perjantai 30. maaliskuuta 2012

YSL Belle Du Jour

No ei onnistunut tämän yllätyksen salassa pitäminen, kun te kaikki tiesitte heti mistä oli kysymys, Belle Du Jourhan se sieltä dustbagista pilkisteli. Olen pidemmän aikaan kamppailut tämän laukun suhteen väritarjonnassa, kun niitä vain sattuu löytymään niin älyttömän montaa eri sävyä, ihan mustasta babypinkkiin saakka. Luontevaksi tunsin kuitenkin tämän nudepersikkaisen hieman hohtavan sävyn, jonka virallista sävynimeä en tähän hätään muista, mutta lupaan palata asiaan myöhemmin.

Tällä hetkellä kun persikkalinjalla jatketaan huomasin, että clutch matsaakin aika hyvin uuden Zara paidan kanssa ;) vai mitäs sanotte? Muutama persikkainen asukuva ja postaustakin tuotteista on näkynyt ja samalla linjalla jatketaan. Kiva kun edes hitusen on innostunut "väreistä" tässä kuluvan kevään aikana :)
Aikeissa oli käydä kurkkaamassa jospa jostakin olisi marjapuuron värinen löytynyt, mutta näyttää vähän siltä, että se on ollut ehkä liiankin suosittu sävy näillä markkinoilla, eikä mikään ihmekkää niin kaunis sävy se vaan oli. Nettikaupoissakaan ei pahemmin ole värikkäämpiä vaihtoehtoja tarjolla. Niinkuin kuvista saattaa huomata tämän clutchin "oikea" väri riippuu hyvin paljon valosta, jossakin valossa se näyttää persikkaiselta, kuin toisessa vaaleanpunaisemmalta.
Yksi painava ja hyvä syy miksi hankin tämän oli myös se, etten omista kun yhden ainoan clutchin Vuikkarin Evan, jonka valitsen aina automaattisesti juhliin tai muihin tilaisuuksiin jossa clutchia voi käyttää. Olen aina ollut enemmän isojen laukkujen perään, enkä ole koskaan edes tajunnut, etten ihan oikeasti omista kuin yhden ainoan. Välillä olisi kiva valkata ihan joku muu ja kun tästä niin kovasti olen aina pitänyt niin valinta oli aika selvä :)
Tänään tuli tehtyä pikku shoppailurundi keskustan kautta ja jotain muutakin tarttui mukaan, jotka voisin esitellä teille heti huomenna paremmalla ajalla! Huomenna raahaudun aamuvuoroon ja sen jälkeen lähdemme juhlimaan työkaverini tupareita, joten asupohdinnan kriisiä varmasti ilmenee.. Oikein mukavaa viikonloppua ja nauttikaahan kauniista säästä! :)

torstai 29. maaliskuuta 2012

Arvaatteko?

Arvaatteko mitä mustasta satiinidustbagista paljastuu? Jotain kauan haaveiltua, kiiltonahkaista, herkullisessa kesävärissä.. jopa niin herkullisessa, etten malta olla hypistelemättä sitä. Voiko näin onnelliseksi tulla pelkästä laukusta?!
Monien julkisuudenhenkilöiden päivänasuista bongattua, monien bloggareiden kollaaseissa nähtyä.. jokapaikassa nähtyä! Huomenna paljastan uuden laukkukokoelmani ihanuuden, vaikkakin tietävä lukijakansani osaa varmasti veikata ulkokuorestaan mistä mallista on kyse..

Ei muuta kuin huomiseen ihanat! Minäpäs jatkan täällä mallailua ;)

Torstai

Hengissä ollaan vielä! Pientä postausviivettä havaittavissa, taas se sama syy kuin aina: liikaa hommia, liian vähän aikaa. Tänään aamulla ryntäsin kynsihuoltoon ja Aksun kanssa tuli vaaleanpunainen vaihdettua takaisin siihen tuttuun ja turvalliseen valkoiseen. Jottei kuitenkaan ihan samanlaisia kynsiä oltaisi laitettu pistettiin valkoisen glitterin sekaan hopeita suurempia hileitä ja aika upea säihkyvä lopputulos tulikin, siitä vielä lisää myöhemmin kun saan paremmat kuvat otettua! Tämänpäiväinen asu näytti kutakuinkin tältä:
Päältä löytyy huutiksesta alkuviikosta huutamani Vilan toppi, johon olen ehtinyt ihastua päätä pahkaa :) Muistan kun ihastelin näitä Vilassa kauan sitten, mutten tajunnut sitten hankkia sitä itselleni. No käy se näinkin.. Laukun virkaa toimitti Vuikkarin Artsy GM ja hennesin mustat treggingsit. Talvisaappaat on nyt virallisesti heitetty kaapin nurkkaan odottamaan ensi talvea ja baltsut valkattu riviin ensimmäisille hyllyille. Peukut pystyyn, ettei takatalvi vaan yllätä..
Kynsistä vielä sen verran, että käyn laitattamassa kynteni vanhalla työkaverillani Aksulla, Salon Vivalissa. Aksun töitä voi ihastella hänen omilta facebook-sivuiltaan täältä. Lisätiedusteluja, numeroa jne voi laittaa suoraan kommenttiboksiin. Tykkään kovasti hänen tekemistään värikkäistä kynsistä ja jos mitenkään omaan tyyliini sopisi laitattaisin oitis sellaiset! Tällä hetkellä tyydytään vain näihin neutraaleihin ja värittömiin vaihtoehtoihin.
Tällä hetkellä jyllää sellainen ajatus, että ois pakko päästä salille treenaamaan oikein kunnolla! Bodysteppiin ollaan ilmottauduttu ja nyt pitäisi nopeasti kipasta salille, etten myöhästy tunnilta :) Oikein mukavaa torstaita, kohta taas viikonloppu häämöttää!

