keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Dear Santa..

Sain ihanan ja hyvin ajankohtaisen haasteen Oma Koti Valkoinen-blogin Miialta, jonka tarkoituksena oli listata omia joululahjatoiveita. Vielä en ole itsekkään ehtinyt sen kummemmin miettimään joululahjatoiveitani, mutta tuli niitäkin sitten mietittyä tätä postausta kirjoitellessa :)

Niinkuin edellisvuonna myös tänäkin vuonna panostan ennemmin laatuun kuin määrään. Siksi minun listani ei kovin pitkä ole, mutta sitäkin mieluisampi. Nyt toiveiden kimppuun!

1. Louis Vuitton Monogram Lurex shawl, black
Mitä joulu olisi ilman omaa lahjaa itselleen? Hih, tämä kuuluu jo rituaaleihin. Kerrankin on oikeasti hyvä syy hemmotella itseään ja ostaa jotain mistä on pitkään haaveillut. Lahja itselleni tulee näyttämään tältä!

2. Zaran lahjakortti
Oiva apu tuleviin alennusmyynteihin ;)


3. Louis Vuitton Monogram Luck It Bracelet
Uskooko kukaan jos kerron, että olen pyöritellyt tätä rannekorua mielessäni jo lähes vuoden? Jostain syystä en ole itse raaskinut ostaa sitä ja mikäs sen parempi lahjaidea. Tämä ihanainen keikkuu listallani ensimmäisenä.

(Kuvat lainattu)
Tällaiselta näyttää minun haaveilu/joululahjalistani. Löytyykö teidän listaltanne kenties samoja juttusia? Nyt puolestaan haastan teidät kaikki listaamaan omia joululahjatoiveitanne! Uteliaana on supermukava lueskella muiden toivomuksia, joten linkkailkaa ihmeessä omia joululahjatoiveitanne (tai postauksia) kommenttiboksiin! :)

Iso kiitos vielä hellyyttävälle Miialle haasteesta 

tiistai 27. marraskuuta 2012

Work outfit

Nyt tulisi näytille vähän vanhempaa työasua. Olettekin tuosta Old outfit details-postauksesta nähneet tämän kyseisen työasuni "detaljeita" tai oikeastaan sneak peekia ja nyt sitten palaset on koottu yhteen ja tälläinen asu niistä syntyi!

Tummasinisestä Zaran bleiseristä on tullut tämän tytön suosikki vaatekappale ja tuntuu, että mitä tahansa siihen yhdistääkin kaikki tuntuu matchaavan yhteen. Siitä on tullut myös huonojen vaatepäivien pelastus silloin kun tuntuu ettei vaatekaapista yksinkertaisesti löydy mitään päällepantavaa eli aamukiireissä ehdoton valinta.
Niinkuin jo tuossa aikaisemmassa postauksessa hihkaisin on kamelin ja tummansinisen lyömätön yhdistelmä vienyt tämän tytön sydämmen mennessään. Comboa nähdään niin tässä asussa, kuin muutamassa muussakin tulevassa asukuvassa. Ja veikkaampa, että yhdistelmä on tullut jäädäkseen ja sitä tullaan taatusti näkemään jatkossakin!

Kuvan paita on uusi vaatekaappini tulokas ja voi että tuo sävy! Maltan tuskin odottaa, että pääsen pitämään tätä kesällä shortsien ja kiilakorkojen kanssa.. Puuh <3 Paidan puolestaan löysin viime shoppailureissullani hennesistä ja näköjään se on rantautunut myös netin valikoimaan. Paitaan pääset tästä!
Blazer/ Zara, Shirt/ H&M, Pants/ Dr.Denim/ Ballerinas/ Tory Burch, color; tan
Paidasta löytyi myös kiva hieman kermaan taittava sävy, joka ihan pikkuriikkisen jäi tuonne takaraivoon kummittelemaan. Yritän nyt kuitenkin pysyä kovana ennen joulun tuloa enkä sorru ostamaan turhuuksia.. ainakaan ihan kamalasti ;)

Moni teistä varmasti odottelee ennen joulua alkavia alennusmyyntejä kuten minäkin ja tästä syystä vaatekaapin tyhjennys operaatio on ollut hetken aikaa käynnissä. Hyllyille kun on saatava lisää tilaa uusille turhuuksille ja vanhoista päästävä eroon. Tämä on tätä naisenlogiikkaa parhaimmillaan;D
Bag/ LV Galliera GM, Watch/ MK, Necklace/ Nimesi.fi
Mitäs muuten tykkäsitte asusta? Toimiiko teidän mielestä kamelin ja navy sinisen yhdistelmä? 

