tiistai 6. elokuuta 2013

What i'm wearing today?

Nyt aivan pika pika päivitykset ja pienet detailjit kerrankin reaaliaikaisesti ihka oikeasta päivänasusta! Mulla kun tuppaa nuo päivänasu-kuvat tulemaan viikon jos toisenkin myöhässä niin on oikeasti kerrankin kiva, että ehtii päivitellä päivänasua oikeana päivänä ;)

Päälle valikoitui kerrankin niitä harmaan sävyjä, joihin ennen pukeuduin lähes päivittäin. Nudehullu kun olen ja tämän varmasti pidempiaikaiset lukijani muistavatkin!
Blouse, necklace/ Mango
Päälle valikoitui yksi vaatekaappini suosikeista; Mangon vaaleanharmaa silkkipaita kauniilla yksityiskohdilla. Yhdessä vaiheessa olin niin rakastunut puseroon, että pidin sitä melkein päivittäin! Sitten en enää vaan yksinkertaisesti kehdannut verhoutua siihen.. :D

Harmaan puseron kanssa yhdistelin viime kesäiset hennesin valkoiset rusettishortsit, jotka ovat ehdottomasti parhaimmat shortsit, jotka olen omistanut. 
Sunglasses/ Louis Vuitton
Jalkoihin sujautin Zalandosta muutama kuukausi sitten tilamaani beiget kiiltonahkaiset kiilakorot. Mulla on todella vähän mukavia kiilakorkoja, joilla jaksaisi tepastella pidempiäkin matkoja ja nähtyäni nämä Annen blogissa oli tilaus tehtävä välittömästi, sillä ihastuin niihin samantien!

Sen lisäksi, että kengät matchaavat värinsä puolesta täydellisesti paidan ja laukun kanssa, ovat ne myös todella mukavat jalassa. Täyden kympin kengät siis ;)
Bracelet/ Hermès
Shorts/ H&M, Shoes/ Cafe Noir
Mitäs te tykkäsitte asusta? :)

36 kommenttia:

  1. Todella kiva asu! :) Tuo rannekoru on niin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hjenntsukka ♥ Rannekoru on rakkautta!

      Poista
  2. Tosi ihana asu! Olen itse todella arka yhdistämään vaaleaa vaalean kanssa, mutta näyttää kyllä pirun hyvältä :) Ja tuo laukku on kyllä niin unelma ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Pauliina! Rohkeasti vaan kokeilemaan, voit yllättyä! ;)

      Kieltämättä tuo Prada on sävyltään ja malliltaan parhain koskaan omistamani veska, joten en varmaan koskaan voi tarpeeksi kehua sen käytännöllisyyttä :)

      Poista
  3. I found your fashion blog a while ago and I absolutely love it! The colours, accessories, bags <3... all really stylish. I hope you'll consider writing a short paragraph in English in the future (Google translate doesn't speak Finnish very good I'm afraid) ;) xo, Barb

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh my, how sweet are you! I'm so so appreciate that.. ♥ Hah, i would like to write in english, but my knowledge of english is so poor! :D If you only knew.. ;D

      xx

      Poista
  4. Täällä liputetaan asun puolesta! Värimaailmaa on just eikä melkein. :))

    VastaaPoista
  5. Upea väri tuossa puserossa ja hihan istutus+ rypytys on kaunis. Värisävyt sopivat hyvin yhteen ja kaulakoru piste I:n päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että siellä ruudun toisella puolen tykkäillään! Vaaleisiin sävyihin en olekkaan ihan hetkeen pukeutunut, joten hieman tenkkapoota tuli yhdisteltävien osien kanssa :)

      Poista
  6. Onpa ihana asu! Itsekin kuolasin tuota paitaa Mangossa ja taisinpa käydä jopa sovittamassa, mutta en enää kuollaksenikaan muista miksen sitä ostanut. Tuo olis niin klassinen mutta kuitenkin siinä on sitä jotain. Arvaa vaan harmittaako nyt kun näin nämä kuvat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, tuo on niin inhottavaa! Mä taas jäin kaipailemaan puserosta mustaa sävyä, mutta niinkuin sanoitkin, eihän sitä enää mistään liikkestä voi tietenkään löytyä :D Mangon alessa oli tätä paitaa vielä n. kuukausi sitten ja vielä kympillä (!!!!) mutta meijän tuurilla sitä ei varmaankaan enää ole.. :D Ja tää on jo niin kulunut fraasi, mutta kurkkase huutiksesta, sieltä voisi löytyäkin! Tsemppiä etsintään ;)

