torstai 9. toukokuuta 2013

New in

Heipparallaa! Kääks, miten se aika tuolla lailla kuluu, taas on viime postauksesta vierähtänyt viikko ja vois jo melkeempä sanoa, että ihan hävettää! Töiden lisäksi "kiireisenä" on minut pitänyt yksinkertaisesti tuo upea sää. Sitä kun ei millään malttaisi pysytellä sisätiloissa mittarin kivutessa toistakymmentä astetta plussan puolelle, eikä varsinkaan tapitella koneen äärellä.

Eilen kävimme ystäväni J:n kanssa korkkaamassa kesän ensimmäiset terdet ja illan viiletessä suuntasimme lämmitetyn terassin puoleen, jossa muuten ihan oikeasti tarkeni t-paidalla! Oli myös hauska nähdä kuinka popula oli ottanut varaslähdön kesään ja hipsivät muina miehinä shortsit yllään. Musta ei taida olla ihan vielä siihen, juuri kun vasta itse otin ballerinat käyttöön ja vieläkin emmin, että jokos on sen aika :D Vilukissa mikä vilukissa.
Mutta sitten siihen otsikkoon, huutiksessa myymieni asusteiden tilalle on vastapainoksi muutama uutukainenkin löytänyt tiensä vaatekaappiini. Malttamattomana odottelin Cottonin vastausta Burcheista ja päätin, että minähän etsin ballerinat käsiini sitten jostain aivan muualta, kun ei kerta kuormaa näytä tulevan! Ja kerrattakoon vielä, että joulun alla liityin tähän "jonotuslistalle", jolloin lupailtiin, että saisin baltsut käsiini alkuvuodesta ja täällä sitä vielä odotellaan, ballerinoja saapuviksi..

Tulossa siis kuvanmukaiset revat koossa 38, joita en enää tarvitse, elin toisin sanoen luovuttaisin paikkani ilomielin jollekkin toiselle halukkaalle! Kaiken järjen mukaan uutta erää pitäisi ennen kesää pukata, joten ole yhteydessä minuun mikäli tahdot jonotuspaikkani :)
Zara 25,95e
Lisäksi lukijani vinkkaamana kävin kurkkaamassa Lindexin kaulakorusta löytyneen kakkos version Zarasta ja nappasin sen mukaan sovitukseen. Silti emmin yhä tämän ja Lindexin korun väliltä ja luulempa, että tämä lähtee huomenna takaisin kaupan hyllylle ja Lindexin koru taas matkaani. Hah, taas näitä elämää suurempia valinnanvaikeuksia.. :D

44 kommenttia:

  1. En onneksi näemmä ole ihan ainoa näin paha vilukissa! Otin maanantaina paksupohjaisimmat ballerinani käyttöön arvuutellen jäädynkö kuoliaaksi vai en :D En jäätynytkään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah ja toiset hurjapäät huitelevat menemään shortsit yllään, kun me vielä emmimme ballerinojen kanssa ;)

      Poista
  2. Itse olen jo tepastellut juuri noilla ihanuuksilla melkeen parisen viikkoa ja enää en saappaisiin sun muihin koske :) Kiva kuulla taas sinusta, täällä kaipaillaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua ihanaista! ♥ Täälläkin suunnalla on saappaat pakattu nätisti omiin laatikoihinsa odottelemaan ensitalven viimoja ;) Eipähän tule ihan heti ikävä jos minulta kysytään!

