maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vanhaa asua huivin kera

Jaksetaanko siellä puolen ruutua enää nähdä tätä Denim huivia jokaiseen asuun yhdistettynä? ;D Sorry guys! Se vaan tuntuu passaavan asuun kuin asuun, mihin ikinä sen lynttääkin! Empä olisi ostohetkellä uskonut, että sininen voi väriltään olla niin monikäyttöinen. Uskokaa tai älkää, mutta huivi oli alunalkujaan puhdas heräteostos. Tiedättekö sen Vuitton-huuman kun astuu sisään ja kaikki tuntuu vaan näyttävän niin kivalta? Koita siinä sitten pitää järki päässä ja ajatukset kurissa, hah :D

Ei sen puoleen, huivi on ollut todella kovassa käytössä lähes viikoittain, enkä ole vielä toistaiseksi havainnut siinä minkäänlaisia käytönjälkiä, muutamaa langan vetäymää lukuunottamatta. Vahvaa tekoa siis, ei mikään perus shaalin kaltainen, vaikkei lurexia olekkaan.
Blazer, top, pants/ Zara, Rain boots/ Valentino
Nyt kun huivien laadusta on käyty paljon vilkasta keskustelua, ajattelin kantaa oman korteni kekoon ja ottaa osaa keskusteluun. Tulen todennäköisesti jossain vaiheessa tekemään huivien laadusta oman postauksensa, jossa kerron omia mietteitä laadusta, sekä siitä kuinka hyvin ovat omassa käytössäni kestäneet, kuinka olen itse edesauttanut hyvänä pysymistä jne. Uskoisin, että siitä voisi olla paljon hyötyä teille, ketkä pähkäilette oston kanssa ja mietitte huivin kestävyyttä!

Ja mikäli teille jo ilmaantui kysymyksiä mistä tahansa huiviin liittyvästä, niin vastailen niihin mielelläni aikaisemminkin, ennen varsinaista postauksen ulostuloa, joten ei muuta kuin rohkeasti kysymyksiä tulemaan :)
Details
Noh, ei siitä sen enempää. Pääsiäinen meni täällä varsin rauhallisissa ja leppoisissa tunnelmissa. Suklaamuniakin tuli syötyä enemmän kuin laki sallii ja salistakin pidin taukoa pääsiäisen ajan. Huomenna siis tiedetään ketä ruoskitaan ja kovaa! :D Jollain tapaa olen jopa helpottunut, että huomenna pyhät ovat vihdoin ohitse ja normaali arkirytmi alkaa, en vaan osaa olla tekemättä mitään.

Mitäs te olette touhunneet pääsiäisen ajan? Potevatko muutkin huonoa omatuntoa tuosta ylettömästä syömisestä? :D Niin ja tänäänhän alkoi virallisesti kevät, vaikka ei se tosin vielä luuytimissä tunnu, mutta ainakin olemme lähempänä!
Watch, bracelet/ Michael Kors
Kivaa aprillipäivää kaikille, jekuttakaahan läheisiänne oikein todenteolla! ;)

41 kommenttia:

  1. Hei! Oletko ollut tyytyväinen Pradan laukkuun? Ovatko hihnat kestäneet hyvin suurtakin painoa? Entä riittääkö hihnat niin että saisi laukun olalle vai täytyykö aina kantaa käsivarrella?
    Kiitos jos jaksat vastailla. Itselläni haaveissa ostaa kyseinen laukku todennäköisesti toiseksi suurimmassa koossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Olen ollut ihan mielettömän tyytyväinen laukkuun! Hihnat ovat kestäneet priimoina suurestakin painolastista huolimatta, joten ovat suhteellisen lujaa tekoa! Hihnat ovat sen verran matalat, että yltävät juuri ja juuri olalle, mielestäni ei siis sovi olalla kannettavaksi vaan juurikin käsivarrelle :/ Eipä kestä kiittää, mielelläni kerron omia kokemuksiani tuosta kaunottaresta! ♥

      Oi, oi great choice ;) Onko laukun sävy jo selvillä?

