keskiviikko 31. elokuuta 2011

Sadesään pelastajat

Viime postauksessa pähkäilin Burberryn ja Hunter kumppareiden väliltä. Päätin, että tänävuonna ostan Burberryn saappaat, kun ne taitavat enemmän mielyttää omaa silmääni. Kävin tänään työpäivän päätteeksi stokkalla kurkkimassa minkälaisia malleja Burberryltä löytyisi ja pakko sanoa, että olin kyllä aika pettynyt valikoimaan! Jokavuosi aina samoja malleja samoissa väreissä. Nyt harmittaa kahta kauheammin, etten viime syksynä ostanut niitä unelmien kumppareita Burberryltä.



Kuvan ensimmäiset olivat ne kauan itkemäni kumpparit :( Eikä enään lisää tule! Yritin etsiskellä näitä myös Net-a-porterin valikoimista, tuloksetta.. Kai se on pakko niellä tappio. Toiseksi suosikiksi kaikesta huolimatta nousi nuo vaaleanharmaalla pohjalla suuri ruutukuvioinen kumppari. Keskustan stokkalla en ehtinyt käydä, mutta tiedusteltuani heiltä tuota mallia löytyy kuulemma vielä kolmessa muussakin värissä mm. myös tuo kuvan viimeinen vaaleanbeige. Jatkan metsästystä vielä nettikauppojen väliltä, jos ei muu auta niin nuo vaaleanharmaat kyllä käyn kotiin hakemassa!


Toinen ikuinen ongelma on, että koskaan ei löydy sateenvarjoja silloin kun niitä eniten tarvitsisi! Siksi ehkä ensimmäisenä ostoslistalla on sateenvarjo. En kyllä aijo panostaa siihen kymppiä enempää, kun onnistun aina ne hajottamaan. Silmän iloksi nämä ihanaiset Vuikkarin sateenvarjot ;-)


Vielä pientä lisäystä sadepäivän vaatetukseen. Sään kestävä trenssi ja nahkahansikkaat alkavat olla jo ajankohtaisia. Asustelaatikosta ei kyllä löydy muun kuin mustan ja konjakin värisiä nahkahanskoja ja mieltäisin hyvin ottaa vaaleammat ja tyttömäisemmät hanskat trenssin kaveriksi! Laukun virkana toimii Vuikkarin Boetie GM, (jota muuten en ole vieläkään saanut). Suuren koon ja mallinsa vuoksi, jolloin laukkuun mahtuu sateenvarjot sun muut pienet tilpehöörit.

Tältä näyttää mieluisin sadevaatetukseni, vielä on paljon hankittavaa syksylle. Neuleet sun muut puuttuvat kokonaan vaatekaapistani ja alan olla pikkuhiljalleen pulassa neule vajavaisuuden takia.

Minkälaisia sadevaatetuksia teiltä löytyy? :)

tiistai 30. elokuuta 2011

Wanna find those shoes!

Huh törmäsin Nellyn sivuilla niin hienoihin kenkiin, että nyt alkaa kunnon metsästys! Kys.kenkiä ei siis ole Nellyllä myynnissä ollenkaan (mikä tuuri) :( Vähän veikkaan, että kyse on yhdistä uusista kengistä, joista ei ole vielä ehtinyt muita värejä tulla..


Nuo yhdistettynä mustaan tai vaaleaan kotelomekkoon niin àvot! Ajattelin laittaa Nellyn asiakaspalveluun viestiä noista kengistä, joten katsotaan miten käy..

Pakko vielä hehkuttaa miten ihanalta tuntuu kun syksy alkaa pikkuhiljalleen tekemään tuloaan. Pääsee käpertymään muhkeisiin neuleisiin ja viettämään iltoja kynttilänvalossa, niin ja tietty (mikä parasta) hömppäohjelmat tekevät comebackin!

Nyt loppu hehkuttaminen ja käperrympäs huovan alle katsomaan näitä höpsötyksiä! Ihanaa tiistai-iltaa kaikille :)


sunnuntai 28. elokuuta 2011

Täydellinen Malene mekko

Tylsän sunnuntaipäivän ratoksi selailin hieman nettikauppoja jonkin kivan jutun toivossa. Nellyltä löytyi aivan äärettömän söpö Malenen mekko! Yläosastaan nude ja alaosa kokonaan vuorattuna mustalla pitsillä. Tämäkään mekko ei varmaankaan näytä miltään ilman kunnon rusketusta.


