perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lindexin statement ihanuus

Tällä harakalla on statement-tutka ollut viimepäivinä varsin ahkerassa käytössä! Muutamia nettikauppa poimintoja on tehty sieltä sun täältä, mutta ainoa laatuaan, joka mieleeni on jäänyt pahasti kummittelemaan on tämä Lindexin helmin koristeltu oikea statement unelma! Täytyy sanoa, että Lindex on petrannut viime aikoina ihan mielettömästi, ennen kuin tuo putiikki taisi olla juuri se josta ei koskaan mitään mukaani tarttunut, mutta tätä nykyä sieltä tuntuu löytyvän vaikka mitä ihanaa kotiin vietävää!
Lindex, 24,95e
Statement katraani on jo sen verran tässä vuosien saatossa laajentunut, että olen päättänyt luopua muutamasta vaille käyttöä jääneestä statementista. Pian myyntiin olisi tulossa muun muassa tämä Myfiinasta ostamani statement, joka on päässyt ylleni yhden säälittävän kerran, joten jos kiinnostuit korusta niin ei muuta kuin meiliä raapustamaan secretluxury@live.fi  :)

Mitäs muuten tykkäätte tästä Lindexin korusta?

21 kommenttia:

  1. Zandra, laittaisitko kommenttisi uudestaan, menin sen tohelopäissäni sitten vahingossa poistamaan :/

    VastaaPoista
  2. Tykkään! Kävin tuon itseasiassa tänään juuri hakemassa. Aiemmin mietitytti korun korun koko, ja totesin sen myös aika painavaksi kaulaan soviteltuani sitä. Mutta hätä ei ollut tämännäköinen, kaivelin työkalupakista pihdit, ja nappasin viisi kappaletta noita isoimpia helmiä pois. Nyt se on parempi omaan makuuni. :) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, toivottavasti se ei sentään ole niin painava, että niskat rupeaisivat muksahtelemaan :) Oikein hyvältä kuullostaa tuo sinun DIY-projektisii, nyt se on taatusti hillitympi ja ainakin kevyempi :)

      Viime vuonna bongasin Lindexiltä todella samantyylisen kaulakorun tosin pienemmillä helmillä varustettuna, joten tällä kertaa etsinnän alla oli ihan tarkotuksellakin massiivisempi helmirykelmä. Täytyykin käydä huomenna paikan päällä hypistelemässä :)

      Poista
  3. Miten sait sun hiuksista sellaset ihanan tuhkanvaaleat?! rakastuin! Teitkö värinpoiston vai kävitkö kampaajalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa luotin kampaajan ammattitaitoon, sillä tuosta kotona värjäämisestä ei ole muuta kuin kauhukokemuksia! :D Teimme tukkaan kevyen värinpoiston ja päälle laitoimme vaaleampia raitoja, sekä kevyen sävytteen. Kampaajakin yllättyi kuinka hyvin väri lähti tukasta, sillä tukkani oli hyvin punainen, jonka päälle Colormaskikin oli tehnyt tehtävänsä (oli kunnolla imeytynyt tukkaan), mutta lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen!

      Ihana porskuttaa kesää kohti taas himpun verran vaaleammalla kuontalolla ♥

      Poista
    2. Saako udella että missä kampaajalla käyt? :) Olisi kiva saada uudesta tukastasi myös parempia kuvia kun se postaus missä uusi tukkasi vilahti niin hävisi johonkin :(
      Olet varmasti älyttömän kaunis uudella vaalealla tukallasi!<3

      -Elina

      Poista
    3. Ihan hävettää myöntää, mutta tämä kampaajakäynti taisi olla elämäni kolmas kerta.. Mulla ei siis ole mitään luottokampaajaa, mutta paljon Bow:sta hyvää kuulleena ajattelin, että miksipä ei ;) Ja sen verran ammattitaitoista porukkaa sieltä löytyi, että jos tulevaisuudessa tarve joskus vaatii kampaamo käynnin, niin eihän sitä hyväksi todettua kannata lähteä vaihtamaankaan :)

      Tukasta on varmasti tulossa myöhemmin parempaa kuvaa, eilisestä postauksesta kun tulinkin katumapäälle ja se hävisi kuin pieru saharaan ;D Kieltämättä on ihana alla taas askeleen lähempänä vaaleaa, jotenkin miellän vaalean aina kesätukaksi ♥ Ja jos ei tässä viihdytä, niin sitten ei muuta kuin mars kauppaan ja vanhaa luottoväriä hakemaan ;)

      Poista
    4. Kiva kuulla että sinäkin olet bow:hun tyytyväinen, itse käyn siellä kerran kuussa laittamassa tukan kuntoon ja aina olen saanut asiantuntevaa palvelua :)
      Toivottavasti tukastasi tulee pian kuvaa, täällä ainakin odotellaan sukat jaloissa pyörien - niin kivalta se siinä vilauksessa näytti! ;)

      Hei muuten sellaista toivetta esittäisin että olisiko mahista saada jotain instagram snapshots-postausta jossa esittelisit hieman ns. lifestyle tyylisesti paloja päivistäsi tms? Olisi kivaa vaihtelua ainaisille perus jutuille :)

      Kiitos!!

