lauantai 1. joulukuuta 2012

Something new has arrived

Kyllä siinä sitten niin vaan kävi etten malttanut mitenkään olla tilaamatta näitä Halogenin nudeballerinoja Nordstromilta kun olin pitkän etsinnän jälkeen löytänyt vihdoin mallin josta pidin kovasti. Muistatte varmasti tuon ensimmäisen postauksen kengistä jossa kerroin kenkien hinnan nousseen puolella ainoastaan tullien ja toimituskulujen takia. En tiedä miten se voi olla mahdollista, mutta tällä kertaa tulleja ei tullut "kuin" 40euron verran vaikka mielestäni sekin on liikaa ylimääräistä maksettavaa..

Lopulta vertailin hintoja sekä näiden, että alkuperäisessä haaveilussa olleiden Burchin Eddie ballerinojen kanssa ja tulin siihen tulokseen, että nämä ovat niin ulkonäöllisesti kuin hintatasoltaankin nappivalinta!
Halogen Callie flat @ Nordstrom
Toinen seikka johon tulli asioiden jälkeen kompastuin oli oikean koon valitseminen. Olen aina käyttänyt US kokohaarukasta kokoa 8, joka vastaa täysin 38. Luettuani asiakkaiden palautteita kengistä kävi ilmi, että ballerina on hyvin pientä ja tiukkaa mitoitusta. Aloin tutkimaan taulukkoa ja yritin etsiä koon johon tuo kengän 25cm sisämitta sijoittuisi.

Tässä vaiheessa olin jo luovuttamassa, sillä 38,5cm kengän sisämitta oli 24,8cm kun puolestaan 39 koon 25,4cm. Noh, hölmönä menin sitten valitsemaan (tottakai) tuon jälkimmäisen koon sillä ajattelin, että mielummin hitusen liian isot kuin liian pienet, sillä suurempiin voin sujauttaa silikonityynyt kantapäihin. Onneksi kenkä ei kuitenkaan ollut lainkaan suuri vaan juuri passeli! Tosin puoli kokoa pienempikin olisi mennyt, mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja uusien kenkien omistaja on varsin tyytyväinen ;) Mitäs te tykkäsitte?

14 kommenttia:

  1. Todella hyvännäköiset! Aivan ihanat klassikkobaltsut! Ja niin samaa näköä kuin Burchin versiot!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Nämä Halogenin versiot ovat melkein identtiset Burchien kanssa ja vielä puolet halvemmatkin ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Näillä kelpaa tepastella! Sisätiloissa ainakin toistaiseksi.. ♥

      Poista
  3. Eipä tosiaan erota Burcheista melkeinpä ollenkaan.. Ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä minä olen kyllä harvinaisen samaa mieltä! Hieraisin muutaman kerran silmiäni löydettyäni nämä ja piti pariin otteeseen katsoa etteivät ne oikeasti Burchit olleet! Itseasiassa tuo hieman konjakkiin taittava nude on vielä herkullisempi kuin perus nudet ♥

      Poista
  4. Tuo sävy on yksinkertaisesti vain aivan täydellinen! lovelove <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on luonnossa vieläkin mielettömämpi! ♥

      Poista
  5. Mä taas kyselen sulta tosta Pradan laukusta. Olen kuumeisesti miettinyt uutta laukkua. Yksi vaihtoehto on tuo Pradan tote. Mutta olen lukenut paljon negatiivistä kyseisestä laukusta. Monilla se on saapunut suoraan viallisena esim. vinot ompeleet, nahka rypyssä jostakin kohden, nahka revennyt sangoista. Siksi mua vähän pelottaa valita tämä laukku. Oletko edelleen ollut tyytyväinen oman laukkusi laatuun?

    Meneekö laukun sisään helposti lunta, koska keskiosassa ei ole vetoketjua? Vai jätätkö laukun kotiin pienellä lumisateella tai käytätkö heti sateenvarjoa? Onko laukku kestänyt pientä kastumista?

