maanantai 8. huhtikuuta 2013

Summer must-haves

Kevät tekee tuloaan, eikä tässä millään malttaisi pysyä pöksyissään, kun haaveilu kevätvaatetuksesta on vallannut mieleni! Muutamassa blogissa olen huomannut kesäisiä haavelistailuja ja ajattelin, että pieni muistin virkistys voisi olla paikoillaan itsellänikin, mitä ihmettä sieltä omalta haavelistalta löytyykään?
Sinivalkoraidallista raitamekkoa on tullut sitkeästi etsittyä jo viime kesästä lähtien. Henri Lloydin Hailey-mekossa olisi kieltämättä ainesta, mutta taitaa unelmointi olla helpompaa, kuin itse mekon hankinta, sillä tuo upea klassikko tuntuu olevan varsin kiven alla! Alkuvuodesta törmäsin mekkoon puolivahingossa Nellyllä, mutta liian pitkään kestänyt jahkailu kostautui myöhemmin mekon myydessä loppuun silmänräpäyksessä. Hanskat oli jo melkein heitetty tiskiin, kunnes pelastus löytyi Hullareiden katalogista! Filippa K:n stripe dressin komeillessa perjantaipäivän kohdalla, en voi muutakaan kuin mennä sitä uteliaana paikan päälle katsomaan. Toivottavasti se on yhtä ihana kuin ajattelenkin!

Puutteellisen clutch-valikoiman kohdalla jaksan edelleen unelmoida YSL Belle Du Jourista. Sävynä tällä kertaa klassisempaa mustaa, omistamani hohtavan persikan sijaan. Tuntuvan hinnankorotuksen myötä clutch taitaa jäädä ainoastaan haaveilun tasolle, sillä kuulemani mukaan hinta olisi noussut lähemmäs toista sataa! Mutta haaveillahan saa, se on kivaa ja mikä parasta, vielä ilmaistakin ;)

Viimeisenä (voisiko sanoa jo blogiballerinoiksi?;) mustiin Tory Burchin Reva flatseihin. Marraskuussa tiedustelin Cottonilta omaa kokoani Revoista ja he lupasivat ottaa yhteyttä alkuvuodesta saadessaan uuden satsin tossukoita. Toistaiseksi en ole yhteydenottoa saanut, mutta toivossa on hyvä elää, ehkä voisin ne vielä nipin napin saada kesäksi. Nelospaikalla mulla koreilee varsin erikoinen Michael Korsin ruskea rannekoru. Perus-kultaisen rannekorun kaveriksi olisi erikoisempi rannekoru enemmän kuin tervetullut! 

Minkälaisia materialistisia haaveita teidän listaltanne löytyy? :)

34 kommenttia:

  1. Kyllä Cottonille on jo tullut revoja lisää, koska sain omani maaliskuussa melkein vuoden odottelun jälkeen. Tiedä sitten onko sinun kokosi ollut myös haluttua.. Lisää niitä on kuitenkin tullut. Itseasiassa varmaan kaksikin kertaa, koska maaliskuun alussa joku kerkesi mua ennen ostamaan saman koon revat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ompa kyllä kummallista! Olisivatkohan he sitten unohtaneet ilmoittaa täyttöjen tulosta? Laitoin eilen illalla viestiä Cottonille kyselläkseni Revojen perään ja tänään sain vastauksen, että muutaman viikon sisään pitäisi tulla uusi erä Burcheja :) Onneksi näin, en olisi millään tahtonut maksaa suolaisia tullimaksuja!

      Poista
  2. Kovin houkuttelevilta näyttävät kaikki! Raidat ovat raikkaita ja tuovat kesäisen fiiliksen vaikka tänne räntäsateen keskelle. ( niin mikä ihmeen kevät?) ;)

    Juuri tänään soittelin cottoniin ja pyysin ilmoittamaan, kun erästä ihanaa laukkua taas löytyy. En malta odottaa, että niitä tulee lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitaan olen mennyt palavasti ihastumaan itsekkin, vaikken koskaan ole niiden ylin ystävä ollutkaan! Kyllä se kevät tekee ihmeitä mielelle :) Ja juu, minä hullu se kävelin viikonloppuna bleiseri päällä ja tänään jouduin katkerasti kaivamaan toppatakkini esille ja linnoittautumaan hupun sisään tuossa pienessä lumipyryssä :D Mutta ei anneta sen lannistaa!

      Oi, saako udella mikä laukku sulla on mielessä? ;)

      Poista
  3. Minulla myös kuola valuu tuon raitamekon kohdalla... Ja ballerinatkin voisin kotiuttaa ilomielin! Harmi, että ne tuntuvat olevan kiven alla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tiedän mistä puhut! Kuinka himskutin vaikeaa voi olla löytää yksi raitamekko? Ei vaan mene jakeluun.. :D Suunnitelmat ovat nyt sellaiset, että torstaina tämä likka menee teltan kanssa linnoittautumaan Stockan eteen, jotta perjantai-aamuna olen varmasti kärkkynä Filippa K:n osastolla! Käytän vaikka sitä klassista kyynärpää tekniikkaa, jotta vihdoin sen oman raitamekkoni saisin! ;D

      Poista
  4. Itsekin metsästin tuota Hailey-mekkoa, kunnes löysin Nellyltä Henri Lloydin kapearaitaisen sinivalkoisen mekkosen. Sain sen juuri käsiini ja ai että miten ihana se on! Jos tuota Haileyta ei meinaa löytyä, niin ystäväni tilasi viime kesänä merkin omilta sivuilta, jossa mekkoa näyttää olevan tälläkin hetkellä myynnissä! Toivottavasti se löytää vielä tiensä luoksesi :)

