torstai 24. huhtikuuta 2014

Asua Alman kera

Heippa ystäväiset! Selailin tuossa hetki sitten postauksiani taaksepäin ja tajusin, että viimesimmistä kunnon asukuvista on reilut 8kk aikaa! Oh my.. Muiden blogeja lukiessa ehdottomasti parasta antia ovat asukuvat, joten tulevaisuudessa yritän panostaa niihin myös itse useammin (ainakin useammin kuin vuoden välein;) Nyt kun valoakin tuntuu olevan riittävästi, niin otokset ovat sitä luokkaa, että niitä kehtaa täälläkin esitellä.

Keväisiä laukkuhaaveita -postauksessa tuli puheeksi joulun tienoilla hankkimani Vuikkarin Vernis Alma GM-kokoisena, josta Mrs. V toivoikin erillistä postausta. Tässä sitä nyt sitten tulisi, kaksi kärpästä yhdellä iskulla!
Oman Almani hankin käytettynä, sillä Vuittonin tarjonnasta poistui kokonaan tuo musta Alma kullanvärisillä yksityiskohdilla, joskin myöhemmin sen tilalle tuli hieman muunneltu versio. Tätä nykyä tuossa mustassa versiossa on tummanharmaat yksityiskohdat, vetoketjut ym. jotka eivät ainakaan minua henkilökohtaisesti sytyttäneet. Kyllä itse sitä mieltä olen, että tuossa mustassa pohjassa nuo kullanväriset yksityiskohdat on must! Ovat nätisti edukseen.

Oli onnenlykky, että vielä tämän vanhan mallin bongasin - ovat sen verran harvinaisia, ettei niitä meinaa mistään oikein enää löytää. Toivotaan, että tämä malli tekisi Vuiskalle vielä comebackin.
Bag/ Louis Vuitton Vernis Alma GM, Black
Blazer, top, pants/ Zara, Shoes/ Mango
Asu, se koostui uudesta Zaran mustasta bleiseristä (joka on muuten ensimmäinen omistamani musta bleiseri koskaan!), sekä valkoisesta ilmavasta sifonkipaidasta. Mango outletista aikoinaan ostamani mustat nilkkurit ovat päässeet jälleen talviunien jälkeen käyttöön.

Baltsujakin on tullut kaiveltua laatikoistaan, mutta vielä hieman arastellen olen ottanut niitä tositoimiin. Eilen joku tosin viiletti jo shortseilla menemään, joten ehkä baltsukausikin on nyt virallisesti korkattu ;D

Niin ja muutaman päivän sisään olisi tiedossa arvontaa, joten stay tuned!

62 kommenttia:

  1. Tuo laukku on niiiin täydellinen! Ja ihana asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos kovasti Pia! No niin minustakin, ehdottomasti yksi kauneimpia malleja Vuiskalta ♥

      Poista
  2. Voi että kuinka kaunis tuo Almasi onkaan. Pure love! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pure love tosiaan! ♥ On ehdottomasti kyllä yksi suosikeistani!

      Poista
  3. Hei asukuvia, jee! Ja Alma se vaan on kaunis. Saanko kysyä kuinka pitkä olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ehkä tästä nyt hieman ryhdistäydyn näiden asukuvien kanssa ;D Hauskaa, miten joskus en voinut sietää tuota Alman mallia. Se suorastaan aiheutti vain nokan nirpistelyä, kun se on malliltaan hieman tuollainen "laatikkomainen". Sittemmin olen hullaantunut siihen ja nyt se onkin jo yksi suosikeistani! Tuo kova pinta on myös kiva siitä, että laukku pysyy kuosissaan, eikä lysähdä canvasin tavoin. Pituutta löytyy 167cm :)

      Poista
  4. Ihanat housut, mistä ne ovat? Laittaisitko suoraa linkkiä jos onnistuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Housut ovat Zarasta. Oikeastaan ne ovat paksua kangasta olevat leggarit, joissa on kullanväriset vetoketjut edessä ja paksu kuminauhakaistale lantiolla. Ovat ihan huippumukavat jaloissa, joten suosittelen ehdottomasti! :)

      Tässä vielä linkki pöksyihin;
      http://www.zara.com/fi/en/woman/trousers/leggings-c358005p1772751.html

      Pitäisi vielä liikkeistä löytyä! ♥

      Poista
  5. Ihana laukku, olen itsekin pikkuhijaa lämmennyt almalle mutta en oikeen tiie mikä niistä on eniten mieleeni<3
    Ihanaa nähdä asukuvia pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Almalla on kieltämättä aika laajahko väritarjonta, joten pieni tenkkapoo voi olla mahdollinen ;) Itse nappaisin välittömästi sen vaaleanpunaisen Rose Angeliquen jos vain saisin valita! Ja kiitos ihanainen ♥

