sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Happy Mother's day!

Mothers believe in us more than we believe in ourselves
Do more for us than they do for themselves
Worry about us more than we realize 
Pray for us more than we'll ever know

Value us more than anything else in the world
Give us more than they can afford 
Love us more than anyone else can
Matter more than words can express
No words needed. Hyvää äitienpäivää ihanat mammat 

I think i actually need this!

Heipparallaa pitkästä aikaa lukijat (jos siellä vielä olette!) Viime aikoina (vuosina) blogin ylläpitäminen on ollut lievästi sanottuna hitaamman puoleista, niinkuin viimesimpien postausten päivämääristä voi havaita. En ole suinkaan unohtanut tämän olemassaoloa, intressit ja aika ei vain ole riittänyt kaikkeen siihen puuhaan mitä eteen on tullut, kiinnostustakaan ei ole juuri löytynyt jos ihan rehellisiä ollaan. 

Mutta tänne kuuluu hyvää ja elämä luistaa. Uusia tuulia on eteen tulossa piakkoin, mutta niistä lisää vasta jos ja kun ne toteutuvat, ennen sitä en viitsi vielä hehkutella, heh :) Koska blogi on ennenkin perustunut kaikenlaiseen pintapuoliseen, ei muutosta ole sen saralle tulossa jatkossakaan, mutta ehkä pienen ripauksen jotain yksityisempää saatan blogiin tuoda. Aika näyttää miten asiat etenevät.
(Kuva lainattu: Pinterest)
Mutta koska laukkuhullu täällä edelleen kirjoittelee, ei näiltä laukkuhaaveilta voi valitettavasti välttyä! Laukkukokoelmani on viimeisen vuoden aikana heittänyt aikamoista kuperkeikkaa, josta olen jokaisen monogram laukkuni myynyt pois ja musta Pradakin lähetettiin uuteen kotiin saamaan ansaitsemiaan käyttökertoja. Tietenkin myymieni laukkujen tilalle on muutama uusikin tulokas eksinyt, joista ajattelin vääntää postauksen vasta ensi kerralla. Pienen viivästyksen valitettavasti kuitenkin aiheuttaa se, että kamerani on irtisanonut itsensä lopullisesti, joten väliaikaista kuvausvälinettä täytynee miettiä..

Joka tapauksessa sydämeni on vienyt tämä ihanainen Saint Laurentin monogramme tassel-veska, jota olen pariin otteeseen käynyt Della Margassa sovittelemassa. On se vaan ihana! Tykkään tuosta pienemmästä koosta, jotenkin siinä tuo kullanvärinen tasseli on edukseen.
(Kuva lainattu: Pinterest)
Mietinnän alla on ollut hieman isompikin malli eri värissä, mutta lopulta kuitenkin tulin siihen lopputulokseen, että kyllä klassinen musta sen tulee olla, ihan käytännöllisyydenkin vuoksi. Minulta löytyy jo entuudestaan small-kokoinen Saint Laurentin veska, josta olen tykännyt kovasti. Tosin mikään tilaihme se ei todellakaan ole, mutta kaupunki- tai juhlalaukkuna se menee hyvin. 

Mitäs tykkätte? Ehkä ensi kerralla täytyy käydä se kotiuttamassa.. :)

Suositut tekstit