maanantai 30. tammikuuta 2012

Haavelistalla tällä hetkellä

Käyttäen vanhoja kuvia, tällä hetkellä olevat tuotteet haavelistalta. Monissa monissa viime postauksissa, olen ihastellut Vuikkarin monogram shawlia beigenä, nyt kuitenkin olen hieman alkanut empiä värin suhteen ja tätä myöten en ole sitä pois vuikkarilta hakenut. Olen aina rakastanut vaaleita ja hempeitä sävyjä, mutta mietittyäni hiukan, pelkään etten osaa pitää noin vaaleaa huivia puhtaana. Omistan viime kesänä hankitun shaalin värissä verone, joka on osottautunut väriltään erittäin hyväksi valinnaksi, kuitenkin kaipaisin huivikaappiini vaaleampaa huivia.

Sävyjä onneksi löytyy vaikka kuinka monia, joten eiköhän se oikea sävy sieltä löydetä. Mielessä on ollut myös bronze, eli suomeksi tuollainen kamelinruskea. Omistin aikoinaan shaalin juuri siinä sävyssä, mutta pistin sen ilman pidempiä mietteitä myyntiin ja näin jälkikäteen, kyllä kaduttaa!

Pidemmän ajan olen myös miettinyt uuden meikkipussin hankkimista. Omani on aivan liian pieni, eikä kaikki tarvittava meinaa aina mahtua mukaan. Kuvassa tosin toilettilaukku, mutta olin ajatellut ihan perus meikkipussia siinä suuremmassa GM koossa. LV hulluna tottakai nämäkin vuittonilta! Tykkään heidän laadustaan ja muutenkin kuosista, sekä muotoilusta :)

Vielä olisi tarkoitus etsiä sitä vaaleansininen kauluspaita-postauksen kauluspaitaa! Katseeni on kovasti kiinnittynyt Ralph Laurenin, sekä Gantin valikoimiin. Mielikuva vaaleista farkkushortseista, vaaleansinisestä kauluspaidasta, kiiloista sekä ruskettuneista sääristä pistää haluamaan tätä paitaa entistä enemmän :) Mitä teiltä löytyy haavelistalta tällä hetkellä?

Lemppari korut

Tässä tiivistettynä tämän hetkiset lemppari korut. Ylitse kaikkien on kuitenki tuo suuri statement necklace, joka tuntuu sopivan minkä tahansa asun kanssa ja sitä tullaan näkemään asukuvissa ja paljon! Hopea on aina ollut se "mun" juttu, enkä juurikaan omista kullanvärisiä koruja. 

Alarivillä helmiset korvikset; suuret roikkuvat pallot gt, ylärivin kahdet muut ruotsista ja viimoiset glitteristä. Useimmiten käytän kuitenkin tavallisia helmiä korvissa, koska sopivat jokaiseen asuun! Olen aina pitänyt suurista ja näyttävistä sormuksista, jotka yleensä riittävät ainoana asusteena näyttävyytensä vuoksi. Harvoin lähden minnekkään ilman sormusta ;)

Statement necklacea vielä in action, joka nähtiikin viime viikkoisessa asukuvassa. Kesällä aijon yhdistää tuon maximekon ja kiilakorkojen kaveriksi. Sellaisia koru lemppareita :) Mukavaa tiistaita kaikille!

lauantai 28. tammikuuta 2012

Powderbeige outfit

Pirtsakkaa lauantaita kaikille! Oma aamuni alkoi oikein hyväntuulisena katsottuani tuota auringonpaistetta, kyllä se kevät sieltä pikkuhiljalleen tulee! Myös tänään alkoi heti aamusta Zara rumba, nyt on koluttu sitten jumbon ja itäkeskuksen zarat eikä jakusta ole mitään tietoakaan, eli tulivat ainoastaan keskustan myymälään, jotka myytiikiin sitten yhtä nopeasti.. Noh ei auta muu kuin niellä karvainen tappio :( Tämän näköisessä asussa (ylä asussa) mentiin!
Tosi vaaleassa väricombossa! (ylläri) Silkkipaitiksen ostin viime Viron reissulta, Zaran karvaliivi, Vuittonin neverfull, sekä korviin sujautin kauan sitten hankkimani suurehkot helmikorut gt:stä, sormus löytyi Cubuksesta. Kenkinä puolestaan olivat viimepostauksen asukuvassa nähdyt konjakinruskeat saappaat, tosin mustina.

