torstai 25. huhtikuuta 2013

Say hello to my Belle De Jour

Jippii, se olis sitten ihka ensimmäisen check-ruksauksen aika summer must-haves listallani, tai no jos ihan tarkkoja ollaan niin kahden, sillä kauan hakusessa ollut raitamekkokin tuli vihdoin sieltä kiven kolosta löydettyä! Se oikeastaan putosi syliini, mutta tähän palaan toisessa postauksessa vielä tarkemmin, sillä mielestäni tämä kaunotar ansaitsee vähintäänkin täysin oman postauksensa ;)

Tosiaan, nettikaupan syövereihin joutuessani himoa oli todella vaikea vastustaa. Alunperin lähdin tavoittelemaan Belle De Jouria täysin "normaali pintaisena" mutta nettikauppaa, joka toimittaisi Euroopan sisäpuolelta oli todella hankala löytää. Tai löytyihän niitä, mutta jotta homma ei menisi liian helpoksi, ei niistä tavallista versiota löytynyt..
Sen sijaan kiiltonahkaisia versioita löytyi pilvin pimein ja lopuksi mietinkin, että miksei! Farfetchillä olikin sopivasti ilmainen toimitus muutaman päivän ajan ja valikoimista löytyi vielä yksi suurempaa kokoa oleva, joten ostopäätös oli siltä seisomalta sinetöity! Itseasiassa tykästyinkin tähän materiaaliin niin kovin, että mielestäni se näyttää jopa tavallista versiota upeammalta! Onni siis onnettomuudessa, etten tuota tavallista versiota käsiini saanut, hih ;)

Matsku on mielestäni myös siinä mielessä loistava, että se on ehkä jopa hieman harvinaisempi näky katukuvassa, ainakin täällä Suomessa. Lisäksi kaikennäköiset drinksu tahrat on äärettömän helppo tältä pinnalta puhdistaa, joten minulta kysytään, niin tälle tunarille materiaalivalinta osui vähintäänkin nappiin ;) Mitäs siellä puolen ruutua tuumaillaan?
Dress/ Henri Lloyd, Watch/ MK, Bracelet/ LV, Bag/ YSL
No words needed, love it!

37 kommenttia:

  1. Aivan upea tuo clutch raitamekosta puhumattakaan, sinä se aina onnistut!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti Anne! Veikkaan, ettei tuon raitamekon kanssa voi mikään mennä pieleen ;) Tosin sanojasi en allekirjoita, sillä sitä tyylisilmää näyttää löytyvän myös sieltä ruudun toiseltakin puolen! :)

      Poista
  2. on se hieno! :) ja ah, tuo raitamekko <3

    VastaaPoista
  3. Ihana juuri tuo isompi malli :) ja vähän harvemmin näkeekin tuota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan! Ja nimenomaan hakusessa oli tuo suurempi malli, onneksi niitä näytti vielä yksi löytyvän! :)

      Poista
  4. On se vaan ihana,ei siitä pääse yli eikä ympäri! Ja kera raitamekon kanssa,vau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, yhdytään! ♥ Raitamekko tosin kaipaisi rinnalleen ruskettuneita kinttuja ja auringonpaistetta! Lie kauankohan saamme odotella.. ;)

      Poista
  5. Hello Belle Du Jour!

    Teit kyllä aivan oikean valinnan, kiiltävä parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samoilla linjoilla ollaan ;) Pinta tuo mielestäni pienen ripauksen ylellisyyttä, se kun välkehtii valaistuksen alla ihan hullun lailla ♥

      Poista
  6. Mistä löysit tuon raitamekon? Tuntuu olevan kiven alla kyseinen malli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut, tuo Hailey mekko on tuntunut olevan melkoisen suosittu malli! Eräs ihana avulias lukijani vinkkasi minulle jälleenmyyjien puhelinnumeroita ja minähän sitten soittelin pitkin Suomea tuon raitamekon toivossa! Pietarsaaresta vihdoin tärppäsi ja pienestä putiikista sattui löytymään viimeinen S-kokoinen mekko, joten ihan puhdasta onnenkauppaa taisi olla mukana :)

      Soiteltuani eri liikkeisiin tuntui M- ja XL-kokoa vielä löytyvän monestakin paikasta! Pienet koot olivatkin sitten niitä, jotka hyvin kortilla olivat :/ Itse olisin kyllä kaivannut vieläkin pienempää kokoa, sillä mielestäni koko haarukka on reilumpaa. Vinkkinä siis teille, jotka mahdollisesti sumplitte tuon M-koon väliltä. :)

      Poista
    2. Hei! :) Olen itsekin metsästänyt tuota mekkoa jo pienen ikuisuuden, olisitko niin ystävällinen ja laittaisit minulle viestin eteenpäin tulemaan josta näkisin jälleenmyyjien puhelinnumerot? Itse tarvitsisin varmasti L koon jos sellainen jostain vielä löytyisi! High_Heels@hotmail.fi jos viitsit rustailla :) Kiitos tuhannesti!