    Entä mahtuuko noihin vetoketjullisiin osioihin kuinka paljon tavaraa? Olipa paljon kysymyksiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Mielelläni minä kysymyksiisi vastaan kun kerran omaa kokemusta kyseisestä laukusta on :)

      Olen ollut tyytväinen laukkuuni kaikin puolin. Minun versioni oli tullessaan täysin priima, enkä ainakaan omassa versiossani huomannut vinoja ompeleita ym. Olisikohan siellä Pradan päässä voinut tapahtua kämmi, että reklattavat tuotteet ovat lähteneet uudestaan jakoon? En pysty uskomaan, että he lähettäisivät tuon hintaisia viallisia laukkuja tarkoituksella kenellekkään.. :(

      Tuohon lumisade asiaan en osaa vastata, sillä en ole laukkua pitänyt kuin kerran sateella ja siitä kerrasta se ainakin selvisi ehjin nahoin ;) Sateenvarjo minulla yleensä on käytössä, mutta lumisadetta se ei ole vielä kohdannut.

      Vetoketjullisiin osioihin mahtuu hyvin tavaraa! Ovat sentään korkeudeltaan saman mittaiset kuin laukkukin :) Ainut miinus mitä mulla on laukusta sanottava on se, että osuessaan materiaaliin tulee helposti naarmuja pintaan. Laukun kanssa joutuu siis olemaan paljon varovaisempi kuin esim. Vuikkareiden kanssa ei tarvitse varoa ollenkaan.

      Toivottavasti vastauksistani oli apua sinulle! :)

      Poista
    2. Kiitos paljon vastauksestasi! Sulta saa aina tosi hyviä vastauksia!

      Todella vaikeaa päättää minkä laukun ostaisi, etenkin kun niitä ei pääse sovittamaan. Itsellä tällä hetkellä mietinnässä Balenciaga City, Louis Vuitton Palermo tai sitten tuo Prada. Vuittonia ainakin pääsee sovittamaan ja olen aikaisemmin ollut tyytyväinen laatuun.

      Poista
    3. Kiva kuulla! :)

      Kannattaa miettiä ihan rauhassa. Kyllä se oikea päätös laukun suhteen tulee vielä kunhan sitä hiukan kypsyttelee :) Jos ei ole tottunut olemaan niin varovainen laukkujen kanssa voi tuon Pradan ylläpito olla pikkuisen rasittavaa.. Laukku on kuitenkin yksi lemppareistani, enkä täten luopuisi siitä mistään hinnasta.

      .. ja mitä siihen tulee, Pradan kaunis ulkokuori mielestäni jo ansaitsee rasittavan varovaisuuden täysin ;)

      Poista
  6. Moi!

    Löysin sattumalta tämän postauksen, kun googlettelin Nordstrom -nettikaupan tulli- ja toimitusmaksuista. Olisi kiva, jos voisit jakaa hieman kokemuksia tilaamiseen ja toimitukseen liittyen, kauppa nimittäin pursuaa kaikkea ostoslistalla olevaa :-)

    Kiitoksia jo etukäteen, sun blogi on todella inspiroiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiva kun löysit tänne ja jätit vielä kommentinkin! :)

      Nordstromilla tullit maksetaan valmiiksi ostoksen yhteydessä, joten lisäkustannuksia ei tarvitse myöhemmin enää pelätä. Tullien suuruus määrittyy ostosten arvon suuruuden mukaan. Mitä kalliimmat ostokset -> sitä kalliimmat tullit. Postarit taisivat muistaakseni olla 20euron luokkaa, ellen ihan väärin muista. Toimitus oli äärimmäisen nopeaa (vajaa viikon) ja paketin toimitti kuriiri suoraan kotiovelleni.

      Ostokokemuksesta jäi kaikinpuolin postiivinen fiilis, joten uskallat aivan taatusti tilata sieltä! Miinuksena tottakai nuo huimat tullimaksut, mutta toisaalta tuollaisessa tavarataivaassa tullimaksut unohtuvat aika nopeasti, hah ;)

      Kysy ihmeessä, mikäli sulla jäi vielä kysyttävää. Vastailen mielelläni! :)

      Poista

Suositut tekstit