torstai 15. toukokuuta 2014

Nimesi.fi arvonta!

Tittidii, nyt olisi vuorossa blogini ihka ensimmäinen arvonta! Suuret pahoittelut arvonnan viiveestä, josta jo muutama postaus takaperin ehdin hihkaisemaan. Nyt on viimein aika käynnistää arvonta, jossa palkintona olisi nimikaulakoru! Pyysin itse nimesi.fi tiimiltä tätä arvontaa suoritettavaksi, sillä olen vannoutunut nimikaulakorujen käyttäjä ja halusin ehdottomasti, että myös joku teistä onnekkaasta saisi tämän suosikkikoruni itselleen. Omasta korurasiastani löytyy jo ennestään yksi nimikaulakoru lempinimelläni ja haaveissani on ollut myös toinen koru toisella nimelläni. Ketjun pituudeksi valitsin 40cm ja fontiksi Carrien, kun aikaisempi koruni oli puolestaan tavallisella kaunolla rustattu. Tästä Carriesta tykkään ehdottomasti enemmän!

Mutta, höpinöistä viis ja itse arvontaan, jossa tarjolla olisi hopeinen Carrie-nimikaulakoru Arvontaan osallistuminen on helppoa, se mitä sinun tulee tehdä on jättää nimimerkkisi ja toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan kilpailun päätyttyä yhteyden voittajaan! That's simple ;) Arvonta-aikaa on 22.5. klo. 00:00 saakka!
Ja koska kulman takana on myös valmistujaisia tahtoo nimesi.fi tarjota lukijoilleni -10% alennuskoodin nettikauppaansa koodilla SecretL18 (voimassa 31.5. saakka), jolla voit vaikka ilahduttaa valmistuvaa ystävääsi kauniilla korulla. Huom! Tilaukset on tehtävä viimeistään tänään 15.5, jotta ne ehtivät ajoissa perille!

Mutta teille arvontaan osallistuneille toivotan tsemppiä ja arpaonnea kaikille tasapuolisesti! :)
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Suositut tekstit