tiistai 30. huhtikuuta 2013

Some inspiration

Zimbion ihmeellisen maailman pyöritykseen taasen joutunut ilmoittautuu! Tällä kertaa ei ihasteltu tyyliniekka Tamara Ecclestonen asuja, vaan tuon pienen pippurisen Eva Longorian huoletonta kesälookkia mekoin ja sandaalein varustettuna. Tästä vasta aikamoisen inspiraatioannoksen sainkin, sillä kaapissa nököttää vanha valkoinen mekko vailla ainuttakaan käyttökertaa.

Näiden kuvien ansiosta taidankin jo tietää kuinka aijon tulevaa kesäkolttuani koristaa ;) Tosin laukkukatraani ei tällä hetkellä kata Chanelin flap bagia, mutta ehkäpä Vuittonin Eva voisi ajaa asian, edes jotenkuten..?
Kuvat: Zimbio
Mites on, iskeekö Evan yksinkertainen asu teihin yhtä lujaa kuin minuunkin? 
Lisäksi oikein ihanan railakasta vappua lukijoilleni! :)

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

No se raitamekko!

Belle Du Jour -postauksessa pilkahdellut raitamekko sai ilmeisesti lukijoideni sukat pyörimään jaloissa, sillä huomion keskipisteenä taisi laukun sijasta olla tuo suloinen Hailey-mekko leveineen raitoineen, joka kuvausrekvisiittana toimitti virkaansa ;) Enkä kyllä yhtään ihmettele, sillä kuluvana keväänä on monella tuntunut olevan se oikea raitamekko hakusessa, jota muun muassa olen itsekkin yrittänyt useasta paikasta metsästää.

Monet jotka ovat tuota Henri Lloydin Hailey-raitamekkoa yrittäneet metsästää taitavatkin tietää kuinka himskutin kiven alla voikaan tuo yksi suosikkimekko olla! Nettikauppoja selatessani en törmännyt yhteenkään verkkokauppaan, josta mekkoa olisi voinut vielä saada. Kiven alla siis ovat ja hyvin syvällä siellä. Mutta mistä ihmeestä olen voinut tuon klassikon vielä löytää?
My new Henri Lloyd dress!
Olin ehkä jo osittain heittänyt hanskat tiskiin, kunnes eräs avulias lukijani otti minuun yhteyttä jälleenmyyjien puhelinnumeroiden kera, joista hänkin oli onneaan koittanut ja mikä parasta, oman kokonsa vielä löytänyt. Hämmennyin kuinka sydämellisiä ja avulijaita ihmisiä sitä vielä löytyykään! 

Aloin välittömästi soittelemaan listaani läpi ja Pietarsaaren pikkuruisesta putiikista löytyi viimeinen S-kokoinen mekko tälle neidille. Olisin oikeastaan kaivannut mekosta vieläkin pienempää kokoa, sillä mekon koko haarukka olikin todella reilua, mutta ehkä tällaisen rennon kesämekon avainsanana onkin huolettomuus, sitä kun ei tarvitse ihonmyötäinen ollakkaan :) Kiitos sinulle vielä ihana Sari, joka mahdollistit tämän mekon löytymisen!
Bag/ Prada, Shoes/ Tory Burch, Watch/ MK
Kuinkas muuten lukijani aikoisivat mekon yhdistää? Minä veikkaan, että oma suosikki combinaationi taitaa olla jo varsin selvillä.. ;) Kivaa sunnuntain myöhäis-iltaa sinne ruudun toiselle puolen!

