lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ralphin sandaalit Booztilta

Oletteko muuten huomanneet, että Boozt myy tätä nykyä myös Ralph Laurenia? Yllätyin itse todella positiivisesti huomattuani, että Boozt on laajentanut valikoimaansa ottamalla suojattiinsa tällaisia "merkkejä", jotka ovat lanseeranneet lompakkoa ystävällisemmän malliston meille muotia janoaville ;)

Sandaaleja oli saatavana niin luonnonvalkoisina, mustina, kuin oranssinpunaisinakin, mutta klassista linjaa seuraamalla valkkasin luonnonvalkoiset (virallisesti light ivory), joiden yhdisteleminen muiden sävyjen kanssa tuskin tulee tuottamaan hankaluuksia asukriisien iskiessä.
Ja koska Boozt kuuluu Ostohyvityksen piiriin tein tilauksen heidän kauttaan, jonka ansiosta sain tilille vielä 6 euroa bonusrahaa. Jos et siis vielä ole Ostohyvityksen jäsen ja haluat saman loistavan edun käyttöösi voit helposti rekisteröityä jäseneksi tätä linkkiä apuna käyttäen :)

Niin ja sandaalit löytyvät tosiaan täältä!
 (Eikä tuntunut onneksi yhtään hullunkuriselta kirjoitella sandaaleista kun samaan aikaan ulkona on meneillään
aikamoinen lumimyräkkä.. ;D)

(sisältää mainoslinkin)

22 kommenttia:

  1. Onpa kiva kun postaat taas :) Samat sandaalit löytyvät konjakinruskeina omastakin vaatekaapista, mutta tosin hankin ne jenkeistä. Niin kivat klassiset sandaalit, että olen vakavasti harkinnut tilaavani booztilta myös nämä vaaleat tai oranssinpunaiset ^.^ Voi kunpa kesä vaan tulisi jo niin pääsisi käyttämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi, sanoppa muuta! Sitä melkein ehti elätellä toiveita kun kadut olivat hetken aikaa kuivat ja aurinkokin näyttäytyi muutamina päivinä, mutta sitten täytyikin iskeä joku himskatin takatalvi. Aargh sanon minä! :(

      Ne konjakinruskeat versiot on iiiihanat! ♥ Harmi ettei niitä tuntunut löytyvän mistään nettikaupasta :/ Mä olisin varmaan niin seonnut jos olisin päässyt jenkkivalikoimien eteen.. Huh! ;D

      Poista
  2. Ihanat! :) Samantyylisiä etsin itsekin kesäksi, mutta taitaa ne kesähaaveet jäädä vielä odottamaan toistaiseksi, kun nyt tollainen lumipyry tuli vielä tänään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa vaa kuinka paljon itse kirosin! Viime päivät on antanut hieman toivoa siitä, että kevät tosiaan olisi jo täällä, mutta eih! Räntää tulee vaakatasossa :/ Onneksi en vielä ehtinyt laittamaan talvireleitä unille.. Mutta tällaiset sandaali-ihanuudet antaa kyllä voimaa odotella niitä parempia kelejä koeajoa varten, hih ;)

      Poista
  3. Sun pitäis ilmottaa selkeesti että oot lisännyt mainoslinkin tähän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista, jäi aivan täysin huomioimatta, kiitos kun vinkkasit! En koskaan käytä missään postauksissa mainoslinkkejä niin jäivät vahingossa mainitsematta. Nyt on lisätty niin ei pitäisi jäädä kenellekkään epäselväksi :)

      Poista
  4. ota joitakin malleja blogi!

    VastaaPoista
  5. Aivan todella ihanat sandaalit! Kertoilehan sitten kokemuksia, millaiset ovat käytössä? :) Saattaa hyvinkin olla, että minun on tilattava nämä kaunokaiset kokeiluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Karoliina! Itseasiassa sain juuri perjantaina nuo sandaalit kätösiini ja mitä nyt olen näillä nyt keittiö-vessa akselilla tepastellut niin oikein hyviltä tuntuivat! Varpaanväliä ei nipistellyt tuo remmi ja pohjakin tuntui mukavalta, ei yhtään semmoiselta kovalta, mistä jalat helposti kipeytyvät. Suosittelen siis ehdottomasti koetilaamaan!

      PS. Niihin ihastuu, ovat tuplasti nätimmät luonnossa ♥

      Poista
  6. Ihanat nuo sandaalit <3 Ja kiva kuulla taas sinusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! ♥ Voi kiitos ihana! PS. Nyt se blogi pystyyn ja sassiin, hop hop ;)

      Poista
    2. Ei blogin kirjottaminen oo oikeen mun juttu.. :/ mielummin luen ja kommentoin muiden :)

      Poista
    3. No voi höh! Saisit musta vakkarilukijan heti paikalla! hih :)

      Poista
  7. Osaatko sanoa onko Nordstrom niminen nettikauppa luotettava ja aitoa tavaraa myyvä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Voi kyllä, ihan omaakin kokemusta kys. puljusta löytyy! Nordstrom on 100% luotettava nettikauppa, joka myy vain ja ainoastaan aitoja merkkituotteita.

      Ainut pieni miikka mikä tulee mieleen on tullimaksut :/ Ja niinhän se menee, että mitä kalliimpi ostos, sitä suuremmat tullit (tullit lasketaan kyllä valmiiksi tilausvaiheessa) kannattanee siis huomioida tämä ennen tilaamista :) Muutoin suosittelen ehdottomasti!

      Poista
  8. Oi ompa upeat! Pitää itsekkin kurkata tuonne kun on kesällä erän matka tulossa ja toiset sandaalit voisivat olla ihan hyvä idea mukaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eivätkö olekkin! Kannattaa olla nopsa, huomasin ainakin, että mustia oli mennyt jo ihan kiitettävästi, niin ei jää ilman :) Mä taas olen tepastellut niillä ihan vaan täällä koti-oloissa, enkä malta odottaa, että saan vihdoin korkata ne oikeasti ♥

      Poista

Suositut tekstit