maanantai 11. helmikuuta 2013

Päivänasu 09/02/13

Heipparallaa! Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut? :) Nyt tosiaan tulisi viime lauantain asua jolloin olimme keskustan kaupoilla kiertelemässä ystäväni kanssa. Niinkuin aikaisemmassa postauksessa kerroinkin postisetä toi odotetun Mangon rusettipaitulin ja voi pojat se on ihana! Ei jäänyt epäilystäkään siitä mikä juuri nousi vaatekaappini suosikiksi.

Sävy oli just eikä melkein, eli ei lainkaan kellertävä niinkuin alunperin pelkäsin. Se on mielestäni ennemminkin kylmään taittava beige, kuin kermanvaalea ja beigen kanssahan valkoinen passaa kuin nakutettu!
Blouse/ Mango, Pants/ Zara, Shoes/ H&M, Blazer/ Zara
Joten paidan kaveriksi nakkasin ainoan valkoisen Zaran bleiserini. Bleiseri rintamalle on tulossa kuitenkin muutos sillä viime viikolla tein mielettömän hyvän löydön huuto.netistä koluttuani Zaran valikoimia ja eteeni sattui valkoinen hieman "röpelöpintainen" bleiseri. Ihastelin aikoinaan bleiseriä Linnun yltä ja harmittelin, kun itse en mattimyöhäisenä bleiseriä koskaan napannut.

Ihmeen kaupalla voitin huudon kyseistä kaunottaresta ja nyt sitten vaan odotellaan bleiseriä saapuvaksi. Varoituksen sana; tätä bleiseriä tulette takuulla näkemään kyllästymiseen saakka ;D Joten etukäteis varoitukset ovat enemmän kuin paikoillaan!

Watch/ Michael Kors, Bag/ Louis Vuitton
Pradakin pääsi hetkeksi hengähdystauolle sillä tätä menoa se on kohta puhki kulutettu ;D Tykkään muutenkin valkoisen ja ruskean kontrastista ja mielestäni Speedy toimii tässä ihan hyvin. Lisäksi shoppailulaukuksi se on erinomainen; ei liian suuri, muttei liian pienikään ja tarpeen tullen sen voi nakata kyynärvarrelle jos suorana kanniskelu väsyttää.

Pöksyinä taas tutut ja turvalliset mustat ja nilkkureina jälleen hennesin uutukaiset. 
Siinä pientä esimakua Mangon uutukaisesta ja shoppailuasustani! Nyt kun tummansinisen version saisin vielä käsiini niin pääsisin suunnittelemaan asuja senkin ympärille :) Paita todennäköisesti saapuu tällä viikolla ja ajattelin räpsiä teille asukuvat heti paidan tultua.

Mutta nyt meikäläisellä alkaa Gossip Girl maratoni (on se netflix vaan niin hemmetin koukuttava! :D)
Mukavaa maanantain myöhäisiltaa kaikille!

29 kommenttia:

  1. Olis kiva jos tekeisit postauksen sun laukun sisällöstä :) Ja onko toi Speedy mitä kokoa? 35?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka postausideasta! ♥ Toteutan sen heti tällä viikolla :) Ja Speedy on suurinta kokoa eli kokoa 40' :)

      Poista
  2. Hih, vein bleiserin postiin tänään eli pian saapuu perille :) Kiva asu, odottelen muuten samaista toppia saapuvaksi, oli ihan pakko tilata se heti, kun nettikaupasta bongasin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääks, tulisipa se nopeasti, sillä en meinaa pysyä pöksyissäni enää! ♥ Miten ihmeessä raaskit luopua tuosta kaunottaresta? :) Ja kiitos itsellesi muistutuksesta! Mango-postauksesi myötä oli pakko käydä tilamaassa tummempikin versio kaappiini! :)

      Poista
  3. Aiiivan ihastuttavan näköinen combinaatio <3 sinä se kyllä osaat!

    VastaaPoista
  4. Millä värillä oot viimeks värjänny hiuksesi? Jos siis itse värjäät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Olen lähes vuoden verran värjännyt hiukseni Syossin hiusvärillä, sävy 4-2 Mahogany Brown. Linkitin kuvan vielä varuiksi :)
      http://www.syoss.net/syoss/en/en/home/HAIRCOLORATION/classic/brown0/mahogany_brown.html

      Ja väriä ylläpitämään olen käyttänyt KC Professionalin Color Maskia sävyssä Pepper. Toimiva combinaatio ja hiukset näyttävät heti kuin juuri värjätyiltä! Vinkki vitosena jos sinullakaan ei tuo punaisuus hiuksissa pysy :)

      Poista
  5. Toi sun Zaran bleizeri on kyllä niin nätti! :) Voisi sopia kyllä tuohon asuun beiget nilkkurit,joista muistaakseni puhuit aiemmin..ja ruskeat housut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyvältä kuullostaa ja voih, beiget nilkkurit olisivat olleet täydelliset asuun! ♥ Ei auta muu kuin odotella ballerinakelejä, jotta pääsisi ulkoiluttamaan nudeja kiiltonahkaballerinoja asun kanssa :)

      Poista
  6. I love your style.

