keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Golden goddess

Viime aikoina olen kehitellyt pienimuotoisen pakkomielteen kullanvärisistä sandaaleista. Lieneeköhän osasyynä se, että olen jo useammassa blogissa nähnyt kuinka nätisti kultaiset sandaalit tuovat asuun "sitä jotain", kuinka ne sopisivat kuin valetut uuden villitykseni, puuterisen maksihameen kanssa yhdisteltäväksi.

Päässä kehittelin jo muutamia asukokonaisuuksia, joihin kultaiset sandaalit yhdistäisin ja vakuutuin todella niiden monikäyttöisyydestä! Enää puuttuukin sen hyvän mallin löytyminen. Hyväksi todetut Sam Edelmanin sandaalit olisivat niin upeat kultaisinakin, mutta tullien takia hieman emmin tilaamisen kanssa.

Löytyisiköhän juuri vastaavanlaisia muiden nettikauppojen tarjonnasta? Mikäli teillä on jäänyt mieleen jokunen, vinkkejä saa rohkeasti laittaa kommenttiboksin puolella tulemaan :)

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Old outfit 240413

Nyt tulisi arkistojen kätköistä hieman vanhempaa päivänasua näytille. Tämä taitaakin muuten olla ainut asukuva, joissa tuo "uusi" kesätukkani on päässyt vilahtamaan!

Tukka on sitten viime näkemän päivitetty talvimodesta kesämodeen, enkä voisi yhtään tähän sävyyn tyytyväisempi olla! Rupesi olemaan jo ikävä sitä vaaleaa kuontaloa, jonka olen koko ikäni ajan omistanut, tosin ihan niin suurta harppausta en uskaltanut ottaa, että olisin sen yhtä vaaleaksi värjäyttänyt, mutta tällä hetkellä voidaan jo melkein puhua blondikategoriasta - ehkei nyt ihan mutta ainakin himpun verran lähempänä ollaan ;-)
Blazer/ Zara, Blouse/ H&M, Denim/ Lindex, Statement necklace/ Mango, Shoes/ Tory Burch
Paikkana mulla toimi täysin ennestään tuntematon kampaamo Bow, mutta sen verran hyvää jälkeä tytöt siellä tekivät, että suurin kiitos unelmatukastani kuuluu heille, eritoten suloiselle Sadulle! :) Ja päivänasussa mentiin tutulla ja turvallisella sinivalkoisella teemalla, sekä Mangon statement "uutukaisella". 

Mitäs tykkäätte? :)

perjantai 7. kesäkuuta 2013

I Would like to wear..

Raitaa, raitaa ja vielä kerran raitaa! Ei varmaan ole käynyt epäselväksi mihin olen viimepäivinä ihan pikkuriikkisen hurahtanut? ;) Voisiko tuo sinivalkoraita näyttää yhtään freesimmältä, kuin kesällä pienen päivetyksen kera, jolloin rusketus tehostaa vain entisestään tuota raitapaidan raikkautta! 

Päätin koota kollaasin tämänhetkistä toiveasustani, jossa tuo ihana raitapaita pääsee valloilleen; tummansinistä, raikasta valkoista kultaisiin asusteisiin yhdistettynä.
Mites on, löytyykös sieltä muita sailor raitaan hurahtaneita? ;)

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Striped shirt in action

Huuto.netistä taannoin huutamani raitapaita osoittautui varsin loistavaksi ostokseksi. Vaikka paidan koko olikin hiukan väljempää, en usko sen haittaavan, mikäli yhdistelmää tasapainoittaa astetta tiukemmilla pöksyillä. Joten ei muuta kuin vaatekaappi auki ja sopivia pöksyjä etsimään, ainaisen pelastuksen takaavat Dr.Denimit, jotka pääsivät jalkaani tälläkin kertaa.

Viime postauksessa pähkäiltiin kahden statementin väliltä, joista kuitenkin päädyin Lindexin versioon. Heti raitapaidan saavuttua palasin halusta päästä kokeilemaan näitä kahta uutukaista yhdessä ja kyllä niillä sitä sailor-henkisyyttä asuun saatiinkin!
Shirt/ Lindex, Pants/ Dr. Denim, Shoes/ Zara, Bag/ Prada
Toisaalta olisin kovasti tahtonut yhdistellä kultaisia asusteita asun kanssa, mutta olisivatkohan ne sitten olleet risrtiriidassa tuon helmirykelmän kanssa? 

Kultaisia asusteita tai ei, mielestäni tuo yksi katseenvangitsija tuo asuun jo sen verran paljon, että ylimääräiset korut olisivat voineet olla liikaa. Less is more, vai miten se meni ;)
Statement necklace/ Lindex
Lisäksi tänään mulla on kerrankin vapaapäivä ja tämä auringonpalvoja ajatteli pyhittää sen vain ja ainoastaan auringon otolle! ♥ Illan ohjelmassa olisi sitten rakkaan siskoni syntymäpäivät ja viikon salitauon jälkeen olisi varmasti vähintäänkin paikoillaan käydä sielläkin pyörähtämässä!

Ilokseni huomasin myös yhden lempparisarjani palanneen tauoltaan, nimittäin suurin pudottaja! Jee! Löytyykös sieltä puolen ruutua muita tämän sarjan fanaattisia faneja? ;)

Suositut tekstit