tiistai 24. joulukuuta 2013

Ihanaa Joulua murut!

Viettäkää ihana joulu, nauttikaa läheistenne seurasta ja mikä parasta, syökää hyvin! Niin minäkin aijon tehdä <3 Huomenna olisi tarkoitus piipahtaa siskonikin joulupöydässä (ihan kuin tässä pötsissä ei olisi tarpeeksi sulateltavaa jo entisestään..) mutta itketään niitä kiloja sitten tammikuussa, eikös ;) Lisää vaan kunnes napa paukkuu!

Tällaiset pikaterkut täältä joulufiilistelyiden keskeltä. Nyt on kuitenkin aika laittaa pillit pussiin ja köllähtää tämän jättimasun kanssa untenmaille. Tunnelmallista aaton iltaa teille kaikille!
Merry X-mas to you all!

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Oi ihana joulukuu!

Kuinka kauan tätä kuuta onkaan odotettu! Tämä jouluhullu on aloittanut joulufiilistelyt (lievästi sanottuna ajoissa) jo lokakuun alussa, jolloin kaivoin joulukoristeet kaapin perukoilta ja ripustin jouluvalot lipastojen päälle. Jos tällä ei vielä täyttä joulufiilistä taata, niin valot tuovat ainakin ihanaa tunnelmaa pimeiden iltojen keskelle <3

Tänä vuonna olen ihme kyllä ollut ajoissa lahjojenkin suhteen. Yleensä kun lukeudun siihen jälkimmäiseen kastiin, jotka päivää ennen aattoa juoksentelevat pitkin poikin kaupoilla kauhean stressin vallassa selkä hiestä märkänä etsimässä vasta niitä ensimmäisiä lahjoja pukinkonttiin. Jolloin tietenkin kaikki hakemani on jo loppuunmyyty, mutta silti joka vuosi huomaan olevani samassa tilanteessa kiroamassa siellä tyhjää ammottavien hyllyjen välissä, ettei koskaan enää :D Selvästi on siis jotain tullut viime kerroista opittua!
Stockan jouluosasto on saanut taas tapansa mukaisesti tämän neidin ja monen muun pään pyörälle meiningistä päätellen. Siellä kun ei vaan voi olla hullaantumatta! Vielä kun yhtälöön lisätään tällainen kaikkea kiiltävää rakastava harakka niin lopputulos on varsin selvä :D Arvata saattaa, että (muutaman) joulukoristeen nappasin kassan kautta mukaani.

Lahjojen ostelun lomassa voi kai katsoa itsellensä myös jotain pientä, eikö? Eikö se vähän niinkuin kuulu siihen pakettiin "lähdin etsimään lahjoja, mutten löytänyt mitään, paitsi itselleni" ;D No ei vaan, mutta jos lähes kaikki paketit on jo hommattuna niin silloin voi sallia jotain myös itselleen, vaikka sitten sen nojalla, että veronpalautukset kolkuttelevat jo ovella, hehe ;)
Sellaista jouluhöperöintiä täällä. Löytyykö sieltä muitakin toivottomia joulufaneja?

PS. Sorry blogihistoriani pisimmästä hiljaisuudesta, täällä ollaan sairasteltu ensiksi kolme viikkoa putkeen, jonka jälkeen pöpö palasi takaisin ja täällä hetkellä mennään taas buranan voimin :( Kurjaa tällainen sairastelu, vielä kun olen niin harvoin kipeänä, hm. Energiaa ei siis ole riittänyt, mutta ehkä se siitä.

Mutta teille kaikille ihanaa joulukuun ensimmäistä ja adventtia! 
Vielä kun saataisiin paljon lunta niin pääsisi siihen joulufiilikseenkin käsiksi 

Suositut tekstit