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lindexin statement ihanuus

Tällä harakalla on statement-tutka ollut viimepäivinä varsin ahkerassa käytössä! Muutamia nettikauppa poimintoja on tehty sieltä sun täältä, mutta ainoa laatuaan, joka mieleeni on jäänyt pahasti kummittelemaan on tämä Lindexin helmin koristeltu oikea statement unelma! Täytyy sanoa, että Lindex on petrannut viime aikoina ihan mielettömästi, ennen kuin tuo putiikki taisi olla juuri se josta ei koskaan mitään mukaani tarttunut, mutta tätä nykyä sieltä tuntuu löytyvän vaikka mitä ihanaa kotiin vietävää!
Lindex, 24,95e
Statement katraani on jo sen verran tässä vuosien saatossa laajentunut, että olen päättänyt luopua muutamasta vaille käyttöä jääneestä statementista. Pian myyntiin olisi tulossa muun muassa tämä Myfiinasta ostamani statement, joka on päässyt ylleni yhden säälittävän kerran, joten jos kiinnostuit korusta niin ei muuta kuin meiliä raapustamaan secretluxury@live.fi  :)

Mitäs muuten tykkäätte tästä Lindexin korusta?

torstai 25. huhtikuuta 2013

Say hello to my Belle De Jour

Jippii, se olis sitten ihka ensimmäisen check-ruksauksen aika summer must-haves listallani, tai no jos ihan tarkkoja ollaan niin kahden, sillä kauan hakusessa ollut raitamekkokin tuli vihdoin sieltä kiven kolosta löydettyä! Se oikeastaan putosi syliini, mutta tähän palaan toisessa postauksessa vielä tarkemmin, sillä mielestäni tämä kaunotar ansaitsee vähintäänkin täysin oman postauksensa ;)

Tosiaan, nettikaupan syövereihin joutuessani himoa oli todella vaikea vastustaa. Alunperin lähdin tavoittelemaan Belle De Jouria täysin "normaali pintaisena" mutta nettikauppaa, joka toimittaisi Euroopan sisäpuolelta oli todella hankala löytää. Tai löytyihän niitä, mutta jotta homma ei menisi liian helpoksi, ei niistä tavallista versiota löytynyt..
Sen sijaan kiiltonahkaisia versioita löytyi pilvin pimein ja lopuksi mietinkin, että miksei! Farfetchillä olikin sopivasti ilmainen toimitus muutaman päivän ajan ja valikoimista löytyi vielä yksi suurempaa kokoa oleva, joten ostopäätös oli siltä seisomalta sinetöity! Itseasiassa tykästyinkin tähän materiaaliin niin kovin, että mielestäni se näyttää jopa tavallista versiota upeammalta! Onni siis onnettomuudessa, etten tuota tavallista versiota käsiini saanut, hih ;)

Matsku on mielestäni myös siinä mielessä loistava, että se on ehkä jopa hieman harvinaisempi näky katukuvassa, ainakin täällä Suomessa. Lisäksi kaikennäköiset drinksu tahrat on äärettömän helppo tältä pinnalta puhdistaa, joten minulta kysytään, niin tälle tunarille materiaalivalinta osui vähintäänkin nappiin ;) Mitäs siellä puolen ruutua tuumaillaan?
Dress/ Henri Lloyd, Watch/ MK, Bracelet/ LV, Bag/ YSL
No words needed, love it!

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Summer must-haves

Kevät tekee tuloaan, eikä tässä millään malttaisi pysyä pöksyissään, kun haaveilu kevätvaatetuksesta on vallannut mieleni! Muutamassa blogissa olen huomannut kesäisiä haavelistailuja ja ajattelin, että pieni muistin virkistys voisi olla paikoillaan itsellänikin, mitä ihmettä sieltä omalta haavelistalta löytyykään?
Sinivalkoraidallista raitamekkoa on tullut sitkeästi etsittyä jo viime kesästä lähtien. Henri Lloydin Hailey-mekossa olisi kieltämättä ainesta, mutta taitaa unelmointi olla helpompaa, kuin itse mekon hankinta, sillä tuo upea klassikko tuntuu olevan varsin kiven alla! Alkuvuodesta törmäsin mekkoon puolivahingossa Nellyllä, mutta liian pitkään kestänyt jahkailu kostautui myöhemmin mekon myydessä loppuun silmänräpäyksessä. Hanskat oli jo melkein heitetty tiskiin, kunnes pelastus löytyi Hullareiden katalogista! Filippa K:n stripe dressin komeillessa perjantaipäivän kohdalla, en voi muutakaan kuin mennä sitä uteliaana paikan päälle katsomaan. Toivottavasti se on yhtä ihana kuin ajattelenkin!

