torstai 27. helmikuuta 2014

Christmas gift ja Shopbopin tilaus

Almost maaliskuussa onkin hyvä hetki muistella saamiaan joululahjoja, mutta koska kommenttiboksin puolella pyydettiin hieman avittamaan mitä sieltä lahjasäkistä paljastui, niin täältä pesee. Tänä(kin) vuonna laatu korvasti määrän, eikä oikeastaan yhtäkään "turhaa" lahjaa tullut ellei laittoman montaa konvehtirasiaa lasketa.. :D

 Pyytämäni Zaran lahjakortti, sekä tangle teezer tulivat hyvään käyttöön, enkä muuta olisi tarvinnutkaan, mutta onneksi joulu toimii myös hyvänä tekosyynä ostaa itselleen jotain mieluisaa mikä on minulla joka vuosi tapana tehdä. Joten mitäs sieltä pukin paketista sitten paljastuikaan?
Yves Saint Laurent Sequinned Clutch
No, Yves Saint Laurentin sequinned clutch mustana. Love at first sight! Sisäinen harakkani hullaantui nähdessään tämän Mytheresan uutuuksissa tuossa taannoin ja tiesin heti, että sen on kuuluttava kokoelmaani. Sain vielä ihmeenkaupalla tilattua oman kappaleeni kotiin, sillä ei aikaakaan kun koko clutch oli välittömästi loppuunmyyty jokapuolelta.

Nyt on laukkuperheen asukasluku noussut yhdellä ja juhlavampi kaunotar saatu joukkoon. En tiedä teistä, mutta minusta tuossa ei ole yhtään liikaa kimallusta ;) kraak kraak..
Tory Burch Evie Drop earings
Samalla pääsen esittelemään teille myös eilen illalla saamani lähetyksen Shopbopilta, josta teille aikaisemmin kerroinkin. Tilasin siis Ostohyvityksen kautta Tory Burchin Evie Drop -korvakorut. Omistan ainoastaan muutamat parit korvakoruja ja lähes päivittäisessä käytössä minulla toimii ihan simppelit helmikorvakorut. Nyt tavalliset helmikorvikseni saivat rinnalleen hieman näyttävämmät versiot, jotka sopivat hyvin niin arki -kuin iltakäyttöönkin.

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Mitäpä jos saisitkin rahaa takaisin verkko-ostoksistasi?

Ostohyvitys on varmasti monelle hyvin tuttu juttu. Olen aikaisemmin itsekkin kuullut siitä, mutten ole koskaan perehtynyt palveluun sen kummemmin, saatika käyttänyt sitä. Sain mahdottoman hyvään saumaan yhteistyöehdotuksen heiltä, joten oli jo aikakin tutustua palveluun paremmin, sekä siihen miten se oikeastaan toimiikaan.

Ostohyvitys.fi on palvelu, jonka kautta voit kerätä bonusta verkkokauppaostoksistasi. Saat siis sivuston kautta tehdyistä verkko-tilauksista bonusta = rahaa Ostohyvitys tilillesi. Voit siis vapaasti shoppailla yli 400:ssa eri nettikaupassa ja tilauksen päätyttyä saada vielä oman provisiosi kaupoista. Mitä sinun tulee sitten tehdä saadaksi tuon loistavan edun käyttöösi?
Liity palveluun ilmaiseksi. Valitse nettikauppa jossa tahdot shoppailla. Valikoimasta löytyy useita nettishoppailijan suosikkia mm. Nelly, Zalando, Fashionstore, Shopbop , Asos, sekä monia monia muita!

Kirjaudu nettikauppaan ostohyvityksen kautta (Tärkeää! Vain täten bonukset kertyvät tilillesi.) Tee tilaus. Verkkokaupan hyväksyttyä ostoksesi saat bonusta Ostohyvitys.fi tilillesi. Kun bonusta on kertynyt tarpeeksi tilillesi voit pyytää bonuksen tilitystä suoraan pankkitilillesi. Helppoa! Ainut asia mitä sinun tulee muistaa on kirjautua nettikauppaan ostohyvityksen kautta.

Kokeillakseni ensin itse palvelun toimivuutta, tein pienen tilauksen Shopbopille. Tuote maksoi 91,43euroa ja bonusta kertyi 2,50% eli 1,56euroa. Bonuksen suuruus riippuu siis täysin nettikaupan prosentista. Ja mitä ihanaa sitten tilasinkaan, siitä tulossa postausta piakkoin!

Niin ja mikä parasta, Ostohyvitys tahtoo muistaa myös teitä lukijoitani pienellä liittymislahjalla. Jos siis rekisteröidyt palveluun tämän linkin kautta http://www.ostohyvitys.fi/secretluxury saat ensimmäisen tilauksen jälkeen lisäbonuksena Fazerin suklaalevyn!

Onko teillä muuten kokemuksia Ostohyvityksestä? :)

Suositut tekstit