torstai 27. helmikuuta 2014

Christmas gift ja Shopbopin tilaus

Almost maaliskuussa onkin hyvä hetki muistella saamiaan joululahjoja, mutta koska kommenttiboksin puolella pyydettiin hieman avittamaan mitä sieltä lahjasäkistä paljastui, niin täältä pesee. Tänä(kin) vuonna laatu korvasti määrän, eikä oikeastaan yhtäkään "turhaa" lahjaa tullut ellei laittoman montaa konvehtirasiaa lasketa.. :D

 Pyytämäni Zaran lahjakortti, sekä tangle teezer tulivat hyvään käyttöön, enkä muuta olisi tarvinnutkaan, mutta onneksi joulu toimii myös hyvänä tekosyynä ostaa itselleen jotain mieluisaa mikä on minulla joka vuosi tapana tehdä. Joten mitäs sieltä pukin paketista sitten paljastuikaan?
Yves Saint Laurent Sequinned Clutch
No, Yves Saint Laurentin sequinned clutch mustana. Love at first sight! Sisäinen harakkani hullaantui nähdessään tämän Mytheresan uutuuksissa tuossa taannoin ja tiesin heti, että sen on kuuluttava kokoelmaani. Sain vielä ihmeenkaupalla tilattua oman kappaleeni kotiin, sillä ei aikaakaan kun koko clutch oli välittömästi loppuunmyyty jokapuolelta.

Nyt on laukkuperheen asukasluku noussut yhdellä ja juhlavampi kaunotar saatu joukkoon. En tiedä teistä, mutta minusta tuossa ei ole yhtään liikaa kimallusta ;) kraak kraak..
Tory Burch Evie Drop earings
Samalla pääsen esittelemään teille myös eilen illalla saamani lähetyksen Shopbopilta, josta teille aikaisemmin kerroinkin. Tilasin siis Ostohyvityksen kautta Tory Burchin Evie Drop -korvakorut. Omistan ainoastaan muutamat parit korvakoruja ja lähes päivittäisessä käytössä minulla toimii ihan simppelit helmikorvakorut. Nyt tavalliset helmikorvikseni saivat rinnalleen hieman näyttävämmät versiot, jotka sopivat hyvin niin arki -kuin iltakäyttöönkin.

22 kommenttia:

  1. Onko muuten tuo nettikauppa luotettava? :) Oletko tilannut sieltä useasti ja kuinka paljon toimitusmaksut ovat? Mieletön laukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Mytheresa on 100% luotettava nettikauppa. Tilasin heiltä aikoinaan myös Miu Miun Bow bagin, mutta muutettuani mieltäni onnistui palautuskin vaivattomasti (sekä ilmaiseksi) 14 vuorokauden kuluessa. Tämä oli toinen kerta kun heiltä tilauksen tein, eikä ongelmia ollut tässäkään tapauksessa :)

      Postituskulut olivat tuolloin kampanjan johdosta ilmaiset, mutta ne taitavat normaalisti olla 15-20euron luokkaa. Lisäksi saat tilauksen yhteydessä seurantakoodin, jolla voit reaaliaikaisesti seurata paketin kulkua, joten paketin katoaminen on aika mahdotonta. Uskallat siis aivan taatusti tilata heiltä! Hih, laukku kiittää ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikö olekkin! Tätä melkeimpä tahtoisi pitää hyllyllä, eikä dustbagissaan, jotta sitä pääsisi jatkuvasti ihailemaan;D

      Poista
  3. Aivan upean laukun oot kokoelmaasi saanut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Julia! Tämä kyllä kruunaa pienoisenkin clutch-kokoelmani ♥

      Poista
  4. Oi että miten upea laukku <3 ja noi korvikset on kyl myös todella kauniit :) Ihanaa että postasit, tätä ollaanki odotettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukava kuulla, kiitos Johanna! ♥ Hihii, laukku on kyllä täyttä rakkautta. Bling blingiä kerrakseen ;)

      Poista
  5. Omg miten ihana toi laukku on :O Kraak kraak tahdon kans!! :D Ton ekan mikä sulla on tossa fashiolistalla :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kraak kraak sinäkin harakkaseni siellä :D Joo toi kiiltonahkainen versiokin on ihana! ♥

      Poista
  6. Kertakaikkisen ihania ostoksia! ♥ Laukku on aivan täydellinen, etenkin pikkujoulukauteen, ja noista samaisista Toryn korviksista olen haaveillut monet monituiset kerrat minäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Jenna! Katselin taannoin aikaisemminkin noita Burchin korviksia, mutta yhdessä vaiheessa ne olivat jo loppuunmyyty! Voit siis kuvitella, miten nopeasti pistin tilausta menemään huomatessani niitä tulleen yhä ;)

      Poista
  7. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa! <3 Tuo laukku on kyllä todella UPEA! Myös noita korvakoruja olen pariin kertaan ihastellut;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos Hjentsukka! ♥ Toimivat kyllä loistavana kakkosvaihtoehtona tavallisille helmikorviksille! Vielä kun niistä löytyy ripaus "kultaa" niin sointuvat nätisti kellon kanssa ;)

      PS. Arvaa kaksi kertaa kohosiko Dubai-kuume nähtyäni sun reissukuvat!! Määkin niiin tahdon sinne! ♥

      Poista
  8. Aivan upeat hankinnat olet hommannut, upeita! <3

    Kysyisin vielä, kun sinulta löytyy nudet Timelessin rusetti sandaalit, niin suositteletko tilaamaan omaa normaalia kokoa ja millaisia kokemuksia sinulla on näistä söpöläis santsuista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti R! ♥ Timelessin sandaaleista sanoisin, että olen tykännyt aivan hurjasti. Kotiuttaisin siis mielelläni mustatkin parit, jos vaan eteen sattuisivat! :)

      Pienen pieni miinus siitä, että varpaan väliin mentävässä osassa oli todella kova muovikohta, joka tuntui todella inhottavalta liikkuessa :/ Tosin, fiksasin hieman ja napsin saksilla tuon muoviosan kokonaan pois, nyt ovat jo huomattavasti mukavemmat. Kannatan siis samaa operaatiota mikäli ajattelit nuo söpöläiset hankkia! ;D Koot ovat mielestäni normaalia mitoitusta, joten oma koko kannattaa napata.

      Poista
  9. Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa taas! Aivan uskomattoman upea clutch! Jokaisen harakan unelma ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania olette, kun olen niin lämpimän vastaanoton teiltä saanut ♥ Eikös vaan, oisko ihan hullua jos tuota käyttäisi ihan arkiclutchina kauppareissulla? ;) Se on niin ihuna!

      Poista
  10. Voi täällä on kaipailtukkin sinua! <3
    Ihania ostoksia olet tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! ♥ Vielä on pieni erä ostoksia esiteltävänä, onhan tästä bloggaamisesta ehtinyt vierähtää jo useampi kuukausi ilman varsinaisia postauksia, joten stay tuned! ;)

      Poista
  11. Moikka! Sun blogi on aivan ihana! Mutta hei miten oot saanut ton ota yhteyttä kohdan tuon esittelyn jälkeen tuonne kun itse en siinä millään onnistu? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis!

      Auts.. Nyt pistit pahan! Olen itsekkin näiden kanssa sellainen poropeukalo ettei tosikaan;D Mutta kokeile menemällä ulkoasuun -> lisää gadget ja valitset luettelosta "teksti". Tällä pitäisi toimia! Toivottavasti auttoi :) Hih, kiitos kovasti ♥

      Poista

Suositut tekstit