Pikkuhiljaa alkaa jo huomaamaan, ettei tuonne ulos tarvitse laittaa kauheita villapaitakerroksia vaan melkeimpä tässä asussa pärjäsin vallanmainiosti kaupoilla pyöriessä. Aamuisen uurastuksen salilla palkitsin juuri hakemalla sushia ja pikkuhiljalleen ruvetaan valmistautumaan jo illan viettoon :)

Olenkin huomannut, että tänne blogini puolelle on löytänyt muutamia uusia lukijoita ja kävijöitä, kiva että olette löytäneet tänne ja toivottavasti viihdytte blogini parissa! :) Postaus ehdotuksia saa esittää jos sellaisia on mielessä. Nyt oikein mukavaa lauantaipäivää!

perjantai 27. tammikuuta 2012

Just want it!

Voi ei, lukeudun kyllä juuri näihin shoppailijoihin, jotka jättävät ihanat hankkeet mietinnän alle ja sitten kun haluaisikin hakea sen pois, niin aivan liian myöhään. Näin kävi minulle, joka ihasteli kauan sitten Zaran sivuilla ja liikkeissä tätä ihanaa bukleetyyppistä jakkua ja nähtyäni sen vielä tyylikkään Mussun päällä, oli se rakkautta ensi-silmäyksellä! Nyt sitä ei löydy sitten harmikseni enää mistään :(
Täydellinen jakku, mustilla nahkaisilla yksityiskohdilla. Ei voi muuta kuin puuhkaista.. Tähän olisin mielelläni käyttänyt jouluna saamani Zaran lahjakortin, jos se vain jostain löytyisi! Ajattelin käydä huomenna koluamassa vielä Jumbon liikkeen ja sitten luovutan! Jos on näköhavaintoja please help! Sitä tarvitaan :(

Perjantai-ilta on sen sijaan sujunut täällä kunnon salitreenin voimin, huomenna pistetään vaihde vapaalle! Ihanaa perjantaita kaikille, oli se sitten railakasta tai akkujen lataamista tulevaan viikkoon!

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Today's Outfit

Tänään olen lähdössä kaupungille hoitamaan vähän asioita ja ehdin kuvauttamaan hieman asuani tällaisissa osissa. Halusin jotain yksinkertaista ja mukavaa päälle, jota sitten tehostin korujen avulla. Zarassakin ja muutamissa kaupoissa olisi tarkoitus käydä, kun en ole ihmekyllä vieläkään saanut tuhlattua joululahjaksi saatua Zaran lahjakorttia! Noh toivotaan, että jotain löytyisi :)
Päällä oli Zaran puuterinen kevyt paita, kaulakorun ja sormuksen ostopaikkaa en nyt tähän hätään mitenkään muista :/ H&M treggingsit ja konjakinväriset saappaat, sekä vuiskan Artsy GM. Korvikset löytyivät glitteristä! Olen vasta kuluneena vuonna oppinut käyttämään asusteita hyödyksi asuissa ja näinkin yksinkertaseen asuun saa hyvin volyymia esim. tuon kaulakorun ansiosta!

Nyt talvitakki niskaan ja menoksi tuonne lumipyryyn :) Kivaa keskiviikkoa kaikille lukijoille!

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Myydään: Louis Vuitton Multicolore Speedy 30'

Nyt olen hieman päättänyt karsia kokoelmaani ja pistää myyntiin säästelemättä sellaiset, joita ei tule yksinkertaisesti käytettyä. Louis Vuittonin Multicolore Speedy 30'.
Kiinnostuneet pistäkää viestiä kommenttiboksiin! Hp 870e, uutena yli 1900e. Kuitti, dustbag, liput/laput löytyy!

MYYTY !!!!!

perjantai 20. tammikuuta 2012

Elsie Blouse


Pikkasen kurkkaistuani nettikauppa tarjontaan, tärykalvoille pingahti tälläinen paituli gina tricotista. Onko kukaan nähnyt kyseistä paitaa kaupoissa? Tai onkohan enää jäljellä? Malliltaan ja väriltään juuri sellainen mitä olen etsinytkin! Täytynee huomenna tehdä varmaankin kierros tämän kaupan kautta. 

