torstai 7. helmikuuta 2013

Kollaasin asua

Heipat sinne ruudun toiselle puolelle! Mitenkäs teidän torstaipäivä on lähtenyt käyntiin? :) Yksi etanavauhtia etenevä bloggaaja päätti taas ilmoittautua ja raapustaa viikon vanhaa päivänasua teille näytille. Aamuherätys tapahtui tänään poikkeuksellisesti kuntosalilla, vaikka lähtö sinne tuntuikin ylitsepääsemättömän vaikealta.. Sinne kuitenkin kiltisti kimpsujeni kanssa hoipertelin ja tulipa taas huomattua kuinka sanoinkuvaamaton fiilis aamutreenien jälkeen tulee! Kumpa sen aina muistaisi aamuherätyksen yhteydessäkin.. ;)

Nyt kuitenkin treenilöpinät sikseen ja viikon takaiseen asuun. Viime viikon I Would like to wear-postauksesta inspiroituneena päätin kokeilla kollaaissa vilkkuneita elementtejä omassa asussani, sillä samat elementit löytyivät jo valmiiksi omasta kaapistani.
Statement necklace/ H&M
Täyttä kopiota en kollaasin asusta tehnyt vaan mukailin sitä itselleni sopivaksi. Pitkään korulaatikon pohjalla pölyttymässä ollut H&M:n statement kaulakoru pääsi vihdoin käyttööni, vaikka onkin ehkä hiukkasen ristiriidassa kultaisten yksityiskohtien kanssa. :)

Kultainen Korsin kello vaihtui päittäin yksinkertaisen ja simppelin rannekorun kanssa, sillä tuo sinitauluinen möhkäle oli aivan liikaa eikä sulautunut asuun lainkaan, varsinkaan suuren hopeisen statementin rinnalle. Korujen jäädessä minimiin olisi kello voinut toimiakkin.
Blazer/ Mango, Pants/ Dr.Denim, Shirt/ H&M Trend
Lisäksi nilkkuri rintamalla minua on vihdoin lykästänyt, sillä sopivia pareja tuli etsittyä pitkin talvea - tuloksetta. Hennesin kevät uutuuksien saapuessa kiinnitin kuvastossa huomioni tekomokkaisiin nilkkureihin, joista löytyi sopivan maltillinen korko pidempiinkin tepasteluihin! Oivat siis vaikka shoppailureissulle ;)

Nilkkurit näet kokonaisuudessaan täältä. Myös nuo beiget versiot vetäisivät puoleensa ja mietin sopisivatkohan ne vaikka alkukesän kengiksi? Väri näyttää suhteellisen aralta ja taitavat vaatia kuivan asfaltin alleen. Vai mitäs luulette? Täytynee varmaankin tilata sovitukseen, sillähän se selviää :)
Bracelet/ Cailap by Bloggers, Bag/ Prada Saffiano Tote
Sellainen oli asu, mitäs tykkäsitte? Tykkäisittekö muuten nähdä enemmän vastaavanlaisia I Would like to wear-kollaaseja ja mahdollisesti myös niiden toteutuksia? :) Mutta pitemmittä puheitta kivaa torstaita kaikille! 

24 kommenttia:

  1. Saanko kysyä, että missä olet töissä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Valitettavasti en pui yksityisasioitani täällä enkä näin ollen voi vastata tuohon ;/ Toivottavasti ymmärrät! :)

      Poista
  2. Tykkään kovasti jakustasi! Täydellinen kevääseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Heidi! Se oli kieltämättä nappiostos! :) Värinkin puolesta loistava, kun yhdisteltäviä yläosia löytyy niin paljon :)

      Poista
  3. On kyllä kiva asu, tosi näyttävä toi koru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Sweet little things ♥ Statementi kaulakorut ovat loistavia! Varsinkin yksinkertaiseen asuun sujautettuna :)

      Poista
  4. Tosi kiva asu, ja olisi tosi mukava nähdä lisää kollaaseja ja niiden toteutuksia :) Sulla on tosi upea tyyli ja olisi enemmän kuin mahtavaa että postauksia tulisi enemmän viikossa :) Vaikka päivittäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti ja kiva kuulla, että kollaasit saivat kannatusta ♥ Täytynee siis jatkossa väsätä enemmän niitä tänne näytille :)

      Ja postaustahdiksi 1per/päivä olisi todella ihanteellinen, tässä työtilanteessa se ei vaan taida olla ihan mahdollinen :/ Yritän kuitenkin tsempata parhaani mukaan ja pistää stoppi tälle etanavauhdille ;)

