sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Mulberry huivi esiin!

Voiko joku kertoa voiko tää olla enää mahdollista? Juuri kun olin toipumassa tuon oikean silmän silmätulehduksesta niin mitä vielä.. silmätulehdus on nyt myös vasemmassa silmässä! En kestä! Hauskinta tässä on se, että oikea silmä ei ole vielä kunnolla edes parantunut eli voisi sanoa, että tällä hetkellä mulla on silmätulehdus molemmissa silmissä! (Eipä ole muuten mikään kaunis näky) Onneksi mulla nyt näihin silmiin aika vahvat voiteet niin kehtaa edes ensiviikolla mennä töihin..

Täällä ollaan muuten vietetty aika rauhallista sunnuntaita. Eiliset työkaverin läksiäisetkin jäivät väliin tämän himskutin räkätaudin takia :( Empä ole ennen näin sitkeää tautia sairastellut. Toivotaan, että ensi viikko oisi parempi ja pääsisi varovasti salillekkin kokeilemaan kevyttä treeniä :) Sitä on ollut ikävä! Nyt näytille päivänasua, jossa piipahdin ihastelemassa uutta tulevaa talvitakkiani;
Scarf/ Mulberry, Watch/ MK, Bracelet/ Holly & Whyte
Siivouksen yhteydessä kaivoin vanhan vanhan Mulberry huivini esille, jota pääsen vihdoin käyttämään.  Olen odotellut pikkuisen kylmempiä säitä sen käytölle ja koska olen oikea vilukissa niin mielestäni nyt on mitä parhain ajankohta sen käytölle! Voi että rakastan tuota huivia! Oletteko ikinä törmänneet vastaavanlaiseen huiviin joka vannomatta sopii ihan kaiken kanssa? Minäpä en! :) Siksipä annan kaiken kunnian tälle ruskaväriselle luottohuivilleni <3

Huivin kaveriksi nappasin tuoreen uutukaisen, palmikoidun hennesin neuleen. Täksi syksyksi olen ehtinyt kerryttämään jo aikamoisen palmikkoneule-kokoelman, vaikka alku syksystä valittelin omistavani neuleita pyöreän nollan verran. Nyt niitä on kertynyt sitten senkin edestä!
Knit/ H&M, Shoes/ Zara, Denim/ Lindex
Useimmiten jalkaani päätyvät Dr.Denimin mustat farkut, mutta nyt kaipasin kipeästi tummansinisiä farkkuja valkoisen neuleen kaveriksi. Koska asusteissa oli kultaisia yksityiskohtia nappasin jalkaani Lindexin farkut joiden lahkeissa roikkui kivat kultaiset vetskarit.

Ja vielä mitä tulee talvitakin etsintään totesin, että melkein kolme vuotta sitten ostamani Zaran shampanjanvärinen untisikka vetelee niin viimeisiään, että taitaa olla pikimmiten roskiksen paikka sillä :/ Mutta onneksi olen löytänyt melkein identtisen ehkä jopa hitusen kivemmankin! Muutaman kerran olen käynyt takkia mallailemassa ja sovittelemassa, mutta vielä se ei ole matkaan lähtenyt. Tänään viimeisen kerran ajattelin käydä sitä katsomassa ihan senkin vuoksi kun se niin kovasti mielessä kummittelee, joten saas nähdä käykö toteen "kolmas kerta toden sanoo" :)
Nyt ei muuta kuin ihanan aurinkoista syyssäätä sinne ja minä se pistän tuumasta toimeen ja lähden ihastelemaan takkia jälleen :) Palataan huomenna ja katsotaan lähtikö takki tällä kertaa mukaani ;) Mukavaa sunnuntaita!

torstai 27. syyskuuta 2012

Zaran ratsastussaappat

Viikon nettitauon jälkeen oli pakko suunnata samantein Zaran sivuille ja uutukaisissa törmäsin tällaisiin mustiin ratsastussaappaisiin joita on kova hinku päästä sovittamaan! Saappaat eivät ilmeisesti tämän viikon uutukaisista vaan viime viikon ja siksipä hiukan jännitän onko mulle jäänyt yhtäkään paria.. hmh!