      Poista
    3. Moikka!

      Voi kuinka mielelläni sinua auttaisin, mutta minulla ei valitettavasti ole enää tallenssa tuota viestiä, josta jälleenmyyjien puhelinnumerot löytyivät :/ Sen viestin kun olen saanut jo toista viikkoa sitten, hmm :( Uskoisin, että voisit saada nuo jälleenmyyjien numerot soittammalla suoraan Helsingissä sijaitsevaan Henri Lloydin omaan putiikkiin ja kyselemällä sieltä!

      Suuret pahoitteluni, etten pystynyt auttamaan sinua :/ Pidän sinulle peukut pystyssä, että oman mekkosi vielä saisit! ♥

      Poista
  7. tuossa myös näkyy naarmut hirveän helposti :( mulla on sama laukku samaa materiaalia, mutta se on se vanha vähän eri näköinen versio... inhottaa ne naarmut joita tässä parin vuoden aikana on ehtinyt tulla jo aika monta, mutta kuten sanoit onneksi sentään se puhdistaminen on todella helppoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, täytyykin olla laukun kanssa sitten super varovainen ja pitää sitä kuin kukkaa kämmenellä, hih :) Sormenjäljet siihen kyllä jäävät heti mikä on kyllä todella rasittavaa.. Kokoajan pitäisi olla niitä liinalla putsaamassa :D Mutta niinkuin sanottuna, onneksi puhdistaminen on helppoa! Veikkaan, että jostain vaiheessa minulle tulee kuitenkin se vaihe kun ne sormenjäljetkin ovat hälläväliä.. ;)

      Poista
  8. Upea - sopii mahtavasti vaikka juuri tuon ihanan mekon kanssa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Elle-Marie! Voi kumpa nuo mekkokelit jo tänne saapuisivat.. ♥

      Poista
  9. Oi,onpas se upea! :) Kiva,kun olet taas linjoilla takaisin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii langoilla ollaan, toivottavasti himpun verran pidempään kuin viime kerralla ;)

      Poista
  10. Hi! I love your blog! I wander where you have bought the watch från MK? I can´t find it on their web page http://www.michaelkors.com/store/catalog/templates/P6VAll.jhtml?itemId=cat7502&parentId=cat35701&masterId=cat145. I want it so badly! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Therese!

      I'm so glad to hear that, thank you so much! ♥ Please, check out the Shopbop's collection;

      http://www.shopbop.com/mens-runway-watch-michael-kors/vp/v=1/845524441941562.htm?folderID=2534374302163491&fm=other-shopbysize-viewall&colorId=36177

      Have a nice weekend!

      Poista
  11. Toi mekko on niin tyylikäs!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anrisein! Taitaa tästä mekosta ja tulevasta kesästä tulla lyömätön yhdistelmä ♥

      Poista
  12. Mihin edellinen postauksesi hävisi? :( Näin vaan blogiluettelossa sen ja voi ihanuus mikä tukka sieltä näkyi!!! Äkkiä postausta uudelleen ja pian kuvia uusia tukasta!! Värjäsitkö kotona vai kampaajalla ja miten ihmeessä sait punaisuuden noinkin hyvin pois ja noin toffeen värisen tukan??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lähti matkoihinsa hieman etuajassa, joten laitoin sen takaisin tuonne luonnoksiin muhimaan ;) Tukan värjäytin tällä kertaa kampaajalla, sillä viimeisimmät värinpoisto-episodit eivät ole menneet ihan niinkuin elokuvissa ja ovat täten jättäneet lähtemättömät arvet, näin nätisti sanottuna.... :D

      Voi että, sitä kuule ihmettelimme kampaajankin kanssa huuli pyöreänä, kuinka tuosta punaisesta värikirjosta pystyi näin vaaleaan lopputulokseen pääsemään ainoastaan yhdellä värjäys kerralla! Tosin näin muutamien viikkojen jälkeen on tuo punapigmentti ruvennut inhottavasti puskemaan vaaleanruskean värin läpi ja voi olla, että joudun siihen vielä toisen värin laittamaan. Äärh, että tuo punapigmentti on sitten sitkeä kaveri! :/