Nyt minä painun yöpuulle, sillä huomenna mulla on tavallista aikaisempi herätys töihin (4.30) ja täytyy tähdätä siihen, että ylipäätänsä herään enkä jää sängyn pohjalle torkuttamaan herätyskelloa :D (On muuten helvetillisen huono tapa..) Wish me luck! Teille muille iltavirkuille ihanaa illanjatkoa! :)

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Mangon bukleejakut

Oletteko muuten kurkanneet Mangon bukleejakku tarjontaan? Kurkkasin pitkästä aikaa Mangon takkiosastolle ja yllätyin nähdessäni toinen toistaan ihanempia bukleejakkuja! Pikkujoulukausi on nyt virallisesti korkattu, sillä nettikauppoihin vyöryää kimallelangoilla varustettuja siistejä pikkutakkeja ja jakkuja, joita voi pukea kotelomekkojen kaveriksi.

Itse ihastuin tähän mustaan kimaltelevaan versioon, joka mallinsa puolesta on juuri samanlainen kuin edellispostauksessa näkynyt valkoinen jakkuni. Samainen valkoinen bukleejakku puolestaan löytyy täältä!
Käykäähän muuten kurkkaamassa näitä versioita. Minulla ainakin meni pasmat niin sekaisin, että taisin klikata kolme versiota ostoskoriin samantien kunnes hillitsin itseni ;) Eikä myöskään ole yhtään hullumpi tuo Zaran tarjontakaan. Love it!

Mites on, oletteko te hurahtaneet yhtälailla bukleejakkuihin?

lauantai 24. marraskuuta 2012

Asu 23/11/-12 sneak peek

Huh, tulin juuri lihaskunto-tunnilta ja voi taivas mun jalat huutaa hoosiannaa! Kävin jumpan jälkeen tekemässä salilla vielä erikseen treenit laitteissa ja ottaa se kyllä ihan eri tavalla lihaksiin kun tunneilla tehdyissä liikkeissä. Kuntosaliharjoittelu on parhain tapa muokata kehoa, mutta viime aikoina tuo salilla raudan nostelu ei ole oikein innostanut ja siitä syystä olen laiskasti kiertänyt salin kaukaa ja loikannut suoraan ryhmäliikuntatunneille ;)

Ensi viikolla sitten niskasta kiinni ja viikon treenit puoliksi niin salia kuin ryhmäliikuntatuntejakin. Eilen sain myös ongittua fastin protein puddingia suklaanmakuisena, joka on ollut tähän asti loppu ihan jokapaikasta! Ja on muuten niin hyvää, ettei tämän herkkusuun hammasta edes kolota :) Nyt kuitenkin höpöttelyt sikseen ja eilispäivän asuun;
Boucle jacket/ Mango, Shirt/ Zara, Pants/ Dr.Denim/ Scarf/ LV
Ja nyt kun olen innostunut näistä sovituskoppi kuvista niin ei muuta kuin pökköä pesään! Tosin kuvasaldosta jäi mulle käteen ainoastaan tämä kuva ja loput päätyivät roskakoriin, joten here you go :D

Saappaina mulla oli Valentinon kumpparit ja laukkukin jäi muhimaan julkaisukelvottomiin otoksiin.. Noh, parempi tuuri ensi kerralla! Nyt toivottelen teille kivat illanjatkot! :)

perjantai 23. marraskuuta 2012

Laukkuhaaveiden ykkönen

Sain kivan meilin lukijaltani, joka pyysi minua tekemään postauksen yhdestä ainoasta laukusta josta haaveilen tällä hetkellä. Valinta oli suhteellisen vaikea, sillä pidempiaikaiset lukijani varmasti tietävät, että olen todellinen laadukkaiden laukkujen rakastaja! Mieleeni juolahtaisi vaikka samantien viisi eri mallia, mistä unelmoin, mistä näen päiväunia ;)

Postauksen idea oli mukava, sillä en ole tainnutkaan tehdä postausta laukkuihin liittyen ihan hetkeen. Alkusyksystä oli tarkoitus tehdä erillinen postaus mustista laukuista, joista tällä hetkellä haaveilen. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Mallin valitseminen oli mulle kuitenkin jokseenkin helppo. Ensimmäisen Toteni kotiutettuani rakastuin laukun malliin samantien ja sillä tiellä ollaan edelleen pysytty. Tote sen olla pitää! Tässäkin mallissa yksinkertaisuus on valttia ja siksi se varmaan puoleensa vetääkin. Toki myös Hermesin kaltaisella ulkomuodolla on luultavasti osuutta asiaan ;)

Musta sävy siitä syystä etten ole koskaan omistanut mustaa laukkua! Klassinen musta laukku minulta puuttuukin ja olisi enemmän kuin tervetullut laukkukokoelmaani.