Mä olen totaalinen ratsastussaappaiden puolesta puhuja, mutta kukapa ei? ;) Mietin hetken jo hankkivani tulevat saappaani ihan ratsastusliikkeestä, mutta kyllä näitä jäljitelmiä näyttää löytyvän sieltä sun täältä pienemmällä budjetilla, joten jätetään toistaiseksi ne saappaat ihan ammattiratsastajille ;)
Voi hitsi kun näyttävät hyviltä! Pliide löytyisipä 38 vielä hyllystä.. Noh mutta aiheesta toiseen. Kun joudun vuodepotilaana olemaan vielä muutaman päivän eikä ihmistenilmoille ole mitään asiaa - voiko tällä hetkellä olla mitään parempaa kuin nettishoppailu? Tein tilausta uusista mustista kumppareista, jotka soveltuvat hyvin myös alkutalven kenkuleiksi.

Tätä pakettia odotan enemmän kuin mitään pakettia koskaan sillä paketin kylkiäisenä tulee kiva extra mistä olen puhunut jo viime vuonna! Tätä ei takuulla kukaan enää muista, joten palataan asiaan paketin saavuttua ;)

Sailoria flunssan keskellä

Heippa murut! Syy miksei täältä suunnalta ole kuulunut mitään on täysin katastrofaalinen yhtälö. Minä joka en ole koskaan kipeenä menin sitten saamaan ihan hirmuisen kuumeräkätaudin! Reilu viikko tässä ollaan istuskeltu sisällä ja voin kertoa, että hinku ihmisten ilmoille on ihan valtava, buu :( No jottei tästä päästäisi niin helpolla niin kaiken kaaoksen keskellä pamahti vielä silmätulehduskin ja lisäksi nettikin päätti irtisanoa itsensä! Voi kyllä - viikko sisällä, netti katki ja 12 tuntia ostoskanavaa siitä on tämä epäonninen viikko koostunut.

Päivän kohokohta oli ehdottomasti se kun sain tänään rakkaan nettini takaisin ja pääsin lueskelemaan lemppariblogejani kahvikupin äärellä.. parhautta  Käsittämätöntä miten näin pienestä asiasta voi ihminen tulla onnelliseksi. Kaikkea kun pitää itsestäänselvyytenä ja kun se ei enää olekkaan saatavilla osaa näinkin mitättömiä asioita taas arvostaa ihan eri tavalla :)
Knit/ Serious Sally/ Pants/ H&M, Watch/ Michael Kors, Blazer/ H&M
Kuumeen pahentuessa marssin tänään jo kolmannen kerran lääkäriin ja sain antibiootit, joten nyt viimeistään pitäisi pöpöjen saada kyytiä! Täytyy myöntää, että netin saatuani piiiieni pelko vallitsi takaraivossa että jokohan ne kaikki lukijat ovat täältä kaikonneet mutta positiivisesti huomasinkin, että muutama uusi lukija on löytänyt tiensä tänne, mahtavaa! 

Mutta nyt kuitenkin tarjolla olisi viikon takaista asua - siis silloin vielä kun pystyin pukeutumaan muuhunkin kuin veluuripukuun ja villasukkiin hahah ;) Muutama viikko takaperin tuli tehtyä bubbleroomille tilausta raitaneuleista (kirjaimellisesti nappasin tilaukseen kaikki mahdolliset raitaneuleet mitä heidän valikoimistaan löytyi!) ja nyt täällä sitten sumplitaan mitkä jäävät ja mitkä lähtevät palautukseen.
Accessories: Scarf, bag LV, Watch, MK, Bracelet/ Holly&Whyte
Muunmuassa tähän kappaleeseen iskin silmäni. Sopivan lyhyt ja tummansiniset raidat tekivät tähän plikkaan lähtemättömän vaikutuksen ;) Mitäs ootte mieltä? Ennen ole juurikaan raidoille sen pahemmin lämmennyt mutta tällä hetkellä ne mielyttävät senkin edestä. Sopivan klassinen ja aika helposti yhdisteltävissä muunmuassa yksiväristen bleikkujen kanssa.

