maanantai 31. joulukuuta 2012

Louis Vuitton Luck It! Bracelet

Tänä vuonna sain rakkaimmiltani äärettömän ihania joululahjoja, vaikken mitään pyytänytkään. Yksi lahja ylitse muiden oli kun pienen pieni siskonpoikani oli viikkorahoillaan ostanut tädilleen lasisen enkelikoristeen jota avatessani en voinut olla liikuttumatta.. Olen aivan äärettömän onnellinen siitä kuinka lujan ja rakastavan tukiverkoston omaan ympärilläni.

Se jos mikä on lahja, jonka arvoa ei rahalla voi mitata. Jouluni oli kaikinpuolin onnistunut ja harmoninen, myös joulupöydässä piipahdettiin liiankin usein ja tällä hetkellä kanniskelen jouluherkkuja kolmen kilon lisäyksenä :D Ei varmaankaan ole vaikea arvata mitä ensi vuoden lupaukseni pitää sisällään?
Nyt kuitenkin uudenvuodenlupauksista vielä joululahjoihini tai ainakin yhteen niistä. Nimittäin tuohon kauan himoitsemaani Louis Vuittonin Luck It! rannekoruun, jonka vanhemmiltani sain. Pakettia avatessani en edes muistanut kuinka mieletön se luonnossa olikaan, vau!

Kokeilin rannekorua oitis kelloni kanssa ja näyttäisi siltä, että heistä ovat tulleet erottamattomat kaverukset ;) Tosin koru itsessään on jo niin kaunis, että tulen sitä varmasti pitämään yksinäänkin.
Louis Vuitton monogram Luck It!
Nyt on rannekoru "kokoelman" ensimmäinen koru hankittu. En siis koskaan ole ollut rannekorujen perään, mutta pitäähän sitä naiselta nyt edes yksi löytyä? ;) Mitäs te tykkäsitte?

Nyt tie käy kauppaan kuplivaa ostamaan ja sen jälkeen ollaan valmiita ottamaan uusi vuosi vastaan! <3 Uusi vuosi, uudet kujeet. Kulunut vuosi on itselleni ollut äärimmäisen raskas ja siksipä otan uuden vuoden vastaan avomielin. Yritän palata illemmalla vielä asun kera, mutta ennen sitä haluan kiittää kuluneesta vuodesta niin vanhoja kuin uusiakin lukijoitani. Palaillaan taas ensi vuoden puolella uusilla jutuilla ja toivottavasti vieläkin paremmalla blogilla! Olette huippuja <3

torstai 27. joulukuuta 2012

Mietinnän alla; Prada Saffiano Tote myyntiin!

Olen miettinyt jo tovin erästä siirtoa laukkurintamalla ja ei, tällä kertaa kyseessä ei ole uusi laukku vaan tummanharmaan (clay grey) Toteni myyminen. Kyseessä on siis toisiksi suurin Saffiano Tote (BN1786), jonka hankin viime kesänä Pradan omasta nettikaupasta.

Tällä kertaa minua kutkuttaisi hankkia samainen laukku samassa sävyssä kaikkein suurimmassa koossa ja siispä ajattelin kysäistä löytyisikö täältä mahdollisesti kiinnostuneita ostoehdokkaita? Voi olla, että jos en täältä löydä pikaisesti ostajaa listaan laukun huuto.nettiin ja sitä myöten pistän kaupat pyörimään etiäpäin :)
Hintapyyntö laukulle olisi 1300e + mahdolliset postikulut ostajalle. Myös alkuperäinen laatikko, liput/laput tulevat mukaan! Laukun linkki nettikauppaan tästä! Annan laukulle luonnollisesti 100% aitoustakuun :)

Laukusta kiinnostuneet voivat ottaa minuun yhteyttä meilitse; secretluxury@live.fi
Olisiko kenties tässä sinun laukkukokoelmasi uusin tulokas? 

LAUKKU ON MYYTY!

tiistai 25. joulukuuta 2012

Uudenvuoden mekoksi?

Nyt kun joulun pakollisista lahja mietinnöistä on päästy on vuorossa tietenkin uv-mekon pohdiskelua ja se tärkein, eli sen oikean mekon löytäminen (ja se vasta homma onkin!) tai niin ainakin luulin, sillä yllätyksekseni mekon etsintä päättyi heti ensimmäisen nettikaupan kohdalla.