Pelkään hieman, että tuo alaosa ulottuu polviin asti kun ei näistä kuvista aina saa todellista kuvaa mekosta.


Toinen syy miksi tämä mekko todennäköisesti jää hankimmatta on, että se yltää lähes 400euron hintluokkaan jaiks..

Taidampas tyytyä tällä kertaa vain ilmaiseen unelmointiin ;)

tiistai 23. elokuuta 2011

Tiistaipäivän pieni luxus

Tänään tylsän työpäivän päätteeksi minua odotti aika kiva ylläri lattialla, nimittäin Vuitton oli lähettänyt minulle heidän uusimman kenkämallistonsa catalogin syksy-talvi 2011-2012. Catalogi piti kyllä sisällään paljon enemmän kun pelkkiä kenkiä ja vähän ihmettelenkin kun siinä päällä luki "kenkämallisto"


Ihania suuria koko aukeaman kokoisia kuvia ja mitä insipiroivimpia! Turkiksia näkyi lähes jokaisissa kuvissa, niinkuin Vuikkarin mallistoissa yleensäkkin.


Pitkiä kotelomekkoja, korkeita korkoja. turkispuuhkia, vetolaukkuja, bokseja.. näitä catalogi piti aika pitkälti sisällään pähkinänkuoressa. Vuikkarin Syksy/Talvi kuvastot ovat aina niitä insipiroivimpia kuvineen.



Tuli kyllä ahmittua catalogi semmoisella vauhdilla ettei ollut tosikaan, että oman lempparikuvan unohdin kokonaan kuvauttaa, jonka voin toteuttaa myöhemmin :-)

Kun maanantaista on selvitty, mites teidän tiistaipäivä lähti käyntiin?

lauantai 20. elokuuta 2011

Party Outfit

Niinkuin viimepostauksesta ilmeni tänään on siis luvassa armotonta juhlimista hyvässä porukassa! Päätimpäs kuvauttaa teille hieman party outfittiä photo boothin avulla, ei siis ole luvassa mitään kauhean hyvälaatuisia kuvia.


Päälle pääsee Rare fashionin iiiikivanha leopardi mekko! En tykkää käyttää baarissa kirjekuori laukkua, siksi yleensä vakkarilaukkuna pärjään hyvin Speedy 30' kanssa. Joka ei ole liian suuri, eikä pieni kaikki tarpeellinen mahtuu mukaan meikeistä, lompakoihin.


Pieni valinnanvaikeus iski kenkiä miettiessä. Olisi pitänyt ostaa samat kengät mustana ja nyt kyllä harmittaa! Päätin kuitenkin sujauttaa Zaran nudekorot jalkaan. Ihan paljain reisin en aijo lähteä vaan sujautan sukkikset jalkaan, kun ei enää heinäkuussa vedellä..

Tälläinen party outfit tällä kertaa! Toivotan kaikille ihanaa viikonloppua ja nauttikaa! :)

Päivän asu sneakpeak

Eilisen työpäivä asun pientä sneak peakkia. Koko asua en ehtinyt kuvauttaa aamukiiressä, niin saattekin nähdä pieniä vilahduksia siitä.


Asussa viuhahtaa edellisessä postauksessa esittelmäni vaalea bukleejakku, joka kuitenkin pääsi henkarille   roikkumaan ennen työn alkua. Vaalea sifonkirimpsu toppi, baltsut ja farkkuleggarit! Päälle vetäsin vaalean neuletakin, ettei ihan alastomalta olisi tuntunut.

Jakku/ Cellbes, Farkut/ H&M, Toppi/ H&M, Kengät/ Stylesnob, Laukku/ LV, Kello/ DKNY

Baltsut ovat Stylesnobin ja voin kyllä suositella kaikile! Töissä kun ravaa 7tuntia sinne sun tänne, huonoissa kengissä en kyllä pärjäisi! Aluksi kauhistelin hieman hintaa, mutta ovat ne kyllä takaisin itsensä maksaneet.. Ehkä jopa liiankin mukavat kun olen ne melkein puhki käyttänyt!


