perjantai 16. elokuuta 2013

Visiitillä Cobellossa

Aurinkoisen vapaapäiväni kunniaksi oli aika tehdä pieni sisustuskierros ja ottaa nokka kohti Petikossa sijaitsevaa sisustusliike Cobelloa. Voi, kuinka tuonne onkaan aina vaan yhtä kiva mennä ihastelemaan puteleita ja purnukoita ja hypistelemään kuormassa tulleita pehmeitä uutuukaisia! Ja jos minulta kysytään, voisin viettää tuolla helpostikkin monta tuntia inspiroituen ainoastaan kaikesta ihanasta, hih :)

Viime visiitistäni olikin jo sen verran aikaa, että nähtävää ja ihmeteltävää tuntui olevan riittämiin. Onneksi kamera matkusti kerrankin mukana ja sain napsittua hurjasti silmänruokaa tänne! Pitemmittä puheitta käydään kuvien kimppuun;
Kauniita kontrasteja..
Liike oli taas tapansa mukaan sisustettu kauttaaltaan valkoisella, beigellä ja harmaan eri sävyillä. Heti sisään tultuani ihastuin tuohon vaaleanharmaaseen ja aivan extra pehmoiseen taljaan. Samaisesta turrista löytyi myös tyynyliinoja. Aivan ihania!

Syksyn saapuminen näkyi myös kovasti sisustuksessa. Riviera Maisonin kynttilöiden kera varustettuja hurrikaaneja oli ripoteltu pitkin poikin liikettä ja pehmeät massiiviset torkkupeitot oli nätisti aseteltu sohvan reunuksille.
 Ihania pörrötyynyjä..
Hopeisia yksityiskohtia ja rapujuhlien teemaa..
Rapujuhlien teemaakin näytti vielä löytyvän, vaikka tämän kesän rapujuhlat onkin taidettu jo juhlia. Eritoten kiinnitin katseeni tuohon valtavaan hopeiseen shampanjacooleriin, jota olen valehtelematta hypistellyt joka kerta liikkeeseen astuessani, mutta vieläkään se ei ole lähtenyt mukaani.. :)

Grand Designiltä löytyy monia ihania Lexington-tyylisiä tyynynpäällisiä, joita en olekkaan muualla kuin Cobellossa nähnyt. Vaikken ole koskaan Lexingtonin suurin fani ollutkaan, olen siitä huolimatta ruvennut lämpeämään tuolle sinipunavalko-teemalle, näyttää jotenkin ihanan raikkaalle. Vaikka sitten kivana kontrastina valkoiseen sisustukseen yhdistettynä.
Grand designin tyynyliinoja..
Toinen yllättävä suosikkini oli tuo konjakinsävyinen hieman antiikkipintainen nojatuoli. Ei ehkä ihan sitä ominta tyyliäni, mutta tuohon miljööseen se passasi kuin nakutettu :) Tulee ihan vanhanajan sikarihuoneen tuolit mieleen!

Huih, siinäpä pieni kuvapläjäys Cobellovisiitistäni. Vaikka paljon ihanaa oli liikkeeseen saapunut mitään ei kuitenkaan tarttunut mukaani. Sen sijaan kuvia sain matkaani hurjan määrän ja ajattelin jakaa ne suosiolla kahteen eri postaukseen, joten pysykäähän kuulolla!

Mukavaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolen! :)

26 kommenttia:

  1. Oi, näyttääpä tuolla kovin kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Reetta, kumpa pääsisit vain paikanpäälle! Kuvat eivät anna todellakaan oikeutta tunnelmalle mikä tuolla oikeasti vallitsee ♥

      Poista
  2. Paljon näyttää olevan ihania juttuja. ♡ Tuoöla pitäisi päästä käymään. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä lämpimästi suositella! Paluuta ei vaan sen jälkeen enää ole, hih! Niin paljon kaikkea ihanaa on tuo paikka täynnä, ettei aina järki meinaa pysyä mukana ;)

      Poista
  3. Aivan ihana tuo harmaa talja! Pitääkin pitää mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minustakin ja kaikenlisäksi se oli aivan jumalattoman pehmeä! ♥ Olisikohan se muistaakseni ollut lampaanvillaa tai jotain vastaavaa, siksi varmaa selittäneekin pehmeyden :)

