perjantai 7. kesäkuuta 2013

I Would like to wear..

Raitaa, raitaa ja vielä kerran raitaa! Ei varmaan ole käynyt epäselväksi mihin olen viimepäivinä ihan pikkuriikkisen hurahtanut? ;) Voisiko tuo sinivalkoraita näyttää yhtään freesimmältä, kuin kesällä pienen päivetyksen kera, jolloin rusketus tehostaa vain entisestään tuota raitapaidan raikkautta! 

Päätin koota kollaasin tämänhetkistä toiveasustani, jossa tuo ihana raitapaita pääsee valloilleen; tummansinistä, raikasta valkoista kultaisiin asusteisiin yhdistettynä.
Mites on, löytyykös sieltä muita sailor raitaan hurahtaneita? ;)

44 kommenttia:

  1. Ihana kolllaasi ja minulta löytyisi kaapista nuo baltsut, laukku, kello ja paita. Itse asiassa just tuollaiset siniset shorsit olisi ostoslistalla, joten tässä olisikin kiva vinkki asuun. :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kivä kuulla, että tykkäsit! :) Itse olen vielä noita navy sinisiä shortseja vailla, sillä viimevuotiset luottoshortsini olen jonkun ihmeen kaupalla onnistunut kadottamaan, hmh.. :) Täytynee siis itsekkin testata asua heti shortsien löydyttyä!

      Oikein mukavat, joskin myöhästyneet viikonlopputoivotukset myös sinulle Riina! :)

      Poista
  2. Aivan ihana kokonaisuus. Jotenkin niin raikas. :-)
    Tykkään. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos LeAnn! :) Raidat taitavat tänä kesänä olla ainakin omalla kohdallani se kuumin juttu! Sanojasi lainaten, ne tuovat kivasti raikkautta asuun ♥ Oikein rennot (joskin myöhästyneet) viikonlopputoivotukset myös sinulle! :)

      Poista
  3. love the bag and the flats!

    xx

    http://cashmereandstuds.blogspot.de/

    VastaaPoista
  4. Täällä myös yksi raitaan hurahtanut! Edellisestä postauksestasi lähtien olen yrittänyt kuumeisesti (lue: TODELLA kuumeisesti) etsiä samaista Lindexin raitapaitaa, mutta ainakaan vielä ei ole tärpännyt :-( Myös Henri Lloydin Hailey -mekko on etsinnän alla, mutta jopa jälleenmyyjiltä ei löytynyt enää yhtään mekkoa, tai sitten siitä ei ollut omaa kokoani. No, ehkäpä ne vielä vastaan tulee ja saan ne omakseni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kurjuuden kurjuus! Se on niin inhottavaa jälkeenpäin huomata mitä tuli menetettyä, juuri tietenkin silloin kuin kyseisiä tuotteita ei enää mistään saa :/ Mullakin taisi olla matkassa mukana puhdasta tuuria, että satuin ne vielä löytämään :) Kannattaa vaan ahkerasti koluta huutiksen tarjontaa, eiköhän sieltä ennen pitkään tärppää!

      Pidän sulle peukut pystyssä! ♥

      Poista
    2. Huutiksessa on Henri Lloydin Hailey mekko koossa S myynnissä,mutta hinta on jo tosin aika suureksi kasvanut:/ Toisaalta jos oikein kovasti mekon haluaa..

      Poista
  5. Kiva kollaasi! Oletko ollut tyytyväinen tuohon Artsyyn? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti Sanna! :) Artsyyn olen ollut aivan äärettömän tyytyväinen, joskin tuo pussukkamaisuus on aika ajoin ärsyttänyt, sieltä kun ei koskaan löydä tarvitsemaansa! :D Aina saa kipata laukun nurin kurin, että ne surullisen kuuluisat avaimet voisi sieltä säkin pohjalta löytää ;) Mutta huomioimatta näitä on Artsy aina ollut suosikkilaukkuni, siinä on vaan sitä jotain! ♥

      Poista
  6. Moikka!

    Olisi kiva jos tekisit juttua "what not to wear"/"things i would never wear" tai jotain siihen malliin :)Eli ne kamalimmat asiat mitä et ikinä käyttäisi, etkä välttämättä suosittelsi muille :)

    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maria!