Tänään olisi ohjelmassa pientä vapaa viikonlopun juhlistamista hyvässä seurassa! Sunnuntaina sitten ehtii levätä ja ladata akkuja maanantain työaamuun ;) 

Millaisia suunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on viikonlopuksi?

tiistai 16. elokuuta 2011

Valkoinen bukleejakku

Rakas ystäväni oli kiinnittänyt huomiota aivan älyttömän hienoon valkoiseen bukleejakkuun, johon minä perässä menin ihastumaan. Nyt 3viikon odottelun jälkeen sain hakea takkini vihdoin ja viimein postista.


Kyseessä on Cellbes nettikaupan takki, enkä olisi kuuna päivänä osannut unelmoidakkaan, että sieltä olisi voinut löytyä jotain näin ihanaa! Takki oli kaikenlisäksi alennuksessa. Ehdin tilata oman kooni, kun huomasin seuraavana päivänä, että oma kokoni oli jo loppu aikamoista tuuria eikö..


Takki ei ole ihan kauttaaltaan puhtaanvalkoinen vaan ehkä enemmänkin vaaleanharmahtava, joka onkin helpompi pitää puhtaana.

Täytyy kyllä myöntää, että varsin onnistunut ostos! Meillä on muutenkin parhaan ystäväni kanssa erittäin samanlainen maku, joten poimimme toistemme vaatekaapeista ne parhaat palat myös itsellemme ;-)

Hunter vs Burberry?

Olen kahtena viime syksynä miettinyt ihan vakavissani ostavani kumisaappaat. Ennen ne olivatkin pikimmiten naurettavat omasta mielestäni kun katselin muiden talsivan kirkkaan keltasissa kumppareissa pitkin keskustaa.

Tiesin, että pahasti jäljessä tulee tämä kumpparihimo, mutta tuleepa kuitenkin. Stokkalta löysin viime syksynä Burberryn tummanharmaalla pohjalla olevaa ruutukuviota, jossa yläosa oli kiiltävää nahkaa tikattuna. Harmittaa vietävästi, ettei kokoja ollut enään jäljellä. Ehkä sieltä viime syksyltä se on jäänyt takaraivoon kummittelmaan.

Ainoa ongelma piileekin siinä, että olen silmäni iskenyt kahden eri merkin kumppareihin. Nimittäin Huntereihin, sekä Burberryihin.


Kuvan kollasissa Hunterin kumpparit olen yhdistänyt armyvihreään parka/trenssimäiseen takkiin. Joka mielestäni sopii aivan älyttömän hyvin! Tummat farkut, sekä kiva muhkea huivi lämmittämään, puuttuu toisin kuvasta.


Tässä puolestaan vetelen vaaleammilla vesillä. Vaalea trenssitakki, yhdistettynä nyt sitten näihin Burberryn popoihin. Jotta asukokonaisuus ei ihan liian vaaleaksi mene, yhdistäisin siihen tumman laukun ja shaalin. 

En tiedä onko Burberryt rantautuneet jo stokkalle, sen tiedän, että ajoissa kannattaa olla liikkeellä jos meinaa lempiparit saada.

Onko teillä minkäänlaista kokemusta kys.kumppareista, kumpi vie voiton?

lauantai 13. elokuuta 2011

Erä nudekenkiä

Jo pelkästään vaaleanpukeutumisen kannalla, voi myös veikata miltä oma kenkäkaappini näyttää.
Kuvassa näkyy ihan muutama, kun en kaikkia jaksanut kaapista erikseen kuvauttaa.


Kenkäkaappini ei suinkaan koostu ainoastaan näistä nudekenkuleista vaan sieltä löytyy niin konjakinruskeasta, kuin mustasta harmaaseen. Ehdottomat kenkäkaappini lempparit ovat päässet kuvaan ja täytyy sanoa, että oikealla takavasemmalla olevat rusetti korkkarit ovat täyttä rakkautta!

Kuvassa vilahti myös muutama Zara reissu sitten hankkimani nudet/vaaleanpunaiset kiiltonahka korkkarit, jotka osottautuivat käytössä mitä mukavimmiksi! Harmi vain, että näitä ei taida enään löytyä 38 koossa, jolloin olisin kyllä kaappiini hankkinut toiset parit, ehkä jopa mustana!


Tässä vielä paremmin esillä nuo rusetti korkkarit. Nilkan ympäri sidottava "lenkki" viimeistelee kengän!
Rakastan myös kiilakorkoja ja niitä löytyy muutamat nudena, sekä konjakinruskeana.