Huomenna olisi tiedossa yöpöydän lamppujen etsintää, pieni visio jo löytyy millaista ollaan hakemassa ja mistä, sekä mahdollisesti pieniä sisustusjuttujen ostoa. Siitä lisää huomenna :)

torstai 19. tammikuuta 2012

Home Sweet Home

Noniin täällä ollaan taas. Mutkien kautta voittoon! Meidänhän piti lähteä alunperin ruotsin reissulle maanantaina, joka sitten siirtyikin sinne tiistain puolelle. Muutaman epämukavan yön ja kovien tyynyjen kautta on ihana olla vihdoin kotona! Kaikkein erikoisinta on se, että shoppailusaldo on 0! Toinen puolisko sen sijaan shoppaili senkin edestä. Kuviakaan ette saa kun kamerakin jäi kiireessä kotiin.. Mutta tuleehan näitä matkoja vielä! Ainut mitä laivalta lähti mukaan oli Diorin huulikiilto. Lohtuna kuitenkin postisetä oli tuonut Nellyn paketin, sekä Myfiinalta alkuviikosta tilaamani kaulakorun!
Ihanaiset Steve Maddenin baltsut pääsivät kotiin ja kimaltelevat ihan hullunlailla! Koot olivat tosi pikkusia, joten täytyy tilata ne puoli kokoa suuremmat ja toivoa, että ne olisivat sopivat. Kaulakorusta ei nyt tule parempaa kuvaa kun tämä, mutta varmasti saatte lisäkuvia in action!
Olen jonkun kuukauden kärttäillyt tuota bodycon mekkoa Nellystä ja sain juuri oman kokoni. Kokoja oli ainakin tilausvaiheen jälkeen enää jäljellä isoja kokoja, joten oli onni mukana. Sovitin mekon kanssa jo erilaisia kenkiä ja kyllä ne kiiltonahka nudekorkkarit sopivat kun nakutettu, sekä laukuksi valkkaisin Vuittonin Eva Clutchin, josta tulikin mieleen, että ensi viikolla sitten haen vihdoin sen beigen shaalini!
Steve Maddeneista vielä lisäkuvaa. Olivat muuten todella erinäköiset luonnossa kuin kuvissa, hyvällä tavalla positiivinen yllätys siis! Kova väsymys painaa jo matkasta, joka verotti yöunia aikaisten herätysten vuoksi, joten loppuilta taitaakin mennä vaan peiton alla :) Kivaa torstaita kaikille!

Dior Addict huulikiilto

Ruotsin reissun ainut ainukainen ostos! Hieman kyllä yllätyin itsekkin, kun en muuta löytänyt kotiin viemiseksi.

Ehdoton lemppari oli pakko hankkia laivalta nimittäin Dior Addictin huulikiilto, sävyssä 267 pearl. Maista en koskaan ole raaskinut tätä ostaa vaan yleensä aina sen laivalta hankin halvemman hinnan puolesta. Jos toivoo huulikiillolta pitkäaikaista kiiltoa, suosittelen kyllä tätä!

maanantai 16. tammikuuta 2012

Tanning

Löytyykö muuten ruudun puolelta ketään muuta, joka omaa tämän tanning paheen ja solkun lämmön varsinkin näin talvisin? Täällä ainakin ilmottautuu yksi liiankin yli-innokas! Kylmän pakkasen riutumana, kun hyppää tuohon "etelän" lämpöön edes hetkeksi niin kyllä se kruunaa pitkän päivän välillä :)
Meiltä löytyy tuosta Sunlightista todella tehokkaat ja hyvät solkut, siksi olenkin sen ottanut vakkaripaikaksi. Samassa paikassa laitetaan myös päivisin ripsienpidennyksiä ja rakennekynsiä, jotka ovat kyllä aika haluttuja! Itse olen kyllä näistä solkuista saanut älyttömän hyvän pohjan ja muutama onkin salilla hihkaissut onko rusketukseni peräisin thaikuista.. Hah ei kyllä ole :) pientä fuskaamista ilmassa..

Meidän ruotsin reissu sitten siirtyikin huomiselle sattuneesta syystä, mutta päästiimpäs ainakin uudempaan laivaan jossei muuta! Palaan kuvien ja ostosten kera mahd.pian kun vain ennätän :)

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

New ring

Noh sanani söin ja tässä tulee kuvaa uudesta sormuksesta :) Pidän aina äidiltäni 3vuotta sitten joululahjaksi saatua hopeista DKNY strassikelloa ja tämä sopiikin sen kanssa kuin nakutettu!