Beiget wedget

Huh katsokaapas mitkä ihanaiset wedget vihdoin ja viimein löysin! Vaaleanharmaat varustettuna nyörimäisellä korkkipohjalla, voiko hienompia löytääkkään? Kengät ovat SthmlDG: Rope Wedget. Voittekin arvata, että samantien ostoskorin kautta kotiin nämä lähtivät. Tällaiset kengät ovat täyttä kidutusta, kun kesään on vielä niin tuhottoman kauan aikaa..

Toivon, että korko-osa olisi superkorkea, ettei näitä voisi luokitella kitten heelseiksi (inhoan niitä todenteolla) ja eikä siinä kaikki. Näitä oli saatavana myös tummansinisenä ja voisi jopa sanoa, että pienehkö valinnanvaikeus iski niin tilasimpas sitten molemmat pariin kotiin sovitettavaksi. Salaa toivon, että  toiset osottautuisivat ihan karmeiksi, niin ei tarvisi molemmilla pareilla kaappia täyttää ja rupeasin pääsemään yli jo tuosta "sama malli kaikissa väreissä" hamstrauksesta..

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Maanantain työasua

Alkuviikko aluillaan ja harvoin ehdin, saatika muistan kuvata päivän työasua, mutta yhtenä aamuna ehdin nopeasti napata muutaman kuvan työpäivän vaatetuksesta, taino detaljeista. Muutaman vuoden takainen H&M Trendin puuterinvärinen paita on päässyt yhdeksi lempparikseni ja muutaman kerran on sitä tullut käytettyä menneenä viikolla. Parempaa kuvaa paidasta päällä löytyy tästä postauksesta. Bleiseri vielä niskaan villakangastakin alle ja menoksi!
Ensimmäinen kevään merkki on kun töissäkin pystyy tepastella baltsuilla ilman, että varpaat jäätyvät kuolioon. Apairin uudet baltsut pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön ja olivat oikein mukavat jalassa, vaikka materiaali on vielä kovin jämäkkää. Ilmeisesti mukautuvat käytössä, mutta mitkään ei vaan voita stylesnobeja, on ne vaan ihan parhaat jalassa. Eikä kyllä ulkonäössäkään moittimisen varaa juurikaan ole ;)

Stokkalle on ilmeisesti huhujen mukaan rantautuneet jälleen stylesnobeja ja jos mitenkään töiden jälkeen ennätän käyn katsomassa valikoiman ihan paikanpäällä. Viime kesänä jo ehdin hurahtaa niihin ihan vaaleisiin nudeihin, joista olikin silloin koot ehtineet loppua ja nappasin vaaleanharmat paikkaamaan menetystä.. ei sillä etteikö nekin olisi ihan hyvin kelvanneet!
Tänään onkin lyhkänen päivä töissä ja kun tähän treenaukseen ollaan niin hurahdettu niin aivan pakko päästä suoraan töistä treenin makuun! Kivaa alkavaa viikkoa lukijoille :)

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Unohtunut ostos

Ihanan pirtsakkaa ja aurinkoista sunnuntaita! Ikkunasta katsottuani täällä on ihan vitivalkoinen maa, mihin se kevät meni? Pientä hengähdystä on postausten välissä ollut ja nyt tuntuu siltä, että jaksaa taas auringon voimalla. Viime päivät ovat olleet vähän hektisiä, ihan liikaa töitä eikä energia ole riittänyt kaikkeen, joten toivotaan, että tämän päivän vapaapäivästä olisi apua akkujen lataamiseen :)