      Poista
  13. aivan upea laukku ja mekko! mahtavia ostoksia olet kyllä tehnyt :)

    http://mariannasdaily.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marianna! Kyllä mä vaan sitä mieltä olen, että klassikoihin kannattaa satsata, hih :)

      Poista
  14. Tuo kiiltonahkainen Belle du jour on kyllä itse upeus, kauniimpi vielä kuin se mattaversio! <3 Haluaisin itsekin mielummin tuon kiiltonahkaisena, mutta jääkö siihen ikävästi sormenjäljet yms.? Joku siitä nimittäin varoitteli blogissani joskus... Ah, aivan mielettömän ihana tuo sinun uusi raitamekkonen myös! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Jennanen! ♥ Olen kyllä prikulleen samaa mieltä siitä, että materiaalivalinta meni vähintäänkin nappiin, mutta ainoana miinuksena ovat juurikin nuo mainitsemasi sormenjäljet aargh! :/ En tuota tullut edes ajatelleeksi laukkua ostaessani, mutta kaipa siihenkin ajan mittaan tottuu :)

      Hih, ja niinkuin tuossa aikaisemmin kirjoitinkin, veikkaan, että jossain vaiheessa mullekkin tulee se vaihe, kun en enää vaan yksinkertaisesti jaksa niistä sormenjäljistä välittää (ehkä viimeistään silloin kun olen niitä sadatta kertaa laukusta pyyhkimässä;D) Sitä siis odotellessa ;)

      Poista
  15. Heippa! Tuo clutch on aivan ihana :) mutta se on kylläkin Belle de Jour, eikö Belle du Jour :) hih

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tiedätkö olen useasti miettinytkin onko se tosiaan Belle De Jour vai Belle Du Jour, sillä jopa Farfetchiltä, josta laukun tilasin oli laukku Belle Du Jour nimikkeen alla :o

      Olen kyllä aikoinaan lukenut laukun nimen syntyneen Belle De Jour-leffan myötä, mutta hieman ristiriitaisesti sekoittanut sen kuitenkin tuohon toiseen, sillä monessa nettikaupassa laukku on kulkenut senkin tittelin alla ;)

      Hih, tästä tulikin mieleen, että luonnoksissa mulla oli tämä sama postaus, mutta siinä olin juurikin tätä dilemmaa kysynyt, että kummispäin se nyt olikaan ;) Kiitos, mahtavaa kun oikaisit!

      Poista
  16. Mulla on tuo mattamustana, mutta haikailen myymäsi värin perään.. Juhlat tulossa alkuvuodesta jonne musta laukku ei sovi.. Ei kukaan haluaisi vaihtaa omaansa mustaan lyhyeksi ajaksi? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mattamustaa alunperin lähdin etsimään, mutta niiden olleen jokapaikasta loppuunmyyty päädyin tähän ah, niin ihanaan kiiltonahkaiseen, johon mukavasti sormenjäljet jäävät hahaa ;) Höh, toivottavasti löysit vaihtokaverin, olisin ilomielin vaihtanut kanssasi mikäli tuo persikkainen olisi vielä kokoelmastani löytynyt!

      PS. Olin sitten epähuomiossani missannut kommenttisi aivan täysin, siitä suuren suuret pahoitteluni! Toivottavasti palaat vielä lukaisemaan vastaukseni :)

      Poista
  17. Hei!osaisitko sanoa mistä laukkua kannattaisi lähteä etsimään,joko kiiltävänä tai sitten mattana?minkä hintainen laukku oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Lähtisin varmasti ensin kurkkaamaan nettikaupat, joista ei koidu tullimaksuja maksettavaksi. esim. Net-a-porter, sekä mytheresa. Omani löysin farfetch -nimisestä nettikaupasta, joten kurkkaa myös heidänkin tarjonta! :) Clutch oli juuri kokenut hinnankorotuksen, joten pulitin siitä tasan 650euroa.

      Ainiin ja eräs sivusto tuli mieleen, jonka pitäjänä on aikkamoinen merkkihullu ;) Hän myy muistaakseni tuota kiiltäväpintaista versiota; http://www.ihanuudet.com/index.php?threads/saint-laurent-belle-de-jour-patent-leather-clutch-musta.14/

      Toivottavasti tärppää! :)

      Poista
  18. Kiitos tuhannesti vinkeistäsi :) syksyn jatkoja,odotan uusia postauksia innolla:)

    VastaaPoista

Suositut tekstit