Jos joku ihmettelee miksi aina pidän asustekuvissa noita Vuikkarin ruskeita boxeja, niin sen takia, että tumman kontrastin päällä saa hyvät kuvat, muuten näin talvisaikaan tulee heilahtaneita ja valottuneita kuvia. Sormus löytyi keskustasta pienestä putiikista, jota en nyt ihan tähän hätään muista.
Ihanan yksinkertainen, mutta silti kiva lisä simppeliin asuun! Mitäs mieltä? :)

Sunday dreaming

Pahoittelua pienestä blogitauosta! On ollut niin paljon hommaa, että on tämä jäänyt ihan taka-alalle. Huomenna suuntaan ruotsin puolelle pienelle shoppailureissulle, eli pientä viivettä on tulossa lisää tänne puolelle. Kaikki mahdolliset ruotsin putiikkien nettikaupat on koluttu ja muutamaa ihanuutta olisin lähdössä etsimään ja hakemaan ;) Toivotaan, että koot ja tuotteet löytyvät paikan päältä! Jos sattumoisin tiiätte katsomisen arvoiset shoppailupaikat, pistäkää ihmeessä lisätietoja tänne päin, niitä tarvitaan :)

Aiheesta kuitenkin poiketen alkuviikon shoppailureissu jäi ihailevaksi katseeksi, kun erittäin tyylikäs venäläinen nainen pyrhelsi ohi (lähestulkoon) tämännäköisessä asussa, joka kovasti kiinnitti katseeni:
Kuvan takki oli puolestaan pitempi ja aivan vaalean harmaan/beigen sekoitus, suurella karvahupulla. Erityinen katseenvangitsija oli tuo Hermesin Birkin-laukku, jota en olekkaan täällä suomen puolella vielä kellään nähnyt! Asusta löytyi vielä kiiltävät tod.näköisesti juuri nuo Valentinon saappaat, sekä musta pikkuruinen turkishattu, taisin ääneenkin sanoa, että vau! Harvoin näkee näin tyylikkäästi pukeutuneita ja yllätykseksi yleensä ne tuolta naapurin puolelta tulevatkin :)

Omalta shoppailureissulta ei sen sijaan tarttunut muuta kuin yksi sormus, jota en ehkä lähde sen kummemmin kuvailemaan. Tosin eräs turkisliivi jäi niin kovasti kummittelemaan mieleeni, että täytyy käydä maanantaina vielä ennen reissua se katsastamassa, jos se sattuisi vielä hyllyssä roikkumaan!

Nyt jatkan iltaani salin ja pienen pakkailun merkeissä! Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille sinne ruudun toiselle puolelle :)

torstai 12. tammikuuta 2012

H&M uutuudet: Kitti jakku

Jostain kumman syystä päädyin H&M sivuille katselemaan, olisiko jotain uutta kevätvaatetta ilmestynyt ja olihan sinne, ainakin tämä täydellisen sävyinen avoin jakku! Vyöstä, enkä sen värityksestä tykkää lainkaan, mutta helpostihan tuon tuosta pois ottaa ja laittaa tilalle jonkun muun. Ajattelin odotella siihen saakka, kunnes nämä rantautuvat liikkeisiin niin pääsee oikein kunnolla sovittelemaan ja mallailemaan! Yleensä värikin on täysin eri luonnossa, kun näissä kuvissa, let's see! Tätä sai myös tummanharmaana, teille jotka kiinnostuitte ;)

Mitäs mieltä, iskeekö vyön kanssa vai ilman sitä?
Itse yhdistäisin mahdollisimman kuultavaan ja vaalean yläosaan, noihin ihanaisiin tiilenruskeisiin mokkashortseihin (jotka onneksi ostin viime vuonna) sekä mahdollisimman korkeisiin kiiloihin! Suuri ja näyttävä statement kaulakoru puuttuu, joka muuten passaisi aika hyvin tuon paidan kanssa! Aviatorit ja nahkainen kännykkäkotelo (kaikki tuotteet H&M:n) Sellaista unelmointia jakusta :) Mukavaa torstaita!

maanantai 9. tammikuuta 2012

Muutamia ostoksia

Viime viikon jäljiltä on jäänyt esittelemättä muutama ostos. Aikaisemmin niin kehuskelin sillä, että minähän en aleihin kajoa vaan säästän rahat uusiin ihaniin kevät juttuihin ;) noh yksi ale tuli ostettua ja vielä väärässä koossa! Kolme numeroa liian suurena, ajattelin lisätä ohkasen vyön keskelle jos sillä saisi karistettua tuota laatikkomaisuutta paidasta.
Ensimmäinen avonainen neule löytyi H&Mltä ja en ole oikein vakuuttunut tarvitsenko sitä todella, joten taitaa palautuksena mennä takaisin. Tykkäsin kauheasti tuosta hieman röpelöstä pinnasta, vaikka samalla se oli todella mukava päällä. Ihka ensimmäinen aleostos tänä vuonna löytyi Lindexistä ja aivan liian suurena, joten sekin taitaa lähteä palautuksen kautta takaisin.
Paidan hinnaksi ei tosin jäänyt kuin 11,50e ja vyöllä siitä sai tosi kivannäköisen! Värikin on nappi. Sellaisia heräteostoksia  :) Kivaa alkavaa viikkoa lukijoille, nauttikaahan lumesta kun nyt sitä sitten saatiin oikein urakalla!