      Poista
  6. Toi laukku on niiinnn!!! <3 Juuri toi musta vernis Alma on pyörinyt omalla himotuslistalla pienen ikuisuuden, ah upea :) Ja asu muutenkin täykky! Niin, ja ihanaa nähdä asukuvia pitkästä aikaa <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin aika huikee! ♥ Ihan tekisi mieli nukkua se kainalossa, haha;D Alma on kyllä ihana ja siitä on niiiin paljon värivaihtoehtoja! Mutta musta on aika sassy ;) Kiitos Evskuliini, mutta mites ne sun lomakuvat, en kestä.... ♥

      Poista
  7. Oi mikä täydellisyys! <3 Itse himoitsen Almaa nudena, mutta mustakin kelpaisi! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kuule mullekkin! Se vaaleanpunainen, nyt heti mulle nyt! ♥ Mutta on tää vaan aika kaunotar, tuhat kertaa luonnossa upeampi! Miten voikaan yhestä laukusta seota näin, hah;D

      Poista
  8. Voi että tuo laukku on vaan niin upea! <3 Mustavalkoinen toimii kyllä aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karoliina ja aivan totta! On kyllä sen verran klassiset värit tässä asussa, ettei repäisyksi voi sanoa;D mutta mikäs siinä, tämä pariivaljakko kyllä toimii! ♥

      Poista
  9. Kiva nähdä asukuvia pitkästä aikaa, niitä olenkin kaivannut. Tosi nätti asu ja varsinkin tuo pusero!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukava kuulla :) Niitä siis täytynee laittaa tulemaan täältä tuutista jatkossakin! Minä kiitän ja kumarran ♥

      Poista
  10. Ihana nähdä asukuvia taas! <3 Saanko kysyä mistä ostit tuon laukun? :) Good 2 have you back!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos! Kiva kuulla, että asukuvat ovat mieleen ♥ Kuules, ihan riskillä tilasin Ebaysta (hullu minä!) mutta myyjä oli sen verran luotettava, että uskaltauduin :) Vuiskan kautta vielä varmistettiin aitous ja kaikki oli kohdillaan, onneksi! :)

      Poista
  11. Ihanaa nähdä taas tyylikkäitä asukuviasi! :) Itseäni viehättää erityisesti tuo kaunis valkoinen paita - upea leikkaus! :) Onko sekin peräisin Zarasta? :) Kaikin puolin tosi tyylikäs ja kaunis kokonaisuus!


    Maria, Petite Living

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Maria! Pusero on juurikin Zarasta peräisin, n. viikko sitten kävin pienen pähkäilyn jälkeen sen kotiuttamassa, onneksi oli kokoja vielä jäljellä! OIen yrittänyt nyt (hieman huonolla menestyksellä) olla ostamatta tällaisia sifonkipuseroita, kun niitä tuntuu olevan vähän liiaksikin. Tässä vain oli niin kaunis leikkaus, etten mahtanut mitään ♥

      Poista
  12. Hei millon oot ostanu ton paidan? Ihastelin tota joskus ainakin kuukaus sitten zarassa mut en voinu ostaa kun ei ollu kokoja jälellä ja myyjä ei tienny onko niitä tulossa lisää niin mietin vaan et ootko lähiaikoina ostanu jos niitä olis tullu lisää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tiedätkö, noin viikko sitten Jumbon Zarasta ja siellä oli vielä paljon kokoja jäljellä! Oli varmasti tullut uutta kuormaa, kun molemmista väreistä oli rutkasti kokoja jäljellä :) Kannattaa ehdottomasti soitella sinne suuntaan!

      Poista
  13. Hei, oikein kaunis asukokonaisuus! Kiva nähdä jälleen asupostauksiasi. Kun aikoinani löysin blogisi, selailin läpi asukuviasi usean vuoden ajalta ja sain niistä paljon inspiraatiota:)
    Mukavaa kevättä!
    T:Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Nina! Oi, miten kiva kuulla, että asuista on ollut näin paljon iloa sinne ruudun toiselle puolen, täytynee siis jatkaa samalla tiellä tulevaisuudessakin! On aina yhtä kutkuttavaa kuulla teistä "alkuperäisistä" lukijoista, jotka olette olleet matkassa mukana jo näin pitkään, koko tämän ajan ♥ Kiitos!

      Ihanaa kevättä sinnekkin ja ennen kaikkea aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  14. Voi kun tietäisit miten oon odottanut asukuviasi !! Jes jes <3 annat niin paljon inspiraatiota pukeutumiselle :) ihanaa taas kuulla susta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Katri! Sinä se olet kultainen, kun muistat aina minua ihanilla kommenteilla! Kiitos hirmuisesti ja ihana kuulla, että näistä asukuvista on ollut hyötyä. Virtuaalihalit ♥

      Poista
  15. Vastaukset
    1. Hi! I have, but my profile is private :/ It's secretluxury, there are lot of fakes!

