sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

No se raitamekko!

Belle Du Jour -postauksessa pilkahdellut raitamekko sai ilmeisesti lukijoideni sukat pyörimään jaloissa, sillä huomion keskipisteenä taisi laukun sijasta olla tuo suloinen Hailey-mekko leveineen raitoineen, joka kuvausrekvisiittana toimitti virkaansa ;) Enkä kyllä yhtään ihmettele, sillä kuluvana keväänä on monella tuntunut olevan se oikea raitamekko hakusessa, jota muun muassa olen itsekkin yrittänyt useasta paikasta metsästää.

Monet jotka ovat tuota Henri Lloydin Hailey-raitamekkoa yrittäneet metsästää taitavatkin tietää kuinka himskutin kiven alla voikaan tuo yksi suosikkimekko olla! Nettikauppoja selatessani en törmännyt yhteenkään verkkokauppaan, josta mekkoa olisi voinut vielä saada. Kiven alla siis ovat ja hyvin syvällä siellä. Mutta mistä ihmeestä olen voinut tuon klassikon vielä löytää?
My new Henri Lloyd dress!
Olin ehkä jo osittain heittänyt hanskat tiskiin, kunnes eräs avulias lukijani otti minuun yhteyttä jälleenmyyjien puhelinnumeroiden kera, joista hänkin oli onneaan koittanut ja mikä parasta, oman kokonsa vielä löytänyt. Hämmennyin kuinka sydämellisiä ja avulijaita ihmisiä sitä vielä löytyykään! 

Aloin välittömästi soittelemaan listaani läpi ja Pietarsaaren pikkuruisesta putiikista löytyi viimeinen S-kokoinen mekko tälle neidille. Olisin oikeastaan kaivannut mekosta vieläkin pienempää kokoa, sillä mekon koko haarukka olikin todella reilua, mutta ehkä tällaisen rennon kesämekon avainsanana onkin huolettomuus, sitä kun ei tarvitse ihonmyötäinen ollakkaan :) Kiitos sinulle vielä ihana Sari, joka mahdollistit tämän mekon löytymisen!
Bag/ Prada, Shoes/ Tory Burch, Watch/ MK
Kuinkas muuten lukijani aikoisivat mekon yhdistää? Minä veikkaan, että oma suosikki combinaationi taitaa olla jo varsin selvillä.. ;) Kivaa sunnuntain myöhäis-iltaa sinne ruudun toiselle puolen!

52 kommenttia:

  1. Näyttääpäs mekko hyvältä sun päällä ja toi rusketus kruunaa kaiken! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen! Nyt vaan äkkiä mekkokelit tänne, jotta pääsisin testailemaan sitä ihan tositoimissakin ♥

      Poista
  2. On kyllä niin ihana ja joka paikasta olen itse metsästänyt. Yksi paikka tärppäsi, katsotaan saanko mekon kotiutettua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sullakin on käynyt mielettömän hyvä tuuri jos olet vielä oman kokosi löytänyt! Jään pitämään sinulle peukkuja :) Täytyykin olla aina niin jälkiviisasta sorttia.. Kaipa se tuotteen huono saatavuus lisää halua saamaan sitä tuotetta entistä enemmän.. ;)

      Poista
  3. Oi oletko ollut etelässä kun olet noin ruskea?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kumpa olisikin! Mutta eih, ihan täällä kotosuomen maankamaralla ollaan visusti pysytty :) 20minuuttia solkkukopin aurinkoa kun ei varmaankaan lasketa ulkomaanmatkaksi? ;) Höh..

      Poista
  4. Vautsivau! Ihana mekko! :) Ja upea on rusketuskin!

    VastaaPoista
  5. beautiful dress :) you look awesome :)

    VastaaPoista
  6. Onneksi olen kerrankin ollut ajoissa ja jo viime kesänä tämän nappasin Zalandolta sen kummempia pohtimatta. Ja onneksi tosiaan! Minulle kun käy usein niin että jään pohtimaan ja sitten onkin jo liian myöhäistä :)
    Yksi parhaimmista ostoksistani, ehdottomasti! Viileimmillä ilmoilla, syksyllä käytin sukkahousujen kanssa ja kesällä sitten saan pukea ruskettuneiden säärten pariksi :) (vielä kun sen rusketuksen jostain saisi!)
    Mekko on mielestäni myös siitä kiva, että se sopii niin hopea kuin kultaistenkin korujen ja asusteiden kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii olet selvästi samanlainen matti myöhäinen kuin minäkin ;) Mistä se johtuukin, että kun tuotettava ei ole enää saatavana se rupeaa mielessä juuri silloin kutkuttelemaan? Kiva kuulla, että mekko on täyttänyt täydet odotuksesi ja että, se muuntuu todella moneksi, se kun onkin oleellinen piirre klassikolle :)

