tiistai 26. helmikuuta 2013

I Would like to wear..

Pieni katsaus tiistaipäivän haaveasuuni, joka koostuu mustasta, valkoisesta, sekä sinisestä Vuikkarin Denim huivista. Ja tietty kultaisia yksityiskohtia unohtamatta! Kengät tosin olisivat mitä luultavammin vaihtuneet oikeassa elämässä saappaisiin, sillä ballerinakeleihin on vielä niin tuhottoman kauan aikaa. Olemmehan kuitenkin jo lähempänä kevättä niin on kai suotavaa ottaa nokka kohti tulevaa ja pitää silmällä kesän vaatetustakin?

Yli vuoden kestänyt täydellisen vaatekaapin kokoaminen alkaa pikkuhiljalleen olemaan loppusuoralla, mutta muutama perusjuttu sieltä vielä puuttuu. Tällaiset kollaasit toimivat hyvin myös haavelistana, mutta ovat siinä samalla hyvin vaarallisiakin.. :D
Yksinkertainen musta silkkitoppi, sekä kullanvärinen rannerengas olisivat toivottu lisä vaatekaappiini. Osaisiko joku muuten sanoa mistä tuollaisia simppeleitä satiinitoppeja voisi löytää? Merkillä ei ole niinkään väliä, kunhan materiaali ja malli ovat sitä mitä haen. 
Jos tiedätte niin ei muuta kuin linkkivinkkejä tulemaan! :)

47 kommenttia:

  1. Onko tuo huivi ostamisen arvoinen? Onko sulla tuo edullisempi vai kalliimmpi? Mua niin tekis mieli panostaa tuohon huiviin, mutta pelottaa se nukkaantuminen.

    Ihania, aurinkoisia päiviä sinulle! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Naana!

      En tiedä onko tästä olemassa toista versiota, mutta omani kulkee pelkästään Denim huivin nimellä :) Veikkaan, että kyseessä taitaa olla se halvempi versioinen :) Linkkasin sinulle vielä huivin varuilta;

      http://www.louisvuitton.de/front/#/deu_DE/Kollektionen/Damen/Accessoires/Schals-tucher--mehr/products/Monogram-Denim-Tuch-WO-AESTHETIC-LINE-M71376

      Minun huivini ei ole mennyt moksiskaan ja menee täten edelleen täysin uudenveroisesta, vaikka ikääkin on jo kolmisen vuotta! Voi toki olla, että tähän vaikuttavat harvemmat käyttökertani. En siis ulkoiluta tuota läheskään viikottain :) Kannatan kuitenkin satsaamaan Denimiin tai Lurexiseen versioon, sillä kokemuksesta ne ovat laadukkaimpia ja kestävät käyttöä paremmin. Perus shaalia en suosittele kenellekkään, sillä pienen omaisuuden maksava huivi kuuluisi kestää normaalia käyttöä enemmän kuin kuukauden!

      Toivottavasti vastauksesta oli apua sinulle! Ja oikein aurinkoisia päiviä sinullekkin Naana ♥

      Poista
    2. Kiitos paljon vastauksesta! Juuri tuota Denimiä himoitsen. Ehkäpä uskallan sitten ostaa. :)

      Poista
    3. Ei mitään naana, mielelläni autan jos musta vaan apua on! :) Believe me, tuon huivin ostoa ei tarvitse katua ;)

      Poista
    4. Hih, hyvä. ;) Toinen ongelma on vaan, että ostanko laukun vai huivin. Vaikea päätös...

      Poista
    5. Kyllä se päätös sieltä omalla painollaan tulee, punnitse vaan kumpaan on enemmän tarvetta ;) Ja niin, tulehan mielenkiinnosta hihkaisemaan kumpaan lopulta päädyit! ♥

      Poista
  2. Oh I would like to wear this too <3 I love your style so much !

    VastaaPoista
  3. Oiskohan Mariannan ALIVE BikBok-malliston toppi tuollainen mitä haet? Sitä kuulemma Kampista saa, ovat kehuneet... En ole aivan varma, en ole nähnyt sitä "livenä" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en tiedä mikä on Mariannan ALIVE BikBok toppi, mutta nyt kun hihkaisit jäin hiukan uteliaaksi ;) Täytynee siis ensi kerralla piipahtaa BikBokissa ja ottaa selvää mikä tämä mystinen toppi on!;D

      Poista
  4. Ihana ja simppeli asukokonaisuus! :) Täälläkin haaveillaan tuosta huivista....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! :) Minä puolestaan haaveilen tuosta yksinkertaisesta silkkitopista, sillä olen kehittänyt siitä jo aikamoisen pakkomielteen.. ;D

      Poista
  5. Heippa S! Olisi tosi kiva jos tekisit postauksen jossa vinkkaat omia lempiblogejasi ja mistä saat inspiraariota ihanaan tyyliisi!

