keskiviikko 7. elokuuta 2013

How cute!

.. voikaan olla tämä vaaleanpunainen Hermèsin rannerengas? Apua, niin tyttömäinen, että jos vielä vaaleanpunaista käyttäisin varmasti tuohon sortuisin :D Tällä hetkellä budjetti ei kuitenkaan anna periksi enää toiselle rannekorulle, joten tyydyn suosiolla vain ihastelemaan ja inspiroitumaan tuollaisesta vaaleanpunaisesta hattarasta!

Jos joku ihastui koruun yhtä palavasti kuin minä, niin korun löydät täältä! Hih, mitäs te olette mieltä, onko se yhtä suloinen kuin luulen, vai olenko jo menettänyt viimeisetkin järjen rippeeni? :D
I think this is the most cutest Hermès bracelet ever! Or what do you guys think? ;)

26 kommenttia:

  1. Oi, kylläpä hän on suloinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan! Ihana vaaleanpunainen unelma :)

      Poista
  2. oo ihanan tyttömäinen! ja kesäinen :)

    http://jjjanika.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä juurikin! Voi joulu, mikset voisi olla yhtään lähempänä! :D

      Poista
  3. Kerta kaikkiaan hurmaavan herttainen! ♥

    VastaaPoista
  4. Ihana, vaaleanpunainen ja kulta ovat kyllä niiin söpö yhdistelmä! Ja tuohan menee melkein nudesta, joten kävisi kaiken kanssa! Ainahan sitä saa haaveilla... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin saa, onneksi se on hauskaa puuhaa ja ennen kaikkea ilmaista ;) Ja totta, vaikka rannekoru onkin vaaleanpunainen menee se aika neutraalisti kaiken kanssa, mutta jos nyt vaan kuitenkin pysyisin haaveilulinjalla.. ;)

      Poista
  5. Oi voi, on se vaan kaunis... :) Itseäni ehkä vielä enemmän houkuttelisi tuo viininpunainen syksyksi, mutta on kyllä myös tämä vaaleanpunainen ihana :)


    Maria / petitelivingmaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, syksyä kohden mentäessä viininpunaiset asusteet kutkuttelisivat täälläkin suunnin! Ehkä jopa mustakin, jos nyt uskalletaan haaveilulinjalla mennä pidemmälle.. Hmm, onneksi tällaisia tenkkapoo-valintoja ei tarvitse ihan heti pähkäillä, ainakaan täällä päin ;)

      Poista
  6. Aivan mielettömän ihana!!! Ei saa laittaa tuollaisia houkutuksia tänne ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, mä jotenkin arvasin, että saattaisit tykätä tästä! Minä puolestaan voisin kotiuttaa korun harmaana, anytime ;)

      Poista
  7. Iik ihana! Olisi aivan minun tyyliseni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaikessa vaaleapunaisuudessaan mahdottoman ihana! Nyt ei muuta kuin seuraavaa merkkipäivää odotellessa.. ;)

      Poista
  8. Oi kun ihana! Rakastan näitä kyllä lähes joka värissä, sopivat täydellisesti kaikkeen! Täytyy lisätä toivomuslistalle jos vielä joskus saisi hankittua..

    Ostin kesän alussa sinun inspiroimana Eva clutchin monogram kuosissa ja sitä on kyllä tullut käytettyä lähes päivittäin! Voisit kyllä lopettaa tuon inspiroimisen heti, sillä myös Speedy 40 löysi tiensä kokoelmaani, kun näin kuinka ihanalta se näytti asukuvissasi ;D

    http://sinikatriina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, itsekin hurahdin näihin rannekoruihin nyt aivan täysin! Haaveilen jo matkasta, missä pääsisin ihan paikan päälle näitä hypistelemään ;) Taupe oli mielettömän värinen, mikäli on kuviin uskominen. On siis sanomattakin selvää millä kokoelmani tulee kasvamaan jos joskus sen aika on!

      Ja pahoitteluni loven aiheuttamisesta ;) Eva on kyllä loistava arki -kuin iltalaukkukin. Mahtuu juuri sen verran tavaraa mukaan kuin on tarvis! Ja Speedy taas.. Okei lopetan ennen kuin blogini on boikotissa!;D

      Poista
  9. Tuo haalean vaaleanpunainen oli livenäkin todella ihana! Vertailin pitkään tuon ja valkoisen välillä, päätyen valkoiseen metallinväriseen ihanuuteen. Arvaa vaan onko jo mielessä hakea tuo toinen joskus kaveriksi :D
    Ainakin metallinvärisessä versiossa tuo vaaleanpunaisuus ei tule esiin läheskään noin voimakkaasti, vaan hyvin kauniisti ja hennosti, jonka erottaa valkoisesta oikeastaan vain jos laittaa jotain valkoista seuraksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sinua onnekasta, kun olet päässyt paikan päällä näitä mallailemaan! Mietin hetki sitten itsekkin miltähän tuo koru mahtaa näyttää luonnossa, onko siis sävy voimakkaan vaaleanpunainen vai juurikin tuollainen mainitsemasi hailakka. Yritin googletellakkin sävyä ja se on kyllä juuri sellainen, jonka mielelläni kokoelmaani kotiuttaisin ;)

      Minulla tosin on mielessä tuo Clic-Clac H rannekoru Taupen sävyssä. Sitä ei tällä hetkellä näyttänyt tuolta netin valikoimista löytyvän ja voisikin olla kannattavampaa kurkata sävyjä paikan päältä, se suosikki kun voi siellä värikirjon joukossa aika nopeasti muuttua.. :)

      Poista
    2. Joo, paitsi siinä oli se paha puoli, että nyt haluaisin ne kaikki :) Netistä kun olisin klikannut vaan valkoisen pahempia miettimättä. Hyvä puoli liikkeessä käymisessä toki oli se, että otin rannekkeen isommassa koossa, vaikka netistä olisin varmasti tilannut sen PM:nä.

      Poista
    3. Auts, niin kuule minäkin! Nälkä kasvaa syödessä.. ;) Itsekkin olisin varmasti napannut korusta GM-koon, vaikka ihan passeli tuo PM-kokokin oli. Olisin ehkä vain kaivannut enemmän tilaa ranteen ja rannekorun välille, mutta eipä tuo nyt haittaa! Eipähän pääse ainakaan kapuamaan liian korkealle rannetta :)

      Poista
  10. Onpa söpö! Onko sun instagramtunnus muuten asecrettroveofluxury_? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin minustakin! Ilmeisesti siellä instan puolella häärii jokunen feikkiprofiili, sillä tunnukseni on secretluxury :/

      Poista
    2. No sitä minäkin aloin ihmettelemään, kun siellä oli milloin kenenkin kuvia. Lisäänpä nyt sitten oikean profiilin instaan :)

      Poista
    3. Lisää ihmeessä! Vielä toistaiseksi profiilini on yksityinen, mutta kunhan pääsen sen kanssa alkuun julkaisen sen kaikkien nähtäville :)

      Poista

Suositut tekstit