Ensikerralla kuvautan loputkin parit tuolta kaapin uumenista, kunhan saan vain aikaiseksi!

Bow Blouse

Noniin ja vielä jatkuu tämä rusettipaita hömpötys! La aamun kunniaksi päätin koluta kaikki mahdolliset nettikaupat, jospa vaikka olisi ilmestynyt jotain kivaa uutta valikoimiin.

Ginassa törmäsin ihanaan paituliin, jota muuten sai miljoonassa eri värissä! Kevyt kermanvärinen pusero, jossa edessä sidottavat nauhat.


Paitaa löytyi myös mm. safarinvihreänä, johon olen myös tällä hetkellä aika hullaantunut! Uskon, että nämä viedään aika nopeasti käsistä. Hintaakin oli ainoastaan 19,95e


Mitäs olette mieltä, iskeekö?

torstai 11. elokuuta 2011

Uutta kenkäkaapissa

Redfoot shoesin kiiltävän beiget baltsut! Olen kuullut kys.merkistä pelkkää hyvää, joten ajattelin päästä testaamaan myös itse. Samoja kenkiä sai vielä mustan värisenä, mutta nude hulluna (joka ei varmasti ole jäänyt keltään huomaamatta) iskin silmäni näihin vaaleampiin.


Toivotaan, että baltsukelit antavat pitkää myöten, että pääsee tepastelemaan näillä vielä pitkälle syksyyn!

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pieniä kivoja toiveita

Nimittäin pikkuruinen listaus siitä mitkä olisivat tällä hetkellä tarpeellisia (tai vähemmän tarpeellisia), jotka voisin kotiuttaa oikein mielelläni.


1. Kalenteri
    Nyt takaisin koulun penkille mentäessä kalenteri olisi näistä kaikkein tärkein ja ajankohtaisin hankinta.



2. Suuri kaulahuivi/shaali
    Syksyn saapuessa on kiva kietaista kaulaan lämmittämään oikein suuri kaulahuivi.
    Omistan huivin kahdessa erivärissä, mutta tämä ihanin sävy sieltä vielä puuttuu..



3. Toilettilaukku/meikkipussi
    Kannan vanhasta rutiinista meikkejä aina mukana, eikä Vuittonilla ole mielestäni kivan mallisia
    meikkipussukoita, joten eiköhän tämä aja saman asian. Erittäin kätevä myös matkalle, johon voi
    sujauttaa purnukat ja purkit mukaan!
 

Jossei muuten löydä tietään perille asti, tämähän menisi hyvin myös joululahjatoive-listasta. Sitäkin on pikkuhiljalleen hyvä alkaa miettimään etukäteen ;-) Itselle kun aina käy niin, että viime hetkellä kun pitäisi olla lahjatoiveet tiedossa mitään ei tule mieleen..

tiistai 9. elokuuta 2011

Rusettipaidat

Olen ollut kauan jo erittäin tykäistynyt rusettipaitoihin. Niin tyttömäisiä! Listasin pientä kollaasia lemppari vaihtoehdoista ja löysin H&M:ltä myös erittäin varteenotettavan vaihtoehdon ja mitä ihanimmassa värissä!

Itse miellän rusettipaidan silkkinä tai satiinisena. Mielestäni muissa materiaaleissa se ei pääse oikeuksiina samalla tavalla! Kaapista löytyykin jos minkälaista rusettipaitaa ja voisin niistä ottaakkin kuvan erikseen.

Tässä vielä H&M valikoiman versio;

Paitaa löytyy myös mustana ja hintaa on 24,95e
Kannattaa olla nopea mikäli haluaa oman koonsa, katselin paitaa juuri tämän kitin värisenä ja pikkukoot olivat kaikki jo menneet :( 

maanantai 8. elokuuta 2011

Nellystä löydettyä



Löysin Nellystä aivan ihanan paidan! Todella samantyylinen mikä Alex Curranin karvaliivi kuvassa näkyi.
Merkki on Hunky Dory ja paitaa löytyy myös vaaleanpunaisena/nudena.

Omalla kohdalla ehkä enemmän kolahti tämä puhdasvalkoinen.



Ehkä yhdistän paidan myös myöhemmin syksymmällä karvaliivin kanssa, niin hyvin se vaan näyttää toimivan!


Myös H&M:ltä löytyi myös aika varteenotettava vaihtoehto! Ja on muuten alennuksessakin vielä.