      Poista
  2. Hei...minulla on seuraavana hankintalistallani juurikin Vuittonin huivi ja olisikin kiva kuulla mielipiteesi huivien laadusta. Itselläni on vaihtoehtoina juurikin monogram denim shawl tai monogran shawl sävyssä dune. Onko denimin ja "tavallisen" shaalin laadussa eroa? Lurex huivit ovat ilmeisesti laadultaa parempia, mutta värivaihtoehdot huonompia :( Onko sinun denim huivisi sävyä bleu? Laitahan asukuvia kun saat Mangon nahkatakin olen itsekin pyöritellyt kyseistä takkia ostoskorissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kopsasin sinulle vanhan vastaukseni koskien huivien laatua :)

      "Nyt kerron ihan omakohtaisen kokemukseni huivista, tosin samaa olen lukenut monesta muustakin blogista, joten ihan tuulesta temmattua tarinaa se ei taida olla :/ Huivistani löytyy nuo surullisen kuuluisat langan vetäymät ja huivi on yltäpäältä nukassa. Tämän havaitsin jo muutamien kuukausien päästä ostohetkestä, kun huivi oli ollut todella ahkerassa käytössä päivittäin. Näin jälkikäteen en ole oikein uskaltanut sitä kovin useasti pitää (kun haluisin sen vielä edes muutaman vuoden pitää käytössä)

      Suosittelen lämpimästi, mikäli tahdot huivin hankkia satsaamaan siihen lurexiseen versioon. Kangas on jämäkämpää lurex-langan ansiosta, eikä näitä piirteitä huiviin ilmesty ihan niin heppoisesti. Toki huivilla on sitten enemmän hintaakin, mutta mielummin sitä satsaa laadukkaaseen versioon, josta on iloa vielä pitkäksi aikaa :)"

      Ja kyllä, kyseessä on bleun sävy! Mangon bikerista laitan taatusti kuvia heti kun saan sen hyppysiini (eli toisin sanoen muutaman päivän sisään;)) IIks, toivottavasti se on yhtä nätskä kuin kuvissa!

      Poista
    2. Mutta denim huivisi laatuun olet ilmeisesti ollut tyytyväinen?

      Poista
    3. Hupsista, no tottakai se oleellinen unohtui sitten kertoa ;) Joten kyllä, Denim huiviin olen ollut hurjan tyytyväinen! Olen käyttänyt sitä nyt n. 1,5 vuoden ajan tiuhempaan tahtiin (viikoittain) ja valehtelematta en ole löytänyt ainuttakaan käytönjälkeä huivista (muutamaa kynnen raapaisua lukuunottamatta)

      Kun muistaa vain säilyttää huivia aina omassa laatikossaan tai taittelee sen nätisti henkarille lepäämään, sekä välttää jokapäiväisen ulkoiluttamisen, pitäisi sen kestää normaalia kulutusta :) Itse annan ainakin täydet suositukseni huiville!

      Poista
    4. Jos saisit valita minkä värisen lurex huivin kotiuttaisit? Sinulla on niin pettämätön tyylitaju sen vuoksi utelen :)

      Poista
    5. Hmm.. Ykköspaikalla mulla varmasti koreilisi musta lurex huivi! Olen ihastellut sitä monen monta vuotta mutten ole koskaan saanut aikaiseksi hankkia sitä, joten luultavasti se hankkimatta jääkin :) Mutta tuossa sävyssä, siinä on kyllä kaikki kohdallaan!

      Huomasin myös lurex huivin (nyk. shine tuch) väritarjontaan tulleen uusia herkullisia sävyjä! Ainakin tuo anthrazitin sävyinen huivi näyttää ihanalta, jos siis kyseessä on tuollainen tummanharmaa (vaik onkos tuo sininen?:D) Erään lukijan kanssa kun juuri voivottelimme surkeaa väritarjontaa, mutta kappas, kesään kohden sinne onkin rantautunut vaikka mitä uusia sävyjä! :)

      Poista
  3. Pääsiäisen lisäksi tässä on muutenkin tullut syötyä vähän mitä sattuu reissatessa... Joten hyvään väliin alkaa herkkulakko ;) Ja tiedän niin tuon tunteen, ettei osaa vain olla. Olen myös innoissani, kun pääsee taas puuhaamaan kaikkea paikallaan istumisen sijaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, pitäisikö munkin ottaa tuo herkkulakko tavoitteeksi? :D Voisi tehdä ihan hyvää tällaiselle herkkusuulle! Teki kyllä sen verran tiukkaa vetästä samat vanhat farkut jalkaan heti pääsiäisen jälkeen.. :D Joten kyllä, mukana ollaan! Ja juu, pyhät eivät ole ollenkaan mua varten.. Tylsää laiskottelua ;)