Mikä laukku löytyy sinun haavelistaltasi?

torstai 22. marraskuuta 2012

Päivänasu 22/11/-12

Iltaa muruset! Lupailin eilen, että palaisin tänään eilis-illan postauksessa näkyneen asun kera. Ajattelin kuitenkin, että tällä kertaa julkaisisin mielummin kuluneen päivän asuani kuin vanhaa työasua. Olen monet kerrat voivotellut sitä kuinka postaukset saattavat jäädä vain sen takia, että ulkona on aivan liian pimeetä kuvien napsimiseen. Kuinka typerältä tuo syy voikaan kuullostaa?

Blogihan jää ikuiselle tauolle jos aina kuvaamiset täytyy ajoittaa aamupäivään ja kun aamupäivät olen töissä niin yhtälö kuullostaa melkoisen toivottomalta! Tänään kuitenkin sain oikean kuningasidean kaupoilla pyöriessäni. Tästä lähtien minähän kuvaan kaikki päivänasuni sovituskopissa! Miten en ole ennen hoksannut näin hyvää ideaa? :D
Shirt/ H&M, Pants/ Dr.Denim, Blazer/ Zara
Toki siinäkin täytyy ajoittaa käynnit muutoin kuin pahimman kello neljän ruuhka-aikaan ellei tahdo saada uteliaita katseita osakseen kopista poistuessa ;) Mahtaisi olla varsin huvittava näky tuo jalkojen veivaus eri asentoihin jos sattuu kopin alle kurkistamaan.. :D

Mitäs te sanotte? Lisää näitä valoisia sovituskoppi-kuvia vai ainaisia samoja asukuvia kotoota? Minun silmääni nämä tuovat ainakin vähän vaihtelevuutta vaikka kuvat eivät niin laadukkaita olisikaan!
Mutta nyt siihen asuun, joka koostui selvästi tämänhetkisistä lemppis vaatekappaleista. Tummansinisestä bleiseristä, valkoisesta "silkkipaidasta" jonka edustaltaa löytyy taskut (tällä hetkellä minulla kovassa huudossa!) sekä mustista Dr.Denimin Kissy farkuista. 

Jalkoihin sujautin pitkästä aikaa muutaman vuoden takaiset konjakin ruskeat saappaat ja hittovie jos vaan jostain löytäisin tismalleen samanlaiset aidolla nahalla varustettuna nappaisin ne oitis mukaani. Tory Burchin Elleistä kieltämättä samanhenkistä ulkomuotoa löytyy ja olenkin ihastellut niitä pienen ikuisuuden eri nettikaupoista. Joskin tilaamista hidastaa se kumpaan sävyyn kallistuisin; mustiin klassikoihin vai konjakin ruskeisiin?
Watch/ MK, Bracelet/ Cailap by Bloggers
Toisaalta ehdin juuri hankkia mustat Valentinot syys/talvikäyttöön, eikä mulla varsinaisesti olisi tarvetta enää mustille saappaille. Kuitenkin olen tykästynyt Burchin Elle-mallissa juurikin näihin mustiin versioihin, enkä niinkään konjakkisille versioille. Ääh siinäpä vasta probleema!

Sattuukos kukaan onnekas omistamaan kys.saappaat sieltä ruudun toiselta puolelta? Kuulisin mielelläni saappaiden hyvät ja huonot puolet, jotka varmasti vaikuttavat pidemmän päälle ostopäätökseen, mikäli aijon tulevaisuudessa näillä saappailla kenkäkaappiani täydentää. Nyt minä kuitenkin toivottelen teille hyvät illanjatkot ja pistän salkkari uusinnat pyörimään ;)

lauantai 17. marraskuuta 2012

Look what I just found!