Muistelin, että muutama viikko takaperin Mangon saalis on kokonaan unohtunut esitellä teille. Tätä paitaa tuli metsästettyä eri liikkeistä ja mistään en meinannut saada tätä käsiini. Soitto Aleksanterinkadun Mangoon ja voihan, varastosta löytyi yksi ainut kappele juuri omassa koossani! Näitä oli saatavana vaikka missä väreissä ja eilen piipahdettuani huomasin samaisen paidan punaoranssina, joka muuten oli tajuttoman kaunis sävy! Kannattaa kurkata mangon sivuille.
Ihan aluksi aikeissani oli kuvata paitaa in action, mutta sunnuntailaiskuus iski enkä millään saanut keksittyä mitään sopivaa bleiseriä paidalle. Huomasin, että kellertävämmän beige bleiseri uupuukin kaapista. Luonnossa paita on lämpimämmän sävyinen, eikä yhtään noin harmahtava kuin kuvissa, eikä täten puuteriset bleiserit sopineet tämän kanssa, ei sitten alkuunkaan.. Myöhemmin muistin omistavani tämän ihanan lämpimänsävyisen Zara jakun, joka sopikin kuin nappi silmään paidan kanssa.
Ei ollut hinnalla pilattu 22,95e täydellisestä satiinipaidasta ja hyvästä mallista! Hieman harmittaa, etten toista sävyä kotiin kiikuttanut, enkä ole varma oliko kokoja enään edes jäljellä, kun nopsasti sitä sivusilmällä katselin. Paidasta muistaakseni löytyi myös kirkkaanvihreä, sekä musta, joita en muista ainakaan liikkeissä enään nähneeni, mutta netissä kylläkin.
Sitten oli aika mallailla asuun sopivia kenkiä. Keskimmäiset kengät uusimmat tulokkaat, ylimmät puolestaan viime vuotinen alelöytö. Keskimmäiset ovat tämänhetkiset lempparini. Kaikki kengät Zarasta. Kovaa vauhtia näyttäisi kenkäkaapinkin värimaailma muuttuneen.... Kesää kohden kaipaisin yhdet konjakkiset parit kaappia täydentämään.
Zaran jakku ei olekkaan päässyt vielä koeajoon ja odotteleekin kovasti lämpimämpiä säitä, jotta pääsen sitä ulkoiluttamaan. Nyt sunnuntai lähtee käyntiin perusteellisen aamupalan kanssa (kyllä aamupala) puoli 1 aikaan päivällä :D Mikään ei ole parempaa, kuin rauhalliset sunnuntaiaamut ilman kiireitä! Tänään olisi tarkoitus myös käydä katsastamassa Lindexin Holly&Whyte-mallisto ja mahdollisesti napata muutama ihanainen kotiin asti, mikäli osottautuvat varteenotettaviksi. Siitä lisää myöhemmin!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Persikkaista asua

Eilen ehdinkin lupailla kuvauttavani teille Zaran persikkapaitaa päällä ja tässä se nyt tulisi. Tylsän housugarderobin sijasta päätin aikani kuluksi kokeilla viime vuotisia shortseja, myös sillä mielellä menisikö ne edes tämän tytön päällä kiinni, mutta menihän ne! Kovat treenit on siis palkittu ;) Kaapin kätköistä löysin unohduksiin jääneet hennesin ruskeat shortsit kultasolkisella vyöllä, joka sointuikin aika kivasti persikkapaidan kanssa. Vielä kun kaapin uumeniin saisi sen vaaleamman laukun, olisi melkein kaikki haavelistan palaset kotiutettu.
Jo viime vuonna tykästyin näihin shortseihin, sen materiaaliin ja väriin, että nappasin nämä valkoisena heidän alestaan. Huomasin niissä vielä hintalapun roikkuvan, joten tänä vuonna siihen tulee takuulla muutos ja niitä tullaan paljon näkemään ylläni. Toinen erikoinen seikka, jonka olen hoksannut on, että täällä aletaan lämpeämään kullalle, mutta ainoastaan pienissä määrin, kuten vyönsoljissa ja laukun yksityiskohdissa, myös ruusuisenkultainen rose gold on ihastuttanut.
Koruttomasti mentiin, koska en omista (vielä) kultaista statement necklacea, eikä korulaatikosta löytynyt mitään sopivaa suurta katseenvangitsijaa asua täydentämään. Hopeaa kaulakorua, kun ei viitsi kullan kanssa sekoittaa. Siitä puheenollen, oletteko nähneet missään kaupoissa upeita kultaisia statement kaulakoruja? Sellainen on pakko saada kultahimoa ruokkimaan..
Laukku/ LV Artsy GM, Shortsit/ H&M, Paita/ Zara
Huomenna olisi luvassa jälleen vapaapäivän viettoa, joten saas nähdä keksinkö teille hieman kaavasta poikkeavaa postausta, vai käykö niin, että sängystä päästään vasta kolmen jälkeen ylös... Löytyykö teiltä muuten muita postausehdotuksia, kuin kodin esittelyä, jota voisin jo heti huomenna teille toteutella? Olisi kiva kuulla teidänkin toiveitanne :) 

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Neverfull Azur fiilistelyä

Kerroin aikaisemmin jo lämmenneeni Vuittonin Neverfull Azuriin, vaikka ennen en voinut sietää tuota kuosia missään muodossa. Innostuin leikkimään Polyvorella ja tuloksena rakensin kaksi hyvin erilaista asukokonaisuutta tuon laukun ympärille. Toinen asukokonaisuus, joka kolahtaisi kys. laukun kanssa on hyvin sailori-henkinen tummansininen höystettynä kultaisilla yksityiskohdilla. Puolestaan oma henkilökohtainen lemppari risteilee nudealueella hopeisilla asusteilla.
Olen aina pitänyt hopeasta, enkä juurikaan ole koskaan välittänyt kullasta missään muodossa. Jostain syystä olen kovin hurmioissani navyn sinisen ja kullan yhdistelmästä, siihen se vaan sopii kuin nenä päähän. Jos näitä kollaaseja voisi pitää "ostoslistana" sieltä ehdottomasti puuttuisi tuo laukku, sekä suuri kellotauluinen kello. Nudevaatteita löytyykin kaapista ihan omaa takaa, eikä tällä hetkellä ole tarvetta yhdellekkään kappaleelle. Kumpi mielyttää enemmän hempeän vaalea vai navyn sininen asu?