Puutteellisen clutch-valikoiman kohdalla jaksan edelleen unelmoida YSL Belle Du Jourista. Sävynä tällä kertaa klassisempaa mustaa, omistamani hohtavan persikan sijaan. Tuntuvan hinnankorotuksen myötä clutch taitaa jäädä ainoastaan haaveilun tasolle, sillä kuulemani mukaan hinta olisi noussut lähemmäs toista sataa! Mutta haaveillahan saa, se on kivaa ja mikä parasta, vielä ilmaistakin ;)

Viimeisenä (voisiko sanoa jo blogiballerinoiksi?;) mustiin Tory Burchin Reva flatseihin. Marraskuussa tiedustelin Cottonilta omaa kokoani Revoista ja he lupasivat ottaa yhteyttä alkuvuodesta saadessaan uuden satsin tossukoita. Toistaiseksi en ole yhteydenottoa saanut, mutta toivossa on hyvä elää, ehkä voisin ne vielä nipin napin saada kesäksi. Nelospaikalla mulla koreilee varsin erikoinen Michael Korsin ruskea rannekoru. Perus-kultaisen rannekorun kaveriksi olisi erikoisempi rannekoru enemmän kuin tervetullut! 

Minkälaisia materialistisia haaveita teidän listaltanne löytyy? :)

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Finally, you're mine!

Siinä se nyt on, Pradan Saffiano Tote, clay greyn sävyisenä kaikessa komeudessaan ja mikä parasta, siinä suurimmassa koossa, jolle olen vain haaveilevia ajatuksia suonut! Vanhemmat lukijani varmasti muistavatkin, että tämä sävy ei suinkaan ole uusi tulokas laukkukokoelmassani. Viime kesänä ostin tismalleen saman laukun itselleni syntymäpäivälahjaksi, tosin yhden koon pienempänä. Tuolloin en edes vielä tiennyt laukusta löytyvän suurempaakin kokoa, sillä ostohetkellä Pradan nettikaupasta ei sitä ollut saatavana.

No, kaikkein suurimpiin laukkuihin mieltyneenä, kehkeytin tästä pienemmästä koosta pienimuotoisen ongelmankin, eikä tuska ainakaan helpottunut nähtyäni eräällä tyylilyylillä tuon suuremman clay greyn käsivarrellaan (Kiitti vaan Mussu!;) Hetkeäkään empimättä laitoin oman Pradani myyntiin ja kuinka ollakkaan löysin muutaman päivän sisään sille uuden onnellisen omistajan.
Prada Saffiano Tote (BN1802), clay grey
Muutamia hurraa-huutoja ja ilotanssia tehneenä päätin, että nyt jos koskaan on oikea hetki hankkia suurempi Saffiano tilalle, kun vanhakin oli myyty. Ei muuta kuin salamannopeana Pradan nettikauppaan ja kuinka ollakkaan, sävyn kohdalla luki metrin kokoisin kirjaimin SOLD OUT. No niimpä tietysti.. Kai se olisikin käynyt liian helposti, että olisin saanut haaveilemani laukun samalla kertaa tilalle.

Eipä auttanut muu kuin niellä karvas tappio ja odotella täyttöjen tuloa. Nyt on sitten puolen vuoden odotus palkittu, kun huomasin viikko takaperin sävyä tulleen taas. Pieni onnen kiljahdus väliin ja äkkiä tilausta menemään, etteivät taas pääsisi lipuamaan ohi suun :D Ja nyt, nyt se on vihdoin minun!

Joten saanen esitellä uusvanhan tulokkaani Prada Saffiano Tote, suurin koko ja clay grey ;)

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Myy Secret Trovelle!