Huomasin Mangon alet alkaneen ja klikkailtuani mekko-osioon löysin todellisen harakan paljettimekon!
En ole koskaan tykännyt paljeteista noin suuressa mittakaavassa, mutta jotenkin tuo mekon väri saa paljetitkin näyttämään hillitymmiltä. Vai mitäs luulette? :)
Pidän kovasti mekossa olevasta valmiista vyöstä, sillä saa mekkoa kiristettyä omalle vartalotyypille sopivaksi. Paljettimekot kun tuppaavat olevan useimmiten hiukan väljempiä.. Noh, mekko miellyttää, siinä on kiva sävy, sekä plussana vyö, mutta kolme probleemaa ehdin jo mekosta itselleni kehittää.

A. En omista mekkoon sopivia kenkiä. Vaatekaappi tursuaa ainoastaan nudeista korkkareista, jotka nyt eivät alkuunkaan sovi tuon mekon sävyn kanssa.
B. Ehtiikö mekko uudeksivuodeksi edes perille vaikka pistäisin tilausta heti menemään?
C. Oma kokoni on ehtinyt mennä, mutta uskallanko vyön kannalta ottaa riskin ja tilata koon suuremman?

Ääh, aika kun on vielä niin kortilla pitäisi päätökset tehdä pikimmiten vai uskallanko vaan luottaa keskustan liikkeiden tarjontaan? Oletteko te muuten löytäneet jo unelmienne uv-mekon? 

maanantai 24. joulukuuta 2012

Merry X-mas!

Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua kaikille lukijoilleni! <3 Aamu alkoi perinteisesti riisipuurolla ja glögillä jonka jälkeen koristelimme kuusen joulurauhan julistamisen jälkeen. Vauhdikkaan joulukuun jälkeen on mahtavaa, kun tänään voi vihdoin ja viimein rauhottua ja nauttia ainoastaan kiireettömyydestä ja joulusta itsestään.

Siksi muunmuassa blogi on saanut kokea hieman laiminlyöntiä, mutta toisaalta ajattelin sen olevan ihan hyväkin juttu. Pienestä inspiraation puutteesta kun on tullut kärsittyä niin välillä on fiksuakin ladata akkuja. Kuukausi on siis pitkälti kulunut flunssan kourissa, joulujuttujen valmistelussa, vikojen lahjojen ostelussa sekä töiden parissa - eipä siis mitään sen kummempaa :)
Michael Kors oversized watch MK8077
Yhden joululahjahankinnan tein vielä itselleni ja nyt kellokokoelmassa komeilee yhden kellon sijasta kaksi, niin sinitauluinen kuin yksinkertainen kultainenkin! Mallissa suosin edelleen MK:n valikoimia ja valkkasin tälläkin kertaa suuremman oversized "koon". Tuttuun tapaan tilasin kellon täältä ilman tulleja tai postikuluja ja monta monta kymppiä halvemmalla kuin Suomesta. Vielä se kuitenkin vaatii rannekkeen lyhentämisen kultasepänliikkeessä ja sitten se pääsee pikimmiten käyttööni!

Nyt kuitenkin toivotan vielä kerran teille kaikille ihanaa joulun aikaa ja palaillaan toivottavasti blogin pariin heti pyhinä! <3

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Laukkukokoelmaan täydennystä

En vain malttanut. En malttanut mitenkään olla tilaamatta tätä mustaa upeaa klassikko laukkua. Osasyyllinen taitaa myös olla kerrankin hyvät veronpalautukset. Hitsi kun ne tulevatkin aina niin hyvään saumaan ja rohkaisevat ostamaan jotain kivaa ;) No ei vaan, olen jo pidemmän aikaa kaavaillut mustan laukun ostoa ja kun palautuksien myötä ainutkertainen tilaisuus tuli eteen niin se oli luonnollisesti siinä.

Alunperin palautukset oli tarkoitus käyttää suoraan joululahjojen ostoon mutta nyt kun satuin tänä vuonna olemaan sen verran ajoissa lahjojen suhteen voin keskittyä lahjomaan ainoastaan itseäni ;D Huivin sijasta päätin panostaa ennemmin laukkuun (laukku fanaatikko kun olen) ja kääröistä paljastui..
Prada Saffiano Tote, black (BN1802)
Prada Saffiano Tote (BN1802) kaunin klassisessa mustassa sävyssä ja suurimmassa mahdollisessa koossa. On tuo kokoero muuten varsin huomattava aikaisempaan Pradaani verrattuna, vaikka on ainoastaan yhden koon pienempi kuin uusin tulokkaani.