      Poista
  5. Ihana asu!! Toi kaulakoru on niin kiva, ja kaikki muukin:)

    VastaaPoista
  6. Ihana asu! onko bleizeri kovinkin uusi? löytyisiköhän sitä enään mangosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, minä kiitän! ♥ Bleiseri ei ole kovin uusi ja muistaakseni oli sen verran suosittu, että myi itsensä nopeasti loppuun :( Kannattaa kuitenkin vielä kurkata nettikaupasta tai mahdollisesti huutiksestakin! Toivottavasti löydät omasi! :)

      Poista
  7. Onko tuo sinun bleiserisi valkoinen vai luonnonvalkoinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Pahoitteluni, etten ollut huomannut kommenttiasi aikaisemmin! :/ Bleiseri on ehkä enemmän luonnonvalkoiseen taittava kuin puhtaanvalkoinen :)

      Poista
  8. I really love this outfit!

    VastaaPoista
  9. Voi kun tää asu on niin upea siulla!:) <3 Huomenna on miulla taas kynsihuolto, ja sehän tietää sitä, että viimeistään siinä vaiheessa tulen hakemaan inspiraatiota sinun kynsistäsi - aina ne vaan ovat niin upeat, ja koska meillä on näemmä niin samanlainen maku kynsilookissa, on mukava tulla vilkaisemaan uusia ja vanhoja kynsikuviasi, ja sovellella niistä omanlaisia sitten omalla huoltajalla! Muistelen, että ystävänpäivänä postailit mitä upeimmista pinkeistä kynsistä, ja ne inspiroivat nyt niin kovasti, että ehkäpä huomenna haen jotain sen suuntaista, ellen jopa samanlaisia!;) Pinkkejä kynsiä miulla ei koskaan ole ollut, mutta nytpä ne sopisivat minulle erinomaisesti - olin viikon Egyptissä, ja nyt kun on iho ruskettunut, sopii pinkki kuin nakutettu!;) Postausta uusista kynsistäni (ja samalla näistä vanhoista muuten!) viikonlopun tienoolla!;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hanna-Reettasein! ♥

      Ompas kiva kuulla, että olet saanut inspiraatiota Aksun taideteoksista! :) Pinkit ovat ihan must rusketuksen kanssa! Itsekkin pidin niistä kovin pienen solkkukuurin jälkeen, sillä ne suorastaan hohtivat ruskettunutta ihoa vasten! Jos kuvista ei tuota tekniikkaa huomaa, niin teimme koko värin liukuvärjäyksellä. Pohjana suloinen purkkapinkki ja päällä sitten tummanpinkkiä, antamaan hiukan asennetta :)

      Ensi huoltokerralla mulla sitten paikka muuttuukin ja toivotaan, että saadaan vieläkin inspiroivampia kynsiä aikaan! Heidänkin sivuilta taitaa noita kuvia löytyä, joten kurkkaappa huviksesi;

      http://www.bluelagoon.fi/galleria ♥

      Ja oih, täytyykin pysyä kuullolla ja tulla viisitille sinnekkin puolen ;)
      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
    2. Ei vitsi, VAUDE tuo antamasi linkki! Kävin jo heti katselemassa siellä, ja kylläpä tuli heti paljon inspiraatiota ;)

      Juu, tän siun edellisenkin kynsihuoltajan teokset olivat kyllä aivan upeita, ja nyt on kinmuuten blogissani uusin postaus kynsistäni!:) Siinä esittelen ne edellisetkin kynnet, joista en sit tehnytkään omaa postausta :D Uusimmat, eli nää mitkä kopioin siun "ystävänpäivän kynsistä", ovat aivan ihanat <3 Laitahan toki siun uusista kynsistä sitten kuvia tännekin, tai ainakin sellaisia, missä ne näkyy ;) On niin mielenkiintoista aina nähdä kynsikuvia!:)

      Toivottavasti siullakin on ollut kiva viikonloppu :)

      Poista
    3. Aivan varmasti laitan uusista kynsistä kuvia, kunhan vaan pääsen istahtamaan uuteen penkkiin ;) Kävin kurkkaamassa kuvia kynsistäsi ja vau, mielestäni ne ovat upeammat kuin omani! Tykkään tuosta purkkapinkistä, sekä koko kynnen kattavista glittereistä, oih.. ♥

      Palataan pian ja laitetaan vaikka meiliä, mikäli uusia kynsiä ilmaantuu! Tällaista tämä on kun kaksi kynsihullua lyö päänsä yhteen, hih ;)

      Poista

Suositut tekstit