tiistai 24. joulukuuta 2013

Ihanaa Joulua murut!

Viettäkää ihana joulu, nauttikaa läheistenne seurasta ja mikä parasta, syökää hyvin! Niin minäkin aijon tehdä <3 Huomenna olisi tarkoitus piipahtaa siskonikin joulupöydässä (ihan kuin tässä pötsissä ei olisi tarpeeksi sulateltavaa jo entisestään..) mutta itketään niitä kiloja sitten tammikuussa, eikös ;) Lisää vaan kunnes napa paukkuu!

Tällaiset pikaterkut täältä joulufiilistelyiden keskeltä. Nyt on kuitenkin aika laittaa pillit pussiin ja köllähtää tämän jättimasun kanssa untenmaille. Tunnelmallista aaton iltaa teille kaikille!
Merry X-mas to you all!

44 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinusta taas, täällä ollaan jo kaipailtukin! :) Mitä muuten sait joululahjaksi, olisi kiva jos esittelisit niitä ja viime aikaisia ostoksiasikin olisi kiva päästä näkemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostoksia tosiaan on näiden monien kuukausien aikana kertynyt jonkun verran, hahaa ;D Täytyy napata kamera joku kerta käteen ja napsasta muutamat kuvat niistä :) Nyt on onneksi jo hieman valosampaa niin pokkarilla kuvaaminenkin onnistuu hitusen helpommin :)

      Poista
  2. Voi miten suloinen lahjapaketti! Mitä sieltä paljastui?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ystäväiseni oli hankkinut minulle VS:n herkullisen tuoksuisen vartalorasvan. Ei niitä ole kyllä turhaan hehkutettu, ihania puteleita myöten! ♥

      Poista
  3. Missäs luurailet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kunhan hieman laiskottelen tämän blogin suhteen ;) Ehkä kohta pääsen taas kirjoittamiseen käsiksi! ♥

      Poista
  4. Heippa! Kuinka monta vuiskan laukkua omistat? Mitä malleja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Enää aivan muutaman, tässä viime aikoina olen luopunut muutamasta mallista, tilaa olisi tehdä yhdelle toiselle hieman suuremmalle investoinnille, joten voi olla, että muutamasta muustakin mallista joudun vielä luopumaan :)

      Tällä hetkellä kokoelmastani löytyy Neverfull, Eva, Galliera ja Artsy GM-koossa. Vaikka olen tykännyt hirmuisesti tuosta Neverfullista, olen nyt vakavasti miettinyt sen eteenpäin myymistä :/

      Poista
    2. Oi, minkälaisesta investoinnista on kyse? Jostain laukkusesta kenties? ;)

      Poista
    3. Hih, siitä on lisäinfoa tulossa piakkoin ;)

      Poista
  5. Milloin postailet taas? :) Päivänasuja ja ostoksia kehiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, sitten kun tuntuu oikealta :) Tällä hetkellä minulla ei juurikaan ole kiinnostusta tämän blogin pitämiseen, joten aika näyttää! Toivottavasti pian ♥

      Poista
  6. Netissä pyöri keskustelu että oisit raskaana, senkö takia et ole postaillut? Ethän vaan lopeta kirjoittamista!!! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mitä? Ai oon raskaana? Kiva kun mulle kerroit! :D haha

      Poista
  7. you need to blog more often! miss ya

    VastaaPoista
  8. Onko neverfullisi mm vai gm kokoa? Ja paljonko olet ajatellut pyytää siitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Koko on suurin, eli kyseessä on GM-koko. Vielä en ole miettinyt tarkkaa hintaa laukulle, mutta huutiksen tilastoa hieman silmälläpitäen laukkua on myyty lähes joka kerta n. 600 eurolla :)

      Poista
    2. Ajattelit siis tehdä laukulla ns voittoa? Verrattuna siihe mitä itse siitä maksoit :)

      Poista
    3. Laukkuhan ei ole vielä edes virallisesti myynnissä, joten kovin suurta voittoa ei ole toistaiseksi tullut ;D No worries!

      Poista
    4. En sanonut asiaa pahalla, en ollenkaan. Ihmettelen vain miten ihmiset pyytävät käytetyistä tavaroitaan enemmän mitä niistä ovat itse maksaneet. Luulisi, että riittää jos saa omansa pois. Mutta meitä on moneksi :)

      Poista
    5. Heippa taasen!

