tiistai 13. elokuuta 2013

More stripes

Vaikken ole koskaan ollut raitojen ahkerin käyttäjä, niin tämä kulunut kesä on muuttanut mieleni raitojen suhteen aivan täysin. Tätä nykyä kaupoilla pyöriessäni kaikki raidallinen tuntuu ihastuttavan ja vetävän minua kuin magneettia puoleensa, niimpä kesän aikana vaatekaappiini on eksynyt monta monta uutta tulokasta, joista tämä alla pilkahdellut pusero on yksi ehdoton suosikkini!

Muutamat suosikkini olen tosiaan löytänyt Lindexin Holly&Whyte-mallistosta, jonka jokavuotiseen mallistoon olen aina yhtä ihastuksissani! Raikkaita värejä, preppy-tyylisiä neuleita, raitoja ja keveitä materiaaleja -  niistä minä olen mennyt sekaisin ;)
Blouse/ Lindex, Holly&Whyte
Kuukausi sitten kävin Lindexillä pyörähtämässä ja kokoelmani kasvoi jälleen yhdellä uudella tulokkaalla. Tällä suloisella helmin koristellulla Holly&Whyte -raitapaidalla, jonka 3/4 hihat ovat juuri passelit vielä näille keleille, mutta taas paksumman materiaalin puolesta menee loistavasti syksylläkin.

Ehdottomasti kirsikkana kakun päällä on tuo statement kaulus, joka tekee viimeisen loppusilauksen puserolle. Eipä tarvitse omalta korulaatikolta hakea tylsään puseroon täydennystä, kun paidan etumuksesta löytyvä upea helmikoristelu ajaa suuren näyttävän korun virkaa.
Bag/ LV, Shorts/ H&M
Nyt taitaa raitakiintiö olla tältä erää täytetty. Vaikka monet mieltävätkin raikkaat raidat ennemmin kesäpukeutumiseen, aijon itse käyttää niitä hyödyksi myös syyspukeutumisessa. Vaaleiden villatakkien alle sujautettuna :)

Mitäs arvon raati on mieltä tästä tulokkaasta?

52 kommenttia:

  1. Voisit vähän rajoittaa noiden ;) -hymiöiden käyttöä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. wtf, niitäkin oli tässä postauksessa kokonaiset yksi? :DDD pienillä jutuilla ihmiset jaksaa vaivata päätään

      Poista
    2. Jollekkin nämä hymiöt ovat ilmeisesti kova pala purtavaksi :D

      Poista
  2. Tuo paita on kyllä todellinen söpöliini, nimenomaan tuon koristuksen puolesta. Jälleen kerran hyvän näköinen asukokonaisuus, sinä se vaan osaat. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen! Itsekin ihastuin nimenomaan tuohon koristeluun :) Voi kuinka tylsältä se näyttäisikään ilman sitä!

      Poista
  3. Hih, tuo paita kuuluu myös minun vaatekaapin lemppareihin:) Ihanan väriseltä näyttää muuten tukkasi! Ootko vaalennellut kesällä? ps. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, vink vink ;) Tukka on vaalentunut aivan itsestään! Jostain kumman syystä mun tukassa ei vaaleanruskeat sävyt pysy, vaan oma vitivaalea hiusvärini yrittää aina puskea värin läpi. Hopeashampoota siis menee litrakaupalla! ;D Itseasiassa ihastelinkin sitä alunperin blogistasi, se vaan on niiiiin style! ;) Ps. Tulikohan noita vinkvinkkejä nyt tarpeeksi? ;)

      Poista
    2. Onko oma tukkasi luonnostaan platina??? :O

      Poista
    3. Olen ollut ihan pienestä saakka platina tukkainen, tosin useamman värjäyskerran myötä (tummaksi värjäyksen) oma hiustenvärini on luonnollisesti ruvennut tummumaan. Silti pohjavärini on hyvin hyvin vaalea ja tästä syystä tummat hiusvärit eivät pysy tukassani kauaakaan vaan lähtevät lähes välittömästi haalenemaan. En tiedä johtuuko se siitä, että oma hiustenvärini on niin vaalea vaiko siitä, että tukkani on kuiva :D