      Itse olen sumplinut mielessä jo vaikka minkälaisia asukokonaisuuksia mekon ympärille, enää sitten puuttuvatkin ne asianmukaiset aurinkokelit! Onneksi siihen ei ole enää kovin kovin kauaa ♥

      Poista
  7. Voih, nyt täällä on taas yksi lisää, jonka täytyy saada toi mekko. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkä kyllä yhtään ihmettele ;) Sen verran täydellinen kesämekko kyseessä!

      Poista
  8. Minäkin taisin vielä omani löytää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäkin olit Katja varsin onnekas, kun omasi vielä löysit! Onneksi olkoon tuosta ihanuudesta ♥

      Poista
  9. Do you have Instagram? <3

    VastaaPoista
  10. toi on kyllä maailman täydellisin mekko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän ei varmasti voi muuta sanoa kuin täysin samaa mieltä! ♥

      Poista
  11. Aivan mahtava kesämekkonen!

    Osaatko sanoa kuinka paljon Helsingin LV:n hinnat eroaan Ranskan hintoihin, jotka netistä näkee? (Kyseessä olisi Sirucusa ..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eikös olekkin ;) Minun käsittääkseni Suomen ja Ranskan hinnoissa ei ole kuin muutama hassu kymppi eroa. Netin hinnat pitävän aika hyvin paikkaansa, vielä kun valitset maaksi Saksan ja lisäät muutaman kympin alkuperäiseen hintaan. Sillä saa jo aika todenmukaisen hinnan siitä missä luokassa ne tällä hetkellä täällä Suomen Vuiskalla pyörivät ja vertaat niitä sitten Ranskan hintoihin. :)

      Saksan sivuilla Siracusa näytti olevan 1190e (muutama kymppi vielä päälle) kun taas Ranskan sivuilla sama veska oli 1160 euroa. Hintojen väliset erot ovat siis hiuksenhienoja ;)

      Poista
    2. Ah okei kiitos paljon ! Yhden kerran viisampi taas.. :D

      Poista
    3. Eipä mitään, kiva jos musta oli apua! :)

      Poista
  12. Muistanko oikein, että ostit myös Filippa K:n raitamekon hulluilta päiviltä? Jos, niin minkä värin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, aivan oikein muistat! Hankin luonnonvaalean tummansinisin raidoin varustettuna :)

      Poista
    2. Jos mitenkään olet kiinnostunut myymään sitä Filippa K:n raitamekkoa, niin täältä löytyy heti ostaja! :)

      /Hanna

      Poista
    3. Moikka Hanna!

      Hih, en usko, että ihan vielä tahtoisin siitä luopua, sillä vasta sen hankin, mutta mikäli mieleni muuttuu pidän sinut mielessäni ;)

      Poista
    4. Heippa! Et sattuisi olemaan vieläkään halukas myymään Filippa K;n mekkoa? Se on aivan ihana, ja tuntuu ettei sitäkään löydä mistään :( Tämän vuoden hullareidennkuvastossa oli ihan samannäköinen,mutta siinä luki Filippa K neule ja hinta oli 74,90 joten ei ole varmasti samasta kyse? Mutta enivei jos päätät myydä niin ostan heti! :)

      Poista
    5. Moikkis!

      Ääks, vieläkään en ole mieltäni muuttanut sen suhteen ;) Huomasin saman hullareiden kuvastossa ja se tosiaan näytti aivan samalta kuin omani! Voisiko olla, että olisi mennyt painoon väärällä nimikkeellä? Ei kyllä minusta näyttänyt neuleelta kumminkaan! Hintakin on aivan sama kuin vuosi takaperin..

      Jos haluat voidaan tehdä vaikka niin, että pistäisit minulle meiliä, jotta saisin meiliosoitteesi tai jos haluat voit sen tähänkin kommentoida - mikäli nyt sattuisin tulemaan muihin aatoksiin niin saisin sinut nopeasti kiinni! :) Se on kyllä todella nätti, mutta jäänyt vaille ainuttakaan käyttökertaa. Elättelen tässä toiveita, jos vaikka tänä kesänä saisin sen vihdoin korkattua! ;D

      Poista
  13. On kyllä ihana mekko, varmasti kaiken etsinnän arvonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ehdottomasti on etsinnän väärti ollut! ♥ Veikkaan, että kesää kohden meistä tulee vielä erottamattomat kamuset, hih :)

      Poista
  14. Upea asu!