      Poista
    5. Kyllä vaan, ihan mielettömän tyytyväinen olen heidän palveluunsa ollut! :) Katsotaan, enköhän mä jotain kuvamateriaalia saa ensiviikolla aikaiseksi ;)

      Ja postaustoiveita on aina kiva saada! Itseasiassa minun on pitänyt monesti jo tuollainen postaus toteuttaa, kumma kyllä tositoimissa tuppaa se kameran käyttö aina unohtua.. ;D

      Poista
    6. Saako udella vielä sinun instagram-tunnustasi? :) Olisi kiva kurkkia kuviasi sitäkin kautta!

      Poista
    7. Tällä hetkellä insta-tunnarini on sen verran keskeneräinen ja työnalla, että olen pitänyt sen ainoastaan yksityisenä! :) Kunhan saan sinne lisäiltyä enemmän kuvia (tämänhetkinen kuvasaldo kun on 2) ;D voisin sen täällä sitten paljastaa ;)

      Poista
  4. Itsekin mietin korun tilausta, mutta tilasin sitten vain sen vihreän helmikorun ranteeseen (kukallisen maximekon kaveriksi). Minusta tuo kaulakoru on jopa kauniimpi luonnossa kuin kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, mahtaakohan niitä olla enää jäljelläkään jos kerran ovat luonnossa olleet niin kauniita! :) Täytyykin käydä huomenna pikaisesti kipaisemassa Lindexillä, että omani vielä saisin (voi toki olla, että jään jälleen kerran nuolemaan näppejäni) onneksi niitä näytti kuitenkin vielä netistä löytyvän, joten hätä ei ole tämännäköinen ;)

      Itsekkin mielsin tuon kauniin helmirykelmän heti mekon kaveriksi. Lääh, tulisipa ensimmäiseksi vaikka ne asiaan kuuluvat säätkin ♥

      Poista
  5. hehe, lindexin myyjänä tulee toisinaan sorruttua varsinkin korujen ostoon... juurikin tuo sama helmikaulakoru aiheutti sydämentykytyksiä kun sitä kuormasta purin, ihan pakko kyllä ostaa vielä itselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, I feel u'r pain ;) Aikaisempi kommentin jättäjä vinkkasikin lähes identtisiä kaulakoruja löytyvän myös Zarasta, joten voisi olla ihan varteenotettavaa käydä paikan päällä hypistelemässä molempia! Samassa hintaluokassakin kun näyttivät pyörivän :)

      Poista
  6. Zaran lisäksi Seppälässäkin on myynnissä lähes samanlainen koru! Himotti kyllä sortua tämmöiseen helmi-ihanuuteen, mutta ainakin toistaiseksi maltoin mieleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, kylläpäs niitä nyt näyttää löytyvän joka tuutista :) Minä käväisin eilen jo hakemassa omani ja voi pojat, se on juuri passeli kesällä pienen rusketuksen ja sifonkiseen puseron kanssa yhdistettynä! ♥

      Poista
  7. Hei,ootko koskaan tilannut kenkiä Mangosta? Jos oot niin kuinka hyvin koot pitävät paikkansa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Alison!

      Valitettavasti minulla ei ole juurikaan kokemusta Mangon kengistä :/ Viime kesänä hankin eräät kiiltonahkakorkkarit Mangosta, mutta jouduin ne myöhemmin palauttamaan, sillä lesti oli aivan liian kapea tällaiselle lättäjalalle! En osaa sanoa, oliko lesti ainoastaan kapoinen näissä kengissä vai ovatko yleensäkkin hiukan naftia kokoa..

      Toivottavasti joku lukijoistani osaisi vastata tähän koko haarukka asiaan minua paremmin. :)

      Poista
  8. Tykkään ja paljon!! Vähän olen itsekin ollut kahden vaiheilla josko tämän hakisi. Sopisi ihanasti myös kaikkien pitsipaitojen kaveriksi ja etenkin uuteen raitajakkuuni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olisikin itsekkin niin rohkea, että uskaltautuisin sen raitajakun hankkimaan! Aina sitä vaan jaksan muiden yltä ihastella ja kieltämättä tuo raitajakku + helmikoru yhdistelmä kuullostaa ihanalta! ♥

      Minäkin olin aluksi hieman kahden vaiheilla, sillä koru on luonnossa todella suuri ja massiivinen, mutta uskoisin sille löytyvän monia käyttökertoja jatkossa, niin maximekon kuin silkkipuseroidenkin kanssa yhdistettynä. :)

      Poista

Suositut tekstit