tiistai 25. joulukuuta 2012

Uudenvuoden mekoksi?

Nyt kun joulun pakollisista lahja mietinnöistä on päästy on vuorossa tietenkin uv-mekon pohdiskelua ja se tärkein, eli sen oikean mekon löytäminen (ja se vasta homma onkin!) tai niin ainakin luulin, sillä yllätyksekseni mekon etsintä päättyi heti ensimmäisen nettikaupan kohdalla.

Huomasin Mangon alet alkaneen ja klikkailtuani mekko-osioon löysin todellisen harakan paljettimekon!
En ole koskaan tykännyt paljeteista noin suuressa mittakaavassa, mutta jotenkin tuo mekon väri saa paljetitkin näyttämään hillitymmiltä. Vai mitäs luulette? :)
Pidän kovasti mekossa olevasta valmiista vyöstä, sillä saa mekkoa kiristettyä omalle vartalotyypille sopivaksi. Paljettimekot kun tuppaavat olevan useimmiten hiukan väljempiä.. Noh, mekko miellyttää, siinä on kiva sävy, sekä plussana vyö, mutta kolme probleemaa ehdin jo mekosta itselleni kehittää.

A. En omista mekkoon sopivia kenkiä. Vaatekaappi tursuaa ainoastaan nudeista korkkareista, jotka nyt eivät alkuunkaan sovi tuon mekon sävyn kanssa.
B. Ehtiikö mekko uudeksivuodeksi edes perille vaikka pistäisin tilausta heti menemään?
C. Oma kokoni on ehtinyt mennä, mutta uskallanko vyön kannalta ottaa riskin ja tilata koon suuremman?

Ääh, aika kun on vielä niin kortilla pitäisi päätökset tehdä pikimmiten vai uskallanko vaan luottaa keskustan liikkeiden tarjontaan? Oletteko te muuten löytäneet jo unelmienne uv-mekon? 

12 kommenttia:

  1. Hei mä kävin viime viikolla sovittamassa tuota mangossa mutta mekko on tyystin erilainen kuin kuvissa, väri on todella outo luonnossa, käy ihmeessä myymälässä katsomassa niin huomaat eron eikä tule ostettua sikaa säkissä! Itsekin olisin tämän uudenvuoden mekoksi valinnut mutta etsinnät jatkukoon :) Olisi kiva lukea sitten kokonaisvaltaista postausta uudenvuoden asustasi sekä suunnitelmistasi!

    VastaaPoista
  2. No voi harmin paikka! :( Olisihan se ollut jo liian hyvää ollakseen totta, että uv-mekko olisi löytynyt näinkin nopeasti heti ensimmäisellä iskulla, mutta ei muuta kuin mekon etsintä jatkukoon! Voi toki olla, että päädyn oman vaatekaapin antimiin mikäli sieltä jotain potentiaalista löytynee.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta kannattaahan sinun käydä varmuudenvuoksi katsomassa tätä livenä, voi olla että tykkäätkin? :) Väri on kuitenkin todella vääristävä katalogikuvissa :/

      Poista
    2. Siinä olet kyllä ihan oikeassa! Pahoin kuitenkin pelkään.. :/ Noh, ei manata ennen mekon livenä näkemistä ;)

      Poista
    3. Itse tilasin juuri kyseisen mekon Mangon verkkokaupasta ja en voisi olla tyytyväisempi! Vastasi täysin odotuksia:)

      Poista
    4. Ihan totta! Itse en käynyt edes mekkoa livenä katsomassa, kun soitellessa myymälöihin oli jokapuolelta tuo pienin koko ehtinyt loppumaan.. Ajattelin, että turha edes raahautua sitä katsomaan :) Mekon malli on aivan ihana, eikä tuossa sävyssäkään ole valittamista! <3

      Poista
  3. Ihanan mekon olet löytänyt! Minä en myöskään voisi tilata tummaa mekkoa, sillä itseltänikin löytyy lähes pelkästään nudeja korkoja, sen sijaan valitsin valkoisen mekon, jota voin käyttää kesälläkin.. :) Onnea mekon etsintään <3


    hillalap.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Hilla niitä onnentoivotuksia täällä tarvitaankin! En meinaa millään löytää sopivaa mekkoa mistään.. Nettikaupoistakaan en kerkeä mattimyöhäisenä enää tilaamaan, joten täytyy viimeistään viikonloppuna tehdä pieni kierros kaupungilla sen oikean mekon löytämiseksi :) Mangon mekkoa en ole vielä käynyt katsomassa, mutta jostain syystä hautasin toiveet sen suhteen.. :(

      Musta tosin voisi olla nappi, sillä niiden kanssa nudekorot passaisivat mutta jostain syystä päähäni on taottu, että musta väri sopii ainoastaan blondeille ;D mutta eiköhän "se oikea" mekko tule vastaan jos on tullakseen ;)

      Poista
    2. Heh, toivottavasti olet löytänyt mekon tai oman vaatekaappisi kätköistä jonkun ihanan asun... :) musta ja nude sopivat kyllä hyvin yhteen, itse aina yritän vain juhla-asuissa sellaista hempeää lookkia :) ja minunkin päässäni tuo ajatus, että musta sopii vain blondeille vaikka esim. Kim Kardashiania mustaa suosii ja hänelle sopiikin :)

      Poista
    3. Pientä tilannekatsausta itseasiassa ehdinkin jo tekemään ja uskon, että tänä vuonna selviän jo löytyvillä vaatekappaleilla :) Huh, helpottaa kovin tuota mekon etsintä "urakkaa" ;)

      Niin se vaan on, että vaaleilla tuo musta sävy tulee paremmin esille. Itse suosin myös vaaleaa ja jos omaa tumman tukan mustan lisäksi mielestäni kokonaisuudesta tulee jotenkin liian tumma.. Tietty mielipide kysymys tämäkin :)

      Poista
  4. Moi!

    Mikä olisin sinun mielestä kohtuullinen hinta pyytää mielestäni aika moitteettomasta ja hyvä kuntoisesta keväällä 2011 ostetusta Neverfull mm damier ebenestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Voi vinde nyt pistit kyllä pahan! Äärettömän vaikea veikata kun en laukkua näe mutta muistelisin vastaavanlaisia huuto.netissä nähneeni 510e aloitushinnalla ja Damier kuosi onkin siitä hyvä, että siinä ei pahemmin käytönjäljet näy kuin pääsääntöisesti laukun sisäpuolella :) Mielestäni voit hyvin yrittää tuolla summalla ja tarvittaessa laskea jos tuntuu ettei mene kaupaksi.

      Ostajan näkökulmasta sanoisin, että tällä hetkellä ainakin huuto.netin puolella ovat Damier Ebene kuosiset Neverfullit menneet kuumille kiville, joten voit saada pyyntihinnan (ja ylikin) helpostikkin :)

      (Bongasin muuten vastaavan kohteen huutiksesta;
      http://www.huuto.net/kohteet/louis-vuitton-neverfull-mm-damier-ebene/249398732)

      Poista

Suositut tekstit