    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Mitä tuo mekko maksaa? :)

    Itsellekin tuon tahtoisin, harmi kun on loppuunmyyty niin monessa paikkaa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella kurja! En meinaa itsekkään uskonut, että olisin voinut tuon vielä jostain löytää :/ Täytyy toivoa, että Henri Lloydille tulisi lisää täydennystä ja kaikki halukkaat sen vielä saisivat! Mekko maksoi 110 euroa :)

      Poista
  16. Your outfits always looking so chic and classy - I love that! :)

    VastaaPoista
  17. Hei, ihana asu! :) Halusin niiin kovaa Tory Burchin classic reva ballerinat, mistä olet ostanut sun omat? Ja minkälaiset kokot on? :) kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Hanna!

      Voi miten ihana kuulla, että pidit! :) Omani tilasin viime vuonna Shopbopilta ja nappasin kengistä koon 8, joka vastasi täsmälleen kokoa 38. Tänä vuonna yritin metsästää niitä ihan perus-mustia ja odottelinkin Cottonille kuormaa saapuvaksi, mutta kävikin niin hyvä tuuri, että löysin samat tori.fistä udenveroisina ja vielä keveämmällä hintalapulla varustettuna :)

      Shopbopilta rapsahti ikävästi vielä 50 euron tullit päälle, joten ensisijaisesti yrittäisin metsästää baltsukoita täältä Suomesta mm. Cottonilta tai huutiksesta ja vasta sitten kääntyä nettikauppojen puoleen! Tsemppiä kenkäjahtiin! ♥

      Poista
  18. Ihana asu! Tyylisi on kyllä upea ja sen kruunaavat asusteet suorastaan kadehdittavia ;) Mekko näyttää upealta ja mielestäni tuo koko on juuri sopivan rento kesäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinä ihana! Ja mekon rentoudesta olen samaa mieltä, mikäs olisikaan sen inhottavampaa kuin nihkeällä säällä yrittää repiä päällensä liian ihonmyötäistä mekkoa? Olen jo sinut tuon hiukan liian suuren koon kanssa, eipä näy grilliherkut ihan heti päälle päin ;)

      Poista
  19. Mekko on aivan ihana <3 Haluaisin niin paljon kyseisen mekon, onnistuukohan sitä enää löytämään mistään? Ei sinulla sattuisi olemaan enää listaa mistä olet aikoinaan etsinyt mekkoa? Mekko on jo lähestulkoon pakko saada, täydellinen kesämekko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kieltämättä siitä on tullut tämänkin neidin suosikki! Valitettavasti minulla ei enää ole tallella tuota jälleenmyyjien luetteloa, mutta veikkaisin, että se on helppo saada, mikäli soitat Helsingissä sijaitsevaan Henri Lloydin putiikkiin ja kysäiset sieltä suoraan! :)

      Huutiksesta muuten löytyy samaa mekkoa koossa S, mutta hinta oli kivunnut jo yli 170 euron! Se tosiaan taitaa tänä päivänä olla varsin suosittu, kun ihmiset ovat valmiita pulittamaan mekosta tuollaisia summia!

      Pidän sinulle peukut pystyssä, että omasi vielä löytäisit! ♥
      PS. Pahoitteluni myöhäisestä vastauksesta :/

      Poista
  20. Älä nyt vaan enää pienempää kokoa ota, kun tuostakin jo sun ylimääräiset erottuu ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, juuri kun kavensin mekon XS-kokoiselle sopivaksi ;)

      Poista
  21. Hei! Et sattuisi olemaan halukas myymään tätä mekkoa minulle? :) Olen yrittänyt sitä tuskaisesti metsästää joka paikasta, mutta toivottomalta näyttää.
    T. Tuulikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tuulikki!

      Voi, en valitettavasti :/ Minullakin tuon mekon löytyminen oli aivan täysin tuurista kiinni! Soittelin pitkin Suomen Henri Lloydin jälleenmyyjiä läpi tuon mekon toivossa ja yhdestä liikkeestä onnistuin enää nappaamaan omani.

      Kannattaa kuitenkin ahkerasti päivitellä huutista, sieltä joskus saattaa löytyä! Ja toivotaan myös, että tämänkin vuoden mallistoon tuo mekko löytäisi tiensä, sen verran suosittu kun taitaa olla! Tsemppiä etsintään :)

      Poista

Suositut tekstit