      Poista
    2. Minulla on tutkimus voisitte lähettää, kun vastaan ​​nimeni: shoutout__inspiration

      Poista
    3. Well, I will keep it in my mind! :)

      Poista
  16. Oletko aikeissa luopua nyt jostakin mustastalaukustasi kun tuon ostit? ;) Esim.Prada :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voi, Pradasta en luovu kuuna päivänä! :D Nevefullista tosin voisin luopuakkin ;)

      Poista
  17. Huh, aivan upea laukku! Löysin blogisi viikko sitten jonkun toisen blogin kommenttiboksista ja nyt on uusi aivan lemppari blogi löytynyt!!! Ihana tyyli, aina nappivalintoja sinun asusi :) Vielä muutama postaus lukematta ja sitten koko blogi koluttu läpi.. :D En ole vielä löytänyt blogistasi vastausta että minkä ikäinen olet ja missä olet töissä tai esimerkiksi millä alalla, jos et halua tarkemmin kertoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että olit löytänyt tiesi tänne ja raapustit vielä kommentinkin! En voi muuta kuin toivotella sinut oikein tervetulleeksi tänne ♥ Blogista tosiaan ei ihan kaikkea löydy, sillä henkilökohtaisia asioita olen hieman nihkeästi vuotanut blogiin. Ei siis ihme jos et tätä löytänyt! Työasiat ym. olen jättänyt blogin ulkopuolelle jo alusta asti ja valitettavasti aijon pysytellä samalla linjalla. Toivottavasti ymmärrät :) Ikää sen sijaan löytynee 22-vuotta.

      Kiitos vielä kauniista kommentistasi ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta!

      Poista
  18. Tuo Alma on kyllä niin upea!! :) Mä olen miettinyt,että pitäisköhän vähän laittaa laukkukokoelmaa aikuismaisempaan suuntaan ja ostaa vaikka Alma tai Pradan tote;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekkin! Tuolle Almalle olen menettänyt sydämeni kyllä aivan täysin ♥ Tiedätkö, mulla ollut viime aikoina vähän samoja viboja.. Jostain syystä esim. mono-kuosi ei iske enää yhtään. Siinä onkin kiva puntaroiminen myynnin kanssa, kun muutama monogram juttu nyt sattuu löytymään! :D Ehkä tähänkin pätee aika hyvin - aikansa kutakin :)

      Mutta tosiaan, molempia voin todella suositella! Almaa tosin olen hieman varoen pitänyt, kun pelkään aivan kauheasti sen naarmuuntumista. Materiaali on todella arka. Mä olen muutenkin sellainen huithapeli ;D

      Poista
  19. Jahas.. ja millähän sinäkin kustannat nuo laukut yms luxus-asusteet... "työllä"kö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule kyllä vaan, töitä tekemällä :) Olen myös kova kierrättämään hankkeitani, joten vanhaa myymällä voi välillä ostaa jotain uuttakin ;)

      Poista
  20. Ai toimarin pöydän allako :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin! Eihän tämä muuten voisi olla mitenkään mahdollista... Että ihan aikuisella ihmisellä on rahaa :D Härregyyyd!

      Poista
  21. Do you have Instagram? There are a lot of secret trove of luxury accounts on Instagram, but I don't think any of them are you.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi B! Yes i have, i know there is a lot of fakes :/ My account is secretluxury

      Poista
  22. Onko sulla vaivaisenluu, haluaisin tietää ootko sä hoitanu sitä jotenkin? Ittelläni on toi hirveä ongelma ja huomasin tän nyt vasta lähiaikoina. Saisinko sen jotenkin vältettyä, mulla se ei vielä kovin paha ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Voi kuule kyllä vaan on ja vielä todella pahat sellaiset. En ole hoitanut niitä mitenkään, eivätkä ne ole särkeneet, mutta monien kenkien kanssa ne tuottavat ongelmia, kun eivät meinaa mennä jalkaan tästä kohdasta :/ Niitä ei kai tarvitse sen kummemmin hoitaa jos kipua ei ilmene, en tiedä löytyykö niitä varten edes hoitokeinoja (paitsi leikkaus?) Yleensä nämä ovat aika perinnöllisiä :/

      Poista
  23. Oletkohan sattumoisin luopumassa artsystasi? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö! Suunnitelmissa on ollut ja edelleen sen kohtaloa pähkäilen ;) Voi siis hyvinkin olla, että siitä luovun!