Huomenna pääsen jälleen aamuvuoron makuun ja tarkoituksena olisi myös kuvauttaa uutta Zaran persikkapaitaa päällä ja miettiä siihen yhdisteltäviä vaatteita. Mukavaa tiistaita kaikille, palataan asiaan huomenissa :)

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Persikkamania

Näin alkuun kivaa maanantaita kaikille! Viikonloppu on sujahtanut oikein silmissä ohitse ja taas alkaa niin väsynyt arki, ainakin tänään alkoi heti aamuvuorolla. Viikonloppu on nyt vietetty rentoutuen ja siksi en ole tänne saakka jaksanut raahautua, saatika ajastanut minkäänlaisia postauksia, ehkä siitä rytmistä saa taas pikkuhiljalleen kiinni.

Zaran timanttikorot kävin toissapäivänä kiikuttamassa takaisin liikkeeseen, vaikka kertaalleen päätinkin, että aikoisin ne pitää. Kuulun juurikin siihen lahkoon jos kengät eivät ole ensi kokeilulla mukavat, ne tulevat aivan varmasti jäämään kaappiin ja valitsen sen sijaan lähtiessä mukavemmat kengät jalkaan, mukavuudenhaluinen kun olen. Mikään ei ole kauheampaa kuin huonosti istuvat kengät!
Ensimmäinen paita/ Zara, Malene Birger, Gina tricot
En ollutkaan pitkään aikaan käynyt keskustan Zarassa, enkä tiennyt mitenpäin olla, kun liikkeessä oli niin paljon kaikenlaista mitä en ollut koskaan muissa Zaroissa nähnytkään. Mielessä oli katsastaa navyn sininen bukleejakku kultaisilla napeilla, mutta se oltiinkin myyty kuulemma loppuun samana päivänä, joten se siitä sitten. Ei siinä kaikki, olen kuluvana kuukautena huomannut ihastuneeni erityisesti persikkaiseen sävyyn ja omasta kaapistani löytyykin jo muutama hassu kappale kyseisessä sävyssä. Nudeosastolla pyöriessä törmäsin tähän kauniin väriseen laskostoppiin, jonka viime vuonna hankin luonnonvalkoisena ja mallailtuani hieman ihastuin tähän täysin.
Näitä kenkiä olen jo viikko takaperin ihastellut Zaran netissä, mutta Jumbossa en ainakaan ole näihin törmännyt. Paksu plaatopohja, täysikymppi väri ja hyvä istuvuus.. Omaa kokoani en löytänyt, mutta yllättäen yksi koko pienempi istui jalkaani kuin nakutettu. Näitä oli saatavana myös mustana. Tämän kuukauden olen pyhittänyt täysin kenkähulluudelleni ja hankkinut valmiiksi muutamat parit kaappiin odottelemaan kuivia katuja. Rupeaa olemaan kenkäsaldo jo lievästi sanottuna täydehkö.. No tälläisiä kenkähamstereita me naiset olemme, eikä siitä mihinkään pääse!
Onkos ruudun toisella puolella jo ihastuttu eritysesti johonkin tiettyyn sävyyn, jota tekisi mieli haalia kokoajan vaatekaappia täydentämään? Hentopersikka on täydellinen sävy, jos on hiukankaan päivettynyt. Yhdistettynä tummanruskeisiin shortseihin tai ihan vaaleisiin shortseihin, pääsee väri hyvin oikeuksiinsa. Täysin kirkkaista väreistä en ole edelleenkään innostunut, mutta (melkein) nude leveliltä on päästy edes hitusen eteenpäin, vai ollaanko.. 
Loppuiltaani ei kuulu mitään arjesta poikkeavaa, joten perus hikitreenit on tänään pakko mennä salille vetämään! Täällä ollaan kyllä aivan totaalisen koukussa kovan jumpan jälkeiseen hyvään oloon ja muutenkin terveydestä on hyvä pitää huolta! Asukuvia ei olekkaan hetkeen täällä näkynyt, syy siihen on totaalinen inspiksen puute, joten kuvia on tulossa jos jotain kuvattavan arvoista sattuu olemaan päällä. Sitäkin kovempaa sisustus intoa täällä podetaan, joten toivon, että jotain muutoksen tuulia kotiin on luvassa!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Harmaiden korkojen lumoa