Heti perään toinen kenkä postaus, mutta ei se mitään! Tämä vinkki oli nimittäin pakko tulla jakamaan kaikille teille kenkä fanaatikoille, joiden mieli kenkien suhteen risteilee ennemmin jo kesän- kuin talvipuolen jalkineissa ;) 

Kuka voisi unohtaa tuota jo liian pitkään kestänyttä etsintä rumbaani nuden värisistä kiiltonahkaballerinoista joita yritin tuloksetta etsiä ihan joka kolkasta? Etsintää on näkynyt niin Mistä nudet kiiltonahkabaltsut? kuin Tory Burch Eddie-postauksessakin. Kaikesta huolimatta ballerinat jäivät hankkimatta, sillä niitä "oikeita" ei löytynyt sitten mistään.
Kuva: Lainattu
Mulla kävi ihan mielettömän hyvä tuuri, sillä Burcheja etsiessäni törmäsin sattumalta Nordstromin nettikauppaan ja voi pojat mitkä tossukat mua siellä odottivat! Ballerinojen etsintä on vihdoin kantanut hedelmää ja olen vakuuttunut siitä, että tästä ei ballerina enää parane! Vai voiko joku väittää muuta? ;)

Jottei tämä olisi liian hyvää ollakseen totta niin tottakai pieni mutka täytyy matkasta löytyä. Arvaatteko mikä? No tullit, tullit ja tullit.. Ei voi olla todellista. Eikö kauniita asusteita tosiaan löydy mistään muualta kuin EU:n ulkopuolelta? Ehdin kertaalleen jo leikkiä ostoskorin kanssa ja 75 euron kenkiin tuli päälle vielä toiset 75 euroa sisältäen tullit, sekä postimaksut. Ohhoh! Tätä hankintaa saa todella miettiä..

(PS. Reva-mallin etsintä jatkukoon.. Olin mennyt sitten hätähousuna hosumaan meilin kanssa ja melkein ehdin jo maksamaan ballerinat, kunnes tajusin lukea sähköpostin uudestaan. Revaa oli tällä hetkellä saatavana omassa koossani ainoastaan hopeisella ei kultaisella logolla.. Kultalogoisia versioita saapuu Cottonille lisää vasta keväällä :/ Puuh!)

perjantai 16. marraskuuta 2012

Old outfit details

Huh ja puuh sanon minä! Semmoiset ratkiriemukkaat kaksi viikkoa olleet meneillään, että vauhtia niistä ei ainakaan ole puuttunut. Muutamat asukuvatkin on napsittu kansioon, mutta siellä ne ovat visusti pysytelleet ja odotelleet julkaisuaan. Tulossa ovat, vaikkakin jokseenkin viiveellä.

Toivon tällä hetkellä kaikilta ihanilta lukijoiltani ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tämän etanavauhtisen postaustahdin kanssa. Niin kovin tahtoisin pitää tehoa yllä jos vaan mitenkään saisin päiviini enemmän tunteja. Tämäkin postaus odotti julkaisua illalla, mutta jäi osittain kesken juostuani hetken mielijohteesta jumppaan jolta lopulta vielä sitten myöhästyin. Että näin!
Shirt/ H&M, Blazer/ Zara, Bracelet/ Cailap by Bloggers, Shoes/ Tory Burch, Watch/ MK
Sen lisäksi, että olen kokenut olevani varsin surkea bloggaaja ajanpuutteen vuoksi on ollut kunnia nähdä miten tänne on siitä huolimatta rantautunut uusia lukijoita. Vau! Toivottavasti ette heti alkukättelyssä saaneet musta laiskan bloggaajan kuvaa vaan ainoastaan hetkellisesti lomailevan ;) Palaan maanpinnalle näillä näkymin jo heti huomenna tämän palikoista koostuneen asun kera.
Asu on alkuviikolta ja töissä menin tällaisella kokoonpanolla. Olen tässä kuluvan viikon aikana ehtinyt ihastumaan palavasti tummansinisen ja kamelin yhdistelmään. Comboa vielä kultaisilla koruilla höystettynä niin huh, tämä likka on totaalisen myyty! Kuvassa vilkkuva paita on muutaman viikon takainen hankinta, johon palaan huomenissa. Nyt hyvää yötä!

tiistai 13. marraskuuta 2012

Vihdoin klikkailtu kotia kohti!

Nimittäin nämä upeat klassikot, joita olen ennen ainoastaan ihastellut muiden jaloissa. Nyt ne nimittäin ovat saapumassa myös minun luokseni! Etsinnän tulos käytetyistä Burcheista ei liiemmin tuottanut tulosta enkä vain yksinkertaisesti jaksanut enää kärkkyä huuto.netissä kenkuleiden toivossa, joten pistimpäs sitten tuumasta toimeen!