    Olen saanut omaa kevään toivelistaani toteutettua yllättävän hyvin, usein kun jotain etsii, niin sitä ei meinaa millään löytyä! Listalta uupuu vielä laukku, mutta se on sitten vasta kesän palkinto ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä ollut onnekas kun vihdoin löysit itsellesi täydellisen raitamekon! Kuinka vaikeaa se voi ollakkaan? Kävin vinkkisi jälkeen äkkiä kurkkaamassa Henri Lloydin sivuille, mutten onnistunut mitenkään lisäämään mekkoa ostoskoriin :o Veikkaan, että mekko näkyy ainoastaan sivuilla, mutta on loppuunmyyty, sniff! :( Filippa K:n mekko onkin sitten ainut vaihtoehto, täytyy pitää sormet visusti ristissä, että se nappaisi! ♥

      Se on kyllä aivan totta! Mulla taitaa tuo YSL jäädä pelkästään haaveilun tasolle, mutta jospa sitä uskaltaisi salaa toivoa, että sen second handina jostain löytäisin.. ;)

      Poista
  5. Tuo asukokonaisuus olisi upea! Itse rakastan raitoja, ja kesäksi olisi hakusessa mekko tuommoisin leveämmin raidoin. YSL:n clutch on myöskin himotuslistalla ;) Toryn Revan olisin ostanut jo viime kesänä, mutta eivät olleet sopivat mun jalkaan, vaikka kuinka niitä Cottonilla kävin sovittelemassa, Reva clutch hieman lievitti ballerinaharmitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Asukonaisuus tuli tehtyä ihan puolivahingossa, mutta kyllä, freesiä raitaa ja Belle Du Jouria, hmm.. ;) Itsekkin koitin kuumeisesti etsiä leveä raitaista mekkoa, mutta eihän niitä mistään löytynyt. Ovat kovin kiven alla! Viime kesänä hankkimani nudet kiiltonahkaiset Burchit ovat olleet kieltämättä hiukan inhottavat minunkin jaloissani ja elättelenkin toivoa siitä, että mattapintaiset istuisivat paremmin.. ;)

      Poista
  6. Pystytkö tekeen postauksen lvn evasta? :) ku se ois mun kevään ostoslistalla :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti voin! Kiitos postaustoiveesta, toteutan sen heti huomenna! :)

      Poista
    2. Kiitos ! (: plussia ja miinuksia :) miinuksia enemmän niin säästyis rahat :D
      ei vais niin nätti laukku se on pakko saada ! :)

      Poista
    3. Auts, tuo miinuspuoli voi teettää vaikeuksia, mutta yritetään ;) Hih! Kaunis laukku se kieltämättä onkin, enkä sitä vaihtaisi mistään hinnasta! Oletko muuten tehnyt päätöksen jo kuosin suhteen? :)

      Poista
    4. Monogram tai ebene niin taitaa tuo ebene viedä voiton tummien nahkaosien takia :) oon niin huoleton laukujeni kanssa etta pakko suosia tummaa :D

      Poista
    5. Ebene on kieltämättä hyvä valinta, eipähän tarvitse kokoajan varoa missä se laukku menee ;D Nyt näyttäisi siltä, etten vielä viikonlopun aikana ehdi postausta toteuttaa, mutta ihan viimeistään alkuviikkoon yritän sen ajoittaa :)

      Poista
    6. Ei sillä mikään kiirus ole ! (: kuuluuko laukun hintaan muuten molemmat hihnat? Se metallinen ja nahkainen? :)

      Poista
    7. Kyllä, laukun hintaan kuuluu molemmat hihnat :)

      Poista
  7. Onnistuitko saamaan hullareilta Filippan mekon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En millään jaksanut laittaa herätystä niin aikaisin, että olisin ihan paikan päälle lähtenyt, mutta 10 vaille 8 kärkyin mekkoa Stockan nettisivuilla ja laskeskelin sekunteja lähtölaukaisuun :D Ja kuin ihmeen kaupalla sain omani! (Olin aivan varma, että nettisivu rupeaisi lagailemaan mutta ei!) Laitoin mekon tilaukseen tasan kahdeksalta ja jo muutamien minuuttien päästä se oli täysin loppuunmyyty! Joten sieltä sen pitäisi paraikaa saapua ;)

      Poista
  8. millon seuraava postaus? :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti heti viikonlopun aikana, mutta ihan viimeistään alkuviikosta, sen verran kiirusta päällä :/ En kuitenkaan ole teitä unohtanut vaikken hetkeen ole läsnä ollutkaan ♥

      Poista
  9. Paljon maksoi Cailapin Linda-rannekoru muistatko? : ) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni korun hinta taisi olla 19,95e! :)

      Poista
    2. Kiitos! Olen ostamassa sitä "käytettynä", eikä myyjäkään muistanut hintaa, joten tämä auttaa. : ) -R

      Poista
    3. Eipä kestä kiittää! Löysin itseasiassa laatikoiden kätköstä tuon korun alkuperäisen "pahvin" ja kyllä se vaan varppina tuon hintainen oli :)

      Poista
    4. Oih mä oon pitkään yrittäny metsästää juuri tuota lintun käsikorua.. :/

      Poista
    5. Voih, taitaa olla todella kiven alla piilossa tuo Lintun koru :/ Olen yrittänyt itsekkin muutaman kerran pitää huutiksen palstaa silmällä pitäen, mutta eih.. Pidän sulle peukut pystyssä, että vielä tuon kaunottaren itsellesi löydät! ♥

      Poista
  10. super nice and simple items! love the cuff a lot :)
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    VastaaPoista

Suositut tekstit