Taitaa teillä tulla korvista ulos jo tämä kenkälöpinä, pahoittelen. Lupaan (sormet ristissä), että tämä on tämän kuun viimeinen kenkäpostaus ja sitten siirryn mielenkiintoisempiin aiheisiin ;) Siivosin tänään työpäivän päätteksi pitkästä aikaa kenkäkaappiani ja huomasin, että vaaleaan väriin hurahtaneena olen myös haalinut kenkäkaappiini vaalean väriskaalan korkoja. Kuvautin muutamat omat lempparit harmaista koroista.
Kaikki kuvan kengät ovat löytyneet Zarasta. Tykkään heidän malleistaan ja väreistä, mutta useimmiten lesti on todella surkea, eikä kengillä pysty juurikaan kävelemään, sitten painetaan vaan kovalla sisulla eteenpäin. Viime postauksessa pähkäilin timanttikorkojen palautus kohtalosta ja päätin, että kyllä niille on mahdollisuus annettava, sitten opetellaan kävelemään niillä vaikka väkisin tai valkataan ainoastaan "istuma"-juhlat, jossa ei tarvitse kävellä lainkaan :D Kuullostaa järkevältä?
Sain lukijalta hyvän vinkin tähän päkiä ongelmaan, pehmeät geelityynyt. Nämä on hankittava! Olen kuullut niistä ennenkin pelkkää hyvää, joten uskoisin, että ne voisi toimia.. Huomenna suuntaan jälleen aamuvuoroon ja voi vinde varmaankin silmät totaalisen ristissä! Palaillaan huomenissa toivottavasti paremmalla postauksella. Ihanaa viikonloppua to you all!

torstai 15. maaliskuuta 2012

Shoppailukierroksen viimesimmät

Palataan vielä Zaran ostoksiin kun en loppupuoliskoa ehtinyt esitellä viime kerralla. Jo nähtyjen timanttikorkkareiden lisäksi Zarasta mukaan lähti kaksi kimaltelevaa neuletta, sekä toiset korkkarit. Toinen neule päätyi pesuun heti ensi kättelyssä, joten parempaa kuvaa saatte siitä later :) Zaraan oli taas tullut vaikka mitä ihanuuksia ja muutama jäi vielä mieleen pyörimään.. Kovasti metsästin viime reissullani navyn sinistä "bukleejakkua" mutta ainakaan Jumbon valikoimissa sitä ei ollut, täytyy varmaankin suunnata keskustan pakeille.
Voi mitä ihania neuleita oli tullut Zara täyteen! Sovitukseen lähti yksi jos toinenkin ja muutaman sieltä kotiin vein. Tässä yksi niistä. Vaaleanbeige neule pienillä hopeisilla paljeteilla. Hieman epämukava on päällä noista paljeteista johtuen, kun raapivat pikkuisen ihoa, mutta on se sen arvoista, kun kyseessä on tämä täydellinen yksilö! ;)
Lisäksi nappasin mukaani nämä konjakkisenruskeat kiiltonahka-korkkarit. Viime vuonna ostin tähän super price hintaan vaaleamman nudet/vaaleanpunaiset korkkarit 39,95e ja huomasin nämäkin parit samassa hintaluokassa. Tykkään tuosta tummemman nudesta väristä kovasti, enkä mitenkään satu muistamaan olisiko näitä ollut jossain muussakin sävyssä?
Siinä vielä yhdessä uudet kenkäkaappi tulokkaat. Nyt kiitos lämpimät shortsikelit ja nämä jalkaan! Maltan tuskin odottaa, että pääsen testaamaan näitä in action :)

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Zaran timanttikorkkarit

Nyt olisi luvassa pientä esimakua siitä mitä tosiaan tuli eilen Zaran reissulta hankittua. Onneksi kuvassa ei sentään ihan kaikki ostokseni näy, joten toisen puoliskon pääsen sitten huomenna teille paremmin näyttämään! Ja kyllä, juuri ne viime kuvissa vilahdelleet ihanat timanttikorkkarit pääsivät kassan kautta kotiin saakka. Taitavat olla kenkäkaappini hienoimmat tällä hetkellä :)
Kengät ansaitsevat kyllä oman postauksensa, sen verran upeat ovat. Tässä pientä esimakua niistä. Yllätyin kuitenkin kotiin kiikutettuani näiden aika heikosta lestistä. 5minuuttia pelkästään paikallaan seisottua päkiät tulivat jo erittäin kipeäksi.. Tämä onkin se Zaran huonopuoli näissä kengissä, vaikka aina niin upeita ovatkin. Toiset on kuin nakutettu jalkaan, toiset eivät sitten millään tunnu istuvan jalkaan. Tässä jopa painitaan palautuksen kanssa, juuri siitä syystä.. :/
Olen viimepäivinä huomannut kauppoihin tulleen paljon kimaltelevia neuleita, mutta Zarasta löytyi ehdottomasti parhain valikoima näistä! En ole koskaan oikein pitänyt paljeteista, mutta neutraaleissa ja hillityissä väreissä lämpenen niille aina. Olen aina mieltänyt kimaltelevat neuleet enemmän pikkujoulu hepeniksi, mutta miksei tätäkin voisi ihan hyvin yhdistää farkkuihin tai shortseihin?
En kyllä raaskisi sitten millään viedä näitä palautuksena takaisin, mutta empäs tiedä onko siinäkään järkeä, että näillä pystyy sen 20 metriä kävelemään ja sitten päätyvät hyllylle ihailtavaksi.. 