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Inspiration: Nude outfit

Laiskaa sunnuntaita kaikille näin aluksi, itsekkään en ole kauheasti saanut tänään aikaiseksi, kun ainoastaan raahautunut solkkuun ja kaffettelemaan. Törmäsin Madeleinen blogissa äärettömän ispiroivaan asukuvaan, ehkä sen takia, että se koostuu juuri omista lemppariväreistä ja saa lisää tuulta alleen tähän kevät insipikseen, joka ei ota laantuakseen! Ensimmäisenä katseeni kiinnittyi näihin upeisiin koruihin, sekä vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmään..
Jostain kumman syystä, en ole koskaan pitänyt tuosta Damier Azur-kuosista, mutta aina kevään ja kesän tullessa, ehdin hieman lämmetä sille, edes pikkuriikkisen. Olen aina ollut sitä mieltä, että se on jotenkin halvannäköinen, mutta tässä se taas nähdään, että oikein yhdistämällä sen saa näyttämään hyvältä! Ainakin yhdistämällä sen vaaleisiin asuihin ja asusteisiin. Itse yhdistäisin vielä tummat denimit ja nudet korot niin àvot! 

perjantai 6. tammikuuta 2012

Haavelistailua

.. jotka ulottuvat pitkälle kevääseen. Ehdin hieman haaveilla jo laadukkaista baltsuista ja keveistä puseroista. En millään malttaisi enään pukea aamusin talvikamppeita ja villapaitoja, vaan ihania kevätvaatteita, joita nettikaupat pursuavat tällä hetkellä.
Listan väriskaala ei kovin pitkälle viime kevään/kesän väreistä pääse, jolloin blogin alkuvaiheilla jo kerroin olevani aikamoinen nudehullu! Moni varmaan nauraisi kun avaisi mun vaatelipaston, eikä löytäisi sieltä yhtään värikästä vaatetta :D Kesällä tosin innostun välillä leikitellä väreillä asusteiden muodossa.

Listalta löytyy laadukkaita baltsuja, mielellään vaaleita, mutta myös räväkämmät pitäisi saada vaatekaappiin! Ainakin toistaiseksi Steve Maddenilta, Stylesnobilta ja Vuittonilta löytyi ihania kevät baltsuja.

Ja aina niiiin ihania sifonkipuseroita! Kesäsin yhdistettynä shortseihin ja kiilakorkoihin, bleisereihin ja neuleisiin. Juhlaan ja arkeen.

Sitten pitkään haaveilemani LV Monogram Shawl beigenä. Viimeksi taas hypistelin tätä ostaessani uutta lompakkoa ja taas kerran se kauppaan jäi. Joka kerta keksin vain parempia ja parempia asukokonaisuuksia, mihin yhdistää se ja nyt olen päättänyt, että ensi shoppailureissulla haen sen vihdoin kotiin! Max Maralta löytyi myös ihana pyöreän mallinen vaalea turkiskauluri, jonka haluisin ommella aikaisemmassa H&M Spring/Summer-postauksessa nähtyyn vaaleanharmaaseen villakangastakin kaulukseen.

Tälläisia haaveiluja perjantai illan ratoksi, ainahan saa haaveilla right? ;) Huomenna luvassa aamuvuoroa töissä (jeeeee!!!) treeniä, solkkua ja viltin alla rentoilua leffan merkeissä! Kivaa viikonloppua ruudun toiselle puolelle! :)

