sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Finally, you're mine!

Siinä se nyt on, Pradan Saffiano Tote, clay greyn sävyisenä kaikessa komeudessaan ja mikä parasta, siinä suurimmassa koossa, jolle olen vain haaveilevia ajatuksia suonut! Vanhemmat lukijani varmasti muistavatkin, että tämä sävy ei suinkaan ole uusi tulokas laukkukokoelmassani. Viime kesänä ostin tismalleen saman laukun itselleni syntymäpäivälahjaksi, tosin yhden koon pienempänä. Tuolloin en edes vielä tiennyt laukusta löytyvän suurempaakin kokoa, sillä ostohetkellä Pradan nettikaupasta ei sitä ollut saatavana.

No, kaikkein suurimpiin laukkuihin mieltyneenä, kehkeytin tästä pienemmästä koosta pienimuotoisen ongelmankin, eikä tuska ainakaan helpottunut nähtyäni eräällä tyylilyylillä tuon suuremman clay greyn käsivarrellaan (Kiitti vaan Mussu!;) Hetkeäkään empimättä laitoin oman Pradani myyntiin ja kuinka ollakkaan löysin muutaman päivän sisään sille uuden onnellisen omistajan.
Prada Saffiano Tote (BN1802), clay grey
Muutamia hurraa-huutoja ja ilotanssia tehneenä päätin, että nyt jos koskaan on oikea hetki hankkia suurempi Saffiano tilalle, kun vanhakin oli myyty. Ei muuta kuin salamannopeana Pradan nettikauppaan ja kuinka ollakkaan, sävyn kohdalla luki metrin kokoisin kirjaimin SOLD OUT. No niimpä tietysti.. Kai se olisikin käynyt liian helposti, että olisin saanut haaveilemani laukun samalla kertaa tilalle.

Eipä auttanut muu kuin niellä karvas tappio ja odotella täyttöjen tuloa. Nyt on sitten puolen vuoden odotus palkittu, kun huomasin viikko takaperin sävyä tulleen taas. Pieni onnen kiljahdus väliin ja äkkiä tilausta menemään, etteivät taas pääsisi lipuamaan ohi suun :D Ja nyt, nyt se on vihdoin minun!

Joten saanen esitellä uusvanhan tulokkaani Prada Saffiano Tote, suurin koko ja clay grey ;)

28 kommenttia:

  1. Hyvä tuuri kävi, ja tuo laukku on USKOMATTOMAN ihana! Itse olen haaveillut tuosta samasta, mutta opiskelijabudjetilla taitaa jäädä haaveiluksi .. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä hinta on aivan liian suolainen, mutta vanhasta luopuminen mahdollisti tämän uuden oston. Muussa tapauksessa en kyllä olisi kyllä kuunapäivänä raaskinut ostaa toista Saffianoa heti perään.. Olisi ollut silkkaa hulluutta jo :D

      Mutta niinkuin RagDoll tuossa alempana hihkaisikin, haaveilu - se ei maksa mitään! Oikeastaan laukku tuntuu vieläkin arvokkaammalta, kun siitä on haaveillut pienen tovin ennen varsinaista ostoa ♥

      Poista
  2. harmi etten ehtinyt olla sen edellisen laukun onnellinen ostaja :) ihana laukku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsistä! Laukulla oli niin hyvä jälleenmyyntiarvo, että myydessäni sen sain siitä melkein ostohinnan verran :) Ihana se onkin ♥
      PS. Täällä odotetaan jännittyneitä milloin paljastat tuon mysteerisen Mulberry kassin sisällön ;)

      Poista
  3. IHANA! <3 toivottavasti mulla on joskus tuollainen mustana;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan! ;) Musta on kyllä väriltään varma ja klassinen vaihtoehto, mutta oletko kurkannut tuonne Pradan väritarjontaan? Toinen toistaan herkullisempia kesäsävyjä.. jaiks ;)

      Poista
  4. Oih<3 Tuo on vaan täydellinen :)

    VastaaPoista
  5. On se kyllä IHANA ja kauniin värinen!