Onko teillä vastaavanlaisia kokemuksia Zaran kengistä? Sama koskee myös baltsuja. En sitten tiedä onko kaikilla Zaran tuotteilla eri valmistusmaa? Sehän kyllä selittäisi kokojen välisen eron.. Mitä tulee huomattua esim. vaatteiden kokokäyrissä. Upeathan nämä ovat, ei siitä pääse yli eikä ympäri :) Mukavaa keskiviikkoa ihanille lukijoille!

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Zaran sovitusrumbaa

Piipahdin töiden jälkeen pitkästä aikaa Zarassa ja olihan sinne tullut vaikka mitä ihania paitoja ja korkkareita. En ole pitkään aikaan ostanut uusia korkkaripareja ja pakko oli muutamat raahata koppiin sovitettavaksi, jos vaikka olisi kassan kautta kotiin lähtenyt. Sain hillittyä itseni enkä kauheasti raahannut vaatteita sovitettavaksi, mutta mukaan kaupasta lähti senkin edestä..

Mutta hei katsokaa näitä korkkareita joita Zaraan oli tullut! Aika häikäisevät eikö? Täydellinen sävy ja nuo kimaltelevat kivet kruunaa kengät! Viime vuonna Zarassa oli vastaavanlaisia, mutta täytyy myöntää, että nämä kolahtavat omalla kohdallani enemmän. Hintaa näillä oli 89,95e
Zara ostokset esittelen huomenna paremmalla ajalla. Kierrokselta tarttui mukaan myös uudet tummat denimit, sekä Make Up Storelta uusi poskipuna, jonka täydellinen sävy uupuikin meikkipussista.

Alunperin shoppailukierros piti tapahtua huomenna, kun vietän ansaittua vapaapäivää, mutta kai se käy näinkin. Jääpäs ainakin aikaa huomiselle levähtää kunnolla. Huomenna kyllä uni maistuu, kun on tullut oltua muutaman viikon putkeen aamuvuorossa. Palaan huomenna ostosten kera! Kivaa tiistaita :)

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Päivän asua

Esittelyyn muutaman päivän takainen päivän asu, johon valttikortiksi pääsi uusi navyn sininen rusettipusero. Eräs lukija kysyikin, millainen paita on kyseessä ja tässä tulossa parempaa kuvaa siitä! Nyt minulta löytyy molemmat sävyt näistä, niin puuterinen, kuin sininenkin. Erittäin huono paheeni, otan yleensä melkein kaikki värit, jos on kiva malli kyseessä. Paita on oikeastaan tunika, josta olen karsinut pituutta vyön avulla, muuten olisi pikimmiten roikkunut nilkoissa..
Alaosaksi valkkasin viime vuotiset hennesin vaaleanharmaat housut. Tänä vuonna huomasin liikkeisiin tulleen lisää samaisia housuja eri väreissä. Kovasti himottaisi tilata räikeämmät parit kaappiin kesän varalle.. Puettuna neutraaleihin yläosiin ja asusteisiin, siitä voisikin saada aika toimivan kokonaisuuden. Vielä kun en ole kovasti väreistä innostunut. Pikkuhiljaa hyvä tulee..
Paitaa oli liikkeissä melkein loppuunmyyty, sen verran suuria kokoja oli jäljellä ja itsekkin jouduin kaksi numeroa liian suuren nappaamaan, onneksi vyö on apuna tässä probleemassa.

Pääsin ensimmäistä kertaa koeajamaan uudet baltsuni töihin ja ai että millaiset nämä ovat jalassa! Jos hehkutin tarpeeksi edellisessä postauksessa kenkiin liittyen, se ei ollut vielä mitään. Voin melkein vannoa, että mukavuudellaan nämä vievät pisteet kirkkaasti kotiin ;) Joten kipikipi stokkan sivuille ja tilaamaan nämä kotiin!
Nyt hipsin solkun kautta etsimään pikkuisen täydennystä meikkipussiini, joka on kyllä kipeästi sen tarpeessa. Hakusessa olisi muutama ihan perus juttu.. Niistä toivottavasti lisää huomenissa :) Aurinkoa maanantaihinne!

Kenkähankinnan viimoset

Aamuvuoro takana ja vihdoin pääsen hieman hengähtämään, ennekuin kohta taas kiirehdin A pisteestä paikkaan B. Nyt pääsee kuitenkin esittelyyn viimoinen kenkäpari uusista tulokkaista. Kysessä on Espanjalainen Wonders-merkkinen baltsu ja kuuluu ehdottomasti samaan kastiin Stylesnobien kanssa pehmeän nahan vuoksi. Olisin niin kovasti halunnut nämä vaaleampana, mutta musta oli ainoa värivaihtoehto näistä, siksi hieman emmin palautuksen kanssa..
Ihanathan nämä ovat. Klassiset ja ajattomat värinsä puolesta ja aivan takuu varmasti sopii housujen, kuin hameidenkin kaveriksi. Yllätyin jopa näiden mukavuudesta, johtunee varmasti osittain kumisesta pohjasta, joka vaimentaa hyvin iskuja ja tietenkin superpehmeästä nahasta. Näiden jälkeen ei kyllä tulisi enään mieleenkään sujauttaa tekonahkaisia kenkuleja jalkaan, sen verran suuri ero on aitoihin nahkakenkiin.