      Poista
  3. Noista revoista voin sanoa mitä cottonilta odotat, että itse lisäsin myös itseni heidän jonutuslistalleen joulukuussa ja minulle sanottiin että tammi-helmikuussa balleriinat saapuvat. No lähetin heille huhtikuun lopussa s-postia että miksi mitään ei ole kuulunut ja he ilmoittivat että kyseiset kengät ovat tulleet jo kaksi kk sitten!!! Minun tietonu olivat ilmeisesti ''vahingossa'' hävinneet... (outoa sinänsä kun tammikuussa soittaessani balleriinoista tietoni olivat vielä tallella) joten he eivät voineet ottaa yhteyttä sen vuoksi. Joten puolen vuoden odotus oli aivan turhaa minun osaltani, koska oma kokoni oli myyty sitten helmikuussa loppuun ja sain myyjältä vain vastaukseksi; sääli, koita löytää jotkut muut balleriinat jostain.
    Mielestäni törkeää palvelua heiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas kyllä todella kurja juttu! :/ Itsekkin liityin tuossa joulun tienoilla "jonotuslistalle", jolloin Cottonilta sanottiin, että alkuvuodesta pitäisi tulla uusi kuorma ja siitä kuormasta tulisin varmasti omat parini saamaan. Nyt huhtikuun loppupuolella laitoin heille uudestaan viestiä, jossa kyselin tilannetta, sekä sitä olisiko mitään mahkuja saada niitä kesäksi. No Cottonin linkka siihen tokaisi, että kesäksi ne varmasti tulen saamaan, uuden kuorman kun pitäisi saapua muutaman viikon päästä ja ottivat vielä numeroni kaikenvaruilta ylös.

      Tuntuu niin kummalliselta koko episodi, sillä lukijani tuossa alapuolella kertoi, että Cottonilla olisi huhtikuun alusta myyty jo Burchit loppuun ja minulle sanoivat, että uutta kuormaa olisi muutaman viikon sisään tulossa :/ Siinä on täytynyt käydä joku kämmi, että olen pudonnut listalta, vaikka olenkin heihin päin yhteydessä ollut. Argh!

      Poista
  4. Lähetin sulle sähköpostia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Laitoin sinulle vastausta tulemaan, käyhän kurkkaamassa! :)

      Poista
  5. Olen saanut käsityksen että asut helsingissä, missä baareissa yleensä käyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, mä olen kyllä todella todella surkea baareissa kävijä! Mutta silloin jos drinksuille tulee lähdettyä niin yleensä tieni on vienyt Bakersiin, Kiilaan tai Cubaan :) Useimmiten jumputtavan musiikin sijasta tykkään paikoista, joissa sitä toista osapuolta voi ihmishälinän läpi kuullakkin, joten rauhallisemmat drinkkipaikat on must! ;)

      Poista
    2. Hei itse en olekaan käynyt missään noista, millaisia paikkoja ovat? :)

      Poista
    3. Bakers on tällä hetkellä ollut ehkä näistä paikoista käydyin! Päiväsaikaan alakera toimii kivasti drinksuttelupaikkana ja loppuillasta yläkerta taas "yökerhona", johon yleensä muutaman lasillisen jälkeen helposti päätyykin :) Kiilassa taas en ole päiväsaikaan käynytkään, mutta kuulemani mukaan heiltä löytyy todella maukkaat brunssit! Cuba taas on paikkana näistä kolmesta ehkä se "vauhdikkain" :)

      Poista
  6. toi zarankin yksilö on aika nami! oisitko muutes osannut neuvoa että mikä merkki myy niitä värikkäitä ohuita toppatakkeja jota bongaa monelta ihmiseltä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääks! Olen ilmeisesti pudonnut täysin kärryiltä, sillä en saa millään mieleeni millaisia takkeja mahdat tarkoittaa? Voisikohan kyseessä olla Svean mallisto?

      http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/takit/svea-120/soft-jacket-120614-76/

      Linkitä ihmeessä mikäli löydät vastaavan niin yrittän toimia salapoliisina takki-arsenaalin selvittämiseksi ;)

