tiistai 19. helmikuuta 2013

Korulaatikon suosikit

Tänään on taas aamusta saakka ollut pelkkää luppoaikaa ja koko aamun pyhitin pelkästään siivoukselle ja gossareille! Huomasin myös kauhukseni, että viimeinen tuottis on netflixissä jo meneillään ja mietinkin mistä löytäisin nelos tuottarin tekstien kera? Kyllä kai se menisi ilman tekstejäkin, mutta onneton englannin kielen taituri kun olen voisi olla helpompi pysyä kärryillä tekstien kanssa :D Joten hihkaiskaahan mikäli tiedätte!

Ja tosiaan, siivouksen lomassa järkkäilin myös korulaatikoita ja päätin napsasta kuvan tämänhetkisistä suosikeistani. Viimeisimmistä tulokkaista, Michael Korsin kellosta, sekä Vuiskan ruskeasta rannekorusta. Ja yhdessä esiteltynä - lyömätön yhdistelmä!
Watch/ Michael Kors, Bracelet/ Louis Vuitton Luck it!
Löytyykö samat suosikit kenties jonkun toisenkin korulaatikosta? :)

22 kommenttia:

  1. noi on kyllä ihanat! yhessä ja erikseenkin :)

    VastaaPoista
  2. Hih,minulta löytyy nyt kun vihdoinkin hankin tuon kellon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailinkin Hjenn uutta kello kaunotartasi ♥ Onnea uudesta tulokkaasta ;)

      Poista
  3. Bingo...löytyy ja on ihan suosikkeja vaik LV:n Luck it:n en joka päivä raaski käteeni sujauttaa... Mutta taas viikonloppuna sit molemmat ranteeseen <3
    -Hilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ovat ne vaan aika vastustamaton yhdistelmä ♥ Itsekkään en raaski ihan päivittäin LV Luck it:iä ranteeseeni sujauttaa ja siksi tässä olisikin kuumeisesti etsinnän alla arkinen rannekoru kellon rinnalle :) Korsilla on kyllä vallan loistava valikoima sen suhteen.. ;)

      Poista
  4. Ihanat! Ei löydy omasta korulaatikosta mutten laittaisi pahakseni vaikka joku päivä näin olisikin :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti LadyBlue! :) Toivottavasti säilyisivät priimoina vielä monia vuosia eteenpäin :)

      Poista
  5. Täydellinen combo<3 Voi kun mullakin ois ees jompikumpi..

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Ovat kyllä erottamattomat kaverukset nykyään ;) Kaunis kiitos LeAnn! ♥

      Poista
  7. Oletko opiskelija vai työelämässä? :) Yleensä tälläiset sinun tyylisit bloggaajat opiskelee kauppatieteitä, sillä kysyin opiskeletko sinäkin :D blogisi on ihana ja olen vakio seuraajasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, saa kysyäkkin! Tällä hetkellä olen työelämässä ja kauppatieteitä en ole ikinä opiskellut ;D
      Kiitos kauniista palautteesta ♥ Toivottavasti viihdyt lukijana vielä jatkossakin! :)

      Poista
  8. mä tykkään tuosta kellosta niin kovasti! :) mulla on itellä mk:n glitter runway watch kullan värisenä ja haluaisin niin kovasti sille hopean värisen kaverin! tuo mk:n oversized watch(?) hopeisena olisi ihan täydellinen malli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Milla!

      Muistit oikein, kyseessä on Oversized watch ja olen itsekkin tykästynyt malliin kovin :) Alussa jopa jännitin onko tuo möhkäle aivan liian suuri pieneen ranteeseeni, mutta päinvastoin pienempi malli olisi voinut näyttää jopa liiankin pieneltä! Joten siromman kellosi seuraajaksi tämä varmasti passaisi kuin nakutettu ;)

      Poista
  9. Upea yhdistelmä! Löytyisi myös itseltäni, jos pitäisin kullan värisistä somisteista. Korsin hopean värinen kello kyllä löytyy, ja pidän kovasti tästä Vuittonin rannekorustakin, mutta harmittaa, kun se ei sovi valkokultaisiin ja hopeisiin koruihini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Hanna! Ja tosiaan, on se kurja ettei Vuittonilta löydy kuin kultaisilla osilla varustettuja koruja, sekä laukkuja :/ Korssilta tosin voisi löytyä kauniita hopeisiakin rannekoruja!

      Itse olen mennyt ihastumaan heidän koruvalikoimaansa ja muotoiluunsa niin kovin, että harkitsen vakavasti kotiuttavani erään rannekorun kelloni kaveriksi, jota pystyisi pitämään myös arkenakin pelkäämättä kolhuja tms. naarmuja :) Suosittelen kurkkaamaan, mutta varoitan.. ;)

      Poista
  10. On sinulla kyllä loistava tuo maku kellojen suhteen.. Koskas näkisi asukuvia uuden kellon kera? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kiitoksia Vesku :) Ja eiköhän niitä asukuvia uuden kellon kanssa ole piakkoin luvassa! ;P

      Poista

Suositut tekstit