Vaikka hinta kirpaisee, löytyy näistä enemmän plussapuolia, kuin hennesin tekonahka baltsuista. Kestävämmät, mukavemmat, laadukkaammat, eikä tarvitse joka kuukausi ostaa uusia, kun toiset kuluvat samantien puhki, joten myös rahaa säästyy. Hyviin kenkiin kannattaa satsata aina, ne maksavat itsensä takaisin varmasti!
Kovasti ihastuin näissä päällä olevaan katseenvangitsijaan, joka on muuten älyttömän suuri näin pieniin kenkiin, mutta ihana silti :) Kenkiä saa tilattua muunmuassa stokkan nettikaupasta, jos näihin ihastuit ja haluat tilata omat parit. Hintatasoltaan melkeimpä saman hintaiset kuin snobit, muutaman kympin kalliimmat. Olen oikea nahkabaltsujen puolesta puhuja ;)

Siinä kokonaisuudessaan kaikki kolme uutta paria. Mikäs on teidän suosikki? Omani kyllä kallistuu väistämättä ensimmäisiin.. Mistäköhän lie johtunee :D Huomenna vielä hipsin aamuvuoroon, jonka jälkeen ansaittu vapaapäivä! Kovasti tekisi mieli tehdä pikainen shoppailukierros.. Saas nähdä!

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lukijan toive: Kevään must-have hankinnat

Muutama teistä ihanista on pyytänyt minulta postausta muunmuassa kevään must-have hankintalistasta, jossa esittelisin tällä hetkellä omat kuumimmat pinnalla olevat jutut, joilla mielelläni täydentäisin kaappia jo ennen varsinaista kevään tuloa. Oma listani koostuu aika pitkälti klassisista ja ajattomista tuotteista, joita on helppo yhdistellä kaiken kanssa. Näitä samaisia tuotteita on pyörinyt myös monien eri blogien puolella ja itsekkin olen näihin silmäni iskenyt ja kovaa!

Oletteko muuten huomanneet, että joka ikiselle haavelistalle on päätynyt vaaleat paitikset? Ne vaan on ja pysyy ja kuuluu aivan ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviin. Värinsä puolesta niitä on niin helppo yhdistellä niin tummansiniseen bleiseriin, kuin army vihreisiin shortseihin. Vaikka kaappi pullottaa räjähtämispisteeseen saakka näitä, haalisin niitä yhä enemmän! Vielä en ole täydellisiin army vihreisiin shortseihin törmännyt, kuin ainoastaan yhdessä kaupassa, josta sieltäkin ehtivät koot mennä aika sukkelaan. Toivotaan, että kesään mennessä näitä löytäisi joka puolelta.

Olen aina käyttänyt hopeisia koruja ja asusteita. Kuitenkin jostain kumman syystä olen kauan halunnut kultaista Korsia korukokoelmaani täydentämään. Ajatus ruskeasta ihosta ja kullasta saa sukat pyörimään jaloissa.. :) En panisi pahitteeksi jos Vuitton-kokoelmaankin saataisiin täydennystä. Ehdin jokunen aika hihkaista, että mielestäni Azur näyttää halvalle, mutta kummasti se mieli vaan muuttuu ja nyt pikemmiten himoitsen tätä Neverfullia olalle, myös monogram kuosinen Keepall on ollut mielessä, joka olisi oiva hieman pidemmille matkoille. Polyvoresta en Monogram kuosista vyötä löytänyt, mutta tämä on hankintalistalla ykkössijalla. Ehkä jo ensi viikolla voisin tehdä pienen pyörähdyksen Vuittonin kautta? :)

Stylesnobit

Nyt seuraa jatkoa Kenkä ostoksia part I-postaukselle, jossa lupasin esitellä peräti kolmen uuden parin kenkulit teille. Omistin jo viime kesänä todella hyväksi todetut Stylesnobit vaaleanharmaassa sävyssä. Koko kesän päivittäin tepasteltuna ehti baltsut kulua puhki kirjaimellisesti, enkä tyhmänä tajunnut alussa käydä niitä suutarilla huollattamassa, jolloin ne olisivat selvästi pysyneet hyvinä pidempään.
Selailtuani erään nettikaupan sivustoja pidemmän ajan huomasin heille tulleen Cika-mallia tummanharmaan/rusehtavassa sävyssä ja pakkohan ne oli kotiin tilata testattavaksi. Ihastuin tähän sävyyn niin kovasti, että nyt se koreilee baltsuhyllyllä, muitten kevätkenkuleiden vieressä. Vielä enemmän kesään päin mentäessä ajattelin tilata samaiset vaaleammassa sävyssä, ehkä beigenä, jos niitä sattuu löytymään.