Olen tässä ajankulukseni kolunut kaikki mahdolliset nettikaupat ja lopulta päädyin Cottonin sivuille. Heiltä löytyi niin ilmainen toimitus kuin palautuskin, eikä täten kenkien hinta noussut svääreihin pelkkien tullien ja postikulujen takia. Ja kenkien tilauskin kävi näppärästi suoraan meilitse.
Aikaisemmat tanin väriset yksilöt tosiaan tilasin Shopbopilta, jonka lisäksi tulleja rapsahti +50euroa päälle, joten tällä kertaa sanoin tulleille: ei kiitos! Hätähän ei lue lakia ja sillä kerralla Shopbop taisi olla ainut paikka mistä tanin värisiä Burcheja oli edes saatavilla, joten armahdettakoon tyhmyydelleni ;)

Alunperin nämä keikkuilivat joululahjalistalla mutten malttanut mitenkään olla tilaamatta niitä nyt heti! Jääpähän listalle tilaa jollekkin muulle mukavalle, hih :) Voi että, tulkaahan nopeasti tämä likka ei nimittäin meinaa pysyä pöksyissään enää!

maanantai 12. marraskuuta 2012

Työasua part 2

Heipparallaa! Vielä yksi työasu vailla julkaisua multa tuolta kansiosta löytyisi. Tämä asu muistaakseni viime viikon torstailta, mutta ei sen väliä! Pääasia, että näytille eksyy, eikä jää tuonne luonnoksiin pyörimään.

Viime kesänä ostin Zarasta vaaleat marjapuuron väriset pökät, jotka eivät päälleni ole sitten hetkeen eksyneet. Jotenkin olen vakuuttunut siitä, että ne sopivat enemmän kesään kuin talvella saappaiden kaveriksi. Päätin kuitenkin uhmata mielikuvaani ja yhdistin ne työasuun ballerinojen kanssa, jolloin saappaat toimivat ainoastaan ulkokenkinä, eikä varsinaisesti asussa.
Alkuun mä pahoittelen näitä huonoja otoksia asuista. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään itseänikin nämä ainaiset peilikuvat ja taustalla komeileva rikkinäinen lipasto :D Jonka alalaatikko sai eilen kunnolla osumaa kun neiti vähän hermostui sen kanssa.. Taitaa olla tällä viikolla Ikea reissu paikoillaan!

Noh nyt hyppäsin aiheesta ihan muualle joten palataan vielä asun esittelyyn. Asun paita on ihka uusi hennesin löytö jota en ole vielä ehtinyt esittelemään vaikka se tuskin esittelyjä tuolla yksinkertaisuudella kaipaa. Paidan yläosasta löytyy kullanvärinen hakanen jolla paidan saa "suljettua" mutta musta se toimii vallan hyvin tuollaisena huolettoman rentona :)
Shirt/ H&M (new), Pants/ Zara, Shoes/ Tory Burch, Bag/ LV
Paitaa näytti löytyvän myös hennesin nettikaupasta, joten te ketkä paidasta kiinnostuitte löydätte sen täältä! Kaikkia kokoja näytti löytyvän ja paitaa on saatavilla myös mintunvihreänä!

Nyt näin jälkeen päin kuvia katsoessa harmittelen etten noihin housuihin laittanut vyötä. Nude tai tummanruskea vyö kun olisi tuonut tuohon asuun vähän enemmän kontrastia. Mulle käy aina näin, että kuvat kertovat paremmin kuin omat silmät :)
Watch/ MK, Bracelet/ Cailap by Bloggers, Necklace/ Nimesi.fi
Loppuun vielä mun fab3 lemppari koruset. Pari viikkoa sitten sain Nimesi.fi tilauksen vihdoin perille, jonne tein ensimmäistä kertaa tilauksen kullanvärisestä nimikorusta. Ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

Sellainen asu. Mitäs tykkäsitte? Välillä vaihtelua noihin ainaisiin tummiin farkkuihin.
Nyt mä kuitenkin pistän kimpsut ja kampsut kassiin ja suuntaan minnes muuallekkaan kuin treenaamaan. Aerobista ja lihaskuntoa olisi tänään ohjelmassa :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

lauantai 10. marraskuuta 2012

Etsinnässä: Yksinkertainen silkkitoppi

Nyt kun musta on tullut ahkera bleiserin pitäjä olen huomannut kaipaani välillä sen alle ihan niinkin yksinkertaista kuin topin jonka pinta olisi mukavaa, silkkimäistä. Aitoa silkkiä sen ei todellakaan tarvitse olla, vaan pääasiana ainoastaan tuo satiinen matsku.