torstai 5. tammikuuta 2012

Nelly suosikit

Törmäsiin muutamiin ihaniin juttuihin Nellyllä. Olen aivan innoissani kevään uutuuksista nettikaupoittain, että tekisi mieli tilata kaikki kotiin siltä seisomalta. Kaikenlisäksi olen niin ylpeä itsestäni, etten ole tänä vuonna sortunut yhteenkään ale ostokseen ;) Tosi hieman houkuttaa yksi paita Aleksi 13, mutta uskon, että saan sen sivuutettua. Tässä kuitenkin pari tämän hetkistä lempparia Nellyltä.
Rut.m.fl vaalean beige silkkipusero pitkillä hihoilla. Koot tosin aika vähissä, joten tilaamatta jäi. Sain viime viikolla nellyltä nellyraha hyvityksen paketista, joka ei koskaan saaput perille ja nyt sitten selailen innolla näitä, että pääsisin sen heti tuhlaamaan.. :-D
Erään lukian vinkkauksesta kävin eilen Aleksi 13 kurkkaamassa Stylesnob baltsuja, mutta sieltä ei valitettavasti löytynyt ainoan ainuttakaan, tiedä sitten onko loppuneet vai onkohan niitä ainoastaan valituissa myymälöissä, mutta positiivisena yllätyksenä nellyltä löytyi nämä vastaavanlaiset ihanuudet Steve Maddenilta. Olen kuullut aikaisemminkin pelkkää hyvää kys.merkin laadusta ja mukavuudesta, joten mietin todella tilaisinko nämä koe käyttöön ja pääsisin ottamaan kantaa tähän väittämään! Onko kellään kokemusta Steve Maddenin kenkuleista?

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vaaleansininen kauluspaita

Mulla on ollut viimeaikoina joku ihan kauhea himo vaaleansiniseen kauluspaitaan, jota en edes omista. Samainen tunne oli viime syksynä, kun blogeittain näkyi vaaleansinisiä Gantin kauluspaitoja ja nyt se on iskenyt taas. Kokosin kollaasiin tuotteita, joita yhdistelisin kauluspaidan kanssa ainoastaan arkikäytössä.

Vuikkarin Boetie:tä en koskaan saanut, koska selvisi, että tuotteen valmistaminen on lopetettu ja ebaysta en kyllä uskalla ruveta tilaamaan mitään, kun ei sitä saa heti paikanpäällä nähdä, joten tyydyn karvaiseen tappioon ja ihastelen ainoastaan kuvia :(

Tummansiniset farkut yhdistettynä konjakinruskeaan vyöhön on kyllä lyömätön yhdistelmä miettien tuota vaaleansinistä kauluspaitaa vielä siihen. Tyttömäinen tumma rusettipanta ja trenssi niin àvot!

Jostain kumman syystä en vieläkään osaa käyttää trenssejä, enkä pahemmin ole niille lämmennyt, kollaasia tehdessä aina hieman tykästyn niihin, mutta myös laantuukin yhtä nopeasti.. Johtuneekohan siitä, etten ole koskaan osannut pitää pitkiä takkeja hmm.. ehkä se tulee vielä jos on tullakseen!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille lukijoille :)

tiistai 3. tammikuuta 2012

Louis Vuitton ballerinas

Nyt palaan viimepostauksen aiheeseen, jossa kerroin ihastuneeni muutamaan "uuteen" juttuun Vuittonilla käydessäni. Katseeni kiinnityi erityisesti näihin söpöihin baltsuihin, jotka kaikki ottaisin mielelläni kenkäkaappia täydentämään. En tykkää muuten yhtään noista vuiskarin uusista nettisivuista niin sekavat ja kuvatkin ovat suomeksi sanottuna todella rumia, eivätkä pääse ollenkaan oikeuksiinsa! Noh löpinät sikseen..
1. Ihanaiset Dauphine Ballerinat hieman kiiltävällä pinnalla. Edessä oli suuri musta rusetti, jonka musta nauha jatkui vielä kantapäähän saakka.
2. Hieman simppelimmät ja klassisemmat samettiset koko mustat Mimi Ballerina, joista löytyi leopardi rusetti ainostaan edestä. Jos haluaa hieman revitellä niin siinä tapauksessa itse kyllä kallistuisin noihin koko kuvioisiin!
3. Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisempänä Dauphine Ballerinat pronsissenhohtoisena ja erikoisella käärmekuvioisella pinnalla. Paikan päällä kiinnitti kyllä ensimmäisenä huomion, värin ja erikoisen pintansa takia.

Sellaisia "löytöjä" jotka jäivät hieman takaraivoa kaivelemaan. Pääsin hypistelemään jälleen Monogram Shawlia beigen värissä, eikä kovin kaukana ollut että olisin sen vihdoin kassalle saakka vienyt. Mitäs ootte mieltä noista ballerinoista, mikä noista kolmesta kolahtaisi eniten? Siinä onkin miettimistä ensikertaan :)

Suositut tekstit