Täällä ollaan baltsut huollettu kesän jäljiltä ja pistetty bokseihin odottelemaan ensi vuotta. Samalla kaapista löysin jotain unohdettua nimittäin muutaman vuoden takaiset Zaran harmaanruskeat nilkkurit, jotka muuten ovat ihan superhyvät jalassa! Täytyy kuitenkin taas myöntää, että musta ei nilkkurityttöä saa tekemälläkään.. Kyllä niiden pitää balsut tai saappaat olla! Välimaasto ei vaan oo mun juttu :(
Täällä jatketaan päivää panadol hotin ja rästiin jääneiden sarjojen voimin! Palaan toivottavasti uudelleen jo huomenna jos vointi on paranemaan päin. On muuten kiva olla taas "back in the business" ja tietää mitä täälläkin puolella tapahtuu, hih :) Mutta nyt tämä vuodepotilas toivottelee teille oikein mukavaa torstaita!

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Haaveena taulukollaasi

Viime postauksessa vihjailinkin, että mulla todella on jo toinen rauta tulessa ja kyllä vaan näin on! Olen hetken miettinyt mitä ihmettä haluisin sängyn yläpuolen tyhjälle seinälle. Hetken selailtuani nettiä etsien inspiraatiokuvia törmäsin mm. sisustusteksteihin. Ovathan ne kauniita ja todella toimivia, sopisivat hyvin mm. eteiseen tai keittiöön, mutta sängyn yläpuolelle en sitä haluaisi.

Ja pinterestistä jos jostain niitä inspiroivia sisustuskuvia löytyy ja en voinut olla menettämättä sydäntäni tälle kuvalle. Ihan mieletön!
Kuva: Pinterest
Nyt sitten vaan kehysten etsintään! Jos joku lukijani tietäisi etukäteen mistä kuvanmukaisia valkoisia kehyksiä voisi löytyä niin vinkit otetaan ilomielin vastaan :) Tässä prokkiksessa on mielestäni mukavaa kun saa käyttää omaa mielikuvitusta kehysten sijoittelemiseen, eikä varmasti ole yhtä oikeaa tapaa miten ne voi järjestellä. Voi vinde kun olen innoissani enkä millään malttaisi odotella oikeiden kehysten löytymistä..

Kohta täytyy pistää vipinää kinttuihin ja painua aamurutiinien kimppuun, sillä puolilta päivin juhlimme siskoni miehen pyöreitä! Koko suku on luonnollisesti kutsuttu paikalle ja illat venähtävät useimmitten yön pikkutunneille, joten täytynee valmistautua henkisesti koitokseen :D Ei muuta kuin rentouttavaa ja aurinkoista sunnuntaita!

lauantai 15. syyskuuta 2012

Valmiit yöpöydät

Vihdoin on yöpöytä-projekti saatu valmiiksi. Sopivat lamput, sekä pöytä hankittu. Tänään myös Cobellosta löytyi kivat vaaleanharmaat tyynynpäälliset joista parempaa kuvaa varmasti myöhemmin nyt ainoastaan pilkahtelevat tuolta RM tyynyjen takaa.

Indecorian lamput olivat liikkeessä aivan mielettömät. Yksi väärä siirto kuitenkin oli se, että hankin ne ennen kuin yöpöydät olivat saapuneet enkä tietenkään mitannut lamppujen korkeutta ja yöpöytien saapuessa olivat varjostimet aivan liian suuret.
Voin kertoa, että kyllä harmittaa! :(
Yöpöytä/ Kodin1, Sänky/ Ikea, Vuodevaatteet/ RM, Varjostin/ Cobello, Lampunjalka/ Indecoria
Cobellosta kuitenkin näytti löytyvän lampun varjostimia joka lähtöön, joten kassan kautta kotiin lähti nämä yksinkertaiset valkoiset varjostimet jotka mielestäni sopivat kuin nappi silmään tuon massiivisen lampunjalan kanssa. Vielä lamppu ylittää tuon sängynpäädyn mutta ero entiseen on huomattava! Yöpöydistä en sitten ole sen kummemmin puhunut eli pöydät löytyivät kodinykkösestä. 