Tuumasta toimeen, nettikauppojen sivut auki ja etsintä talkoot pystyyn! Nämä kaksi versiota tärähti minun tärykalvoille ja innostuin niistä jopa niinkin paljon, että aijon käydä huomenna tekemässä pikkuruisen shoppingkierroksen.
Pitihän se arvata, että Mangostahan tulen todennäköisesti tämän bongaamaan! Plussana tuo kaunis vaaleanharmaa sävy, sekä se kaivattu satiinen pinta. Hintakaan ei ole päätä huimaava eli voiton puolella jo ollaan ;) 
Myös Cubuksen tarjonnasta löysin mieluisan lähes identtisen topin kauniin roosaisessa sävyssä. Huomasin, että samaisesta topista löytyi myös niin kuvollista kuin perus mustaa ja valkoistakin! Myönnettäköön, että olen tällä hetkellä enemmän tuon Cubuksen topin kannalla ja pidänkin sormet ristissä, että saisin sen huomenna matkaani!

Jos teiltä löytyy vinkkejä tai näköhavaintoja toppien suhteen niin kommenttiboksi is all yours ;)

perjantai 9. marraskuuta 2012

Mielekästä postia Cailapilta

Sain tuossa muutama päivä sitten varsin mielekästä postia Cailapilta. Cailap by Bloggers, Linnun suunnittelema rannekoru on ollut alusta asti ehdoton suosikkini joka on päätynyt lähes päivittäin ranteeseeni komeilemaan muiden kultaisten yksityiskohtien kanssa.

Ehkäpä joku tarkkasilmäinen on huomannut niin rannekorua ei ole näkynyt sitten hetkeen. Sille kävi, noh.. köpelösti. Onneksi kuitenkin Cailapin mukava henkilökunta päätti ilahduttaa minua ja sain jälleen tuon kaunottaren koristamaan rannettani. Kyllä nyt kelpaa!
Paketin mukana tuli myös jotain extraa. Nimittäin saman sarjan kaulakoru joka sopii hyvin myös yksinään yksinkertaisen asun kanssa tai muutoin settinä kaulakorun, rannekorun, sekä korviksen kera. Oman setin voit tilata täältä tai vaihtoehtoisesti myös yksittäin.

Kuinka monen ylle ovat nämä setin osaset löytäneet? :)

Työasu muutaman päivän takaa

Tänään vietän vielä viimeistä vapaapäivääni. Sehän tarkoittaa sitä, että ehdin julkaisemaan yhden kansiossa keikkuneen työasun muutamien päivien takaa. Työvuoro mulla oli tällä kertaa ihan muualla kuin tutussa ja turvallisessa toimipisteessä, joten päälle valikoitui hiukkasen siistimpää asua.

Päällä näkyvä valkoinen kevyt pusero on peräisin viikon takaiselta Zaran shoppailureissulta. Siisti, mutta olematta kuitenkaan liian "virallinen". Ilmava puuvillainen materiaali takaa myös mukavuuden, joten kaikki hyvä löytyi samasta paketista.
Watch/ MK, Bracelet/ Cailap by Bloggers, Bag/ LV Galliera GM, Shoes/ Tory Burch
Myös uusi bleiseri pääsi päälle, mutta sen käyttötarkoitus taisikin pidemmän päälle olla ainoastaan lämmikkeenä ohkasen toppatakkini alla. Ja ihmeen kaupalla lämpimänä pysyttiinkin! Nyt kun tummansiniset bleikut on ollut mulla niin ahkerassa käytössä haluisin vähän vaihtelua bleiseri rintamalle. Asukuvatkin näyttävät kaikki lähes identtisiltä aina kun tummansininen bleiseri on päällä :D

Siispä otin eilen projektiksi luopua monesta käyttöä vaille jääneestä bleiseristä ja jakusta. Mielessä olisi listata ne huutikseen. Ja jos hyvä tuuri käy saisin kaappeihin lisää tilaa ja mahdollisesti tilaa myös tuleville uutukaisille.
Samalla tein tilannekatsausta mun asustelaatikkoon ja noh, täytyykö tähän edes mitään sanoa ;D Asusteista tulikin mieleen olisiko joku kenties kiinnostunut Vuikkarin monogram lovely-ballerinoista, koossa 38?

