lauantai 3. lokakuuta 2015

Laukkukokoelman uusin tulokas

Heippa taas pitkästä aikaa! Viime kerrasta onkin vierähtänyt taas tovi jos toinenkin. Joku ihana kävikin kommenttiboksin puolella huhuilemassa tätä laiskanpuoleista kirjottajaa ja päätin hetkeksi ryömiä kolosta ja heittää pikamoikat teille näin laukkupostauksen muodossa. Kameraa en vieläkään ole saanut käyttööni, joten instakuvilla mennään!

Täytyy näin alkuun sanoa, että laukkukokoelma - se on muuttunut melkoisesti sitten viime kerran kun niitä olen teille esitellyt. Oikeastaan siellä ei ole kuin muutama vanha hassu jäljellä, tosin laukkufanaatikkona sinne on tietenkin muutama uusikin tulokas eksynyt. Muutama kuukausi sitten se sai täydennystä tästä ihanuudesta. Uskomatonta, että sen enää edes käsiini sain, ompas meinaan harvinaisen suosittu yksilö tämä glam lockki ;)
Blazer, pants, blouse / H&M, Bag / Valentino Glam lock
Ihastuin tähän Valentinon puuteriseen Glam lock-laukkuun jo kauan aikaa sitten. Yhtenä päivänä taas pläräsin eri nettikauppoja haaveillen omastani, kunnes tajusin, että kyseinen sävy on loppuunmyyty jokaisesta nettikaupasta laukun jokaisesta koosta. Nouuu! Päätin heti kääntyä suosikki nettikauppani Farfetchin puoleen, johon eri merkkien jälleenmyyvät liikkeet lisäävät tuotteitaan myytäviksi. Se olisi siis ainoa paikka, josta tuurilla voisin vielä omani löytää. 

Arvatenkin, sävy oli loppuunmyyty myös sieltä, joten ei auttanut muu kuin sitkeästi koluta valikoimaa päivästä toiseen, kunnes ihmeen kaupalla 1kpl medium kokoista glam lockia odotteli siellä ottajaansa. Ihan meant to be, haha! Ihan jo tilausta naputellessani pelkäsin, että joku sen multa ryövää vielä ostoskorista jos en ole tarpeeksi nopea ;D Noh, omani kyllä sain, enkä voisi tyytyväisempi olla.

Mitäs tykkäätte arvon raati?

Suositut tekstit