      Poista
  4. Kieltämättä alkaa oleen jo niin nähty nää Prada - Vuitton - MK Watch ja Bracelet kombinaatiot huivin lisäksi :). Ihaniahan ne ovat toki ja kiva niitä on varmasti esitellä, mutta kun kerran kysyit.. Olet kyllä tyylikäs, mutta monta bloggausta samasta kello- ja koruyhdistelmästä alkaa oleen jo yllätyksetöntä. Jatkan kuitenkin lukijana vielä jonkin aikaa, jos kesää kohti tulisi jotain uutta (jotain muuta kuin Tory Burch ballerinoja).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan täysin tämän kommentin jättäjää. Olisi kiva nähdä jotain muuta jo vaihtelun vuoksi :) Tee vaikka postausta kevät vaatetuksestasi tai jostain mutta ei aina näitä samoja juttuja.

      Poista
    2. Samoilla linjoilla mennään. Tykkään tyylistäsi mutta postauksesi ovat aina aika samanlaisia. Vaikka kirjoitatkin muotiblogia niin kyllä siihen muotiin paljon muutakin liittyy :)

      Poista
    3. Anonyymit: Ensinnäkin kiitos rakentavasta palautteesta! Se on aina tervetullutta, sillä tahdon parantaa blogini tasoa jos vain siihen suinkin pystyn! Kysyin teiltä mielipidettä, sillä myös minusta on viime aikoina tuntunut siltä, että blogini on kieltämättä kaavoihin kangistunut. Toiseksi, kun asuste valikoima rajoittuu juuri näihin Vuitton huiveihin ja Burchin ballerinoihin voi monipuolisuutta olla vaikea toteuttaa. Kunhan vaan näistä talvisaappaista päästään eroon, niin eiköhän se inspiraatiokin palaudu kertaheitolla ;)

      Mutta tosiaan, tietenkin toivon, että lukijani täällä viihtyisivät, mutta niin kauan kun kirjottelen tätä omaksi ilokseni en tahtoisi siitä stressiäkään ottaa. Enkä näin ollen usko, että blogi tulee tästä kovin radikaalisesti muuttumaan. Asut ovat osa minua, minun tyylisiäni (vaikka sitten niitä LV-laukkuja), tykkään samantyylisistä asuista, joihin on saatu muuntelevuutta muutamaa asustetta vaihtaen. Joten Burchin ballerinoista tai Pradan laukuista ollaan tuskin pääsemään eroon ihan lähitulevaisuudessa.. ;D Koittakaa kestää!

      Mutta juu, toivottavasti kesä toisi mukanaan sitä uutta raikasta tuulahdusta, sitä kun olen kaipaillut itsekkin! Ja vinkkejä, ideoita niitä otetaan vastaan jatkossakin, eli rohkeasti vaan tulemaan! :) Ehkä tämä paikoillaan junnaus on pian menneen talven lumia ;)

      Poista
  5. Oijjoi onpas ihana laukku:--)

    http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2011/11/lemppari-asu.html selasin aikani kuluks vanhoja postauksiasi. Minkähän mallinen tuo vuittonin laukku on? osaatko yhtään auttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka N!

      Kävin kurkkaamassa linkin, mutta mulla ei ole kyllä minkäänlaista aavistusta siitä mikä laukun malli on kyseessä! :/ Joku epinahkainen se viissiin on. Voisikohan se olla joku kausituote, jota on ollut saatava sen pienen hetken? Ääh, pahoittelut ettei musta juurikaan ollut apua.. :/

      Poista
  7. Love your style! How tall are you?