Tästä mallista on enää saatavilla ainoastaan mustaa sävyä kurkkaistuani Pradan sivuille, mutta aikaisemmin laukkua oli saatavilla niin kamelinruskeana kuin vaaleanbeigenäkin. Valikoima sävyistä ei ollut hyvä, mutta perus musta mulla oli hakusessakin!
I love it, those golden details are perfect!
En tiedä voiko nainen koskaa sanoa näin, mutta nyt laukkukokoelmani on viimein sen verran loistava, että blogi hiljentyy uusista laukkuvillityksistä. Nyt löytyy niin clutchia, kuin treenikassia, viikonloppulaukkua kuin mustaa klassikkolaukkuakin. Jokaiseen tilanteeseen sopivaa. Tällaisen kokoelman kerryttäminen vie vuosia, mutta työntulosta on mahtava katsella ;) (työntulosta joo..)

Asukuvia laukun kanssa yritän saada mahdollisimman pian otettua. Toistaiseksi haaveilen mustan talvitakin, laukun sekä Valentino saappaiden yhdistelmästä <3 Katsotaan mitä laukun ympärille keksin! Ihanaa keskiviikkoa sinne! :)

torstai 6. joulukuuta 2012

Kuin sattuman kauppaa

Voitteko uskoa, että törmäsin tähän kauniiseen rusettipuseroon Zaran sivustolla jo viime kesänä ja ihmettelinkin suuresti vaikka paitaa tuli metsästettyä joka paikasta niin yksinkertaisesti sitä ei tuntunut löytyvän mistään. Liikkeen myyjätkin kohauttelivat olkapäitä kysyessäni puserosta ja päätin, että nyt saa luvan olla.

Eilen piipahdin huvikseni katsastamassa Zaran tarjontaa mielessä alunperin pari postausta sitten esittelemäni valkoinen pusero, mutta kappas kaupasta poistuessani kahvisevasta paperikassista löytyikin jotain aivan muuta.
Zara blouse 39,95e
Voiko mitenkään olla mahdollista, että kyseessä tosiaan on tämä sama pusero jonka havaitsin viime kesän katalogikuvissa? Täytyi hieraista kaksi kertaa silmiäni ja kyllä se sama paita vaan siinä henkarilla nökötti :) Päätin, että tämän saan vielä ostaa (sillä se on hyvin special ;)) vaikka käynnissä onkin edelleen vaatekaapin tyhjennys kaikesta turhasta. 

Mutta samalla myös uskon, että tämän neidin rusettipaita kiintiö on tätä myöten täysi. Mangon tilauksen rusettikauluksinen paitakin on esittelemättä ja toivon, että ehdin tarttua postaukseen heti viikonlopun aikana. Nyt oikein ihanaa itsenäisyyspäivää teille! :)

tiistai 4. joulukuuta 2012

Päivänasu 2/12/-12

Voi että nyt se olisi sitten joulukuu! Vielä en ole ehtinyt hehkuttamaan tuota lempikuukauttani, mutta minä lukeudun ehdottomasti niihin jotka odottelevat joulun tuloa enemmän kuin kesää!

Täällä blogin puolella ei ole paljon joulujuttuja näkynyt vaan ennemminkin kesäjuttuja mm. ballerinojen ostoa ja sen sellaista unelmointia, mutta minä nyt vaan olen sellainen, että kesällä tykkään ostella joulujuttuja ja talvella taas päinvastoin :) Mutta nyt itse asiaan eli muutaman päivän takaiseen adventtisunnuntain asuun.
Pants/ Dr.Denim/ Shirt/ St.Tropez, Blazer/ Zara, Boots/ Valentino
Kaupoilla pyöriessäni halusin päälle jotain kevyttä, mutta myös samalla sellaista jolla kauppakeskuksen tiloissa selviäisin ilman paksua toppatakkiani. Tänä vuonna olen ollut joululahjojen suhteen ajoissa liikenteessä mutta tuntuu, että niin ovat kaikki muutkin! Kaupat olivat tupatentäynnä porukkaa ja jos olisin siellä vipinässä joutunut talsimaan toppatakkini kanssa niin hermothan siinä olisi mennyt :D

Sujautin takkini olle tuon Zaran valkoisen bukleejakun, joka muuten toimii loistavasti ihan paukkupakkasissakin takin alle nakattuna. Eihän tässä tarvitse villapaitoja enää ollenkaan! Ja muutenkiin tälle villapaitojen vihaajalle se on ainoastaan hyvä juttu ;)
Watch/ MK, Bag/ Prada Saffiano Tote (BN1786)
Koitin kuumeisesti etsiä vaatekaapista tuohon laukun sävyyn matchaavaa paitaa ja löysin jotain jonka olemassaolon olin unohtanut tyystin. Kesällä Nellyltä hankkimani St.Tropezin paita pääsi nyt uudestaan käyttöön bukleejakun kanssa yhdistettynä. Ja kaiken lisäksi materiaali oli nappivalinta kaupoilla kiertelyyn.