      Poista
  7. Olet kyllä nyt varmaan tosiaan pudonnut tuolta listalta jotenkin, itse kävin Revojen perään kyselemässä ehkä tuossa maaliskuun loppupuolella ja huhtikuussa heti sain viestiä että niitä oli saapunut uusi kuorma ja samaa kokoa siis käytän kuin sinä, ja sama oli mallikin suunnitelmissa (päädyin kuitenkin lopulta hopeiseen laattaan). Harmillista että tuollaista käy, niinkuin ylläolevalla anonyymilläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis aivan uskomatonta, ihan pistää vihkuksi tuollainen :/ Ostajat odottelevat ihan turhaa puoli vuotta ballerinoja, joita eivät koskaan saa käsiinsä.. Sitten vaan jatkuvalla syötöllä viestitellään, että uutta kuormaa on aina kahden viikon päästä tulossa, vaikka todellisuudessa tilanne taitaa olla toinen.. Onneksi mulla kävi kuitenkin tuuri ja sain baltsut 2nd handina, eikä kyllä harmita etten niitä alunperin Cottonilta saanutkaan :) Ainoastaan tuollainen turhanpäiväinen odottelu inhottaa!

      Poista
  8. Olen jo pidemmän aikaa lukenut blogiasi mutta nyt ajattelin vihdoin kommentoida ensimmäistä kertaa. Blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani! Osaat yhdistellä vaatteita upeasti ja asukuvista saa usein myös inspiraatiota omaan pukeutumiseen, itsekin kun suosin klassisen tyttömäistä tyyliä. Vaikutat myös ihanalta, aidolta tyypiltä:)

    ps. upeat ostokset, mustat revat kultaisella logolla ovat omallakin himotuslistalla, helmikaulakoru sentään löytyy jo täältäkin!

    http://emmiswardrobe.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ilostuinkaan kommentistasi Emmi! Eihän tällaisesta palautteesta voi muuta kuin jatkaa hymyssä suin ♥ Toivotan sinut erittäin tervetulleeksi tänne!

      Revat ovat olleet näin muutaman käyttökerran jälkeen aivan unelmat jaloissa, joten anna kyllä täydet suositukseni niille! Eikä tuon mukavuuden lisäksi kaunis ulkokuorikaan ole lainkaan pahitteeksi ;)

      Poista
  9. Palautitiko jo zaran korun?:-) voisin olla kiinnostunut ostamaan sen sulta jos et ole vielä palauttanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä valitettavasti kerkesin tuon kaulakorun jo viime viikolla palauttamaan, olisin sen muuten voinut sinulle aivan hyvin myydäkkin :/

      Poista
  10. Ihanat kengät, mä kävin helmi-maaliskuussa Tukholman NK:ssa katsomassa Tory Burchin baltsuja, no oli ehkä vähän aikaista baltsujen katsomiselle eikä niitä tullut hankittua mutta on ne kyllä jotenkin ihania. Toisaalta baltsuja on ihan kiva pitää talvellakin vaikka jossain juhlissa kun itse en voi oikein korkokenkiäkään pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat ne ovatkin, vaikka jokseenkin nähdyt täällä blogimaailmassa :) Yksinkertainen muotoilu kultaisilla yksityiskohdilla varustettuna vetoaa tähän likkaan 6-0 ja jaksan yhä ihastella popoja muidenkin neitokaisten yltä! Ja niinkuin sanoit, nämä muuntuvat loistavasti myös juhlakäyttöön! Lisäksi nahka on aivan ihanan pehmeää, mikä takaa käytöstä supermukavaa :) Tykkään! ♥

      Poista
  11. Olisi kiva jos kertoisit instagram-tunnuksesi vaikka sanoitkin jo aikaisemmin tunnuksesi olevan privaatti. Jos vaikka antaisit ruveta sinua seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Instagramissa huitelen secretluxury-tunnarin alla :) Tällä hetkellä tunnarini on siitä syystä yksityinen, etten ole juurikaan ehtinyt sen käyttöön panostamaan ja kuvasaldokin taitaa olla säälittävät neljä! Kunhan sitä intoa ja halua löytyy ja saisin kuvakirjastoonkin enemmän kuvia (jotta sitä voisi edes profiiliksi kutsua;D) julkistan profiili aivan taatusti! :)