      Tosiaan laukkuhan ei ole ollut vielä päivääkään myynnissä, enkä ole sille hintaa asettanut, joten en nyt valitettavasti kommenttiasi ymmärtänyt :/ Pahoittelut! Mutta jos olet kiinnostunut jättämään tarjouksen laukusta olet tervetullut sen sähköpostiini laittamaan, vaikka siinä mieleisessäsi hintaluokassa! :) Oletan siis, että olet kiinnostunut laukusta kun haluat keskustella hintapolitiikasta :)

      Poista
  9. Postausta kehiin!!! :)

    VastaaPoista
  10. Hei nättimys, törmäsin juuri Instagramissa sinun kuviisi nimimerkillä __keckijan__ :/ Hän käyttää niitä varmasti luvatta, käy katsomassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi itku sentään! :( Tyhmyydestä niin sakotetaan. Himskutti kun en pääse tällä hetkellä instaan kun puhelimessa ei toimi netti, menisin kyllä hiukkasen tiedustelemaan, että mistähän on kyse, murr! Kiitos Jennasein kun hihkasit ♥

      Poista
  11. Hei sattuisitko tietämään että paljon maksaa tuolla Tampereen Cottonissa Tory Burchin Reva-ballerinat? Sivuilta en löytäny hintoja ja muistaakseni sulla olisi sieltä kengät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voih, muistat jokseenkin oikein. Olin tosiaan Cottonin varauslistalla näistä Revoista, mutta he eivät koskaan ottaneet minuun yhteyttä uuden kuorman saapuessa, joten ihmeen kaupalla onnistuin löytämään parini torista :/

      Hinta keikkui viimeksi siinä 195e tienoilla. Uskoisin, että hinta on pysynyt jokseenkin samana, mutta kannattaa raapustella heille viestiä vaikka facen kautta niin saat varmuuden asiaan! :)

      Poista
  12. Hei,

    Et kai ole lopettanut bloggaamista!? <3 Missä postaukset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis! En suinkaan, olen vahingossa ottanut tässä pientä "blogilomaa" :) Tarkoitus olisi tarttua puikkoihin piakkoin! ♥

      Poista
  13. Oletko ajatellut laittaa myyntiin LVn Evaa tai Artsyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hmh, niistä en ole ajatellut luopuvani, sillä lukeutuvat suosikkeihini yhä ♥ mutta neverfull tulossa varmasti piakkoin kaupattavaksi! :)

      Poista
  14. Vastaukset
    1. Oww, so nice to hear ♥ But i think you will hear from me soon! ;)

      Poista
  15. Pitänee etsiä muualta tai piipahtaa vuittonin liikkeessä ;) Artsyn hinta vain hieman hirvittää! Ovat kyllä varmasti joka pennin arvoisia, mielestäni vuiskan kaksi kivointa laukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huih, hinnat ovat kyllä muutaman vuoden sisään nousseet huimasti! Kysyntä taitaa olla niin kovaa, ettei valmistus etene aivan yhtä nopeasti ;) Suosittelen kyllä ehdottomasti Artsya, vaikka se malliltaan onkin pussimainen (eikä sieltä meinaa koskaan löytää tarvitsemaansa) mutta on se vaan niin ihana!

      Eva taas on kaikessa yksinkertaisuudessaan näppärä napata mukaan vaikka kauppareissulle kun roudattavaa ei ole paljon. Itse olen himoinnut sitä Damier Ebene kuosissa.. puuh ♥

      En tiedä havitteletko GM vai MM-kokoa, mutta ainakin sivusilmällä huomasin torista löytyvän tuota pienempää versiota Artsysta. Kannattaa kurkata jos osui nappiin :)

      Poista
  16. Jippii sain kuin sainkin napattua oman Artsyni tuolta torista! Voi minua onnen Pekkaa! Kiitos tuhannesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mahtavaa! Kiva jos musta oli apua laukun löytämisessä! Onnea uudesta kaunottaresta ♥

      Poista
  17. Ikävä sinua ja postauksiasi! <3 Olet niin inspiroiva pukeutuja, että olisi ihana nähdä taas asujasi ja ostoksiasi. Tovottavasti palaisit pian. Pus <3

    -Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukava on saada tällaista palautetta. Ihan piristit iltaani, kiitos! ♥ Minullakin on ollut ikävä teitä ja tätä kanssakäymistä teidän herttaisen lukijoiden kanssa, hihi :) Sen kuitenkin sanon, ettei tarvitse enää kauaa postauksia odotella. Laitetaan vauhtia rattaisiin ja postausta pikimmiten tulemaan ♥

      Poista
  18. Täällä kaivataan myös sun superinspiroivia asukuvia ja kaikkia muitakin ihania postauksia :) Tuu pian takas! ♥ ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Taru! I promise, että viimeistään ensi viikolla on postausta luvassa ;) Tästä blogilomasta kun on oikeasti tosi vaikeaa päästä taas rytmiin.. ;D Alan jo tosissani nauttia siitä, että saan lukea vain teidän höpinöitä ♥

      Poista

Suositut tekstit