Muutaman kerran olen saanut kyselyitä Valentinon saappaaista kuinka ne toimivat talvisalla ja täytyy sanoa, että saappailla tarkenee hyvin pienissä pakkasissa jos jalkoihin sujauttaa oikein lämpimät pörrösukat! Pohja tosin on hyvin liukas ja olen itsekkin meinannut muutaman kerran lentää päilleni, joten vaativat suutarilla uusien pohjien laiton ihan ehdottomasti! Muuta syytä en näe mikseivät soveltuisi talvikengiksi, tosin hurjemmissa pakassissa luotan suosiolla Uggien voimaan :)
Bracelet/ Cailap by Bloggers/ Necklace/ Nimesi.fi
Nyt minun päiväni lipuu siivouksen merkeissä. Kahvit tippumaan ja imurin varteen hääräilemään! Mukavaa tiistaita sinne kaikille :)

maanantai 3. joulukuuta 2012

Etsinnässä: Keveitä valkoisia puseroita

Niinkuin otsikko jo kertookin, etsinnässä olisi valkoisia keveitä puseroita pienillä yksityiskohdilla varustettuna. Tein tänään pitkästä aikaa vaatekaappini invistä ja huomasin, että mitä tulee valkoisiin puseroihin omistan niitä säälittävän vähän :( Sen sijaan kaikkea muuta turhaa ja tarpeetonta löytyi ja tämän viikon aikana tulen todennäköisesti listaamaan aika reilulla kädellä uusia kohteita huutikseen!

Enivei, kurkkasimpas lempparikauppani Zaran valikoimaan ja löysin heti uutukaisista varsin varteenotettavan yksilön. Kaunis laskeutuva materiaali ja pienimuotoiset laskokset edustassa kolahtivat tähän likkaan niin, että osui ja upposi!
Zara blouse, 39,95e
Täytyy käydä huomenna töiden jälkeen piipahtamassa Zarassa, jospa vaikka saisin tämän heti mukaani :) Ja muuten olenkin unohtanut kertoa, että sain toissapäivänä käsiini Mangon tilauksen joka piti sisällään mm. tuon shampanjan värisen "satiini" topin josta teille aikaisemmin höpöttelinkin.

Ja heittomerkeissä siksi etten tiedä olenko ymmärtänyt ihan oikein topin kohteen kuvausta sillä luulin saavani satiinisen topin, mutta sainkin virkatun neuletopin? No se paketti lähti yhtä nopeasti kun oli tullutkin, joten kuvia en ehtinyt teille napata :( Eli myös satiinitopin metsästys jatkukoon!

lauantai 1. joulukuuta 2012

Something new has arrived

Kyllä siinä sitten niin vaan kävi etten malttanut mitenkään olla tilaamatta näitä Halogenin nudeballerinoja Nordstromilta kun olin pitkän etsinnän jälkeen löytänyt vihdoin mallin josta pidin kovasti. Muistatte varmasti tuon ensimmäisen postauksen kengistä jossa kerroin kenkien hinnan nousseen puolella ainoastaan tullien ja toimituskulujen takia. En tiedä miten se voi olla mahdollista, mutta tällä kertaa tulleja ei tullut "kuin" 40euron verran vaikka mielestäni sekin on liikaa ylimääräistä maksettavaa..

Lopulta vertailin hintoja sekä näiden, että alkuperäisessä haaveilussa olleiden Burchin Eddie ballerinojen kanssa ja tulin siihen tulokseen, että nämä ovat niin ulkonäöllisesti kuin hintatasoltaankin nappivalinta!
Halogen Callie flat @ Nordstrom
Toinen seikka johon tulli asioiden jälkeen kompastuin oli oikean koon valitseminen. Olen aina käyttänyt US kokohaarukasta kokoa 8, joka vastaa täysin 38. Luettuani asiakkaiden palautteita kengistä kävi ilmi, että ballerina on hyvin pientä ja tiukkaa mitoitusta. Aloin tutkimaan taulukkoa ja yritin etsiä koon johon tuo kengän 25cm sisämitta sijoittuisi.

Tässä vaiheessa olin jo luovuttamassa, sillä 38,5cm kengän sisämitta oli 24,8cm kun puolestaan 39 koon 25,4cm. Noh, hölmönä menin sitten valitsemaan (tottakai) tuon jälkimmäisen koon sillä ajattelin, että mielummin hitusen liian isot kuin liian pienet, sillä suurempiin voin sujauttaa silikonityynyt kantapäihin. Onneksi kenkä ei kuitenkaan ollut lainkaan suuri vaan juuri passeli! Tosin puoli kokoa pienempikin olisi mennyt, mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja uusien kenkien omistaja on varsin tyytyväinen ;) Mitäs te tykkäsitte?

Suositut tekstit