Olen tässä hetken jos toisenkin miettinyt ballerinojen kohtaloa niiden vähäisten käyttökertojen takia ja tullut siihen tulokseen, että kai mun on niistä luovuttava. Viimeistään kesään mennessä on kaapit saatava turhasta roinasta eroon, joten kaikki käyttöä vaille jääneet tavarat saavat luvan lähteä, itketti tai ei ;D
Ja asuun vielä. Mitäs te muuten tykkäsitte?
Tuleeko jo korvista ulos asuissa viuhahdelleet tummansiniset bleiserit?
Blazer, shirt/ Zara (new), Necklace/ Nimesi.fi
Muutama päivä sitten sain saapumisilmoituksen ja lähden kohta tuosta lähikaupasta hakemaan mulle tullutta porontaljaa josta olen kauan sitten höpötellyt. Pahoin pelkään, että sävy kuitenkin on liian ruskea tähän väriskaalaan, mutta katsotaan! Yritän ehtiä napsaisemaan illalla muutamat kuvat siitä niin saatte antaa oman tuomionne :)

Ja hakureissun jälkeen salikimpsut valmiiksi ja spinning kutsuu! Näihin tunnelmiin mukavaa perjantaita kaikille!

torstai 8. marraskuuta 2012

Something new

Oli aivan pakko tulla vinkkaamaan teille tuosta hennesin pikkuruisesta löydöstäni. Simppelistä ruskeasta vyöstä, jossa on kiva krokotiilikuvio-pinta, sekä kultainen pieni solki. Jos totta puhutaan omistan tällä hetkellä ainoastaan kaksi vyötä, joita vaihdellen käytän.

Tämä oli siis toivottu lisä kasvavaan vyökokoelmaani! Ja paljonko löyty hintaa? 4,95e verran! Not bad at all! Samaista vyötä oli saatavana myös mustana, jonka todennäköisesti käyn tänään hakemassa itselleni.
H&M belt, 4,95e

Boucle jacket yes or no?

Tosiaan niinkuin ehdin avittamaankin Zara reissun kassiin päätyi jotain muutakin kun hakusessa olleet juttuset. Pidempiaikaiset lukijani varmasti muistavat hämärästi postauksen viime talven tienoilta, kun harmittelin ohi suuni mennyttä vaaleaa bukleejakkua. Postauksen jakusta voit lukea tästä.

Samaa näköä kieltämättä löytyy ja yllätyksekseni, jakun löysin lastenosastolta! En ole tajunnutkaan, että kokotaulukon 13-14 years vastaa hyvin ihan XS-kokoa! Tästä syystä jakun helma on hiukkasen lyhyempi kuin normaalisti.
Zara boucle jacket, 25,95e
Pieni dilemma mulla kuitenkin on. En nimittäin osaa päättää pidänkö jakun vai en. Aluksi olin äärettömän iloinen löydöstäni, mutta takaraivossa kuitenkin kummitteli ajatus tuleeko tätä sittenkään käytettyä. Pikkuisena miinuksena muunmuassa tuo helma, siitä tulee pikimmiten mieleen bolero kuin jakku..

Mitäs näin kuvien perusteella itse olette mieltä? Pitäisittekö vai ette? Te ketkä jakusta kiinnostuitte enemmän, sen löydätte täältä! Hintaakaan tällä ei ollut kuin 25,95e, mutta kannattaako heräteostoksilla taas kaappia täyttää kun tyhjennysoperaatiokin on käynnissä?

Taas Zaran armoilla!

Olenko ainut joka on täysin ihastunut suloisiin rusettipaituleihin? Lukeminen kannattaa siinä vaiheessa lopettaa tähän sillä tulossa olisi vinkki Zara valikoiman ihanaan rusettipaitaan.

Oikeastaan olen törmännyt tähän jo viikko sitten viimekertaisella reissullani, mutta tyhmänä en sitä kuitenkaan mukaani napannut. Noh, eilen mulle tuli aivan polttava tarve mennä vielä kerran katsomaan paitaa, mutta eihän sitä löytynyt enää mistään (tietenkään) Myyjän kanssa etsimme paitaa kissojen ja koirien kanssa mutta hän tokaisi sen todennäköisesti myyneen loppuun. Niin mun tuuria!
Keskustassa en ole vielä käynyt, enkä oikeastaan ole ehtinyt soittamaankaan ja siksipä olisin halunnut näin pikaisesti kysäistä jospa joku olisi siihen lähipäivinä keskustassa törmännyt?

Jälkiviisaus paras viisaus vai mites sitä sanotaan.. Juuri kun olisin löytänyt pitkähihaisen version. No, ei auta muu kuin pistää etsintä talkoot pystyyn!

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Inspiraatiota kollaasin asusta

Oho, ompas siitä vierähtänyt taas aikaa kun olen viimeksi tänne raapustellut. Yksi painava syy tähän on myös tuo rajoittunut päivänvalo, joka pakottaa ajoittamaan pokkarilla kuvaamisen aamupäivään. Ja kun teen useimmiten aamuvuoroja, töistä kotiin päästyä on jo sen verran hämärää, että kuvista tulee todella epäselviä ja pimeitä. Tähänkin pulmaan varmasti auttaisi tuon kivikautisen rotiskon vaihtaminen uuteen tuliterään järkkäriin, mutta ainakin toistaiseksi hanke saa jäädä tulevien ostosten tieltä..

Mutta eipä siitä sen enempää. Yhtenä aamuna valo kuitenkin riitti kuvaamiseen ja halusin kokeilla I Would like to wear-postauksen kollaasi asua kun asun elementit melkein löytyi kaapistani. Mustat burchit olisi tottakai voinut korvata konjakin värisilläkin versioilla, mutta saappaat menkööt sään puolesta.
Blazer/ Zara (new), Shirt/ H&M, Watch/ MK, Bracelet/ Cailap by Bloggers
Kollaasin lailla yhdistin navy sinisen bleiserin vaaleanpunaisen rusettipuseron kanssa. Burchit korvasin tosiaan säänmukaisilla saappailla ja Vuiskan kalenteri vaihtui Pradan toteen. Ei ehkä lähelläkään kollaasin asua, mutta tykästyin kovin tummansinisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmään, että alunperin asun ajatus lähti siitä :)

Mutta empä pistäisi pahaksenini jos mustat Toryt omistaisin ja saisin ne asuun yhdistettyä. Tällä hetkellä olen yrittänyt bongailla mustia revoja ties mistä ja voisin ihan hyvin kuvitella hankkivani ne myös käytettynä. Huutista on tullut ahkerasti selattua kenkien toivossa, kun hämärästi muistan kesällä niitä nähneeni siellä vaikka millä mitalla. Ironista, mutta silloin kun tarvetta olisi niin ei taatusti löydy mistään.. Saa siis rohkeasti laittaa meiliä mikäli joku tahtoo omista revoista koossa 38 luopua!
Denim/ Lindex, Rain boots/ Valentino
Viime viikolla piipahdin ostoslistani kanssa Zarassa ja kerrankin löysin kaiken mitä olin hakemaan lähtenyt mm. tuo Zaran katalogikuvissa vilkkunut tummansininen bleiseri ja ai että mä niin tykkään siitä! Alkuperäisistä kuvista en tosin huomannut olkapäiden pieniä toppauksia mitkä ovat aina olleet mulle iso ei huonon istuvuuden takia. Yllätyin kuitenkin kun vetäisin bleiserin päälleni, sillä puhvit sulautuivat niin hyvin bleiseriin ettei niitä juurikaan näkynyt. Onneksi.

Siispä bleiseri lähti oitis mukaani! Olen etsinyt tovin jos toisenkin mahdollisimman klassista ja yksinkertaista tummansinistä bleiseriä ja olen ehkä jo huojentunut kaiken sen etsimisen jälkeen, että se vihdoin sattui löytymään ;)
Bag/ Prada (BN1786) color: clay grey
Ja kyllähän sinne Zaran kassiin jotain extraakin tiensä löysi, luonnollisesti ;) mm. viime talvena ohi suun mennyt "löytö" löytyikin Zarasta tännä vuonna yllättäen uudelleen ja vihdoin sain omani. Ostoksista kuitenkin lisää myöhemmin!

Ostosten esittelyn lisäksi tällä viikolla mahdollisesti luvassa blogini ihka ensimmäinen arvonta. Joten olkaahan kuulolla! Aurinkoista ja energistä keskiviikkoa ruudun toiselle puolelle :)

Suositut tekstit