perjantai 21. maaliskuuta 2014

Nunuco

Sain tuossa hetki sitten kivan yhteistyöehdotuksen ipadien ja puhelimien kuoriin, sekä oheistuotteisiin erikoistuneelta Nunuco.fi verkkokaupalta. Sain valita yhden mieleisen tuotteen heidän valikoimastaan, mutta koska olen niin surkea pitämään minkäänlaisia kuoria iphonessani, löysin oheistuotteista jotain vieläkin kivempaa, nimittäin nämä ihanat ihanat valko-"kultaiset" Keenion -kuulokkeet.

Kuulokkeet sopivat niin iphonelle, kuin mp3 soittimillekkin. Niiden mukana tulee myös kolmet erikokoiset silikonityynyt, jotka takaavat, että kuulokkeet sopivat kaiken kokoisille. Pieni harakan poikanen taas nosti päätään, kun huomasin jotain kullanväristä valikoimissa ;)
Ihastumisen varalta Nunuco tahtoo muistaa myös lukijoitani pienellä alekoodilla, jonka voit käyttää mihin tahansa heidän verkkokaupan tuotteistaan, muun muassa näihin omiin valko-kultaisiin suosikkeihini <3

Tilausvaiheessa käytä koodia LUXURY15 ja saat -15% alennuksen kaikista Nunuco.fi verkkokaupan tuotteista. Koodi voimassa 
26.3 saakka! *Postaus toteutettu yhteistyössä Nunuco.fi kanssa
Eilen käväisin myös ensimmäistä kertaa Jumboon juuri auenneessa Mangon liikkeessä, mutta kotiin viemiseksi en tällä kertaa löytänyt muuta kuin tämän leopardikuvioisen pikku pussukan, jota ajattelin käyttää pienenä korttikukkarona silloin, kun koko lompakon rahtaaminen ei ole välttämätöntä.

Olen taas aivan hurahtanut leopardikuosiin ja tuntuu, että kaikki missä vaan esiintyy tuota kuosia on saatava! :D Samalla tämä toimii myös hyvänä key pouchina, sen hankkiminen kuin aikoinaan jäi. Hintaa tällä oli ainoastaan 9,95e verran ja sävyvaihtoehtoina löytyi myös musta, sekä konjakin sävyinen.

11 kommenttia:

  1. Ihanat kuulokkeet! :) itselleni kyseinen kauppa on ihan vieras, mutta täytyy käydä tutustumassa! Kelpuuttaisin itsekin nuo kultaiset iPhonen mukaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, sopisivat kyllä kuin nakutetut kultaisen iphonen kanssa! Kultakuume iskee, pitäisköhän munkin laittaa luuri vaihtoon haha :D

      Poista
  2. Alennuskoodi "LUXURY15" ei kelpaa tai se on vanhentunut. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelemme virhettä, nyt pitäisi koodin toimia! :)

      Poista
    2. Jes, eli nyt tosiaan pitäisi pelittää! Ilmoitathan vielä jos ongelmia ilmenee :)

      Poista
  3. Oi miten kiva tuo pussukka! Leopardille alan minäkin lämmetä pikkuhiljaa, ties vaikka kesän aikana jotankin asustetta kyseisessä kuosissa eksyy kaappiin :) Kuulostaapa hyvältä nuo kuulokkeet, pitääkin katsoa tuo nettikauppa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin! Niin syötävän söpö, että pakko se oli napata mukaani ♥ Tuo leovimma tulee mulle lähes aina tähän aikaa vuodesta tai ihan viimeistään kesäkuussa! Olen ehtinyt yhden puseronkin jo ostamaan, mutta hieman epäilen jääkö se kuitenkin käyttämättä. Noh, aika näyttää ;) Ja kurkkase ihmeessä. Näistä kuulokkeista olen ainakin tykännyt kovasti, olen niin myyty noille kultaisille yksityiskohdille, hihi :)

      Poista
  4. Harmi ettet kirjoita enää muista kuin yhteistöistä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä nyt on muutama yhteistyö sattunut kohdalle samaan aikaan, josta olen teille raapustellut, mutta mainosblogia tästä ei kyllä tekemälläkään saa! Se on varma :) Kuitekin niitä tuttuja asujuttuja sun muitakin on tulossa ja rutkasti vielä!

      Poista
  5. Itse olen kova asioimaan Mangossa, mutta tuolle uudelle "mng touch":ille en ole lämmennyt, mielestäni kopio ihan liikaa Korsia. Mallit muistuttavat MK:n malleja ja materiaalissakin on pyritty selvästi tuollaiseen saffiano nahkan tunnelmaa. Tuo "tekstimerkkikin" muistuttaa nopeasti vilkaistuttua Michael Korsia... Tuo leokuvioinen ei mielestäni ole niin kopiomainen, mutta kaikki ne mustat ja konjakin väriset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekkaan aikaisemmin kiinnittänyt tuohon huomiota, mutta nyt kommenttisi jälkeen rupesin vertailemaan ja kyllä, tuo yhdennäköisyys on hieman häiritsevä! Juurikin noissa yksvärisissä ero on selvä, mutta eipä tämä leokuvioinenkaan kaukana ole.. Höh! Ehkä se kuitenkin menee laukun pohjalla :)

      Poista

Suositut tekstit