      Poista
  24. millon pistät entisiä laukkujasi myyntiin?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Olen käynyt muutaman jo huutikseen laittamassa :) mm. monogram Gallieran, sekä monogram Artsyn GM-koossa. Myös mono Eva on mietinnän alla ja voipi olla, että käyn senkin sinne vielä listaamassa!

      Tässä suora linkki kohteisiin;
      https://www.huuto.net/kohteet/louis-vuitton-monogram-galliera-gm-100-aito/327057835
      https://www.huuto.net/kohteet/louis-vuitton-monogram-artsy-gm-100-aito/327341975

      Kohteet tulevat myöhemmin vielä tänne bloginkin puolelle! :)

      Poista
    2. Evasta oisin kyl tosi kiinnostunut! ;) Entäpäs Neverfullit? :P

      Poista
    3. Voi tiedätkö, olen luopunut damier-kuosisesta Neverfullista jo kaksi vuotta sitten ja viimesimmästä mono Neverfullista luovuin jo ennen kesää.. Kumpaakaa minulla ei siis enää ole :/ Mutta Eva tosiaan löytyy, joten jos kiinnostusta löytyy niin saa tarjota! :)

      Poista
  25. Moi!
    Vitsit mä rakastan sun blogia ja tyyliä!! Vähän hassusti laitan nyt väärään postaukseen, mutta kun parisen vuotta sitten täällä blogissa on näkynyt ne ihanat supertrashin kumpparit, niin voisinko kysyä, onko ne kestänyt sulla hyvin käyttöä? Onko pinta vielä samanlainen kuin ostaessa, vai kannattaako ne sprayata jotenkin? Tilasin juuri nuo ihanaiset supertrashin nettisivuilta, joten olis kiva kuulla sun kokemuksia niistä :) Voi kun kerkeisit useammin postailemaan, sun kuvat on vaan niin ihania!<3 Kiitos jo etukäteen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! ♥ Kiitos mielettömästi kauniista sanoistasi, mahtava huomata, että tauosta viis olette jaksaneet pysyä siellä ruutujen takana ja välillä kysyä kuulumisiakin. Se merkkaa enemmän kuin uskottekaan :)

      Tiedätkö, luovuin omista Supertrashin kumppareistani jo viime talvena, sillä noita kumpparipareja tuli hamstrattua vähän liiaksikin ;D Ne olivat todella pehmeät ja loistavat jalassa. Ehkä yhdet mukavimmista kumppareista mitä olen koskaan omistanut! Omani pysyivät alusta loppuun hyvinä, enkä ainakaan itse käyttänyt niihin minkäänlaisia hoitotuotteita. Toki varmasti sprayaamalla ennaltaehkäiset kulumisen merkkejä :) Piiienen pieni miinus, minkä takia näistä luovuin oli tuo mattapinta, olisin tykännyt paljon enemmän jos pinta olisi ollut kiiltävä. Niitäkin on ollut saatavana, joten voi olla, että täytyy ryhtyä kumpparietsiväksi ;)

      Jokatapauksessa, olet tehnyt hyvän valinnan näiden suhteen! Yllätyt varmasti kun paketin saat ♥

      Poista
  26. Löytyykö sulta instagram tunnusta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kyllä löytyy, secretluxury nimeltään :) Tällä hetkellä tunnari on privaattikäytössä, kun en ole sitä sen kummemmin ehtinyt päivittelemään, mutta varmasti aukeaa myöhemmin kaikille julkiseksi :)

      Poista
  27. hi i have a question when you bought the alma black ? because there is no more to buy :( yes

    VastaaPoista
  28. Moi!

    Haluaisin kysellä huuto.net tunnuksistasi. Etsiskelin josko Pradan laukkua löytyisi käytettynä, ja silmään sattuikin musta yksilö huuto.netistä. Käyttäjä käyttää blogisi kuvia ja on myöskin linkittänyt blogin myytävään tuotteeseen. Haluaisin siis varmistaa vielä, ovatko kyseessä sinun tunnuksesi? :)

    Tietääpähän sitten ainakin varmaksi, että on aidon tavaran äärellä, jos tosiaan olet sinä, joka tuotteita kauppaa! :)

    Mukavaa alkanutta kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis! Kiva, että kommentoit ja kyllä, kyseessä on tunnukseni ja myytävä laukku minun takuuaito Pradaliini :) On pitänyt jo kauan sitten linkitellä kohdetta tänne bloginkin puolelle, josko vaikka sieltä lukijakunnastani joku tätä vielä hamuaisi, mutta kaikessa tohinassa se on jäänyt toteuttamatta :)

      Niin ja Ihanaa aurinkoista kevättä sinnekkin!

      Poista

Suositut tekstit