lauantai 29. maaliskuuta 2014

Myy SecretTrovelle!

Voi, miten olenkaan voinut aikoinaan missata nämä Zaran beiget niittinilkkurit! Viime viikolla nämä iskostuivat taas mieleeni, enkä sen jälkeen ole saanut niitä mielestäni hetkeksikään. Toria ja huutista on ahkeraan koluttu, mutta eih. Viimeinen oljenkorsi siis käyttöön, jos vaikkapa joltain sieltä ruudun toiselta puolen sattuisi nämä koossa 38 löytymään ja haluaisit vielä luopuakkin niistä. 

Ensisijaisesti tahtoisin nämä kaunottaret beigen sävyisinä, mutta jos joltain löytyy mustatkin versiot niin tarjota saa! Ebayn ihmeellisestä maailmasta näitä jo muutamat bongasinkin, mutta käytetyistä popoista ei juurikaan tee mieli maksaa tullien jälkeen yli satkua..
(Kuva lainattu: Google)
Joten, jos tunsit piston sydämessäsi ja haluat luopua omistasi, raapusta viestiä osoitteeseen:
secretluxury@live.fi hintapyyntisi kera ;) 
Toivottavasti joku ihana saisi pelastettua tämän neidin kevätkenkä-kriisin!

PST. Kengät löydetty!

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Hattaraa ja leopardia

Kuluvana keväänä olen mennyt toden teolla ihastumaan leopardikuosiin, mutta siinä samalla myös rakastunut uudelleen tuolle hempeän hattaramaiselle vaaleanpunaiselle. Joka vuosi kevään kynnyksellä sama leo-himo iskee ja kaupoilla huomaan hamuavani kaikkea leopardikuvioista kaapin täytteeksi. Malttia olen kuitenkin pitänyt sillä tiedän tuon hallitsevan kuosin olevan myös sellainen, johon kyllästyn yhtä nopeasti kuin olen lämmennytkin. 

Niimpä viime kesänä hankkimani Lindexin leopusero on päässyt tänä keväänä taas uusiokäyttöön, sille kun ei viime vuoden puolella kertynyt kuin muutama hassu käyttökerta. Toimii hyvin siis tällaisena jokavuotisena leovimman tukahduttamis-paitana ;)
Paita/ Lindex, Takki/ H&M
Tällä kertaa uskon sille kuitenkin siunaantuvan vielä monta monta käyttökertaa, sillä olen löytänyt uuden suosikkicomboni, vaaleanpunaisen ja leopardinkuosin! Miten en olekkaan aikaisemmin tajunnut yhdistellä noita kahta väriä keskenään? Näyttää mielestäni ihan mielettömän hyvältä, ihanan keväiseltä.

Takki on alunperin löytö hennesistä. Ihastuin tuohon sävyyn ja olkapäiltä löytyviin puhveihin. Se tosin kaipaa vielä pienen lyhennyttämisen ompelijalla, sillä malliltaan se on himpun verran liian pitkä. Muutoin uskon löytäneeni täydellisen kevättakin itselleni!
Korvikset/ Tory Burch, Rannekoru/ LV
Tällä kertaa tarjolla olisi tällaiset säälittävät armopalat eilisestä asustani. En tietenkään muistanut napata kuvia valosalla hetkellä ja sen mukaisia olivat kuvatkin. Muutaman sain kuitenkin pelastettua ja napattua tänne näytille, asukuvia kun on toivottu (vaikka näitä tuskin voi asukuviksi laskea..) 

Eniveis, kolahtaako teihinkin leokuosi näin keväällä? :)
PS. Evasta tulossa postausta myöhemmin!

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Nunuco

Sain tuossa hetki sitten kivan yhteistyöehdotuksen ipadien ja puhelimien kuoriin, sekä oheistuotteisiin erikoistuneelta Nunuco.fi verkkokaupalta. Sain valita yhden mieleisen tuotteen heidän valikoimastaan, mutta koska olen niin surkea pitämään minkäänlaisia kuoria iphonessani, löysin oheistuotteista jotain vieläkin kivempaa, nimittäin nämä ihanat ihanat valko-"kultaiset" Keenion -kuulokkeet.

Kuulokkeet sopivat niin iphonelle, kuin mp3 soittimillekkin. Niiden mukana tulee myös kolmet erikokoiset silikonityynyt, jotka takaavat, että kuulokkeet sopivat kaiken kokoisille. Pieni harakan poikanen taas nosti päätään, kun huomasin jotain kullanväristä valikoimissa ;)
Ihastumisen varalta Nunuco tahtoo muistaa myös lukijoitani pienellä alekoodilla, jonka voit käyttää mihin tahansa heidän verkkokaupan tuotteistaan, muun muassa näihin omiin valko-kultaisiin suosikkeihini <3

Tilausvaiheessa käytä koodia LUXURY15 ja saat -15% alennuksen kaikista Nunuco.fi verkkokaupan tuotteista. Koodi voimassa 
26.3 saakka! *Postaus toteutettu yhteistyössä Nunuco.fi kanssa
Eilen käväisin myös ensimmäistä kertaa Jumboon juuri auenneessa Mangon liikkeessä, mutta kotiin viemiseksi en tällä kertaa löytänyt muuta kuin tämän leopardikuvioisen pikku pussukan, jota ajattelin käyttää pienenä korttikukkarona silloin, kun koko lompakon rahtaaminen ei ole välttämätöntä.

Olen taas aivan hurahtanut leopardikuosiin ja tuntuu, että kaikki missä vaan esiintyy tuota kuosia on saatava! :D Samalla tämä toimii myös hyvänä key pouchina, sen hankkiminen kuin aikoinaan jäi. Hintaa tällä oli ainoastaan 9,95e verran ja sävyvaihtoehtoina löytyi myös musta, sekä konjakin sävyinen.

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ralphin sandaalit Booztilta

Oletteko muuten huomanneet, että Boozt myy tätä nykyä myös Ralph Laurenia? Yllätyin itse todella positiivisesti huomattuani, että Boozt on laajentanut valikoimaansa ottamalla suojattiinsa tällaisia "merkkejä", jotka ovat lanseeranneet lompakkoa ystävällisemmän malliston meille muotia janoaville ;)

Sandaaleja oli saatavana niin luonnonvalkoisina, mustina, kuin oranssinpunaisinakin, mutta klassista linjaa seuraamalla valkkasin luonnonvalkoiset (virallisesti light ivory), joiden yhdisteleminen muiden sävyjen kanssa tuskin tulee tuottamaan hankaluuksia asukriisien iskiessä.
Ja koska Boozt kuuluu Ostohyvityksen piiriin tein tilauksen heidän kauttaan, jonka ansiosta sain tilille vielä 6 euroa bonusrahaa. Jos et siis vielä ole Ostohyvityksen jäsen ja haluat saman loistavan edun käyttöösi voit helposti rekisteröityä jäseneksi tätä linkkiä apuna käyttäen :)

Niin ja sandaalit löytyvät tosiaan täältä!
 (Eikä tuntunut onneksi yhtään hullunkuriselta kirjoitella sandaaleista kun samaan aikaan ulkona on meneillään
aikamoinen lumimyräkkä.. ;D)

(sisältää mainoslinkin)

Suositut tekstit