      Poista
  4. Hyvältä näyttää! Raidat ovat aina niin raikkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! Raikkaita ja klassisia, i like it! :)

      Poista
  5. Tosi nätti paita! Täytyykin taas alkaa käymään useammin lindexillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No suosittelen ehdottomasti! Ennen en sieltä itsekkään mitään löytänyt, mutta tätä nykyä sitten senkin edestä ;) Lindexin nettikaupastakin näkee kivasti mitä valikoimiin on tulossa milläkin viikolla, niin osaa sitten etukäteen jo odotella :)

      Poista
  6. I also bought a few stripes pieces from Lindex and pssst, but also striped dresses from Promod:), this year is simple striped:))), but is so classic and chic!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I agree and I think simple striped is so much better! :) Love those collection!!
      xx

      Poista
  7. Nyt on täydellinen asu! :O Rakastuin!

    - Mistä oot löytänyt noin täydelliset valkoiset shortsit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos hurjasti L! :) Shortsit hankin viime kesänä hennesistä, ovat ehdottomasti minunkin lempparini!

      Poista
  8. toi on kyllä tosi kiva paita ja helppo yhdistää vaan farkkuihin ilman koruakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! Yleensä raidapaidat ovat hiukan tylsiä sellaisinaan ja kaipaavatkin usemmiten lisäpotkua koruista, mutta tässä puserossa on selkeästi lyöty kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Oikea löytö siis ;)

      Poista
  9. Hyvältä näyttää, as always! ;) Harmi kun en itse lopulta hankkinut tuota raitapaitaa Lindexiltä, vaikka sitä pariin otteeseen siellä hypistelinkin! Ja aivan ihana tuo sinun Hermesin uutukainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenna, minä kiitän ja kumarran, kiitos! Minäkin voivottelin tuon puseron kohtaloa koko kesän ajan, kunnes sattumankaupalla törmäsin tähän Myyrmannin Lindexillä. S-koko oli valikoiman viimeinen, mutta M -ja L-kokoa näytti löytyvän vielä useampikin :) Että jos sattumoisin siellä suunnin sattaisit pyörähtää niin käyhän kurkkaamassa! ♥

      Poista
  10. Ihana paita, noi koristeet tuo kivaa lisää siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Emmi! Ja totta, tuo paita olisi kyllä ybertylsä ilman tuota katseenvangitsijaa :)

      Poista
  11. Tosi söpö paita! Ihana yksityiskohta tuo statement kaulus, sopii monen asun kanssa! :---) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janette! Tuo ommeltu ommeltu statement on niin kätsy ;)

      Poista
  12. Aivan ihana asu, sulla on kyllä upea tyyli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höpsis!! Kiva muuten Mussu, kun päivittelet blogiasi nykyään useammin! Joka kerta meinaa päästä pienen pieni riemunkiljahdus kun huomaan raapustuksia sieltä suunnalta tulleen.. ;)

      Poista
  13. Upea asu ja tukkasi näyttää täydellisen väriseltä! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, tukka on vaalentunut ihan hurjasti viime kerrasta (ei siis todellakaan näytä enää luonnossa noin tasaiselta!), johan tässä pitäisi jo kampaajan aikaa varailla :) Kiitos ihana!

      Poista
  14. Instagrammin puolella löytyy secrettroveofluxury_ nimellä profiili, joka kopio kuviasi, eikä niistä aina mielestäni käy alkuperä ilmi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti olen surullisen tietoinen noista instan puolella pyörineistä feikkiprofiileista :/ Härskiä miten miten ihmiset voivat kopioida toisten kuvia ja esiintyä niissä itsenään aivan pokkana.. :D Kiitos kuitenkin kun tulit asiasta minulle ilmoittamaan!

