keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Happy birthday to me, from me

Vietettyäni kuukauden päivät huoletonta blogilomaa, on muutama postaus jäänyt täysin reaaliaikaisesti toteuttamatta. Noin kuukausi sitten tämän neidin ikämittariin rapsahti jälleen yksi vuosi lisää ja mikäpä olisikaan parempi tekosyy hemmotella itseään jollakin todella toivotulla pikkuruisella paketilla kuin omat synttärit? ;)

Paketin sisällä lymyävästä tulokkaasta olen ehtinyt haaveilla jo pienen ikuisuuden ja nyt se on vihdoin minun! Mutta sen pitemmittä puheitta käydään tuon herkullisen värisen boksin kimppuun;
Ja kyseessähän on Hermèsin Clic-H rannekoru valko-kultaisena. 

Värin valinta ei suinkaan ollut itsestäänselvyys vaan useamman kuukauden mietinnän tulos. Villikorttina taisin jossakin vaiheessa nostaa punaisenkin, mutta klassisuuden, sekä käytännöllisyyden vuoksi valkokultainen passaa tarpeisiini parhaiten.
Hermès Clic-H Bracelet
Paketin tultua en muutamaan päivään edes kyennyt avaamaan tuota syötävänsuloista pakettia, olen aina ollut sitä mieltä, että kaunis paketointi on jo puoli iloa :) Kunnes uteliaisuuden vuoksi oli aika avata nauhat ja kurkata tumman pussukan uumeniin!

Rannekorua löytyi kahdessa eri koossa, joista itse valitsin pienemmän PM-koon. Hiukan jännittyneinä jänskätin koon sopivuutta, mutta onnekseni valinta meni täysin nappiin ja rannekoru oli sopivan niukka ranteeseeni. Sen lisäksi, että olin vallan tyytyväinen koruun, täytyy nopeaa postitustakin hieman kehua; tilauspäivästä vierähti kaksi arkipäivää ja koru oli jo ranteessani, uskomattoman nopeaa toimintaa siis!
But here it is, my birthday gift!

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mökiltä palaaja

Kukkuluuruu! Vieläkös sitä ollaan ruutujen takana? :) Mulla on takana mahtava mökkiviikko, vaikkei säät tällä kertaa suosineetkaan niin olo on silti ihanan raukea ja levännyt. Alussa olikin hieman haastetta keksiä aktiviteettejä vesisateen keskelle, eikä kolmelle pakatulle biksuparillekkaan tainnut kertyä ainuttakaan käyttökertaa, mutta onhan se mökkielämä paljon muutakin kuin pelkkää auringonottoa. :)

Pikaisia väliaika kuulumisiakaan en ehtinyt teille ajastamaan, mutta täällä ollaan taas ja suosikkiblogieni ajantasalla olen ollut ihan mobiiliaikaisesti ;) (Myönnetään, että välillä teki tiukkaa olla poissa bloggerin äärestä jopa mökillä)
Väliin vielä herkullinen kuva minulle täysin uudesta tuttavuudesta; frozen jogurtista. Yummy, must can say! Holtittoman herkuttelun, sekä muutaman ylimääräisen grillimakkaran jälkeen tällaiset himpun verran kevyemmät herkut voisivat olla ihan paikoillaan.. :D

Nyt ei auta muu kuin syöksyä eteisessä tursuilevien matkalaukkujen kimppuun, palaillaan ensi viikolla! 

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Huulimeikkini suosikituotteet

Hmh, kehtaanko edes myöntää, että joskus valovuosia sitten minua on pyydetty tekemään postaus huulimeikkini salaisista aseista, mutta olen sen aivan tyystin unohtanut.. Noh, täältä nyt pesee à la puolen vuoden vanhojen kuvien, sekä tarkkaakin tarkempien kuvien kera ;) (tämä kivikautinen rötiskö ei tunne sanaa tarkennus, ei sitten missään muodossa..)

En ole kovinkaan kokeilevaa tyyppiä, minua siis tuskin tullaan koskaan näkemään purppuran punaisissa huulissa, vaan luotan useimmiten vaaleisiin, nuden sävyihin huulissa. Tykkään meikata silmät tavallista tummemmiksi niin arkena, kuin juhliinkin ja näin ollen vaaleat nudehuulet tasapainoittavat hyvin tuota komboa, ettei tummien silmien myötä lopputuloksesta tulisi liian intensiivinen.
Huulimeikin tekoon olen löytänyt omat loistotuotteeni ja olen lähemmäs neljä vuotta käyttänyt tismalleen samoja tuotteita, eli ne ovat todella löytäneet tiensä meikkipussiini jäädäkseen. Mutta mitkä sitten ovat nuo vakiotuotteeni?   

Olen jo aivan nuorena tyttönä käyttänyt pohjustuksessa moussemaista meikkivoidetta, jopa sellaisenaan huulikiiltonikin alla. Sen lisäksi, että pieni pohjustus auttaa huulipunaa pysymään pitkäkestoisesti huulissa, saa sillä myös taiottua halutun vaaleusasteen huuliin. Tässä tapauksessa olen luottanut Maybellinen Dream Matte mousseen, sävyyn 008 Light Beige.
Make up store huulipuna, sävy Pretty Baby
Dior Addict-huulikiilto, sävy 267
Pohjustuksen jälkeen taputtelen kevyesti Make up storen huulipunaa (sävy Pretty Baby) halutun sävyn saamiseksi. Punani on luonnostaan todella räikeän pinkki ja niinkuin Make up storen huulipunat yleensäkkin, sisältää se todella paljon väripigmenttejä. Näin ollen tupsuttelun kanssa saa olla todella varovainen, ellei päämääränä ole sirkuspellen huulia muistuttava näky ;D Kesällä taas puna toimii loistavasti ilman vaaleaa pohjustustakin kun kasvot ovat saaneet väriä, ei lopputuloksen tarvitse kovin vaalea ollakaan!

Loppuun vielä pieni sipaisu Dior Addict-huulikiiltoa, sävyssä 267 ja huulimeikkini on valmis! Kivempaa olisi tietysti ollut, jos kaikkien tuotteiden summa olisi saatu ikuistettua kuviin, mutta toivottavasti näistä oli nyt edes himpun verran hyötyä, vaikka ennen ja jälkeen-kuvia ei löytynytkään :)

Suositut tekstit