Vastapainona omalle blogikirpparille ja myymiselle, te lukijat saatte nyt myydä jotain etsimääni minulle! Olen tunnetusti aika jälkiviisasta sorttia ja tälläkin kertaa olen jäänyt kipeästi nuolemaan näppejäni erään kaunokaisen kohdalla. Täten pidänkin sormet visusti ristissä, jotta vielä etsimäni löytäisin. Ja toki mikäs olisikaan sen parempaa, mikäli se oman lukijani vaatekaapista löytäisin! :)

Hakusessa olisi tämä sydämeni valloittanut Lindexin Modern Preppy-malliston paljetein koristeltu raitapaita. Puserosta kaipaisin kipeästi kokoa XS tai S, joten jos se sinulta jemmasta löytyy niin ei muuta kuin viestiä tulemaan osoitteeseen; secretluxury@live.fi 
(muistathan jättää viestiisi pyyntihinnan!)
Nyt ei muuta kuin peukut pystyyn, että tämä matti myöhäinen vihdoin oppisi olemaan kärkkynä siellä kaupoilla pyöriessä, eikä tarvitsisi voivotella aina näin jälkikäteen ;) Jälkiviisas mikä jälkiviisas..

PST. Jippii, paita löydetty, kaunis kiitos yhteydenottajalle!

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vanhaa asua huivin kera

Jaksetaanko siellä puolen ruutua enää nähdä tätä Denim huivia jokaiseen asuun yhdistettynä? ;D Sorry guys! Se vaan tuntuu passaavan asuun kuin asuun, mihin ikinä sen lynttääkin! Empä olisi ostohetkellä uskonut, että sininen voi väriltään olla niin monikäyttöinen. Uskokaa tai älkää, mutta huivi oli alunalkujaan puhdas heräteostos. Tiedättekö sen Vuitton-huuman kun astuu sisään ja kaikki tuntuu vaan näyttävän niin kivalta? Koita siinä sitten pitää järki päässä ja ajatukset kurissa, hah :D

Ei sen puoleen, huivi on ollut todella kovassa käytössä lähes viikoittain, enkä ole vielä toistaiseksi havainnut siinä minkäänlaisia käytönjälkiä, muutamaa langan vetäymää lukuunottamatta. Vahvaa tekoa siis, ei mikään perus shaalin kaltainen, vaikkei lurexia olekkaan.
Blazer, top, pants/ Zara, Rain boots/ Valentino
Nyt kun huivien laadusta on käyty paljon vilkasta keskustelua, ajattelin kantaa oman korteni kekoon ja ottaa osaa keskusteluun. Tulen todennäköisesti jossain vaiheessa tekemään huivien laadusta oman postauksensa, jossa kerron omia mietteitä laadusta, sekä siitä kuinka hyvin ovat omassa käytössäni kestäneet, kuinka olen itse edesauttanut hyvänä pysymistä jne. Uskoisin, että siitä voisi olla paljon hyötyä teille, ketkä pähkäilette oston kanssa ja mietitte huivin kestävyyttä!

Ja mikäli teille jo ilmaantui kysymyksiä mistä tahansa huiviin liittyvästä, niin vastailen niihin mielelläni aikaisemminkin, ennen varsinaista postauksen ulostuloa, joten ei muuta kuin rohkeasti kysymyksiä tulemaan :)
Details
Noh, ei siitä sen enempää. Pääsiäinen meni täällä varsin rauhallisissa ja leppoisissa tunnelmissa. Suklaamuniakin tuli syötyä enemmän kuin laki sallii ja salistakin pidin taukoa pääsiäisen ajan. Huomenna siis tiedetään ketä ruoskitaan ja kovaa! :D Jollain tapaa olen jopa helpottunut, että huomenna pyhät ovat vihdoin ohitse ja normaali arkirytmi alkaa, en vaan osaa olla tekemättä mitään.

Mitäs te olette touhunneet pääsiäisen ajan? Potevatko muutkin huonoa omatuntoa tuosta ylettömästä syömisestä? :D Niin ja tänäänhän alkoi virallisesti kevät, vaikka ei se tosin vielä luuytimissä tunnu, mutta ainakin olemme lähempänä!
Watch, bracelet/ Michael Kors
Kivaa aprillipäivää kaikille, jekuttakaahan läheisiänne oikein todenteolla! ;)

Suositut tekstit