keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Myöhäistä joulua

Huh nyt on sitten vietetty semmoista rentoutumista, että on jäänyt tämänpuolen hommat kokonaan tekemättä :) No parempi nyt kuin ei milloinkaan. Ähkyiksi ollaan syöty ja vaan oltu ja täytyy sanoa, että kyllä se pikkuinen paussi arjesta tekee järjettömän hyvää!

Huomenna palaan sitten suoraan aamuvuoroon, saapi nähdä ollaanko siellä ensimmäisen tunnin jälkeen edes hereillä..
Tänä vuonna oltiin kyllä äärettömän laiskoja mitä tulee joulukoristeiden esille laittamiseen. Ikkunalauta sai uutta väritystä noista viime vuoden Ikean joulupalloista, uutena tulokkaana hankin juuri ennen joulua nuo Maisonin kynttilävaasit, joihin ei kyllä sillä hetkellä löytynyt sopivan korkeita kynttilöitä.

Omalla kohdalla myös pitkälti joulufiiliksen hakemiseen vaikutti tuo musta joulu ja vesisade.. :(
Olen aina ollut sillä kannalla, että mielummin vähän laadukkaita lahjoja, kuin paljon tarpeetonta krääsää.
Jo jokavuotiseksi vakkarilahjaksi muodostunut Viktor&Rolfin 50ml flowerbomb löytyi tänäkin vuonna paketista. Riviera Maisonin suuri valkoinen ja äärettömän pehmoinen tekoturkiksinen viltti ja siihen kuuluvat kaksi tyynyä, joihin onkin hyvä käpertyä.
Zaran lahjakortti oli kyllä kaikista tarpeellisin lahja!

Suklaat ja ihan ehdottomat vihreät kuulat-marmeladit eivät kuviin asti päässeet kun päätyivät jo parempiin suihin ennen tätä kuvaa ottaessa. Paketista paljastui myös treenivaatteita, jotka nekin pääsivät hetimmiten käyttöön joten en niitä viitsinyt sen enempää kuvauttaa ;)

Eilen vihdoin ja viimein hain oman lahjani Vuittonilta jota mietin jo ainakin vuoden, kahden eri vaihtoehdon väliltä! Ja tähän Monogram Eugenièen päädyin lopulta ja tykkään kun sisällä on todella paljon tilaa erilaisille korteille ja muille! Muutama juttu taisi jäädä taas himottamaan sieltä pois lähtiessä, kun huomasin pikku uutuuksia pitkinpoikin.. Ja voi vinde kattokaas tuota Vuikkarin boksia ihan äärettömän suloinen!
Kuvasaldo jäi vähän laimeaksi, keskityin ehkä enemmän niihin jouluruokien syömiseen kuin kuvaamiseen hah! Eilen piipahdin jo alehässäkässä ja huh sitä ihmisten määrää! Zaraan lähdin jo hyvissä ajoin ennen puolta 12 ja sovitusjono oli melkein kassoille saakka, joten päätin vaan suosiolla katsoa ja säästää rahat uusimpiin kevät juttuihin kuin aleihin!

torstai 15. joulukuuta 2011

New Jewerly

Siskoni toi ruotsin matkaltaan minulle nuo kahdet ensimmäiset aivan älyttömän hienot korvikset, jotka ovat kyllä todella laadukkaan tuntuiset ja painavat. Tänään pääsin käyttämään jo noita keskimmäisiä ja voi vitsi teki kyllä loppusilauksen asulle! Panta löytyi niinkin kaukaa kuin H&M:ltä, josta löytyi myös pannan lisäksi hiussolki, sekä pitkät korvikset, tyydyin kuitenkin vain tuohon pantaan vaikka en niitä ole koskaan osannut käyttää, silti jostain kumman syystä niitä tulee hamstrattua :)
On muuten kyllä älyttömän vaikea ottaa kuvia näin pimeällä tai ilman tärähtäneitä kuvia! Nämä taisivatkin olla ainoat mallikelpoiset otokset.. Mitäs ootte mieltä uusista hankinnoista? :) Ensi viikolla lähden katsastamaan omaa joululahjaani, sekä ostan viimosetkin lahjalistan lahjat niin pääsee ainakin eroon tästä joulustressistä! Aina jää viime tinkaan.. joka ikinen joulu :D

perjantai 2. joulukuuta 2011

Beige Canada Goose

Noniin tulipas sitten tilattua Nellyltä ihana vaaleanbeige Canada Goose takki testaukseen! Viime vuonna tykästyin tähän takkiin äärettömästi ja kuten aina liian myöhään, jokapaikasta se oli loppuunmyyty.
Toivotaan, että takki tulisi mahdollisimman nopeasti ja pääsisin sitä testaamaan! Otan teille heti kuvat kun vain sen saan kotiutettua. Pieni pelko on, että se on laatikko päällä, kun on tällaisesta parkatakista kyse. Kuvien kautta ainakin näyttäisi välittyvän, että tuosta lantiosta sen saisi nauhan avulla kiristettyä.

Viime vuotinen Zaran lyhyt utsikka, sekä valkoinen karvahuppu toppis Ajattaresta kaipasikin seurakseen hieman pidemmän mallista hyvin lämmintä takkia. Värikin on juuri nappi, kun olen niin vaaleiden värien perään, vaikeaa onkin pitää tätä väriä puhtaana, mutta kun se on vaan niin hieno.. ;)

Päässä onkin pieni visio yhdisteltävistä vaatteista konjakinruskeista ratsastussaappaaista, Vuikkarin Artsy GM:stä ja samaan syssyyn vaaleanbeige Monogram Shawl, sekä mustat nahkahanskat. Ei auta unelmointi, toivotaan että takki tulisi pikapikaa kotiin..

Itselläni viikonloppu ei suinkaan suju rentoutumisen merkeissä vaan työntouhussa ja empä muista millon olisin ollut koko viikonlopun töissä.

Ihanaa viikonloppua teille, jotka sitä saavat viettää! :)

Suositut tekstit