perjantai 2. joulukuuta 2011

Beige Canada Goose

Noniin tulipas sitten tilattua Nellyltä ihana vaaleanbeige Canada Goose takki testaukseen! Viime vuonna tykästyin tähän takkiin äärettömästi ja kuten aina liian myöhään, jokapaikasta se oli loppuunmyyty.
Toivotaan, että takki tulisi mahdollisimman nopeasti ja pääsisin sitä testaamaan! Otan teille heti kuvat kun vain sen saan kotiutettua. Pieni pelko on, että se on laatikko päällä, kun on tällaisesta parkatakista kyse. Kuvien kautta ainakin näyttäisi välittyvän, että tuosta lantiosta sen saisi nauhan avulla kiristettyä.

Viime vuotinen Zaran lyhyt utsikka, sekä valkoinen karvahuppu toppis Ajattaresta kaipasikin seurakseen hieman pidemmän mallista hyvin lämmintä takkia. Värikin on juuri nappi, kun olen niin vaaleiden värien perään, vaikeaa onkin pitää tätä väriä puhtaana, mutta kun se on vaan niin hieno.. ;)

Päässä onkin pieni visio yhdisteltävistä vaatteista konjakinruskeista ratsastussaappaaista, Vuikkarin Artsy GM:stä ja samaan syssyyn vaaleanbeige Monogram Shawl, sekä mustat nahkahanskat. Ei auta unelmointi, toivotaan että takki tulisi pikapikaa kotiin..

Itselläni viikonloppu ei suinkaan suju rentoutumisen merkeissä vaan työntouhussa ja empä muista millon olisin ollut koko viikonlopun töissä.

Ihanaa viikonloppua teille, jotka sitä saavat viettää! :)

2 kommenttia:

  1. Varmasti tosi lämmin takki :)

    VastaaPoista
  2. Tiia: sitä varmasti onkin! jos tänä jouluna saadaan edes pakkasia tai lunta :(

    VastaaPoista

Suositut tekstit