joten eipä tarvi kahta kertaa miettiä mitä jättäisi pois :D

      Poista
  2. Tuo paita on aivan ihana! Oletko jo kertonut jossakin postauksessa muuten siitä yhteistyöstä josta puhuit, kun sait lainaan muutaman LV:n? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Vielä en ole paljastanut kyseistä yhteistyötä, mutta lupaan ja vannon, että postaus aiheesta on ihan kiven takana!! :)

      Poista
  3. Oi täytyykin käydä katsastamassa Seppälän koruvalikoima :) kaunis asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa todella! Itsekkin ihastuin erääseen sormukseen sen verran, että täytynee huomenna tehdä lenkki sen kautta! :)

      Poista
  4. Siis tiedätkö, blogisi on avannut silmäni pukeutumisen suhteen! Kaikki asukuvat mitä postailet on sellasia että aina ihmettelen miten sulla voi olla sellanen tyylitaju, joka ei mene kertaakaan harhaan?! Pidän tyylistäsi todella paljon. Harmi että inspiraatio on hiipunut, mutta älä vaan lopeta blogia, mistä muuten saan vinkkejä mikä sopii minkäkin kanssa? Totta puhuakseni, oma vaatekaappini on blogisi lukemisen myötä tietoisesti alkanut saamaan lisää valkoista ja muita vaaleita sävyjä, joita aikaisemmin en ehkä tajunnut ostaa. Jos postaustoivetta saa pyytää, niin voisitko vaikka listata omia vinkkejäsi asukokonaisuuden kasaamiseen, siis mihin sinä kiinnität huomiota ja onko jotain mikä olisi syytä ottaa huomioon? Siis miten sinä kasaat vaatteet näyttämään noin hyvältä? Saattaa kyllä olla vähän hankala toteuttaa, mutta sellanen olisi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla täysin samat fiilikset! Rakastan sun vlogia ja tyyliä, niin täydellinen että haluaisin pukeutua samalla tyylillä itsekin :)

      Poista
    2. Pakko lisätä, että jos joskus alat yrittäjäksi ja stailaamaan ihmisiä, niin haluan olla ensimmäinen joka pääsee tyylikouluusi! :) Vaikka luen kasapäin blogeja ja asukuvia tulee ikkunoista ja piipuista, niin olet ainut bloggari kenen asukokonaisuudet vetäisin koska vaan päälle! Ihanaa että et fanita pastellin värisiä housuja, neonkeltaisia paitoja tai ylipäänsä mitään "rumaa" :D Iso Kiitos blogistasi!

      Poista
    3. Karola suuret kiitokset ihanasta kommentistasi! Sait heti päiväni aurinkoisemmaksi ♥ Blogini inspiraation hännästä olen onneksi saanut taas kiinni ja lisääntynyt into blogiani kohtaan senkuin kasvaa! Täytyy sanoa, että jo se, että omilla asuillani ja vaatevalinnoillani inspiroin kanssaihmisiä on jotain aivan käsittämättömän hienoa ja imartelevaa! Postausidea on todella hyvä ja katsotaan jos vaikka saisin sen toteutettua tänne ajastettuna kun olen lomalla.

      Ihanaa kesän jatkoa sinulle :)

      Poista
    4. Rikka: Olette ihania!!<3 Kiitos!

      Poista
    5. Karola: Hih sait mun päivääni semmoisen hymyn, että pisti jopa naurattamaan tuo "Ihanaa että et fanita pastellin värisiä housuja, neonkeltaisia paitoja tai ylipäänsä mitään "rumaa" :D Kiitos sinulle, että olet matkassa mukana ja tyylikoulu epäilemättä nyt tulee koskaan toteutumaan, mutta ykköseksi sinut listalleni laitan! ;)

      Poista
  5. Jos inspis on hukassa niin mä kyllä keksin paljon mistä postata :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Käännyn siis sinun puoleesi tarvittaessa ;)

      Poista

Suositut tekstit