Kim & Beige Birkin




Olen tällä hetkellä niin rakastunut beigeen Hermesiin, että jos niitä saisi suomesta olisin varmaan omani jo hakenut pois! 

Laukku on yhdistettynä ainoastaan nudeen ja mielestäni kyllä täyden kympin asu.

Vielä(kään) en ole saanut aikaiseksi hankittua vaaleaa laukkua kokoelmaan, mutta eiköhän sekin ole kohta hoidettu pois päiväjärjestyksestä kunhan vain osaisin päättää muutaman väliltä!

sunnuntai 7. elokuuta 2011

White jacket


Rakastuin Kimin valkoiseen takkiin. Kuvista voi huomata miten älyttömän hyvin vaan kokonaan valkea
yläosa toimii, musta antaa kivaa kontrastia siihen. Asun kruunaa mikäs muukaan kun Birkin!

lauantai 6. elokuuta 2011

Erä baltsuja

Selailin hieman nettikauppoja ja kiinnitin huomioni näihin kahteen:



Vielä sivusta:



Ensimmäiset ovat Eden-merkkiset. Oikea katseenvangitsija tuossa baltsun etuosassa. Vaalean nudea mokkaa. Molempien kenkien hinnat pyörivät siinä 50-60euron tuntumassa. Ei ollenkaan paha näin herkullisista kenkuleista!


Toisena Cinti-merkin ballerinat. Vaaleanbeigeä nahkaa, edessä myös suuri katseenvangitsija. Nämä ovat kyllä ehdottomat lempparit ja haaveilen kyllä tosissani saada nämä kenkäkaappiin. Mielessäni olen jo koonnut asukokonaisuuksia mihin nämä kengät sopisivat täydellisesti ;-)

Päivän shoppailusaldo


Alla hieman päivän pientä shoppailusaldoa;


Zarasta löytyi ruskea satiininen paita, jossa edessä on solmittava rusetti. Ostin samaisen paidan aikaisemmin pinkkinä ja halusin sen välttämättä myös ruskeana! Alennuksesta löytyi eikä hinta ollut paha.

Toisena löytyi puuterinvärinen ohut sifonkipaita, hieman lepakkomaisilla hihoilla. En yleensä käy koskaan Vero Modassa, mutta nähtyäni tämän ikkunassa pakko oli kipittää sisälle sovittamaan sitä! Ja pääsikin kassan kautta kotia kohti.

Etsin kauan puhelimelle ja ipod touchilleni suojapussukkaa, mutta mikään ei koskaan ollut sopiva. Väärän kokoinen, huonon värinen.. Mutta sitten tärppäsi ja  löysin nämä tummanruskeat käärmeennahka pintaiset pussukat Ginasta hintaan 5,95e

perjantai 5. elokuuta 2011

Ei jaksa odottaa!

Jo viime tammikuussa tepastelin vuikkarille ja kysäisin aikaisemmin postauksissa nähdystä Monogram Canvasin Boetie GMstä. Kuten nykyään yleistä siirryin jonotuslistalle, myyjätär silloin jo tokaisi, että laukun odotukseen voi mennä kauan, sillä ranskassa uutta laukkua ei oltu vielä alettu valmistamaan. (Kys malli ollut suosittu ja myyty loppuun)

Ajattelin, että kyllä jaksan muutaman kuukauden odottaa laukkua, mutta ajatelkaapas.. On jo elokuun alku, enkä ole vieläkään saanut laukkua! Eli jonotellut yli puolivuotta yhtä ja samaa laukkua, aika hullunkurista!



Asiaa ei ainakaan nopeuta hätähousuttomuus, kun soittelen liikkeeseen varmaankin viikon välein! Toivottavasti odotus vähintään palkitaan ja laukku täyttää täydet odotukset.

Ärsyttävää kun tiettyä päivämäärää ei tiedä (kontrollifriikkinä mahdottoman vaikeaa) eikä osaa mitenkään "valmistautua" laukun tuloon :-D

Onko teillä vastaavanlaisia kokemuksia vuikkarin "odotuslistasta"?

Stunning Nude Dress


Täydellinen nudemekko isoilla lepakkomaisilla hihoilla. Mekko on Alexander Vauthierin suunnittelema.

Tietenkin asuun yhdistettynä myös nudet korkkarit, sekä nude clutch.

Suositut tekstit