      Poista
  12. munkin on kyllä pakko saada nuo Tory Burchin Reva- balleriinat, joita tosiaan näkyy melkein jokaisella bloggaajalla! :') tuo Zaran kaulakorukin on ihana, joskin mielestäni se Lindexin versio oli astetta ihanampi<3
    xx Marianna

    Marianna's Daily

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mutta tuohan tarkoittaa vaan sitä, että popoihin on tainnut ihastua moni muukin ;) Enkä kyllä ihmettele, ovat ne kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanat ja vielä mukavatkin! ♥

      Itsekkin lopulta päädyin siihen Lindexin versioon. Mielestäni se oli hitusen tyttömäisempi, kun taas Zaran versio oli massiivisempi. Tarkkasilmäisenä pistin vielä merkille, että Lindexin korussa helmet olivat valkoisempia, joten Zaran kaulakoru passitettiin takaisin hyllylle odottelemaan uutta ostajaansa ;)

      Poista
  13. Hei osaisitko sanoa kuinka paljon Lv:n monogram denim huivi maksaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Huivien todenmukaisen hinnat saat, kun valitset Vuikkarin sivuilta maaksi Saksan ja lisäät hintoihin vielä parikymppiä lisää! :) Saksan sivujen mukaan Denim huivi maksaa tällä hetkellä n. 400-420 euroa :)

      Poista
  14. Hei, mulla on käyttämättömät Tory Burchin Revat koossa 37, jos jotain kiinnostaa saada ne heti käsiinsä! Soitin pari kuukautta sitten Cottoniin ja kyllä niitä silloin oli siellä saatavilla. Laitoinkin ystäväni asialle ja sain omani heti. Valitettavasti koko oli kuin olikin minulle hiukan liian pieni (arvuuttelin kokojen 37 ja 38 välillä) Eli myyn nyt omani tarpeettomana jos jotain kiinnostaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Janna saat tätä kautta myytyä kauniit Burchisi uuteen kotiin! :) Jos suinkin mahdollista, laittaisitko vielä meiliosoitteesi kommenttiboksiin niin kengistä kiinnostuneet saavat sitä kautta sinuun heti yhteyttä! :)

      Poista
  15. Nuo balleriinat on kivat. Käy joka asuun :) Ja tuo koru on ihanan erikoinen! :)

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinäpä sen sanoit! Eipä tulisi ihan heti mieleen asua johon nuo kaunokaiset eivät sopisi ;) Ja koru on rakkautta ensisilmäyksellä <3

      Poista
  16. Tiedätkö vastaavatko nämä kengät normaalia kengänkokoa vai tulisiko mieluummin ottaa pienempi vai suurempi koko kuin mitä normaalisti käyttää? :) Onko noista myös puolikkaita kokoja esimerkiksi 37,5? Itse käytän yleensä 38, mutta monista kesäkengistä 37 menee myös joten mikäköhän olisi paras koko minulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Itse nappasin popoista täysin omaa kokoani vastaavan, joten sanoisin, että oma koko kannattaa valkata, vaikuttavat nimittäin hiukan nafteilta! Burcheista löytyy myös noita puolikokoja, mikäli jalka sijoittuu sinne välimastoon :) Varmaankin parhain tapa saada selville oikea koko on mitata jalkapohjan pituus ja verrata sitä Shopbopin kokotaulukkoon;

      http://www.shopbop.com/reva-nappa-ballet-silver-logo/vp/v=1/845524441895490.htm?folderID=2534374302043323&fm=other-shopbysize-viewall&colorId=12867

      Sieltä pitäisi löytyä apua mittoineen ja oikean koon löytymiseen! :)

      Poista
    2. Selvä kiitos! :) Mistäköhän kyseisiä kenkuleita kannattaisi ryhtyä metsästämään? :) Ja mikäköhän mahtaa olla sellainen "hyvä" hinta noille? :)

      Poista
    3. Hmm.. itse suosittelisin ensiksi kurkkaamaan huutiksen ja tori.fin tarjonnan, jonka jälkeen kääntyisin ensisijaisesti Cottonin puoleen! :) Tietääkseni Revoja ei saa tilattua EU:n sisäpuolelta, joten summaan lisätään inhottavasti vielä tullit, jotka tietääkseni ovat n. 50 euron luokkaa :/ Hintapolitiikka taas taitaa joka paikassa olla sama n. 195euroa, Shopbopilla 182 euroa.