    Olin pari viikkoa sitten Lontoossa ja siellä Harrodsilla Pradan osastolla hypistelin varovaisesti noita laukkuja. Niitä oli niin paljon ja niin herkullisia värejä.... Ne pienet oli kans tosi söpöjä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua onnekasta, kun olet päässyt ihan ensikosketukseen kaikkien niiden ihanuuksien kanssa! Pieniä versioita en ole vielä livenä nähnyt, mutta kuvista päätellen ovat kyllä varsinaisia sydänten valloittajia ;) Ja totta, sävytarjonta Pradalla on ihan mielettömän hyvä! Jokaiseen makuun löytyy jotakin :)

      Yhdyn sanoihisi, clay greyn sävy on mielestäni aivan omiaan! Kuvissa se ei pääse oikeuksiinsa, mutta luonnossa tuo sävy on vielä monta kertaa upeampi! ♥

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Miia! Tästä tullaan nauttimaan täysin siemauksin ♥

      Poista
  7. U-P-E-A. No words ;)

    VastaaPoista
  8. Onneksi haaveilu ei maksa mitään. Tuo on kyllä ykkösenä sillä listalla, täydellinen yksilö. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit! Mielestäni haaveilu osuus ennen hankintaa on jo puoli iloa :) Upea se onkin ja niin ajattoman klassinenkin!

      Poista
  9. Aivan upea!!:) Itse olen menettänyt sydämmeni caramel -sävylle, joka onkin nyt laukkupäiväunien top ykkönen. Mites näiden pradan laukkujen suhteen muuten, tiedätkö saako niitä muualta kuin nettikaupasta? Löysin muuten blogisi vasta vähän aikaa sitten, ja siitä on tullut jo lempparini. Sulla on aivan ihana tyyli!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, se on kieltämättä kaunis ja samaa mieltä ovat näköjään moni muukin, sillä sävy on jatkuvasti loppuunmyyty kaikista malleista! ;) Pradan laukkuja olen nähnyt myytävänä satunnaisissa nettikaupoissa, eli kyllä niitä löytyy, mutta Saffianoa en ole nähnyt missään muualla kuin Pradan omilla nettisivuilla :o

      Voi vitsi miten hauska sattuma, sillä kävin tänää aiemmin vastavierailulla sinun blogissasi! Ja ehdin ihastella klassista tyyliäsi, joten kaunis kiitos ja kuin myös! ♥

      Poista
  10. paljonko maksoit ihanasta laukusta:o ja paljon se sun vanha pienempi malli maksoi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kaikkien mallien tarkemmat hinnat löydät täältä;
      http://store.prada.com/en/FI/woman/handbags

      Viime kesänä kun tuon pienemmän koon hankin hinnat olivat n. 100 euroa halvemmat, ennen varsinaista hinnankorotusta :/ Jokatapauksessa suuremman ja pienemmän koon hintaero on sadan euron verran :)

      Poista
  11. Mistä sä ton toten tohon nimeen oikein repäsit? Toi sun laukkus on top handle, ei tote....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on juurikin Saffiano Leather Tote. Top Handle tarkoittaa klassikoita, jotka kuuluvat aina Pradan tarjontaan, kuten esimerkiksi Vuittonin Top Handleksi voisi sanoa Speedyä tai Neverfullia. Klikkaappas laukun "Details" kohtaan, josta selviää laukun nimi muiden tietojen kera :)

      Poista
    2. Top handle kyllä tarkoittaa suomeksi ihan vaan päältä kannettavaa. Neverfull on LV:llä ihan shoulder bagien osaston alla...

      Tote bagin määritelmä "A tote bag is a large and often unfastened bag, with parallel handles that emerge from the sides of its pouch"

      Poista
    3. Eikä, jotenkin olen sen aina mieltänyt tuoksi! Kiitos korjauksesta :)

      Poista
  12. Hei! Löysin blogisi, kun etsin netistä kuvia Pradan saffiano-laukusta harmaana. Tiesitkö, että kyseistä laukkua löytyy vieläkin isompana (45cm)? Mitä tykkäisit tästä vieläkin suuremmasta koosta?

    http://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=239124&rangeid=61

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, suorastaan ällistyin klikattuani linkkiäsi, sillä en olisi kuuna päivänä uskonut laukusta löytyvän vieläkin suurempaa kokoa! Miksiköhän tuo sävy ja koko ei ole rantautunut Pradan omaan nettikauppaan? Näyttää sen verran kauniilta tuo sävy, että se voisi näyttää upealta myös pienemmässäkin koossa! :)

      Tämä mun "suurin" koko on sen verran suurehko, etten ehkä enää suurempaa haluaisi. Toki eihän tuossa kovin suurta eroa senttimetreissä ole, mutta tämä koko on sen verran loistavasti tyydyttänyt kaikki käyttötarpeeni, etten juurikaan suuremman koon perään haikaile :)

      PS. Kiva kun löysit tänne! Toivottelen sinut iloisesti tervetulleeksi ♥

      Poista

Suositut tekstit