    Blogisi on aivan mahtava, kiitos siitä ja kaikista ihanista postauksista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Olipas kiva postausidea, täytyykin laittaa se korvan taakse muhimaan, sillä sellaista en ole vielä tehnytkään! :)
      Ja voih, lämpimästi kiitos suupieliä nostattavasta palautteesta ♥

      Poista
  6. Onko noi Tory Burchin ballerinar hyvät jalassa ? =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta kokemuksesta olen todennut nuo kiiltonahkaiset versiot hiukan jäykiksi jalassa :/ Vasta nyt reilun puolen vuoden jälkeen ovat alkaneet mukautumaan omaan jalkaan sopiviksi. Mattapintaisista en osaa sanoa, mutta uteliaisuuttani haluaisin päästä niitäkin testaamaan :)

      Poista
  7. Mun on varmaan pakko soittaa Vuikalle ja tilata tuo huivi, en kestä muuten enää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi. Tilaa vaan :D oot siitä jo niin kauan haaveillu!

      Poista
    2. Haha samalla linjalla Sannan kanssa! Nyt Hjenn soitat sinne Vuikkarille ja tilaat sen perhanan huivin vihdoin ja viimeinkin! :D Kerran se vaan kirpasee! Sitten voi nipistää jostain muusta tylsemmästä ;)

      Poista
    3. Sanna: No näin on näppylät! :D Kivoja rohkasijoita, kun aiheutetaan toiselle lovea lompakkoon ;D

      Poista
    4. Ihania ootte! Mun täytyy ehkä huomenna soittaa sinne :D

      Poista
    5. Iiks, minä pidän peukkuja sulle! ;) Ja asukuvia huivin kanssa sitten pilvin pimein jookosta! ♥

      Poista
  8. Oi mieletön valkoinen jakku!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa ihastelin minäkin! Jos en olisi ehtinyt jo valkoista bleiseriä kotiuttamaan tuossa voisi olla aika varteenotettava yksilö ;)

      Poista
  9. Voi että kun on vaikeeta koota se täydellinen vaatekaappi! Mulla ainakin käy niin, että kyllästyn niihin vanhimpiin vaatteisiin ja sitten taas joudun keräilemään lisää uusia. Valmista ei tule koskaan ;) Oletko muuten tehnyt esittelyä kaikista niistä vaatekappaleista, joita sinun täydelliseen vaatekaappiisi tarvitaan? Olisi mielenkiintoinen :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, älä muuta sano! Tätä vaatekaappia on kuule tullut koottua jo ikuisuus ;D On myyty vanhaa urakalla ja ostettu tilalle uutta sitten vieläkin ahkerammin, mutta nyt se näyttää vihdoin omanlaiseltani, täydelliseltä vaatekaapilta ♥

      Hävettää myöntää, mutta postausta mm. vaatekaapin kulmakivistä on pyydetty useaan utteeseen, mutta tämä dementikko on sitten mennyt nekin postaustoiveet unohtamaan.. Kiitos siis kun hihkaisit ja samalla muistutit, kunhan kaappi on valmis niin täytyy laittaa postaus rullaamaan! :)

      Poista
  10. Heippa, muistaakseni näin tuollaisia perus silkkitoppeja H&M nettikaupan uutuuksissa mustana ja valkoisena! :)

    -Mira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kullanarvoisesta vinkistä Mira! Kävin kurkkaamassa hennesin nettiä ja totta, sieltä löytyi silkkitoppi valkoisena ja mustana, josta itseasiassa laitoin mustan oitis tilaukseen! ♥

      Poista
  11. Mulla on ihan tavallisia satiinitoppeja Vero Modasta ja Lindexistä. Kannattaa käydä katsomassa, varmasti löytyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon vinkistä Hanilo! Nyt siis tiedän minne suunnata ensimmäiseksi! ;) Jospa vaikka vihdoin ja viimein löytäisin oman puuttuvan palasen vaatekaappiini :)

      Poista
  12. Heippa, mulla ois yks kysymys liittyen Mangon nettitilauksiin ku oot sieltä tilannu ja sinne palauttanu nii miten se palautus hoituu? :) en tiiä oonko vähän tyhmä kun en osaa mut oon kaikki liput ja laput tutkinu mut missään ei lue et noutaako dhl paketit ja palauttaa ne vai pitääkö mennä postiin :) kiitos jos jaksat vastailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Mrs.Pulu!