    Kisses
    http://fashionismypassion-marta.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  7. Mä niin tykkään sun asuista! <3 Ja tuo laukku, ennen en tykänny oikee monogrammista mutta nykyään haaveilen tosta enemmän kuin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! ♥ Voiei, minulla taas on mennyt päinvastaiseksi! Vaikka monogram on aina ollut "mun juttu" niin viime aikoina se ei ole enää tuntunut omalta :/ Toivon hartaasti, että kyseessä on vaan hetkellinen olotila, tulee muuten olemaan aika kova myyminen noissa laukuissa ;D

      Poista
    2. Täällä on innokas ostajaehdokas ;) artsykin sulta löytyy.. Unelmien laukku, pradan lisäksi<3

      Poista
    3. Hih laitetaan ostajaehdokas korvan taakse ;)

      Poista
    4. Minä sen sijaan ilmoittaudun potentiaaliseksi ostajaehdokkaaksi Neverfull Monogramille! :D Ellen ihan väärin muista, että sinulla sellainen oli, hih. Hankkisin NF:n mielummin käytettynä, sillä patinoituneet nahkaosat näyttävät paljon paremmalta, mutta olen niin huono luottamaan käytettyjen merkkitavaroiden suhteen. Tiedät siis kehen ottaa yhteyttä, mikäli omasi myyt ;) Ihanaa viikonloppua sinne! <3

      Poista
    5. Mahtavaa! Kiitos ostajaehdokkaaksi ilmoittautumisesta! ;) Mikäli tämä hetkellinen mielenhäiriö ei tästä laannu niin ompahan ainakin ostajat valmiina! ;D

      Olen jopa kuullut villiä huhua siitä, että käytetyt ja kunnolla patinoituneet Vuikkarit ovat niin kovassa kysynnässä, että niistä ollaan valmiita tarjoamaan enemmän kuin uusista! Ei kyllä mikään ihmekkään, sillä itsekkin pidän, että laukussa näkyy ajanpatina. Se tekee laukusta noh, jollain tavalla arvokkaamman näköisen :)

      Mutta olet ehdottomasti mielessäni mikäli aijon tuosta tilaihmeestä luopua! :)
      Oikein mukavaa viikonloppua sinullekkin Jonna! ♥

      Poista
  8. Ihana asu <3 Haha, tän asun innoittamana päätin tänä aamuna ottaa oman LV Monogram Speedyni töihin mukaan, se vaan on niin hieno laukku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Sara! :) Ja kiva kun inspiroiduit ♥ Eikä mikään ihmekkään, että Speedy on ja pysyy klassikoissa. On se vaan niin ajaton ja joka tilanteeseen sopiva kaunotar :)

      Poista
  9. I don't understand what you write, but i like your blog, pics, inspirations...can we follow each other?

    greetings!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Trendy Mama!

      Please use google translate;
      http://translate.google.fi/

      Have a nice day! :)

      Poista
  10. Voi että! Tuo valkoinen bleiserikin on juuri mun makuun! Olisitko tuotakin myymässä jossain kohtaa sekä mikä tuon koko mahtaa olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Zaran bleiseri on minunkin suosikkini, enkä siitä syystä raaski siitä luopua! ♥ Minulla on bleiseristä XS-koko :)

      Poista
  11. voi harmi! Se kun on aivan ihana:) Muutenkin tykkään sun tyylistä kovasti ja olisikin kiva saada pian uutta postausta vaikka asukuvien kera!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! Tiedätkö, muistin juuri, että tämä bleiseri löytyy huutiksesta! Nyt en nopealla selailulla sitä löytänyt, mutta kurkkaa myös suljetut kohteet. Oisko koko ollut just XS tai S! Toivottavasti löytyy vielä ja saat sen vaatekaappisi kokoelmiin :)

      Olen ajatellut palailla postauksien ääreen heti ensi viikosta, joten asukuvia tulossa taatusti! Tässä useamman kuukauden aikana on kerääntynyt myös muutama esittelyn arvoinen ostoskin, joten niiden kanssa palaamme ensiviikosta ♥

      Poista

Suositut tekstit