      Kuullostaapa todella kivalta idealta! Kiitos mielettömästi postaustoiveesta, täytyykin laittaa se oitis korvan taakse hautumaan :) Muutama juttunen mulla itseasiassa olisikin jo mielessä tulevaa postausta varten, joten katsotaan miten nopeasti saan sen toteutettua ;)

      Poista
  7. Rakastan raitoja! Vieläkun saisi vaatekaappiin jonkin ihanan raitamekon... :)


    http://linda-fashiontalks.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidat tuntuvat olevan nyt todella pinnalla, enkä kyllä yhtään ihmettele, sillä kun saa kivasti luotoa asuun tietynlaista raikkautta! Hih, minä sain tuossa taannoin rusksattua haavelistaltani vihdoinkin sen raitamekon, joskin pienen etsinnän jälkeen, mutta kyllä se kaiken etsinnän väärti oli :) Pidän sinulle peukut pystyssä, että sinäkin vielä löytäisit sen unelmiesi raitamekon! :)

      PS. Eksyin sattumalta blogiisi ja se vaikutti ihanalta! Jäin ihastelemaan tuota upeaa Hermesin rannekorua, ehkä joskus minäkin olen sellaisen onnellinen omistaja.. ♥

      Poista
    2. Näin postauksen siitä löytämästäsi raitamekosta ja se on kyllä aivan täydellinen :)!

      Ja kiitos:) kiva kuulla, että eksyit katselemaan blogiani, vaikka se onkin vielä vasta alkutekijöissään!

      Poista
    3. Voi että, alkutekijöissään tai ei niin johan minä jo siitä vakuutuin! Klassinen tyyli puree aina ja jään aivan taatusti seurailemaan blogiasi jatkossakin! Oikein ihanaa kesän jatkoa sinulle Linda :)

      Poista
    4. Voi kiitos! Mielestäni tyylisi on myös aivan ihana ja siksi olenkin seuraillut blogiasi jo pidemmän aikaa! Täytyy nyt alkaa ahkerasti kommentoimaan, kun vihdoin sain luotua omat tunnuksetkin :)

      Aurinkoista kesän jatkoa sinulle myös! :)

      Poista
  8. Tuo rannekoru on todella kaunis! Onkohan kenties korsin mallistoa? :)

    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maria! Kyllä vaan, kyseessä on Michael Korsin Thin Bit-Link rannekoru! Hih, kollaaseja tehdessäni olen sitä itsekkin useampaan otteeseen ihastellut.. :)

      Poista
  9. Heij :) Olen aika varma että löysin huuto.net tunnuksesi mutta valitettavasti en itse omista tunnusta siellä. Siksi tätä kautta pyytelisinkin lisäkuvia muutamasta tuotteesta, voisitko laittaa niitä e-mailiini?
    Kyseessä olisi nämä kolme;

    http://www.huuto.net/kohteet/gina-tricot-tummansininen-sailor-jakku-kulta-napeilla-34/269037996
    http://www.huuto.net/kohteet/hm-kermanvaalea-hame-laskoksin-ja-royheloin-koko-36/269710693
    http://www.huuto.net/kohteet/musta-kiiltavapintainen-peplum-hame-koko-s_m/269710911

    Ja jos vaikka laittaisit sähköpostin mukaan yhteishinnan jolla myisit kaikki kolme!
    Kiitos :)

    High_Heels@Hotmail.Fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Yritän saada heti huomenna kuvat otettua, jonka jälkeen olen yhteydessä sinuun! :)

      Poista
  10. käytätkö jotain rusketus voidetta? mitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä en käytä mitään, mutta luottotuotteisiini kuuluu St.Morizin itseruskettavat! Olen vasta hetki sitten löytänyt merkin, mutta vakuuttunut sen verran, etten sitä ihan heti pois vaihtaisi :) Täydet suositukseni tuotteelle siis!

      Poista
  11. Kaunis kokonaisuus! Kyllähän tuo sailor-look iskee ;)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sithän meitä on kaksin kappalein ;) Kiitos kovasti LadyBlue!

      Poista
  12. Onko sulla muuten instagram-tunnusta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kyllä löytyy, tosin tällä hetkellä se on yksityinen, eikä kuviani näy (ainakaan toistaiseksi) Tunnus löytyy secretluxury nimimerkin takaa :)

      Poista
  13. Do you have instagram? Because i found an account with your name but i'm not sure if it is fake its called like your blog with an underline at the end?! But that girl speaks german?!?!