      Itse olen palauttanut Mangon nettikaupan tuotteet suoraan liikkeeseen! Kannatan tätä ehdottomasti mikäli liike löytyy lähistöltä, sillä ainoastaan täten palautus on ilmainen :/ Paketin voi myös palauttaa DHL:n kautta, mutta siinä tapauksessa joudut itse maksamaan postituskulut. DHL tulee noutamaan paketin kotoasi, sitä ei siis tarvitse kiikuttaa postiin :)

      Poista
    2. Kiitos paljon :) taidan kiikuttaa sen sitten suoraa liikkeeseen :)

      Poista
  13. Todella upea kokonaisuus! Näyttää niin hyvältä, että pitäisi varmaan itsekin kokeilla tuota mustavalkoista kokonaisuutta... :-) Yleensä vaaleanpunainen on päävärini. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos LeAnn! Täältä löytyy myös yksi nudeen luottavainen, mutta välillä on kiva rikkoa rajoja ja yhdistellä mitä epätavallisempia kokonaisuuksia keskenään ;)

      Poista
  14. Tosi kiva asukokonaisuus. Itse olen löytänyt monta kivaa toppia Mangosta ja H&M tietysti, niikuin joku jo aiemmassa kommentissa vinkkasikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Sara S! :) Niin se vaan on, että parhaimmat kappaleet taitavat löytyä ihan ketjuliikkeiden tarjonnasta :)

      Poista
  15. Hei kaunotar! Olisiko mahdollista saada postausta ulkotakeista joita käytät? :) Upeita asujakin olisi kiva nähdä enemmän mutta ulkovaatepostaus olisi todella kiva! Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Ulkovaatepostaus löytyy jo täältä;
      http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2012/08/esittelyssa-talvitakit.html

      Toivottavasti oli hjelppiä! :)

      Poista
  16. Muotoilimpas toiveeni nyt hassusti, tarkoitin postausta lähinnä kevät takeistasi/syksy takeistasi :) Tuon talvitakki postauksen olenkin jo nähnyt. Olisi kiva jos viitsisit tämän toiveeni toteuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ajattelinkin, että varmasti tarkoitat kevä/syyspukeutumista, mutta laitoin kuitenkin tuon talvipukeutumisen varuiksi kun en ihan täysin varma ollut ;) Mutta siis, varmasti aijon postauksen syystakeistani toteuttaa, tosin vasta hiukan keväämmällä! :)

      Poista
  17. minua kiinnostaisi että saatteko the indiedays inspiration-bloggaajat myös säännöllistä palkkaa kun bloggaatte? olen kuullut että indiedays bloggarit saavat 100e/per postaus mutta saatteko tekin jotain postauksistanne? muuta kuin mahdollisia yhteistyökumppaneita. ymmärrän täysin jos et halua vastata, jäi vain mietityttämään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Me Inspiration-bloggaajat emme ole samalla palkkapykälällä Indiedays-bloggaajien kanssa, eli emme saa säännöllistä palkkaa postauksistamme :)

      Poista
    2. selvä juttu, kiitos tarkennuksestasi =) harva bloggaaja suostuu edes vastaamaan näihin kysymyksiin, en kyllä ymmärrä miksi.. kiitos kaunis sinulle.
      sen verran vielä utelen etttä saatteko kuitenkin jotain proviisiota kun bloggaatte inspiration-yhteisössä? kiitos.. =)

      Poista
    3. Ymmärrän sinua täysin, että tämänkaltainen "työskentely" saattaa herättää kanssa ihmisissä pientä uteliaisuutta :) Olen muutaman kerran itsekkin miettinyt, miksi ko. touhu on niin salaista puuhaa ja harva vastaa verotus ym. koskeviin kysymyksiin vaikkei ne mitään rakettitiedettä olekkaan! (Nämähän tiedot löytyvät ihan googlettamalla suoraan vauva-palstalta :D) "Provisiot" määrittyvät omalla kohdallani täysin mainosten osalta :)

      Poista

Suositut tekstit