    VastaaPoista
  8. kirjoitatko kahta blogia vai onko sinulla jokin kaksoin olento? piti hieraista silmiä kaksi kertaa kun törmäsin erääseen blogiin, joka on aivan kuten tämä...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ymmärrä miksi täällä solvataan aina tuota toista blogia. enkä edes ymmärrä miksi ihmeessä tämä secret trove of luxuryn kirjoittaja aina julkaisee nämä kommentit? jos kaksi ihmistä (ja varmasti miljoona muutakin ihmistä) tykkää samasta vaatetuksesta ja samanalaisesta tyylistä niin mitä ihmettä täällä yhtä ihmistä solvataan?
      annetaanko jokaisen pukeutua niinkuin haluaa ja kirjoittaa miten haluaa. :)
      tästä voisi tehdä jo loukkaus syytteen, kun toista herjataan kokoajan.

      Poista
    2. saa vähän sellaisen käsityksen että sinä et ole ihan sinut sen kanssa että joku muukin tykkää samantyylisestä tyylistä kuin sinä kun julkaiset edes näitä kommentteja. harmi juttu, sillä sille ei vain yksinkertaisesti voi kukaan ihminen tässä maassa mitään - täällä saa pukeutua miten haluaa - tai olla pukeutumatta :)

      Poista
    3. Anonyymi 1: Eih, kirjottelen ainoastaan tätä yhtä ja ainoaa blogia! :)

      Poista
    4. Heippa Anonyymi 2! Miksi hyökkäät noin jyrkästi? Täällä ei ole solvattu yhtään ketään, eihän kyseinen kirjoittaja edes julkaissut löytämänsä blogin nimeä, joten en voi tietää itsekkään mitä blogia hän tarkoittaa. Olet aivan oikeassa, jokainen saa pukeutua juuri niin kuten haluaa ja luonnollisesti se näin onkin kun muotiblogia kirjoittelee, että sama kohderyhmä pitää samasta vaatetuksesta! Ja siinä ei ole mielestäni mitään pahaa!

      Päinvastoin sehän on todella imartelevaa, jos joku saa blogistani niin hirmuisesti inspiraatiota! Tuntuu siltä, että on onnistunut siinä mihin on tähdännytkin :) Eihän siitä voi olla kuin iloinen!

      Kurjaa, että koit kommentin olleen loukkaava tai pahansuopainen. Palstallani ei ole tarkoitus solvata ketään, enkä tee sitä jatkossakaan. :) Jokainen taplatkoon tyylillään, se ei minua häiritse! Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

      Mukavaa päivänjatkoa sinulle!

      Poista
  9. Heippa! :) Aivan pakko kysyä, onko miehesi myös yhtä tyylikäs kuin sinä ja mitä työtä hän tekee? Mahdollistaako hän tämän sinun ylellisen elämäntyylin vai oletko muuten vain hyväpalkkaisessa työssä? Ei ole tarkoitus udella liikoja, kunhan uteliaisuuttani kyselen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Ainahan saa udella, hih ;) Valitettavasti kysymykset kuitenkin menivät ihan himpun verran henkilökohtaisen rajan yli, mutta sanotaanko näin, että ihan itse kustannan omat romppeeni ;D

      Poista
  10. Voi, täällä jaksetaan kauniita asuja! Asusteesi ovat aivan upeita ja tulen useasti vain ihastelemaan asukuviasi uudestaan ja uudestaan ja hakemaan inspiraatiota, niin kaunista! Erityisesti tämä denim huivi ja LV laukut. Mielestäni on ihanaa nähdä samoja vaatteita bloggaajan päällä uudemman kerrankin! Tuntuu varmaan vain itsestäsi siltä että "samaa nähty jo niin paljon", mutta minusta on vain ihanaa nähdä samaa esimerkiksi huivia usein ja erilaisissa asuissa tai eri korujen kanssa - jatka samaan malliin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ilostuinkaan kommentistasi ♥ Kieltämättä itsestäni tuntuu siltä, ettei asuistani ole saanut viime aikoina mitään irti, aina sitä samaa Denim huivia ja Valentinon saapasta.. Ei sen puoleen, pidän siitä, että pohjana on sama asu, jota on muunneltu erilaisia asusteita käyttäen. Kiva kuitenkin kuulla, etteivät ihan kaikki ole saaneet yliannostusta yllä mainituista ;D Uskoisin kuitenkin, että kesään päin mentäessä tänne ilmestyy paljon muutakin kivempaa ja inspiroivempaa :)