    VastaaPoista
  14. Do you have instagram? I found a profile with your blog name but i'm not sure if its really you as that girl speaks german?!?

    VastaaPoista
  15. voi että olen rakastunut sun blogiin! :) Niin ihania vaatteita ja olet tyylikäs kuin mikä.

    <3,

    http://marsqn.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Mabe, suurkiitokset ihanasta kommentistasi! Toivottelen sinut oikein oikein lämpimästi tervetulleeksi tänne ♥

      Poista
  16. From what brand is are the shorts and the top? Love your blog btw :)

    VastaaPoista
  17. Kelpais kyllä mullekin nuo, nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ;) Ei muuta kuin sopivia kappaleita metsästämään!

      Poista
  18. Täältä löytyy myös yksi raita pakkomielteinen! Viime aikoina ei kaupoissa kierrellessäkään silmät ole osuneet mihinkään muuhun kuin raitapaitoihin, voih. Onko ihanampaa yhdistelmää kuin rusketus, sinivalkoinen raitis ja kultainen kello ranteessa? Aah;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, no sinäpä sen sanoit! Meitä on siis kaksi raitoihin totaalisesti hurahtanutta, hih ;) Ja voisiko tuo combinaatio tosiaan tuosta enää parantua? Ei takuulla! ♥

      Poista
  19. Olen juuri alkanut seuraamaan blogiasi, mikä tyyli sulla onkaan ! Ihanan klassista ja selkeää :) Mistä olet ostanut michael korsin kokokultaisen kellosi ja tiedätkö, että mistä saisi sitä hm:n tummansinistä jakkua, jossa on kultaiset napit? Olen vuoden yrittänyt metsästää mutta en löydä, harmittaa kun en silloin ostanut :/ Mutta sanomani pitää, että olen ehdottomasti koukussa jo blogiisi ! Keep it going :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hurjasti ilahdutit päivääni jättämällä näin kauniin kommentin! ♥ Nöyrä nöyrä kiitos ja kumarrus, hihi :) Molemmat Korsini olen puolestani tilannut sellaiselta sivustolta kuin;

      http://www.amazon.co.uk/

      Ja tosiaan tuotteet sivustolla ovat ehdottoman aitoja, vaikka muutaman kympin halvempia ovatkin Suomen hintoihin verrattaessa! Ja sivuston ollessa Eurooppalainen, ei tuotteille postikulujen lisäksi (n. 5-6 euroa) koidu muita tulli ym. kuluja maksettavaksi, mitä esim helposti muista nettiputiikeista kertynee!

      Tummansininen hennesin bleikku onkin sitten suurempi pala purtavaksi, sillä se sattuu olemaan jo vuoden vanha, enkä tosiaan ole siihen muualla törmännyt :/ Suosittelen kuitenkin vielä kurkkailemaan huutiksen tarjontaa, jospa se hvyällä tuurilla sinne vaikka tiensä vielä löytäisi :)

      Lupaan nykäistä sinua hihasta mikäli tuo näkökenttääni jostain ilmestyy! Tsemppiä etsintöihin ♥

      Poista
    2. Oi kiitos ihanaa !! Se on ollut etsinnöissä ties kuinka kauan joten olisi mahtavaa jos satut löytämään tai tutun tutun tutulla olisi myynnissä joskus! Laitan sähköpostiisi viestiä :) ja sitä vielä, loistava juttu että vastaat kaikille ja vielä niin hyvin! Jotkut eivät näin nimittäin tee :) mutta kiitos sinulle <3

      Poista
  20. Olisiko mahdollista saada hiuspostausta uudesta tukastasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Hmh, valitettavasti en näillä näppäimillä usko, että teen tukasta erillistä postausta :/ Tukka kun on kampaajalla värjätty, en osaa juurikaan kertoa mitä sävyä esimerkiksi tukassa on käytetty, mutta itse operaatiosta osaisin sen sijaan kertoa tarkemmin ja muun muassa siitä, mitä sille tukalle oikeastaan tehtiin, jotta tuo punaruskea saatiin katoamaan :)

      Joten mikäli sinulla heräsi sen suhteen kysymyksiä, kysäise pois, yritän vastata niihin parhaani mukaan! :)

      Poista
  21. hey sweety, whre is your instagram? so many fake girls are pretending to be your and taking your pictures!!!-.-

    VastaaPoista
  22. i'd love to wear that!


    www.viki-talks.com

    VastaaPoista

Suositut tekstit