      Poista
  4. Ostin itse RM:lta kesällä tuollaisen karttatyynyn :) oli pakko saada kun sen näki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, se oli hauska! Tuolla on niin paljon kaikkea ihanaa, ennen kaikkea kauniita tyynyliinoja, nimimerkillä hamstraava tyynyhullu;D

      Poista
  5. Mä oon unelmoinut ja kuolannut heidän nettisivujaan. Toivottavasti joku kaunis päivä pääsisin käymään siellä paikan päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka! Toinen liikehän löytyy Espoon Suomenojalta, jos tuonne Petikon suunnille ei tule mentyä :) Se on mielestäni kaksikerroksinen, mutta hivenen pienempi paikka. Itsekkään en ole vielä ehtinyt siellä piipahtamaan, mutta tässä lähitulevaisuudessa täytynee järkätä pieni kierros sinnekkin suunnille :)

      Poista
  6. vau, näyttääpä upealta! voi kun pääsisi tuonne ostoksille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, upea on varmasti laimea adjekti kuvaamaan paikkaa, sanoisinko mieletön! ♥ Toivottavasti pääset joskus kokeamaan tuon paikan, ehdottomasti suosittelen! :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Voi, niin minustakin! Tuolla on huikea valikoima kaikkia ihania tyynynpäällisiä, jokaiseen makuun siis taatusti jotakin :)

      Poista
  8. Cobello on niin ihana liike!! Olen todella rakastunu nyt tuohon kauniiseen ruskeaan nahkaan, jota Riviera Maisonillakin näkyy tuoleissa ym :)

    Place for Dreams

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdyn kyllä aivan täysin! Ei Cobelloon sattumoisin haettaisi vuokralaista? Täällä oltaisiin jo käsi pystyssä, hah ;)

      Poista
  9. Jos tuon tyylisestä tykkäät, niin suosittelen sulle myöd herttoniemen Aada sisutsuliikettä, siel on kyl niin LUXURY! Ja vantaan RUG huonekaluliikettä, jos lux näköiset huonekkalut kiinnostaa:P Aivan riluokkaa huonekkalut, kuin mitkään ikean tai sotkan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, kuullostaa hyvältä! Noista en olekkaan ennen kuullut, joten täytyneekin ottaa heti selvää sijaintikordinaateista :) Kiitos Kris, taisit taata minulle taas puolet tyhjemmän lompakon.. ;D

      Poista
    2. Suosittelen kyllä käymään aadassa, ihana paikka ja vielä kaksikerroksinen! <3

      Poista
    3. Teidän suositustenne siivittämänä täytyykin ottaa selvää missä tuollainen liike sijaitsee! Kiva piipahtaa välillä jossain muuallakin kuin aina Cobellossa ;)

      Poista
  10. Päämyymälä on muuten Espoossa ja se on hiljattain uusittu, eli se on taatusti vielä enemmän visiitin arvoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jestas, sinne on päästävä! Eikö kyseessä ole juurikin tuo Suomenojan putiikki vai joku aivan toinen? Mukava kuulla teidän suosituksia, olen taas hivenen verran vakuuttuneempi siitä, että ensi kerralla auto starttaa kohti Espoon maisemia ;)

      Poista
  11. Itsekin piipahdin Cobellossa ensi kertaa viime viikonloppuna, Espoon myymälässä, ja vitsit mitä kaikkea ihanaa siellä olikaan! :) Mutta mä ihan luulin että se Vantaan myymälä on päämyymälä :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin luulin kyllä minäkin! Eikös Espoon myymälä avautunut vasta viime talvena? Käsittääkseni tuolloin toinen liike sijaitsi Kasarmikadulla, eikä Espoon liikettä ollut olemassakaan.. Voin toki olla väärässäkin! Oletin, että Petikon myymälä olisi päämyymälä ihan senkin takia, että on huomattavasti pinta-alaltaan suurempikin :o Mene ja tiedä! Eniveis, siitä ei pääse mihinkään, että aina kun tuonne astuu tuntuu kun olisi päässyt taivaaseen;D

      Poista

Suositut tekstit