      Kiitos kauniista kommentista ja mukavaa kevään jatkoa sinulle! ♥

      Poista
  11. Hei! Parasta on juurikin että voi yhdistellä jo olemassa olevia asusteita ja vaatteita. Itsellä ei ole tarkoitus ostaa koko ajan uusia vaatteita vaan yhdistely.
    Kiitos inspiraatioista ja kivasta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Joskin vain mielikuvitusta riittää, niin muutamaa vaatekappaletta vaihtamalla asuun saa täysin uutta ulottuvuutta :) Tällaista palautetta on aina mukava saada, kaunis kiitos sinulle! <3

      Poista
  12. Moikka! Oletko ajatellut, että voisit tehdä joskus kosmetiikka-aiheista kirjoitusta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kyllä olen ja ilman muuta voisin sellaisen julkaistakkin :) Heti vain kun saan uuden paremman kamerani käyttöön, niin laitan postauksen rullaamaan :)

      Poista
    2. Oih, minkä kameran olet hankkinut? :)) Järkkärin??

      Poista
    3. Pitkään pyörittelin ostoskorissa vaikka mitä versioita, mutta lopulta päädyin monissa blogeissakin pyörineeseen (voisiko sanoa jo blogikameraksi!) mini peniin, eli minijärkkäriin. Tästä mun kamerasta ei voi olla suunta kuin eteenpäin, joten innolla odotan, että saan tuon hyppysiini! :)

      Poista
  13. Katselin tuolla ylempänä kommentointia siitä toisesta blogista, joka usein tuntuu saavan kovastikin inspiraatiota blogistasi. Aika tunteikasta keskustelua, itsekin olen imarreltu, jos joku inspiroituu tyylistäni eikä siinä ole mitään pahaa! Ja kuitenkin mielestäni tässä blogissa on "se jokin", joka erottaa tämän toisesta blogista. Kirjoitat ihanasti ja tyylisi on todella elegantti. =) Ja mä ainakin jaksan katsoa tuota huivia vaikka loputtomiin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan hurjasti kommentistasi ja suuret pahoitteluni, että näin matti myöhäisenä vasta kommenttisi huomasin! ♥ Minun puolestani jokainen pukeutukoot miten tahtoo, vaikka sitten samoihin vaatteisiin mikäli se itsestään hyvältä tuntuu! Itse en koe asiaa lainkaan pahana vaan päinvastoin, todella imartelevana :) Empä nimittäin olisi blogin alkuvaiheilla voinut uneksiakkaan, että joku todella voisi saada inspiraatiota pukeutumisestani!

      Toivottavasti käyt vielä blogissani visiitillä ja ehdit nähdä vastaukseni :) Oikein ihanaa kesän jatkoa sinulle!

      Poista
  14. Mistä olet ostanut tuon MK:n rannekorun? :) saako niitä Suomesta mistään? Itse olen yrittänyt löytää, mutta ei ole vielä ainakaan sattunut kohdalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Elea!

      Korun olen tilannut Nordstromin nettikaupasta ja toissapäivänä huomasin korua tulleen myös Shopbopillekkin, nämä siis taitavat olla ainoat nettikaupat joista tuota korua saa Suomeen tilattua :) Suomesta korua ei valitettavasti taida löytyä, sillä olen itsekkin yrittänyt sitä eri paikoista kysellä. Soittelin mm. Cottonille, mutta heiltä ei edes tuota Michael Korsin koruvalikoimaa löytynyt :/

      Poista
  15. Ihana tuo Pradan laukku! Mistä olet sen ostanut? Ja mikä mallin nimi on? :) Kiitos etukäteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Hih, kiva kuulla, että siellä on muitakin tähän laukkuun hurahtaneita :) Laukun olen ostanut Pradan omasta nettikaupasta; http://store.prada.com/en/FI/woman/handbags/totes/BN1802_NZV_F0002

      Nimeltään Saffiano Tote ja mallin numero BN1802. Juurikin tuo linkkaamani! Olen taannoin tehnyt postauksen Pradoista ja niiden välisistä kokoeroista, joten jos vaan kiinnostaa niin kurkkaseppas ihmeessä!

      http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2013/01/pradat-kokovertailussa.html

      Toivottavasti oli apua! :)

      Poista

Suositut tekstit