Tänään tuli käytyä Jyskissä kun yritin kuumeisesti metsästää porontaljaa sängyn reunalle. Olihan siellä taljoja vaikka millä mitalla mutta vaaleanharmaita ei löytynyt sitten millään :( Muutama Jysk piste täytyy vielä kiertää ennen kuin rupean etsimään taljaa jostain muualta.
Valkoinen taaimmainen tyyny, sekä ensimmäinen tyyny/ RM, Harmaa tyyny/ Grand Design - Blue Label
Cobellosta löytyi mulle ennestään tuntematon Grand Design-merkki, jolta löytyi tosi nätit harmaanbeiget tyynyliinat valkoisilla reunuksilla. Olen ollut jo kauan sitä mieltä, että tuo kokovalkoinen petaus on vähän tylsä ja mitäänsanomaton, joten pientä särmää siihen piti saada värikkäämmän tyynyn kera. Not bad at all!

Nyt kun ensimmäinen projekti on saatu päätökseen on mulla luonnollisesti jo toinen rauta tulessa ;) Olen saanut tosi kivan idean sängyn yläpuolelle tyhjälle seinälle, että täytyykin pistää hihat heilumaan! Mukavaa lauantain myöhäis-iltaa ruudun toiselle puolelle <3

torstai 13. syyskuuta 2012

Etsinnän alla: Vaaleanharmaa porontalja

Kääk mistä ihmeestä löydän vaaleanharmaan porontaljan? Mieluiten pääkaupunkiseudulta, sillä haluan ihan ehdottomasti nähdä taljan ennen ostoa. Googlen kautta kolusin muutamia nettikauppoja, mutta kuvien perusteella kun ei voi olla varma taljan todellisesta sävystä :( Huutistakin ehdin silläsilmällä selata, mutta ei sieltäkään tuntunut löytyvän sitä mitä olen etsimässä.

Löytyisikö kenties keltään lukijalta ylimääräistä todella vaaleaa kautta vaalean harmaata suurehkoa porontaljaa? Tai olisiko mielessä putiikkeja joista moisen voisi löytää?
Nielen edelleen karvaista tappiotani eräästä huuto.netin täydellisen valkoisesta porontaljasta jonka huutoa en voittanut (mukana oli nimittäin toistakymmentä huutajaa..) ja nyt tekisin melkein mitä vaan jos vastaavanlaiseen törmäisin. Kyllä ärsyttää! Tämä villitys itseasiassa alkoi jo viime syksynä, mutta jostain syystä olen ajatuksen haudannut kun ole siihen "täydelliseen" vielä törmännyt. Nyt sama kaava toistaa itseään ja toivon, että oikea sattuisi vihdoin kohdalle. Ei ehkä viitsisi lappiin asti lähteä hakemaan porontaljaa, joten kaikki vinkit täältä lähempää on enemmän kuin tervetulleita!

Ja hei kiitos vielä kaikille galluppiin osallistuneille! Nyt kuitenkin kaivattaisiin vielä teitä jotka ette ole kyselyyn osallistuneet hopihop! Kannattaa muistaa, että kaikki osallistuneet ovat mukana 50euron superlahjakorttien arvonnassa, jonka voi itse vapaavalintaisesti käyttää haluamaansa putiikkiin! Katso tästä liikkeet joihin lahjakortit mm. käyvät; http://payment.pointshop.fi/giftcard_brands_popup.asp

Mukavaa torstaita!

tiistai 11. syyskuuta 2012

Vanhaa asua ja blogin uudet tuulet

Heippa! Viime postauksesta onkin aikaa.. Viimeinen kuukausi on ollut hyvin tapahtumarikas niin hyvässä kuin pahassakin. Toivon jokaiselta ymmärrystä tähän pieneen blogitaukoiluun. Palaan aivan satavarmana takaisin "ruotuun" kun arki tasaantuu. Uusia asukuviakaan en juuri ole ottanut. Näytille siis viikon takaista asua.