Malleja löytyy myös niin käärmekuvioisena, kuin ilman kiviäkin. Kannattaa katsoa heidän omat nettisivunsa, joissa mallit ovat paremmin esillä. Parilla on hintaa n.100e, mutta jos haluaa laatua ja mukavuutta samaan pakettiin, suosittelen harkitsemaan näiden ostoa tai edes kokeilua. Mielestäni käytössä nahka senkuin pehmenee entisestään, joten mukavuus senkuin lisääntyy käytössä :)
Vielä olisi uusista kolmen parin kengistä yhdet parit esittelemättä. Yritän vääntää niistä postauksen teille vielä huomiseksi, niin näette millaiset parit ovat kyseessä. Vihjeen voin antaa, että ainakaan vaaleanväriin liittyvää se ei ole, vaan ihan kokonaan ääripäähän.. Huomiseen!

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Uutukaisia vaatekaapissa

Juuri ollaan tässä palailtu töistä kotiin ja ehdin kuvailemaan teille alkuviikon ostoksia, housut tosin ostin tänään töiden jälkeen, kun vihdoin oma kokoni löytyi pitkän metsästyksen jälkeen. Jo tammikuussa kirjoittelin Haavelistailu-postauksessa, mitkä tuotteet kotiuttaisin tänä keväänä enemmän kuin mielelläni vaatekaappiini. Kollaasissa pilkahteli mm. nudeinen paljettitoppi, jonka löysin ihan vahingossa Lindexin alesta alle kympillä! Tosi säihkyvä varsinkin kesällä kun on iho hieman enemmän päivettynyt.
Pinon alimmat housut löytyivät tänään töiden jälkeen H&Mltä. Housujen yläpuolella oleva vaalea paita löytyi Mangosta, jota en olekkaan vielä ehtinyt teille esittelemään, kuin ainoastaan paperikassin muodossa ;) Päällimäisenä näkyy navyn sinistä, johon väriin olen tykästynyt tällä hetkellä todella kovasti. Vielä sitä ei kauheasti vaatekaapista löydy, mutta pikku hiljalleen alan niitäkin hamstrailemaan...
Nyt väsyttää sen verran kovasti aamuvuoron jälkeen, että taidan mennä päikkäreille ja suunnata sen jälkeen kohti salia..  Minkälaisia suunnitelmia teillä on? Harmittaa kyllä joutavasti, kun ei ole tänä vuonna ollut kuin vissiin yksi tai kaksi vapaata viikonloppua.. Puhumattakaan mistään sosiaalisesta elämästä :D Onneksi näillä näkymin ensi viikonloppu näyttäisi olevan vapaa, jos vaikka siiheksi keksisi jotain ihan muuta kuin töitä.. (ehkä vahingossa taas satun ottamaan toisten vuoroja)
Nyt hipsin päikkäreille ja toivotan rentouttavaa lauantaita kaikille :)

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kenkä ostoksia part I

Muistatteko muutama postaus takaperin kun kerroin teille niistä ihanista vaaleanpunaisista rusettibaltsuista? Nyt olen saanut ne käsiini, enkä malta ottaa niitä millään jalastani pois.. Kiiltonahkaiset ja rusetilliset pehmobaltsut ovatkin uupuneet kaapistani tovin ja nyt on vihdoin sekin aukko täytetty. Kiva kun on etukäteen valmistautunut kevääseen ja kuiviin katuihin hankkimalla ihania juttuja kaappi täyteen, nyt sitä odottaa kevättäkin ihan eri tavalla ;)
Niinkuin kuvasta saattanee huomata kenkäkaappi siis täyttyi kolmella ihanalla parilla ballerinoja, joten lisää maistiaisia ostoksista on vielä luvassa! Tällä hetkellä en oikeastaan omista kuin yhdet Stylesnobin luottobaltsut, jotka nekin ovat puhkiin kulutetut, mutta ovat olleet jokaisen euron arvoiset. Toivottavasti stokka vielä tänäkin vuonna myisi niitä niin saisi vaaleammat parit snobeja kaappiin.
Tykkäsin kovasti tuosta mokkaisesta suuresta rusetista ballerinan päällä, joka teki kyllä loppusilauksen näille! Mitäs olette mieltä iskeekö teihin vai ei? Muistaakseni näitä baltsuja sai vielä mustanakin, mutta voittekin arvata eikä kauhean yllätyksenä tule, että valkkasin nämä vaaleammat parit kaappia täydentämään.. :) Rypytetyn kannan ansiosta, nämä ovat supermukavat jalassa, melkein kuin stylesnobit olisivat.
Tänään vietän ansaittua vapaapäivää ja huomenna painan taas aamuvuoroon. Koko viikonloppu näyttää tällä hetkellä aika työntäyteiseltä, mutta sellaista se vaan on :( Nyt hiippailen pumppiin ja aijon rentoutua loppuillan perusteellisesti.. Mukavaa viikonloppua!

Suositut tekstit