      Toivottavasti sinua lykästäisi ja saisit omat Revasi täältä lähempää! :) Cottonilla on tietääkseni vielä ilmainen palautuskin, joten kokojen kanssa ei tarvitse arvuutella, kun palautus on helppoa :)

      Poista
  17. Wow, both pieces are beautiful!! Love them!!:)

    xxx

    Mia's Little Corner

    VastaaPoista
  18. Ostin muuten sinun inspiroimana sen Mangon täydellisen statement korun ja rakastan sitä todella paljon ! Pelkään vain, että se menee rikki joten täytyy olla todella varovainen sen kanssa..

    Täytyy varmaan mennä käymään Lindexillä, kuulin myös kaveriltani että sielä on ihana statement helmikoru, kuulostaa täydelliseltä ;) Mutta miten kävi, oletko tyytynyt Zaran koruun vai kävitkö tekemässä vaihdon Lindexin yksilöön sittenkin? :)

    // Sini, http://sinikatriina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sinikatriina!

      Mahtava kuulla, että vinkistäni oli hyötyä ja sinäkin ihastuit tuohon häikäisevään katseen kiinnittäjään! ♥ Se on kyllä aivan ihana, enkä ole vieläkään keksinyt asua, johon se ei soveltuisi! Kävin tuon rikkinäisen tilalle uuden nappaamassa ja se tuntuukin jo lujalta tekoselta. Veikkaankin, että aikaisemman kanssa mulla kävi vaan tosi huono tuuri, että sattui maanantaikappale kohdalleni, uskoisin, ettei vika ole koko erässä :) Ainakaan toivottavasti!

      Hih, kauan tuli puntaroitua Lindexin ja Zara korun väliltä, mutta lopulta päätin pitää Lindexin korun, sillä mielestäni se oli tyttömäisempi ja sirompi kaulassani. Helmetkin siinä olivat valkoisemmat (nämä ovat tärkeitä seikkoja;D), joten Zaran koru passitettiin takaisin päin ;)

      Poista
  19. Mistä siis olet itse nämä ihanuudet hankkinut? Itsekkin olen metsästänyt kauan tuloksetta.. Myyköhän mikään kauppa näitä suomessa tai ulkomailla ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuviikosta sain yhteydenoton, että Revoja olisi saapunut lisää Tampereen Cotton-liikkeeseen, joten kannattaa ehdottomasti näin alkuun tiedustella ballerinoja heiltä :) Cotton on käsittääkseni ainut liike Suomessa joka jälleen myy Burcheja! Omani bongasin tori.fistä, aivan mieletön tuuri kävi, että oma kokoni löytyi, sillä tuo 38-koko on tuntunut olevan 2nd handina varsin kiven alla! Myös huutiksesta kannattaa kurkkasta :)

      Revoja saa tilattua todella monesta nettikaupasta, esim Burchin omilta sivuilta, sekä Shopbopilta, mutta hinnan päälle räsähtää inhottavasti vielä tullit, sillä vielä en ole törmännyt nettikauppaan, joka toimittaisi EU:n sisäpuolelta Revoja :/ Toivottavasti sinua lykästäisi ja saisit omasi Cottonilta! :)

      Poista
  20. Hei S ja muut Tory Burch-"fanit"! Näitähän myy myös Net-a-Porter, joka toimii Iso-Britanniasta käsin. Tuolloin ei tarvitse huolehtia tulleista, ainoastaan maksaa toimitusmaksu (15€/25€). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mieletön uutinen, kiitos Miss J! Veikkaan, että tämä auttaa monia Burch ballerinojen tilaajia, jotka empivät tyyrien tullimaksujen kanssa! Kiitos kiitos kiiitos :)

      Poista

Suositut tekstit