      Poista
  15. Siis upea tuo paita! :) Alkoi vähän harmittaan, kun ei kyseistä tullut itselle hankittua. Onko sinulla muuten instagram tiliä? Kun itse olen siellä törmännyt tämmöiseen käyttäjänimeen kuin @asecrettroveofluxury_ , on saksalainen ja siellä on siis paljon sinun blogista otettuja kuvia. Ja minusta tämä käyttäjä esittelee niitä ominaan. Ajattelin vain, että oletkohan tietoinen tästä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se onkin! :) Hei jos sattumoisin asustelet pk-seudulla niin käyppäs huviksesi kurkkamassa Myyrmannin Lindexiltä. Tuolloin kun paidan hankin roikkui rekillä näitä vaikka millä mitalla! Muistaakseni M -ja L-kokoa löytyi useampikin :)

      Olen törmännyt tuohon profiiliin aikaisemminkin, valitettavasti :/ Noh, ei auta muu kuin syyttää omaa tyhmyyttään. Jotkut pikku puumerkit voisivat olla ihan paikoillaan?! Kurjaa tuollainen touhu silti, en vaan voi ymmärtää kuinka nuo kopioijat pystyvät esiintymään kuvissa aivan pokkana itse itsenään. Tai siis, omaan kupoliini ei vaan mahdu ajatus, että kopioija saisi siitä vielä hyvän mielen itselleen, mikäli joku sattuisi kopioitua kuvaa kehaisemaan? :D

      Poista
    2. Kiitos tiedosta, asustelen vain niin kaukana sieltä ja kokokin saisi olla xs tai s. :)

      Sanoppa muuta, ei voi kyllä ymmärtää minkälainen ihminen tuollaisestakin hyvän mielen saa! Tuolla kyseisellä profiililla taisi olla aika paljon seuraajiakin. Lähemmäs 20 000, muistelisin :/ Oletko yrittänyt ilmiantaa sitä tai kommentoida jotain kuviin?

      Poista
    3. Vielä en ole hänelle kommenttia ehtinyt jättää, sillä sain tietää profiilista vasta muutama päivä sitten itsekkin, hmm :/ Tuskin se mitään auttaa, käy varmaan samalla tavalla kun kerran mentyäni huikkaamaan erääseen profiiliin kopioiduista kuvista ja pam, sitten tunnus olikin jo yksityinen :D

      Noh, ei tälle voi muuta kuin olkaansa kohauttaa! Imartelevaahan se sinänsä on, että mun kivikautisella pokkarilla nappastut kuvat joku kelpuuttaa vielä omaan profiiliinsa ;) Hah!

      Poista
  16. Could you please start writing in english???:) I love your blog but since I'm not from Finland I don't really understand anything :/

    Also, do you have a instagram account??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Iida!

      I Would love to write in english, but my english is so bad.. :D That's why i never write in english..
      Yes i have! My insta account is secretluxury

      Have a nice day! :)
      xx

      Poista
  17. Oi miten kiva paita, mitenhän en itse kesän aikana Lindexillä tähän törmännyt, olisi varmasti lähtenyt mukaani, aivan ihana!:) Kivaa että sullekin on syttynyt tämä "raitarakkaus" se vie mukanaan ja kohta huomaat, kuinka vaatekaapin peruspaidoista suurin osa on raitaisia... Nimimerkillä kokemusta on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääks, toivottavasti näin syksyyn päin mentäessä se hieman tuosta rauhoittuisi ;D Mutta ei siinä, raidat ovat klassisia ja ajattomia ja varmasti todella toimivia vaatekaapin peruspilareita, joten kyllä niitä kannattaa hamstratakkin! :)

      Poista
  18. I always love the combination with stripes and the Louis Vuitton Monogram! Great choice girl :)

    Love,
    Vanessa from trendique.net

    VastaaPoista
  19. Ihana kyllä tuo paita! ;) Sulla on kyllä pettämätön tyylitaju ja inspiroit myös minua pukeutumisissa. Oli pakko itsekin ostaa hiukan samantyylinen paita Vilalta :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että siitä oli vinkiksi sinne ruudun toiselle puolen :) Tykkään ihan hirmuisesti tuosta statement kauluksesta, se tuo paljon muuten noin yksinkertaiseen paitaan :)

      Ja vielä mukavampi oli kuulla tällaisia sydäntä lämmittäviä sanoja, hih :) Mielettömän iso kiitos ♥

      Poista
  20. Beautiful look! I admire your style :)


    http://newlookstyleblog.blogspot.com/

    VastaaPoista
  21. WOW YOUR STYLE IS INCREDIBLE! PLEASE KEEP BLOGGING! :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit