tiistai 29. toukokuuta 2012

Shortsi kaksikkoni

Heipsis! Pikaisilla päivityksillä mennään. Kotiuduin juuri ystävältäni ja kohta pitäisi valmistautua jo töihin lähtöön, blaah! Tiistai tuntuu taas jotenkin niin vaikealta, osasyy taitaa olla aamun pikkutunneille venähtänyt viinin juonti hyvässä seurassa, että kieltämättä rupesi mielikin olemaan jo niin lomavaihteen puolella.. ;) Alle kuukausi vielä töitä ja sitten koittaa ihana kesälomani, jippiii!

Otsikkoon poiketen, ettei koko postaus mene mun viinihöpöttelyillä, olen löytänyt tämän kesän luottoshortsi kaksikkoni, eikä nyt tarvitse mennä ketjuliikettä pidemmälle, sillä olen totaalisesti ihastunut näihin hennesin siisteihin vyöllisiin shortseihin, joita ainakin näytti vielä netistä saavan alennuksen kera.
Alunperin nappasin mukaani muutama kuukausi takaperin nämä puuterinväriset shortsit ja nettiin kurkanneena huomasin, että tästä samasta mallista oli saatavana myös tummanruskea. Noh odottelin näitä ruskeita versioita liikkeisiin saapuvaksi, mutta jostain syystä niitä ei vain koskaan tullut. Ei muuta kuin nettiin klikkailemaan shortsit ostoskoriin ja viime viikolla sain sitten nämä käsiini.
Itse teen aina sen virheen, että kun löytyy oikeasti hyvä ja istuva kappale en koskaan hanki niitä kaksinkappalein. Sitten kun se lopulta on puhki kulutettu harmittelen, että oispa pitänyt ostaa toisetkin parit! Siitä oppineena nyt niitä sitten on ja vielä ihan ehdottomissa lemppisväreissä.

Jos heräsi kiinnostusta, shortseja voi tilata tästä. Ei muuta kuin superaurinkoista ja lämpöistä tiistaita! :)

maanantai 28. toukokuuta 2012

Hempeän vaaleanpunaisessa

Heippis sinne ruudun toiselle puolelle! Pieni hetki on vierähtänyt viime postauksesta ja täytyy myöntää, että työkiireet ovat vieneet tätä likkaa ihan 6-0, ettei ole ollut juurikaan aikaa miettiä asujen kuvaamista tai mitään muutakaan blogiin liittyvää.. Tänään tosin sain pienen paussini, nimittäin ihanan aamuaurinkoisen vapaapäiväni ja ahdatin jo heti aamu kymmeneen timanttihionta kasvohoidon. Teki kyllä niin kutaa! Viime kasvohoidosta onkin melkein 2-vuotta aikaa, joten oli niin rentouttavaa vain olla siinä silmät kiinni ja nauttia :) nyt kelpaa startata kesäkuu heleällä ja puhtaammalla iholla.

Päivänasu koostui valkoisesta ja hempeän vaaleanpunaisesta, josta löytyi ihan pikkuriikkisesti kullanvärisiä yksityiskohtia sieltä täältä. Tällä hetkellä olen niin kovin ihastunut A-linjaisiin kellomaisiin paitoihin, että toinen hyvin saman mallinen luonnonvalkoinen Zaran toppi on melkein kulutettu jo puhki liian useista käyttökerroista ;)
Muistatte varmaan Rusettia tukassa-postauksessa nähdyistä rusettipampuloista? Niitä kun sattui paketista kaksin kappalein löytymään keksin toiselle oivan paikan: nyt se koristaa rannettani. Harmikseni kun en ole vielä missään törmännyt rusettisiin rannekoruihin saa tämä toimittaa hetkellisesti sen paikan virkaa. Sattumalta pampulat olivat vielä juuri samaa sävyä paidan kanssa.

Bukleejakkujen pahin hurahtaja kun olen, päälle kiskasin Zaran luonnonvalkoisen kullanvärisillä napeilla varustetun jakkusen. Kaulakoru ei taida ihan natsata noiden kultaisten yksityiskohtien kanssa, mutta eipä se vissiin ihan kauheasti silmiin pistä? :)
Hetken "laukkutauolla" ollut Artsyn nappasin tänään mukaan käyttööni. Tämä laukku jaksaa aina ihmetyttää tilavuudellaan ja eipä nimittäin paljon matkalaukkuja tarvitse viikonloppumatkoille, kun kaikki tarpeellinen mahtuu niin sutjakkaasti tuonne! Vaikkei uskoisi pienempikin versio tästä mielestäni vastasi ihan neverfullin tilavuutta :) Jalkoihin sujautin nuo ihanaiset Burchini kultaisilla logoilla varustettuna!

Semmoisella asulla mentiin tänään. Illaksi olen lähdössä ystävälleni, kun sain tänään 2päivän salikiellon ja viikon auringonotto kiellon! Huhhuh salille kun riittäisi tällä hetkellä niin paljon energiaa, mutta kun ei niin ei.. Täytyy siis odotella keskiviikkoon ja vetästä sitten tuplatreeni, jotta saa kaiken tämän energian kulutettua ;) Nyt ei muuta kuin oikein ihanaa illanjatkoa lukijoille, minä tästä hipsin ystävälleni

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Burch, Tory Burch

Tiedättekö sen tunteen kun jotain ihanaa saa päähänsä eikä se lähde sieltä millään pois? Ihastuin jo viime kesänä näihin Burchin revoihin, mutta silloin se tuntui vain kaukaiselta haaveelta. Tänä kesänä taas monien blogeissa näkyneet revat herättivät jälleen meikäläisessä ihastumista ja vitsin pimpulat, kun nämä tanin väriset versiot Linnun blogissa näin se oli menoa sitten.

Selailin itseni Shopbopin sivuille ja tein ihka ensimmäisen tilaukseni heille. Hiukka jännitti, kun olen kuullut monen moista tarinaa niin tullimaksu-sotkuista, kuin palautuksistakin. Aloin selailemaan googlesta myös suomenkielisiä sivuja, jos vaikka joku suomalainen liike sattuisi moista revaa myydä ja löysinkin, nimittäin Tampereelaisen Cottonin. Kyselin heiltä reva-mallia tästä herkullisen konjakkisesta sävystä, mutta valitettavasti se ei tällä hetkellä heidän valikoimiinsa kuulunut.
Jälleen näpyttelin itseni Shopbopin sivuille siinä toivossa, että kokoja vielä olisi jäljellä ja olihan niitä. Tullit maksoin kenkien maksun yhteydessä, kun shopbop ei euroopan sisäinen yritys ole. Miukkarin tilauksessahan en joutunut muuta kuin postikulut (19euroa) maksamaan, eikä tulleja kertynyt päälle, koska tuote tuli Saksasta.

Tuote saapui todella pian, vaikka oli viikonloppukin siinä välissä. Sain paketin suoraan kotiovelleni, eikä tarvinut enää lähteä pakettia postista tai mistään muualtakaan hakemaan. Oma kengän kokoni on 38, joten valkkasin näistä koon 8, joka oli täysin nappivalinta, joten te muut tilausta suunnittelevat ottakaa ihan normaalia kengän kokoa vastaava koko ainakin tästä reva-mallista.
Tory Burch Reva Flats
Tällä kertaa en joutunut pettymään tuotekuviin ja todelliseen tuotteen väriin, vaan kengät olivat juuri sellaiset kuin ajattelinkin niiden olevan. Väri on yhtä herkullinen kuin kuvissa ja tykkään ihan hirmuisesti tuosta kultaisesta logosta tuossa päällä. Ehkä täällä aletaan pikkuhiljalleen lämpeämään kullalle pienissä määrissä. Kulta kaikenlisäksi näyttää äärettömän hyvälle rusketuksen kanssa, tätä mieltä olen aina ollut ;)

Suosittelen ottamaan Cottoniin yhteyttä, jos ihan klassisen musta tai tummansininen reva kutkuttaa. Lisäksi heiltä löytyi Burchin ballerinaa nudena, sekä jonkunlaista kiilakorkoakin. Postittavat suomeen ilman postikuluja, ainoastaan tuotteen hinnalla. Sain heiltä lisäksi superhyvää palvelua sähköpostitse ja lupasit ottaa yhteyttä kun he saavat taas tätä kenkää tanin sävyssä, itse vaan olen niin hätähousu, etten millään malttaisi odotella.. :) Cottonin sivuille pääset tästä.

Suositteko itse klassisen mustia versioita vai jonkun muun värisiä? :)

tiistai 22. toukokuuta 2012

Asua asua

Huomenta! Kuulitte oikein, tämä likka meinaan heräsi juuri ja alottelee "aamuaan" rauhassa perusteellisen aamupalan kera :) Aurinkoa tuntuu piisaavan siihen malliin, että voi ilokseen jo riemasta, että kesä todella on jo täällä! Jippiii! Vielä olisi kuukausi jäljellä töitä ja sitten painelen loppukesän menemään täysin vapaalla. Sitä odotellessa..

Tulossa olisi eilisen päivän asua, jossa pyörähtelin kaupoissa käydessäni. Värikkäitä housuja ei tullut sitten koskaan hankittua, mutta mulle jo vaaleanharmaat ovat värikkäät :D kun olen tottunut pitämään aina ainoastaan mustia ja deniminsinisiä alaosia.
Monogram shaalini kaivoin kaapista harteilleni varmuudeksi jos sää pääsee yllättämään. Ei kyllä yllättänyt - päinvastoin lopuksi sitten käveskelin pelkällä satiinipaitulilla, tosin muut hurjapäät olivat ottaneet järeimmät aseet käyttöön ja kulkivat shortseilla! Että sellaista.. :)

Valkoinen sifonkipaita on hennesiltä modern classicin puolelta. Vaikka olen aina ollut enemmän hopean perään ihastuin paidan pieniin piilotettuihin kultaisiin nappeihin. Sopivat siihen kuin nakutetut :)
Sivusilmällä katsellessa muistaakseni paitaa oli saatavana myös herkullisen mintun värisenä.
Jalkoihin sujautin ikivanhat ensimmäiset Stylesnobini, jotka ovat kyllä parhaat päivänsä nähneet, mutta jaksavat silti ihastuttaa mallillaan ja värillään. Näitä Mud-värisiä snobeja en tänä vuonna ole nähnyt missään myynnissä, kuin ainoastaan heidän omilla nettisivuillaan
Sieltä voi tilata itselleen omat parit, jos ette ole vielä hankkineet!
Nyt lähen hipsimään salille päin kohti rakasta crossiani ja sitten alkaakin myöhäinen iltavuoroni. 
Palaillaan heti huomenissa! Mukavaa tiistaita :)

(ps. huh toi biisi saa niiiiin taatun kesäfiiliksen!)


maanantai 21. toukokuuta 2012

Rusettia tukassa

Heipsan ihanat!♥ Nyt koitti arki jälleen ja en valita, kun noin ihanan aurinkoisessa säässä pääsee viettämään sitä! Olen ollut tänään kaikinpuolin onnekas töistä pääsin livahtamaan monta tuntia aikaisemmin nauttimaan ihanasta säästä, joka vetää väkisinkin suupielet korviin saakka, sekä vihdoin kauppoihin oli saapunut tämä höpöttelemäni statement kaulakorunen josta yritin napsia muutamat otokset teille näytille!

Loppupäiväksi suunnitteilla olisi heti alkuun päikkikset ja sitten menen ehdottomasti ottamaan aurinkoa partsille, jos vaikka saisi hiukka lisää väriä pintaan. Illemmalla menen totaalisesti rääkkäämään itseäni salille, kun muutama päivä onkin mennyt hiukan laiskotellessa ja syödessä kaikkea epäterveellistä. Hyh!
Viime viikolla löysin vahingossa hennesiltä nämä maailman suloisimmat rusetilliset hiuspampulat, enkä vaan voinut olla ostamatta! Harvoin pidän hiuksiani kiinni, mutta näköjään täytyy yrittää jatkossa enemmän, jotta pääsisin käyttämään näitä useammin :)

Hiuspostausta en teille lopuksi sitten tehnytkään, kun minä onneton onnistuin poistamaan kaikki kuvat niin koneelta, kuin kamerastakin. Tässä pientä tilannekuvaa millaisella kuontalolla tuolla tällä hetkellä huidellaan. Punertavanruskea on siitä huono sävy, kun tuntuu, että sitä saa jatkuvasti värjätä, että se pysyisi edes hetken siedettävänä.
Kuvasta huomaakin, että muutama raita sinne on ilmestynyt ihan omasta takaa..
Ja tässä tämä helmirykelmäinen statement kaulakoruni. Ehdin jopa yllättyä hakiessani tätä, kuinka kaunis se luonnossa olikin. Korun omissa kuvissa se ei päässyt täysin oikeuksiinsa. Mitäs ootte mieltä?  Hintaa korullakaan ei ollut kuin 12,95e ja kruunaa kivasti myös ihan simppelitkin asut. Taidan tosiaan olla oikea statement kaulakorujen puolestapuhuja!

Sellaisia pienenpieniä hankintoja. Nyt oikein mukavaa ja aurinkoista maanantaipäivää kaikille! :)

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Pinkkiä ja kermaa

Vihdoin ja viimein pitkään aikaan kiireisin viikonloppu on ohitse ja huomenna pääsee draivi pikkaisen hellittämään. Olen muuten ihan totaalisen väsynyt ja univeloissa ja odotan vaan torstain vapaapäivää, sillä   olen minuuttiaikatauluttanut päiväni ;) nimittäin luvassa on pelkkää nukkumista, kyllä aijon todellakin nukkua koko vapaapäiväni! Mikäs sen parempaa? Kuulun totaalisesti tähän kategoriaan, että voisin nukkua kellon ympäri ihan huoletta ja helposti jos siihen saisi vain tilaisuuden. Heh heh :)

Nyt kuitenkin otsikon aiheeseen ja päivän asuuni, joka koostui kermanvaaleasta ja pinkistä! Olen hurahtanut värikkäisiin yläosiin ja muutaman olenkin vaatekaappiini haalinut. Tässä elloksen topissa on todella kiva ja simppeli malli ja tarjolla oli mitä herkullisempia värejä.
Päälle nappasin ensikäyttöön Zaran kermanvärisen jakun, josta tosin käärin hihat ylemmäksi kun olivat hitusen liian pitkät. Nyt jälkeen päin hiukkasen katseltuani näitä kuvia en ole ihan varma sopiiko tuo pinkki yläosa sittenkään tuohon asuun.

Kaikenlaista sitä voi huomata sitten myöhemmin kuvista. Mitäs ootte mieltä sopiiko vai ei? Mun mielestä kermanväriseen jakkuun on niin himskutin vaikeaa keksiä siihen sopivaa yläosaa, kun ei sen kanssa käy valkoinen, eikä käy oikein mikään muukaan, ehkä ainoastaan värikkäät yläosat ja musta. Mustaa kun harvemmin käytän yläosissa, niin ei muuta kuin väriä kehiin :)
Kenkäkaapista kaivoin kuukausia sitten kotiuttamani kermanväriset Stylesnobit, joiden kanssa hetken kamppailin meneekö palautukseen vai ei, onneksi ei lähtenyt. Olen alkanut hiljaa, mutta varmasti lämmetä niille ja aika helppo on yhdistellä noita vaaleita popoja asuihin.

Nyt unta palloon ja valmistautumaan aikaiseen aamuun. Kivaa sunnuntai-illan jatkoa ruudun toiselle puolelle :)

lauantai 19. toukokuuta 2012

Laukku mietiskelyä

Kivaa lauantain myöhäisiltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Hieman venähti tämän päivän postaus, tulin nimittäin muutama tunti sitten töistä ja juuri kotiuduin vasta salilta. Aikamoinen härdellipäivä on ollut.. Edelleen sillä fiiliksellä liian vähän aikaa, ihan liikaa tekemistä. Pitäisi tasapainotella niin työn, kuin salin, kuin muidenkin menojen kanssa, ei ole helppo yhtälö..

Kiitos superisti kaikille viime postaukseen jätetyistä kommenteista, niitä tuli ihan hurja määrä! Tosi hyvin perusteltu ja vastaan niihin heti kun ehdin ajatuksen kanssa miettiä vastauksia!<3 Itse tulin nyt siihen lopputulokseen, että ei muuta kuin palautukseen. Jos laukku oli jotain ihan muuta kuin odotin, enkä ensinäkemältä ollut ihan lumoutuneena on se aika hyvä syy jo palautukseen, mutta mallista en luovu! Sen verran kiva se oli, että silmät pidetään edelleen auki ja jos hyvä väri sattuu eteen niin miksei..
Tulossa olisi vielä viiiiimoinen mallauskuva tuon laukkusen kanssa :) Asu on jo torstailta, mutten ole tämän kaiken keskellä ehtinyt vielä julkaista sitä. Toista kertaa päälleni heitin tuon Zaran a-linjaisen paidan, johon tuttuun tapaan yhdistin Cubuksen alekoruni.

Eilen ehdin pikkuisen metsästellä nettikaupoista uutta suurempaa kaulakorua, mutta mistään ei tunnu löytyvän tai sitten ne olivat ihan järisyttävän kalliita. Tähänkin pätee hyvin, kun ei etsi niin varmasti löytyy, mutta auta armias jos oikein etsimällä etsii niin ei taatusti löydy!
Jalkoihin sujautin kaapista kaivetut viime vuotiset Zaran nudet baltsukat. Yhtä mukavat olivat jalassa kun vuosi takaperinkin.

Huomenna vielä pitäisi jaksaa töitä ja sitten kiire viikonloppu olisi ohitse. Tosin vapaalle pääsen vasta torstaina, joten sitä odotellessa! Nauttikaahan te muut onnekkaat auringosta, kun saatte! :) Mukavaa viikonloppua ihanaiset<3


perjantai 18. toukokuuta 2012

My new love

Tadaa! Tässä tulisi nyt mysteeri paketille jatkopostausta ja kyllä, tempun tein ja menin tilaamaan Mytheresasta tuon Miu Miun Bow leather bagin, juuri ennenkuin ne ehtivät loppua täysin. Kävin kurkkimassa laukkua jo merkin omilta sivuilta, mutta heiltä ei tosiaan löytynyt kuin tuota Vitelloa, joka on omaan makuuni hieman liian löysä ja kasaan painuvampi.

Kokokin Vitellossa taitaa olla pienempi kuin tämän bow leatherin ainakin mitä nettisivujen mittoihin on uskominen. Värin kanssa kamppailin aika pitkään. Valkoinen vai tämä "puuterinen", mutta siihen lopputulokseen tulin, että taitaa tämä puuterinen (joka tosin ei ole puuteria nähnykkään) olla enemmän mun juttu. Pitemmittä puheitta niihin kuviin;
Jos totta puhutaan väri hieman yllätti.. Ei siis positiivisella tavalla. Kuvista voisi olettaa, että tulossa olisi oikeastikkin puuterinen laukku, eikä tummanbeige. Verratkaa vaikka viime postauksien kuvia laukun väristä ja verratkaa näihin itse otettuihin kuviin. Aluksi ehdin jopa miettiä, että hitsivie väärän värisenkö laukun he ovat mulle postittaneet, mutta ei kyllä kuiteissa selvästi luki sama värikoodi, kuin sivuillakin..

Alunperin lähdin tilaamaan laukkua juuri tuon värin perusteella, koska toiveissa oli saada oikeasti vaalea laukku, eikä hitusenkaan tumma ja nyt olen taas siinä samassa pisteessä missä ennenkin :D
Tykkään muuten laukusta ihan älyttömästi! Malliltaan laukku oli todella kiva ja yllättävän tilavakin! Laukun väristä tuli heti mieleen eräs huivini. Väri nimittäin muistuttaa todella paljon vanhaa Vuikkarin veronen sävyistä shaaliani!
Ehdin hiukka mallailla huivin kanssa ja aika hyvin se matchasi siihen :)
Jakku/ Zara, Paita/ Vero Moda, Kaulakoru/ Cubus, Huivi/ LV, Laukku/ Miu Miu
Löytyykö ruudun toiselta puolelta muuten ketään, joka olisi Mytheresalle palautellut? Ajattelin vaan millainen rumba olisi tiedossa, jos nyt päätänkin tuon värin takia laittaa laukun vaihtoon.. Kaikki kokemukset tervetulleita! Tällä hetkellä painitaan niin fifty fifty laukun kanssa, että voi vinde! Mitäs te ootte mieltä? Harmittaa joutavasti, jos joudun tähän palautusrumbaan lähteä. Ääh..

Nyt tämä likka painuu piakkoin töihin ja pistää laukku asiat hautumaan ;) Kivaa perjantaita ja vihdoinkin koittavaa wiikendiä, jeij!!

torstai 17. toukokuuta 2012

Pari uutukaista

Kivaa helatorstaita kaikille! Itse tosin painin työn parissa tämän päivän, mutta ei se mitään. En ole koskaan ollut pyhäpäivä "ihmisiä", että tykkäisin istuskella vain kotona ja kaikki kaupat olisivat suljettuina. Tulisin kieltämättä hulluksi (ja aina tulenkin..),siksi on kivaa vaihtelua olla kerrankin pyhänä töissä! Ihmiset olivat selvästi uurautuneet koteihinsa, eikä kauhean vilkas työpäivä ollut luvassa.

Asiasta toiseen muistatte varmaan eilisessä postauksessa nähty valkoinen Lindexin uutukainen? Lupasin teille kuvia jo illaksi mutten millään väsäämään postausta, pahoittelen :/ Tässä nyt kuitenkin tulisi paita uutukaista hiukkasen jäljessä;
Paitaa oli muutama kappale enää jäljellä, onneksi kuitenkin rekistä löytyi oma kokoni ja kiikutin sen samantien kassan kautta kotiini. Ihastuin kovasti tuohon näyttävään kaula-aukkoon, eikä se välttämättä näin tarvitse minkäänlaisia kaulakoruja enää lisäkseen. Jos heräsi paitaa kohtaan kannattaa käydä välittömästi katsomassa Lindexiltä, koot voivat nimittäin olla aika kortilla.
Netistä puolestaan löytyi jokaisessa koossa, suora linkki paitaan tästä.

Samalla yksi viime viikkoinen huutislöytö tuli eilen postin mukana. Tuo oikeanpuolimmainen puuterinvärinen paituli, jonka hihoista löytyy söpöt pikkuiset röyhelöt. Tykkään!

Samalla klikkailin ostoskoriin Myfiinalta suuren helmisormuksen jota olen jo hetken aikaan heidän sivuiltaan pällistellyt, mutten koskaan saanut aikaiseksi tilata. Huomasin tämän menneen aleen ja silloin viimeistään tajusin tilata tämän ;) OIi muuten "livenä" paljon kivempi kuin kuvissa! Suoraan sormuksen tilaukseen pääsee tästä. Sellaisia pikku hankintoja. Nyt kipitän salille, oikein mukavaa torstaita kaikille!

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Mystery pack

Pikaheipat! Äsken postisetä pimpotti ovikelloa ja toi minulle tämännäköisen mysteeri paketin, jota olen odotellut kuin kuuta nousevaa! Yllätyinkin supernopeasta toimituksesta. Mitäs veikkaatte, what's on inside?

Se selviää myöhemmin, varmaankin vasta huomenna kun en tänään enää ehdi kuvauttamaan. Varoituksen sana, että melkein itkun jo tirautin ja olen hyppinyt täällä vartin tasajalkaa :D ja hei, kuinka suloinen tuo rusetti tuolla vasemmassa yläkulmassa on!
Kivaa päivänjatkoa ja vihdoin aurinkoista sellaista, kyllä se aurinko sieltä lopuksi sitten tulikin!

Denim shaali

Heipsan ihanat! Täällä vietellään viimoista vapaapäivää ja mitäs ihmettä tuolle säälle on tapahtunut? Rukouksiini ei selvästi ole vastattu, enkä saanut sitä viimeistä aurinkoista vapaapäivääni mitä niin kovasti eilen toivoin :( Kohta lähden keskustaan pyörimään ja rupesin miettimään asua tuohon koleaan säähän.. Täytynee varmaan ottaa sateenvarjokin varuilta laukkuun mukaan ettei sää pääse yllättämään :/

Muutama lukija onkin kysellyt Denim huivini perään ja totta tosiaan sitä ei ole tullut pidettyä pitkiin aikoihin. Tänään siihen asiaan tosin tuli muutos ja halusin välittömästi sen mukaan tämän päivän asuuni, johon valkkasin kokonaan valkoisen yläosan. Tumma huivi mielestäni toimii aika hyvin neutraaleihin yläosiin ja asusteisiin yhdistettynä!
Eilen piipahdin Lindexillä yhden jutun perässä, mutta sen "jutun" sijaan nappasin rekistä tämän valkoisen paitulin, joka jakun alta pilkistelee. Olen aikaisemmin jo ihastellut tätä näyteikkunasta, mutten ollut kovinkaan vakuuttunut siitä noin muuten. Joku voima sai minut kuitenkin raahaamaan sen sovituskoppiin ja voi pojat, mukaahan se lähti. Valkoisia yläosia kun sopivasti vaatekaapistani puuttuukin oli tämä napattava mukaani, nyt minulta löytyy jo peräti kolme valkoista yläosaa! ;)
Pitkään laukkutauolla ollut Speedy pääsi mukaan asuuni ja housukaapista nappasin viime vuotiset hennesin harmaat farkut. Tämän päivän ensimmäinen iloni oli kun huomasin, että herrasjestas nämä housut on liian suuret, pepusta löpöttää kuin viimistä päivää. Viime kesänä pystyin juuri ja juuri pitämään näitä, vaikka silloinkin puristi jokaisesta saumasta ja lähestulkoon pursusin yli näistä pöksyistä.
Jippii sali on tuottanut tulosta vaikka sitä ei itse huomaakkaan, mikäs sen parempi motivaattori! :)
Eilen nämä baltsuset melkein pääsivät käyttöön, mutta valkkasinkin sitten ihan toiset lähtiessä - no nyt ne pääsivät tämän päivän asuuni mukaan! Baltsut tosiaan ovat Brandokselta ja sellaiselta merkiltä, kuin Ras. Muutamia hajakokoja oli vielä jäjellä..
Kannattaa kurkata heidän nettisivuilleen mikäli haluatte baltsut tilata. Kipinkapin kenkiin tästä.
Time to go! Kiitos muuten ihanista kommenteistanne viimeisimpiin postauksiin, saitte suuren hymyn huulilleni<3 Eräs lukijani toivoikin juttua tästä huivista, että asujen muodossa näyttäisin mihin sen itse mahdollisesti yhdistäisin, joten yritän saada sen teille huomiseksi tehtyä! Kivaa keskiviikkoa kaikille säästä huolimatta! :)

Ps. tuosta uudesta valkoisesta paidasta parempaa kuvaa illemmalla!

tiistai 15. toukokuuta 2012

Sama laukku - kaksi asua

Eilen seilailtuani Mytheresan nettikaupassa ja Miu Miuhun törmänneenä rupesin suunnittelemaan asuja tuon kys. Bow leather-laukun ympärille. Tämä likka ei ainakaan mennyt siihen laukkuun ihastumaan ei.. 

Maanläheisillä ja klassisilla linjoilla mennään. Jotain hyötyä kai tästä nudehulluudestakin on nimittäin kuinka helppoa voi olla tuon värin yhdistäminen niin värikkäisiin, kuin neutraaleihinkin sävyihin. Käy mielestäni ihan kaikkien kanssa, eikä kesälaukuksi ole taas liian vaalea, koska voisi tehdä tiukkaa pitää se puhtaana.
Ekassa asussa halusin pysyä hieman fiinimmässä lopputuloksessa. A-linjainen paita ja ruskeat korkeavyötäröiset shortsit vaaleisiin kiiloihin yhdistettynä. Simppelit vaaleat korut ja vaaleanbeige bow bag.

Toisessa asussa puolestaan yhdistin Basic valkoisen kauluspaidan armyvihreiden housujen kaveriksi. Vielä en ole tätä comboa kokeillut, mutta on sovituksen alla. Ihanat Burchit sävyssä Tan ja MK:n kultainen rannekello. Hitsivie kun niin tykkään tuosta suuresta kellosta, mutta toisaalta en tiedä onko se sittenkään mun juttu? Kaiken lisäksi himoitsisin sitä juuri kultaisena - kuin taas päinvastoin käytän aina hopeaa. Sovittamalla voisi selvitä! Kumpi look puree paremmin?

Tiistain asua

Huomenia sinne ruudun toiselle puolelle! Täällä vietellään para aikaa aurinkoista vapaapäivää ja täytyy vain toivoa, että aurinkoinen sää jatkuisi huomennakkin, niin pääsisi kunnolla nauttimaan säästä kaikin siemauksin! Olen kuullut huhuakin jo, että ihmiset olisivat jo käyneet ulkona ottamassa aurinkoa, huh ajatuskin puistattaa, tämä vilukissa ei tarkene vielä ainakaan vähään aikaan ulkona ilman pitkähihaisia..

Tänään ajattelin viettää päiväni ilman stressiä ja kiireitä, tosin muutamia pakollisia asioita olisi hoidettavana. Olen juurikin lähdössä hoitamaan juoksevia asioita ja tämännäköisissä vetimissä olen kohta puoliin liikenteeseen lähdössä. Kaivoin pitkästä aikaa kaapistani unohduksiin jääneen H&M kauniisti laskeutuvan A-linjaisen takin ja lähdin suunnittelemaan asuani sen pohjalta:
Vaaleanharmaan takin kaveriksi halusin ihan ehdottomasti simppelin ja mahdollisimman valkoisen yläosan. Täytyy myöntää, että vaikka olen aina vaaleiden yläosien perään ei kaapistani löydy koko valkoisia yläosia kuin kaksi! Tämä simppelimpi, sekä muutaman viikon takaisessa Keskiviikko-postauksessa nähty Zaran kerrostettu valkoinen toppi. 

Osasyy lienee entinen vaalea tukkani, jonka vuoksi mielestäni valkoinen ei imarrellut itseäni kovinkaan hyvin, siksi en kaupoillakaan koskaan mennyt valkoisia yläosia ihastelemaan. Nyt kuitenkin huomaan kaipaavani enemmän ja enemmän valkoisia yläosia kaappiini, joten täytyy pitää silmät auki :)
Laukkuna toimi usempaan otteeseen jo täällä nähty Vuikkarin neverfull, joka on muuten todella oiva tilavuutensa vuoksi. Joskus aikoinaan omistin speedyn kolmekymppisenä ja täytyy ihmetellä miten ihmeessä olen voinut saada kaiken tarvittavan mahtumaan sinne? Tekee melkein tiukkaa jo neverfullinkin kanssa, kun raahaan mukanani aina kaiken tarvittavan ja vähemmän tarvittavat romppeet..
Viime hetkellä sumplin baltsujen kanssa ja päätin rikkoa kaavoja - jalkaan sujahti vaaleiden kenkuleiden sijasta viime kesänä hankkimani Monogram lovely-baltsut. Viime kesänä en näitä ehtinyt kuin muutaman kerran pitää, joten tänä kesänä siihen on tultava muutos. En edes muistanut, kuinka mukavat nämä ovat jalassa, huomaa, että lesti on täysin eri luokkaa kuin ketjuliikkeiden kengissä ja näin ollen jaksaa tepastella pidempääkin kaupungilla. Mitä olette mieltä, kummat olisivat sopineet paremmin asun kanssa?
Nyt lähden liikenteeseen ettei koko päivä mene höpötellessä.. Palaan todennäköisesti vielä illemmalla toisen postauksen kanssa, innostuin nimittäin leikkimään polyvorella ja jälleen ihastelin niissä eilisessä postauksessa nähtyä miukkarin bow leather-laukkua.. Olkaahan kuulolla, joten palaillaan! :)

maanantai 14. toukokuuta 2012

Mytheresa ihastus

Kävin kurkkimassa ja tekemässä pienimuotoista rundia Mytheresan nettikauppaan ja ai että mikä Miu Miu ihanuus tärähti tärykalvoille! En tiennytkään, että tästä mallista on myös Vitello, sekä tämä Bow leather bag, jotka muistuttavat hyvin paljon toisiaan ulkonäöllisesti.

Tämä versio on käsittääkseni jämäkämpi, kuin puolestaan Vitello bow bag löysempi, eikä niin pysy muodossaan. Korjatkaa jos olen väärässä! Ehdottomasti mielestäni tämä jämäkämpi versio vie voiton. Löytyisikö täydellisempää vaaleaa kesälaukkua kuin tämä? Mielestäni tämä versio täyttäisi kriteerit varsin hyvin, eikä yhtään pahitteeksi olisi saman sävyn miukkarin baltsutkin..  On ne vaan niin syötävän herkullisia!

Aina saa haaveilla! Aikaisemmin päivällä katseltuani näitä kappaleita oli vielä varastossa, mutta juuri käytyäni uudestaan heidän sivuillaan oli laukku sold out.. Miu Miun omilta sivuilta löytyi ainoastaan Vitelloa, mutta kyllä sen täytyy tämä jämäkämpi olla. Täytynee kurkkia myöhemmin Mytheresan sivuille jos vaikka lisää täydennystä olisi tullut varastoon. Olen tainnut ihan tosissani mennä ihastumaan tähän laukkuseen!

Brandos part II

Voi ihana mikä sää ulkona onkaan.. Tänään olin pitkästä aikaa aamuvuorossa ja nyt vaan nautin sen jälkeistä ihanan aurinkoisesta säästä. Nykyään useimmiten taitaa mennä niin päin, että töihin hipsitään ennenkuin aurinko ehtii kunnolla nousta ja jo päästyä se onkin laskenut, joten harvinaista herkkua meikäläiselle! Huomennakin pääsen nauttimaan aurinkoisista säistä (toivon mukaan), sillä edessä olisi pari vapaapäivää peräkkäin, jee!

Tulossa olisi nyt viime Brandos tilaukseni toiset ballerinat, jotka olivat juuri sellaiset kuin odotinkin. Kengät olivat itselleni ennestään tuntemattomalta Ras-merkiltä ja vaikuttivat oikein mukavilta jaloissakin näin kotona tepastelun jälkeen. Eiköhän rusettibaltsujen kerääminen rupea pikkuhiljalleen pistämään jarrua, sillä niitä on kertynyt jos minkälaista ja pieni kokoelma niitä kummittelee tuolla kenkäkaapissa. Nyt vaan superaurinkoiset säät tänne niin pääsen koeajamaan uutukaisia hetimiten! :)
Ihastuin heti näiden kimaltelevan vaaleaan materiaaliin. Kuvista ei ehkä uskoisi, mutta materiaali on todella pehmeää ja näin ollen jaksaa varmasti tepastella pidempääkin, kun ei ole mikään hankaamassa nilkkoja auki. (Taino katsotaan tuota uudestaan ensimmäisen käytön jälkeen..) Pohja tosin näissä on todella ohkanen, joten toivottavasti eivät jalkapohjat tule kovin kipeäksi.
Äsken Brandoksen sivuille kurkattuani näytti tätä kenkää löytyvän vielä jokaisessa koossa ja suoraan kenkiä pääset tilaamaan tästä! Lempparivärissä tuli tämäkin tilattua, mutta ei sillä nimittäin ei sivuilla kauheasti valinnanvaraa ollukkaan kun baltsua oli saatavana ainoastaan vaaleana ja kelpaa kyllä vallanmainiosti minulle! Onko teillä kellään mitään kokemuksia kys.merkistä? Itse en ole koskaan tällaisesta merkistä kuullutkaan, joten eipä ole paljon odotuksia sen suhteen :)
In action! On ne vaan aikas kivat? :) Tilauksessa tulleet wedget pistin samantien palautukseen. Aluksi höpöttelinkin, että olipas onnistunut tilaus kaikinpuolin, mutta ne eivät sitten loppupeleissä ollutkaan sitä mitä oltiin etsimässä. Hakusessa olisi vaaleat kiilat, mutta niissä versioissa kiilaosa oli kylläkin likaisen keltainen, että sillälailla.. Muutaman kuvan ehdin niistä napata koneelle, joten voisin vaikka huomenna pistää näytille millaisista kammotuksista oli kyse :D

Nyt tekee niin kovasti mieli lähteä tuonne aurinkoon lenkille ja laittaa uudet biisit ipodiin soimaan, että ei muuta kuin kamppeet niskaan! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja paljon paljon aurinkoa!

torstai 10. toukokuuta 2012

Torstaita

Päiväni on kulunut pitkälti töissä ja sen jälkeen suuntasin suunapäänä kynsihuoltoon, josta juuri kotiuduin. Tällä kertaa ylitin itseni täysin ja hankin räväkän pinkit kesäkynnet valkoisilla koristeluilla ja täytyy myöntää, että aivan ihanat on! Niistä voisin huomenissa napata teille muutamat kuvat näytille ja tosiaan aika erilaista matskua kuin ennen :) Kyllä se hovikynsientekijä Aksu vaan osaa hommansa!

Muutaman päivän takainen työasu näytti kutakuinkin tältä. Yritin hiukkasen harjotella "väripöksyillä" ja yhdistin sen kokovalkoiseen yläosaan. Housut ovat luonnossa tummat vanhanroosat, eikä suinkaan beiget niinkuin kuva antaa ymmärtää. Täytyy myöntää, että viihdyin näissä housuissa tuttuihin ja turvallisiin tummiin housuihin verrattuna, ehkäpä kohta siirryn lennosta värikkäimpiin yksilöihin.
Kuvan jakku, paita ja housut ovat Zarasta. Kaulakoru on viime talven alelöytö Cubuksesta. Kovassa jokapäiväisessä käytössä ollut kaulakoru pääsee vihdoin ja viimein lepäilemään kaappiin, koska olen löytänyt uuden mitä ihanimman statement kaulakorun, joka koostuu pienenpienistä vaaleista helmistä ja suurista "timanteista". Löydön tein aivan sattumalta ja koittakaahan kestää - sitä tullaan todennäköisesti myös näkemään kyllästymiseen saakka täällä blogin puolella..
Huomaattekos kuvassa jotain mitä en vielä ole ehtinyt esittelemään? Brandos tilaus part I-postauksen toinen tuote vilkkuukin lattialla. Teen vielä erillen postauksen kenkuleista niin pääsette näkemään hiukkasen lähempää näitä baltsukoita!

Asiasta toiseen haluaisin nöyrästi kiittää teitä ihania ihania lukijoita joita olenkin saanut viime aikoina paljon lisää. Kiitos kauniista kommenteista joita on tullut niin kommenttiboksiin, kuin sähköpostiikiin! Teidän takianne jaksan täällä kirjotella ja jokainen kommenttinne saa suuren hymyn huulilleni ja päivälleni aurinkoisen alun :) Mahtava huomata kuinka huippulukijoita minulta löytyykään, kiitos!

Nyt hipsin salille ja pistän ipodit niin täysille, että juoksutkin juoksumatolla lähtee kulkemaan! Kivaa torstaita kaikille :)


Värikkäät pökät kollasissa

Mielessä on tänään päivän aikana pyörinyt jos minkälaista asukokonaisuutta värikkäiden housujen ympärille ja ajattelin toteuttaa niistä yhden näin kollaasin muodossa. Tällä hetkellä en (vielä) omista ainuttakaan "värikästä" farkkua, kuin ainoastaan Zaran vanhanroosan väriset pökät, joita ei kyllä värikkäiksi housuiksi voi kutsua. Yksi syy tähän miksi värikkäät pökät eivät ole vielä omaan vaatekaappiin päätyneet, ovat täydellisten värien puuttuminen ja arkajalka luonne. Kun on tottunut ainaiseen vaaleaan on omalla kohdalla pudotus aika suuri näihin, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Tällä hetkellä pikimmiten suorastaan kaipaan räväkämpiä kappaleita kaappiini.


Ensimmäisenä mieleen tulee yhdistää värikkäät mahdollisimman hillityn värisiin kappaleisiin, etteivät värit pääse riitelemään keskenään. Mahdollisimman neutraalit asusteet ja yläosat, näissä vetimissä minut tultaisiin luultavammin näkemään värikkäiden pöksyjen ympärillä. Mitä tulee pöksymetsästykseen yhdet todella kivat olen löytänyt, mutta väri niissä vielä mietityttää.. Ainakin kirkkaanpinkit ovat pois suljettu vaihtoehto, ne eivät sitten säväytä ollenkaan, mutta ehkäpä kirkkaansiniset tai persikan väriset?

Ja mitä tulee kollaasin Azuriin.. voi kyllä, olen taas mennyt lämpeämään sille! Eräs päivä ihastelin todella tyylikästä neitoa tämä Galliera olalla ja voi vitsit mikä inspisasu! Sen jälkeen en ole pahemmin muuta miettinytkään kun hänen asukokonaisuuttaan.. Onkos ruudun toisella puolella hankittu jo räväkät väripöksyt? :)

maanantai 7. toukokuuta 2012

Brandos tilaus part I

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Täällä ollaan päästy juuri kotiutumaan töistä ja loppuilta olisi tarkoitus viettää ihan rauhallisesti ja rentoutuen ilman mitään saleja tai muita virikkeitä :) Loppupäivä on toisin sanoen pyhitetty ainoastaan itselleni. Hyviä sarjoja ja hyvää ruokaa, perfect! :)

Tänään töistä kotiin tultuani lattialla odotteli postin saapumisilmoitus. Jee vihdoin ja viimein brandoksen kenkätilaus saapui! Tein tilauksen tosiaan jo ennen vappua, mutta näköjään pyhien vaikutuksesta tilaus oli hiukkasen siirtynyt. Tilausta odottelin niin innolla, että toimitusaika kesti pienen ikuisuuden! Kaikki tilauksen tuotteet olivat kaikki enemmän kuin onnistuneita, eikä palautusrumbaan tarvitse enää lähteä.
Kerralla tilasin kolmet parit kokeiluun ja onneksi tilasinkin. Kaikki osottautuivat oikein sopiviksi ja väri vastasi kuvausta paremmin kuin hyvin. Nyt on hetkeksi täytetty baltsukokoelma (tai ainakin viimeistään sitten kun Burchit on kotiutettu!) Rusettia, rusettia ja vielä kerran rusettia ja tietty nudea, näistä on uudet kenkäni tehty! :)
Muutamat ihanat lukijani linkkasivat näitä baltsuja kommenttiboksiini ja juku, kyllä te vaan jo minut tunnette, nimittäin nämä olivat jo tulossa para aikaa luokseni.. ja on muuten upeat! Baltsut ovat Friis&Companyn ja saatavana oli myös kiiltävän mustassa värissä. Luonnollisesti kiinnitin samantien huomioini näihin vaaleampiin, koska hankkimani mustat baltsut saivat hyvin riittää täyttämään mustien ballerinojen aukkoa.
Hinta näillä oli alle viidenkympin ja suora linkki kenkiin tästä! Nudeja ei taida olla enään saatavilla, ainakaan toistaiseksi, mutta mustia näytti olevan varastossa jokaisessa koossa, joten kannattaa olla ripeä mikäli meinaa nämä kenkulit haluta! Vielä olisi esittelyssä muutkin juttuset, olkaahan kuulolla! :)

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Persikkaa

Kivaa sunnuntaita kaikille! Ennen töitä ehdin napsasta teille kuvan tämän päiväisestä työasusta. Tänään oli sellainen fiilis, että pakko saada jotain ihan muuta päälle kuin nudea ja valkkasin viime kuussa hankkimani Zaran persikkapaidan ensimmäistä kertaa päälle. Vaikka kuvassa näyttää ihan nudelta on paita todellisuudeessa todella kauniin persikkainen ja oikein passeli vitivalkoisen jakun kaveriksi.

Olen muuten huomannut jakun monikäytännöllisyyden ja sen takia se onkin päätynyt monena päivänä peräkkäin päälleni. Väri kun on tuollainen, että melkeimpä mitä tahansa siihen yhdistettynä. ei voi epäonnistua! Loisto hankinta siis kaikinpuolin :) Kenkulit jäi kuvaamatta, mutta kiilakoroilla jaksoin kipitellä koko päivän.
Tämä likka tuli juuri salilta ja on ihan kuoleman väsynyt. Huomenna olisi tarkoitus mennä pitkästä aikaa aamuvuoroon ja töiden jälkeen käyn kurkkaamassa jospa mahdollisesti aikaisemmin höpöttelemäni statement kaulakoru olisi rantautunut liikkeisiin.. Siitä lisää, jos vaan saan sen käsiini! :) Asiasta toiseen löysin viime viikolla huutiksen ihmeellisestä maailmasta vaikka mitä kivaa ja yhden kivan paketin sain jo perjantaina. Kiireessä olen ehtinyt sen kokonaan esitellä, joten tässä muutama kuva uusimmista tulokkaista. Lisää kuvia saatte vielä, kun ehdin testailla jonkunlaisia asukokonaisuuksia näiden uutukaisten ympärille:
H&M:n modern classicin nudeinen silkkitunika vyöllä. Aivan ihana päällä, olen kyllä ihan totisesti tykästynyt tähän! Hihat sai vielä käännettyä ylöskin ja karsii näin hyvin tuota hiukkasen liian suurta kokoa. Kuva vääristää väriä pahasti, mutta ensimmäinen paita on Lindexin vaaleanruskea nappipaita. Tässäkin hihat sai rullattua ylös ja toinen on myös Lindexin heiniä nudeinen sifonkipaita. Kylläpäs kävi tuuri taas meikäläisellä :) Tämä ihana myyjä hihkaisi myös lukevansa blogiani, joten ruudun toiselle puolelle suuret terkut! ;)
Muutamat ovat kyselleet miten ihmeessä teen tällaisia löytöjä - vastaus on oikea hakusana. Sillä löytää ja pärjää pitkälle. Mahdollisesti kannattaa myös kirjottaa materiaali hakusanaan niin aivan varmasti löytyy sitä mitä lähtee etsimään. Tässä taas nähdään, että toisen turha voi olla toisen aarre.. :) Nyt sänky kutsuu ihan väistämättömästi, joten kuullaan huomenna!

(Loppuun biisi joka ei sitten millään lähtenyt tänään pois päästä soimasta..)


lauantai 5. toukokuuta 2012

Lauantain asua

Tänään työpäivän päätteeksi jäin hiukkasen kaupoille pyörimään ja tämännäköisessä vaatetuksessa mentiin. Työasun unohdin ihan täysin kuvata, mutta eipä siinä ollut kauheasti kuvaamisen arvoista. Bleiseri on uusin huutislöytöni ja täysin uusi sellainen. Katselin tätä itsekkin aikoinaan Mangosta, mutta jostain syystä jätin ostamatta. Olen aina rakastanut bukleejakkuja ja muutenkin hyvin istuvia takkeja, joten lisää täydennystä vaaleaan jakkukokoelmaan!

Päällä oli viime vuotinen Zaran valkoinen kerrostettu toppi, joka muuten sopii minkä tahansa jakun kaveriksi, jotenkin malli on vaan niin passeli. Täysi luottopaitani, jos bleiseriä pitää päälle heittää. Kaulassa jo ehkä liikaakin nähty vaalea statement kaulakoru ja päällä tämä ihanainen Mangon jakku.
Nappasin tänään yläkaapista dustbagin kääröistäni vanhan Vuikkarin Galliera Gm laukkuni ja voi pojat sitä onkin ollut ikävä. Niin tilava ja lukeutuu niihin omiin ihka ensimmäisiin vuittoneihi. Ajanpatinaa näkyy, mutta  on se paljon arvokkaamman näköinen, kuin uudet muovisen näköiset vuiskat. Asiasta toiseen onnistuin muuten hajottamaan toistamiseen takana olevan Malm-lipaston vetolaatikon väli "palkin" työntämällä sinne ihan liikaa vaatteita sisään..

Olisi aika ehkä perustaa jonkunlaista blogikirpparia tännekkin puolelle, kun ei meinaa laatikotkaan enää mennä kiinni.. Kannatusta?
Juuri äsköisessä postauksessa mietinnän alla olevat baltsut olen ajatellut pitäväni. Ehdin napata nämä kuvat aikaisemmin tänään ja tajusinkin, että vitsit kyllä ne mustat perus baltsut mun kenkäkaapista uupuukin. Eikä muuten sovi ainoastaan vaaleanbeigejen vaan myös mustien housujen kanssa. Matskusta vielä puheenollen tiedättekö miten hyvät nämä ovat sateisena kesäiltana! Ei ime vettä sisäänsä ja voi huolella pomppia lätäköissä ;)
Ja tadaa mun söpöläiset! Viime vuonna hankin Vivienne Westwoodin baltsut ja matskultaan ne ovat ihan identtiset. Molemmissa muovimainen materiaali ja edessä "reikä". Sen tiedän, että kauheasti ei nämä baltsut hengitä ja töissä varmaan saa monesti kääntyä takaisin kun kengät putoilee jalasta.. Noh kai sen kestää..

Tämä likka lähtee nyt salille treenailemaan ja nauttimaan tuosta loppujen lopuksi muuttuneesta aurinkoisesta säästä :)

Suositut tekstit