      Poista
  7. Ihana asu, nuo shortsit on kyllä niin täydelliset! <3

    VastaaPoista
  8. ihana asu! mä oon niin rakastunut tuohon kaulakoruun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olen minäkin! Tuollaisia saisi kyllä löytyä liikkeistä enemmänkin, pelastavat nimittäin monet tylsät asut silmänräpäyksessä! ;)

      Poista
  9. Löysin blogisi tänään, ja rakastuin tähän täysin! Niin ihana blogi, ja sun tyyli, niiiiin upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun olet löytänyt tänne! Kiitos kauniista sanoistasi ja oikein oikein lämpimästi tervetuloa! ♥

      Poista
  10. Hassu kysymys, mutta mikä on lempihajuvetesi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tätä ei tarvitse kauaa miettiä, Viktor & Rolfin flowerbomb, mm! ♥

      Poista
  11. Saako kysyä, että missä olet töissä? :) Näin mielenkiinnosta vain x)
    Ja on kyllä ihana ja upea tyyli sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ompas mukava kuulla, kiitos kovasti! ♥

      Hih, saahan sitä aina kysyä, mutta olen päättänyt, että johonkin se yksityisyyden raja on vedettävä ja mielestäni työasiat kuuluvat siihen. Täten en valitettavasti tahdo käsitellä työasioita täällä blogin puolella :/ Uskon, että varmasti ymmärrät! :)

      Poista
  12. Hei, paljonko noi luikkarin aurinkolasit maksaa ja saako niitä enää mistään? Haluatko myydä omasi? :)
    yo_xtiina@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka KriS!

      Laseja saa vielä Vuikkarilta, hinta oli muistaakseni n. 520euroa! Kyseessähän on siis miesten malli, joten ainakin Vuikkarin sivujen mukaan laseja on vielä saatavilla :)

      Olen miettinyt aikaisemminkin, että laittaisin lasini myyntiin, sillä multa ei löydy läheskään niin paljon käyttöä niille kun ne ansaitsivat. Eikä kaapin pohjalla tyhjänpanttinakaan niitä raaskisi pitää :/ Hmm, täytyy todella miettiä! Laitan lisäinfoa tänne jos raaskin niistä luopua! :)

      Poista
  13. Aivan ihana asu! Hei sun täytyy varmaan ruveta vesileimaamaan nämä sun kuvat :/ Olen todella monta bongannut Instagramista, koitan aina kommentoida kuvaan sun blogin, mutta silti tosi ikävää tuo kuvien varastaminen :(
    x Stella x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos Stelliinou! :) Voi, mä olen itsekkin törmännyt useisiin kuviin ja se on kieltämättä todella turhauttavaa. Syy miksen ole vieläkään ottanut leimoja käyttöön on se, etten omista koneellani moista ohjelmaa jolla pystyisin oman puumerkin kuvan alalaitaan tekemään :/ Tiedätkö mahtaisiko netistä löytyä ns. ilmaisia ohjelmia, joilla sen pystyisi tekemään? Ei tästä muuten tule mitään.. :D

      Poista
    2. Anteeksi myöhäinen vastaus, mutta kannattaa tsekkaa tuo pixlr ohjelma! Sillä voi netissä muokata kuvia, ilman että täytyy ladata mitään ohjelmaa koneelle :)

      Poista
    3. Hei, hurjan paljon kiitoksia vinkistä! Ja pahoittelut, että pääsin vastaamaan viestiisi vasta nyt pienen viiveen kera, aivan sattumalta huomasin kommenttisi jääneen vaille vastausta :( Mutta vinkki tuli todella tarpeeseen, kiitos! ♥

      Poista
  14. Sulla on kyllä maailman ihanin tyyli ! :)

    VastaaPoista
  15. Hi, is your Prada in Light Grey Color?

    Thank you very much for your answer (hoping that someday you'll start posting in english :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi!

      Color is clay grey!
      Hih, hope so some day.. ;)

      Poista
    2. Thank you sooooo much for your answer! I was thinking about buying this bag, but I thought it was a bit more beige than grey and thanks to you I will buy is and will not be disappointed!

      Poista

Suositut tekstit