Valkoinen ja sininen ovat edelleen mun ehdottomat lempparivärit mitä tulee pukeutumiseen. Vuiskan shaaliin on yhä luottaminen ja olen monet kerrat hämmästellyt miten muunneltavissa tuo sininen huivi voi olla. Sitä ei heti uskoisi, kun kyseessä ei ole perus neutraali sävy vaan melkein räiskyvä sininen.
Shirt/ Lindex, Pants/ H&M, Scarf/ LV, Shoes/ Zara, Bag/ Prada
Postauksen päätarkoituksena ei suinkaan ollut tulla näyttämään teille jo melkein nähtyä asua vaan kertomaan blogini uusista tuulista jotka jaksaa tällä hetkellä ilahduttaa mieltä kovasti! Eli lokakuussa syntyy uusi jännittävä Inspiration-konsepti johon blogini on kutsuttu mukaan!
Tässä lainaus tiedotteesta mitä seuraavina viikkoina tulee tapahtumaan;

"Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen, ja lifestylen maailmasta"
Innolla siis odotan mitä tuleman pitää! Tarkkasilmäiset ovatkin voineet huomata tuossa oikeassa sivupalkissa TNS Gallup lukijatutkimuksen, jossa mm. kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja, sekä kiinnostuksen kohteita ja toivoisinkin, että jos teiltä viisi minuuttia liikenee kävisitte sen tekaisemassa! :) Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up-kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 kappaletta 50euron arvoisia lahjakortteja!

Huh siinäpäs oli asiaa kerrakseen. Tosi avoimin mielin odotellaan miten juttu lähtee käyntiin! Tällä hetkellä podetaan semmoista fiilistä, että voisi murjaista lenkin tuohon aurinkoiseen säähän :) Joten näihin tunnelmiin energiaa alkuviikkoon!


tiistai 4. syyskuuta 2012

Uudet valaisimet kotiutettu!

Jippii vihdoin ja viimein sain kauan haaveilemani lamput kotiutettua! Kauan siinä kestikin..Valinnanvaikeutta kun niin kovasti vaikeutti muutama muukin potentiaalinen vaihtoehto mutta tällä hetkellä en voisi näihin tyytyväisempi olla - eli täysin oikean valinnan taisin tehdä lamppujen suhteen!

Suuri hopeinen lampunjalka, sekä puhtaanvalkoinen varjostin ovat täysin omiaan vaaleanharmaan seinän eteen sijoitettuna. Harmaa maali tuo kivaa kontrastia. Hopeanvärisiä kynttiläjalkoja kun muunmuassa löytyy lipaston päältä, sekä kulhosta Riviera Maisonin joulupallukoita (joita muuten löytyy vadista ympäri vuoden!) oli hopea lampunjalka kiva punainen lanka myös näissä yöpöytien valaisimissa.
Indecoria valaisin, L236B
Lampusta oli saatavilla kahta kokoa, joista itse valitsin suuremman ja massiivisemman. Myös lampun väritarjonnassa oli saatavana mustaa. Muistaakseni mustaa valaisinta oli saatavana ainoastaan pienimmässä koossa.

Nyt tarjolla ainoastaan pientä sneak peekiä valaisimista kun pöydät tulevat vähän jälkijunassa. Taitavat lamput siis näillä näkymin majailla tuossa lattiamatolla tulevan viikon, mutta kukas se sanoi, että hyvää kannattaa odottaa!
Yöpöydiksi valitsin todella yksinkertaiset valkoisella verhoilulla, sekä lasilevyllä varustetut yksilöt. Lasiteema jatkuu myös lipaston päällä olevasta Ikean maitolasilevystä yöpöytien lasilevyihin.

Ja mistäkö lamput löysin? Pitkään kiertelin ja kaartelin kunnes päädyin lopulta Itäkeskuksen Indecoria sisustusliikkeeseen missä lamppuset yhä odottelivat ostajaansa. Yhä siksi sillä olen miettinyt näitä samaisia lamppuja nyt toista vuotta. Loppu hyvin kaikki hyvin :) Mitäs te pidätte?

Suositut tekstit